Şimdi Ara

Migros'ta Rüşvet Teklif Edildi !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
38.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel danışıklı dövüş yapmışlar. Adam 500 tane koku alsa 10 liradan. Gidip 25 liraya satsa. Aldıklarının bir kısmını çalışan personele verse bile tertemiz para bırakır. Ne güzel tezgah ya. Bunlar namussuz adamlar. Böyle şeyler karşısında susmamak lazım.
  • Gereksiz uğraşmışsın ya emekli falan mısınız merak ettim Yani memlekette neler soyuluyor, neler peşkeş çekiliyor birilerine onlara ses çıkarıyor musunuz acaba. Araplar donumuzu alacak halde memlekette. Biraz bunları gündeme getir.
  • Bir sistemi bakkal mantığında yönetirsen böyle olur, içerde dünya kadar sistem var ödeme alanında max aynı ürün sayısı limiti koyabilirsin bunu ne kasiyer aşabilir ne de mağaza müdürü, migros merkezindeki pazarlama, kampanya vs. departmanının suçu... Talep edilen indirim kampanya vs. sisteme tanımlanırken limit vs. koyulmamışsa kasiyer veya mağaza çalışanlarının suçu yok istediği kadar satar önce gelen alır şeklinde çalışır, böyle bir kampanya yapılırken eğer müşteri memnuniyeti ve adalet senin için önemli bir değerse limit konulur.


    ha bu arada...
    forumda sıcak fırsatlarda cep telefonu, bilgisayar vb. bilimum internet üzerinden para eden herşey dip fiyattaysa herkesin 3er 5şer tane aldığını daha sonrada üzerinde ufak miktar fiyat koyup sattığını da biliyoruz bunun onunla arasında bir fark görmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkantutuncu -- 28 Mart 2019; 12:36:2 >
  • Gebze center içindeki Migros'tan ara ara alışveriş yaparım. Genelde de jet kasayı kullanırım. Avm saat 22:00'de kapanıyor. Son alışverişlerimin hepsi saat 20:30 civarına denk geldi. Hepsinde de jet kasayı kapatmışlar ve normal kasaya yönlendiriyorlar. Normal kasada da o saatlerde 2 kasiyer var ve sıra oluşuyor. Sordum neden jet kasa kapalı diye, birinde arıza var dediler, birinde sayım var dediler.. sürekli birşey uyduruyorlar.

    Neyse yine o günlerden birinde normal aksaya yönlendirildik ve uzunca bir sıra oluştu. Önümdeki müşteri genel merkezi arayıp şikayet etti. Ben de paketleri arabaya koyduktan sonra aradım. Baya bir süsleyerek olayı anlattım.

    Ertesi gün Gebze mağazası sorumlusu beni aradı. 1001 kere özür diledi. Bir daha saat 22:00'ye kadar asla jet kasaların kapanmayacağını söyledi. Teşekkür ettik kapadık telefonu.

    O gün bugündür jet kasalarda hiç arıza ve sayım olmadı :)




  • Benim anlamadığım migros zarar etmiyor mu bu şekilde. Neden böyle bir şey yapılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutumunuz tamda olması gerektiği gibi. Birazdan sopayla dövemediklerine şükretciler, tam bir işsizmişsinciler, sen mağazayı nereden bileceksin adamların işine karışmasaydıncılar gelir.
    Cevaben sizi haksız bulduklarını iletirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Capitol AVM bana nedense çok itici geliyor çalışanları da çok kaprisli ve kibirli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exdanples -- 28 Mart 2019; 13:19:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gelişme oldu mu?

    Garip. Müdür hem birşey olmayacağını iddia ediyor hem de AVM 'e çağırıp bir saat görüşüyor. MAdem birşey olmayacak bu kadar görüşmek için ısrar niye?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersincyber

    o da birşey mi, Fransa'da bilenler bilir Carrefour yılbaşından sonra tüm çikolataları %50 indirimle verir. ben de yeğenime Türkiye'de olmayan şimşek makkuin'li :) kinder alayım dedim, aman yarabbi böyle bişey olamaz. ne kadar arap bakkalcı varsa binlerce, bakın binlerce kinder yumurtayı tren gibi market arabalarına doldurmuş aldı. kasiyere söyledim bana alacak yumurta kalmamış serbest mi bu kadar almaları diye, erken gelseydin dedi kadın bana. ben de reyonlarda gezerken bi tane ütülerin yanında, bi tane yağ reyonunda bi tane de deterjan reyonunda buldum 3 tane aldım.
    Arap değil de sakallı ve esmer değil kara tipler, bana Türk gibi geliyorlar. Tüylerimi diken diken ediyor o halleri...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Benim anlamadığım migros zarar etmiyor mu bu şekilde. Neden böyle bir şey yapılıyor?
    Reyon temizliği oluyor, içkilerde delist fiyatlandırması veya sezon sonu indirimi yapmıyorlar. Kampanya yapmak çok zor alkollü ürünlerde, yazık ellerinde kalıyor birçok ürün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence direkt Anadolu grup başkanlığına yazın, konu migros tan çıkıp Anadolu grup bilgisinde de olsun. İsteyen istediği malı sorun değil, müşteri oldukça satmak mağazanın müdürün ve personelin görevi de olabilir, ancak sizin anlattığınız olayda danışıklı dövüş var, çıkar ortaklığı var. Ahlaksızlığa sessiz kalmadığınız için tebrikler ve teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimi kime sikayet edixen adaletmi kaldiki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

    Ne boş beleş işlerle uğraşan insanlar var, adam parasından alıyor sanada teklif etmişler olay bitmiş gitmiş daha neyin peşindesin neyi ispatlamaya çalışıyorsun,
    kesinlikle. boş vakti olan çok. şu olaya neden bu kadar tepki verilir enteresan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa da da aynıları turuncu indirimde yaşanıyor sabahın köründe en popüler iyi fiyatlı ürünler kalmadı deniyor mağaza sorumlusu ve müdürlerinin adamı olan spotçular geliyor alıyorlar. Araçları da depo girişinde yükleniyor millet görüp galeyana gelmesin diye.. onlar da komisyonuna bakıyor.
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Birbirlerinden hoşlanmış olabilirler 🏳️‍🌈

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya çok saçma anlamsız boş bir başlık. ya neden bunu yazdın yani kendini böyle bir fbi moduna falan sokmuşsun bir de altı üstü migros video çekmeler raflar ışık ses reji kamera motor gören de will smith ile aksiyon filmi çekiyor sanır. İstediğin yere şikayet et :D bir şey olmayacak.
  • Valla uğraşmana canını sıkmaya değmez boşver.. bu tip firmalar için ürün kasadan geçiyorsa sorun yok yani adam para veriyorsa sorun olmaz para firmaların Allah'ı olmuş sen ne yaparsan yap.. migrosu migrosa şikayet etmen hiçbir şeyi değiştirmez ... Bu tip iğrençlikler her yerde o yüzden dikkat edersen forumda çok da şaşıran hayret eden göremezsin.. bunların hepsi para için dürüstlük namus haysiyet şeref gibi tanımların arkadan geldiği bir dünyada yaşıyoruz... Semaye için herşey mubahtır.. görmezden gelmek şerefsizlik yalan vs. vs. kısacası herkesin bildiği şeyler.. migrosta çok dürüst namuslu harika süper bir yer değil tıpkı diğerleri gibi.. hepsi para için adam sömüren hayat törpüsü firmalar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelismis ulkerlerde şaşırilacak birsey goruyorum bizim ulkemizde o kadar cok sey oluyorki normal bu tur seyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Beylikdüzü 5MMigrosta part time tezgahtar olarak çalıştım. Eğitim döneminde bana öğretilen ilk kurallardan biriydi bu; "Hiç bir müşteriye gereğinden fazla ürün verme gerekirse depoda kalmadı diye yalan söyle. Diğer müşterilerin de o ürünlere ulaşma hakkı olduğunu unutma."

    Her yerde olduğu gibi bu tarz yerlerde de böyle çürük elmalar çıkıyor maalesef. Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa. Bu tarz insanlardan daha rahat arınırdık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros uygulaması var oradan mesaj atın.. Kesinlikle mum olup dönerler..
    Ama memnun olduğunuz şeyleri de yazın ara sıra.. Mesela iyi hizmet veren personelin adını alın ve teşekkürü oradan yazın...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.