Şimdi Ara

Migros'ta Rüşvet Teklif Edildi !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
38.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Migrosta bitmiş, ülkede güvenilecek kamu veya özel bir kurum kalmadı.
    fotografları videoları tüm mecralara dağıt.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 27 Mart 2019; 13:6:54 >
  • 4 sene Mağaza Sorumluluğu yaptım, bu tip kampanyalarda şirket "SÖZDE" toplu satışın yasak olduğunu söyler hep, ama o gün geldiğinde bölge sorumlunuz kampanyalı ürünlerin az satışından sürekli rahatsız olur, kampanya yaptık bu ciro ne yeaa diye telefonların susmaz. Hatta en çok kim satacak diyede yarışmalar düzenlenir prim dağıtılır.
    Bu durumda kafayı en az yoracak şey toplu satış yapıp bu işten kurtarmaktır. Çeşitli hileler yaparız, adamdan parayı önceden alıp malı depoya koyarız her saat başı 10'ar 20'şer geçerdik vs vs.
    Tabi bunun farkedilmesi durumunda bi kaç günah keçisi çıkarılıp işten atılır, sonra aynen sistem devam eder.
  • migros kipa yı aldıktan sonra böyle saçmalıklar başladı
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Migrosa gidin bakıyım istediğiniz üründen istediğiniz kadar alabilirmiyormusunuz. gözümün önünde 10 paket şeker alan adama satmadı kasiyer. adamda bırak gitti. Toptan satış yasak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockandemir84

    Migrosa gidin bakıyım istediğiniz üründen istediğiniz kadar alabilirmiyormusunuz. gözümün önünde 10 paket şeker alan adama satmadı kasiyer. adamda bırak gitti. Toptan satış yasak.
    bende o zaman 3kg migrostan 3kg çağrıdan 3kg hakmardan 3kg a101 den falan alırım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

    Ne boş beleş işlerle uğraşan insanlar var, adam parasından alıyor sanada teklif etmişler olay bitmiş gitmiş daha neyin peşindesin neyi ispatlamaya çalışıyorsun,
    Toptan alim yasak. O zaman market hic kampanya yapmasın. Bir sürü reklam, broşür vb masrafindan da kurtulur. Anlaşsin biriyle toptan versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birden fazla kişi aynısını yazmis. İki koku icin ne geregi var diye. Arkadaşin derdi koku olsa zaten bedava teklif etmişler, alir kokulari giderdi. Toptancı misiniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada sadece alım satımla kazanç sağlayan toplumların başında bizim Türk toplumu gelir. Bu nedenle böyle şeylerin önüne geçmek mümkün değil! Yaşamış olduğun şey sadece küçük bir örnek. Üretim yapmayan bir toplum anca Al-Sat yoluyla kazanç elde etmeye yatkın olur.
    Çünkü bu her zaman daha kolay ve yüksek getirisi olan bir yöntemdir. Gelişmemiş toplumlarda sıkça yapılan bir şeydir.

    Yeni bir müzik sistemi kurmak için son birkaç aydır sağlam ve uygun bir pikap, amfi vs. aramaya başladım.
    Ben 15-20 yıl önce de plaklar alır, eski cihaz ve albümlerin nerelerde ve ne fiyatlarla satıldığını iyi bilirdim.
    Son yıllardaki birkaç Türk sineması filmi insanlarda plaklara karşı bir ilgi ve talep oluşturmaya başlamış ve durum bu olunca alım satım yapanların sayısı o piyasada 100 katına çıkmış.
    Sahidinden ve letgo gibi sayfalarda ne zaman uygun bir cihaz bulup akşamdan satıcıyla anlaşsam, hemen ertesi sabah alım satım yapan başkaları o fiyatın biraz üstü para teklif edip sabah erkenden gidip cihazı alıyorlar ve 350'ye aldığı cihazı birkaç gün sonra aynı sayfada 1000 lira fiyatla ilana koyuyorlar.
    Aslında aldıkları fiyatlar o eski cihazların normal ederi fiyatlar, fakat o cihazlara biraz ilgi artmaya başladığı için bu durumu fırsata çevirenler ikinci el satış sayfalarındaki tüm temiz ve uygun cihazları toplayıp daha sonra kendileri aynı sayfalara 5-10 katı fiyatla ilanlara koyuyorlar.
    Letgo'da tanesi 50 liradan ilana konan yerli LP albümleri adam hemen topluca satın alıyor. Sonra sosyal medya sayfasındaki satış guruplarında müzayede ile tanesini 200-300 liraya satıyor.

    Avrupa'da konteyner kenarlarında gördüğünüz eskimiş cihazlar son birkaç yıldır Türkiye'de binlerce lira fiyatlarla satışa konuyor.

    Farklı bir örnek verdim ama aslında durumu özetlemeye çalıştım. Çünkü Türk toplumu üreten bir toplum değil ve durum böyle olduğu sürece yapacakları tek şey seçtikleri bir alanda uygun fiyatlı şeyleri toplamak ve sonra onu daha yüksek fiyatlarla satıp kazanç sağlamak.
    Bu kozmetikte de, elektronikte de ve yeme-içme gibi zaruri şeylerde de mevcut.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Milfka

    Bilmediğim için soruyorum. Migros personeli ile anlaşma olmasını bir kenara bırakalım. Eleman bütün kokuları almış sana bir şey kalmamış. Bu durumda sorun var mı? Problemin ne olduğunu ben anlayamadım çünkü.
    Adam ucuza alıp daha yüksek fiyata satacak. Bir nevi stokçuluk. Stokçuluk suçtur. Ve bu stokçuluk mağaza müdürüyle ortaklaşa yapılıyor.
    Toptan almayıp perakende alıyor ve toptan almış gibi satıyor. Fatura yok. Dolasıyla vergi yok ve daha fazla kar var.
  • Eyüp Sabri Tuncer Ulus mağazasına oda kokusu almaya gitmiştim. 110₺ değerindeki bambu oda kokusu kampanya ile 25₺'ye düşmüştü. Dükkandaki müşteri anladığım kadarıyla oradaki çalışan ile tanışıyordu ve cebinden bir miktar para çıkartıp (miktarını hatırlamıyorum) verdi ve sen kokuları dükkana gönderirsen dedi. Adam bir kutu bambu oda kokusu aldı. Tezgahın üzerinde kokular hazırdı.
  • Hediye 50 parfüme he diyeceğidin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan amerika'da yaşamıyorsun ve black friday görmemişsin yoksa sabahtan akşama kadar video çekmek zorunda kalırdın
  • İsteyen istediği kadar alır, bir sınırlama yok ki, 2 tane almak istiyorsan rafa gidip 2 tane adamdan rica edebilirdin, ayrıca hiçbir personel bütün rafı aldı diye bir müşteriye uyarıda bulunamaz. Tanzim satış mı bu sınır olsun ürün alımında ?
    Uğraşmışsınız bir şeylerle ama cidden boş
  • Tambir işsizin uğraşacağı saçma sapan bir olay,iyi dayak yememişsin tek parça olduğuna şükret,o mağaza personeli veya toptancı ben olsam bi güzel sopa atar şimdi git istediğin yere şikayet et derdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam oda kokusu almis da fotograf cekmisde polis cagircaklarmis da sikayet edeceklermis de.Miy miy miy.
    Ne bos adamlar var ya.Isteyen istedigini istedigi kadar alir arkadasim ne var bunda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Capitol Avm evime çok yakın,oradaki Migros’tanda sürekli alışveriş yaparım.Ülkece durum budur.Ticaret yapan insanlar artık vatandaşa ucuz bir şey aldırmak istemiyor.Oralarda bile rant oluşturulmuş.Tezgah güzel,alan ve satan memnun,vatandaş uyuyor.Vicdanım el versede şöyle bir düzende ben kurabilsem keşke.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Adam video çekti diye sopa atıyorsun he güzel bir hayal gücün var. Bu şiddet merakı nereden geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Beni video çekip taciz ederse yer dayağını.İsterse gitsin aihm e şikayet etsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mağaza müdürü yada yardımcısı onay verirse toplu satış yapılır. Senin fotoğraf çekmen birşey ifade etmez. Toplu satış yapılıyorsa ya o ürün çok uzun zaman reyonda dir elden çıkartmak istemiştir yada depoda devamı vardır. Öncelikle bunu belirtmek isterim. Mağaza müdür yardımcısı yada müdür senin fotoğraf çekme den korkmaz. Ya anlattıkların doğru değil yada olaylar i carpitiyorsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.