Şimdi Ara

Migros'ta Rüşvet Teklif Edildi !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
5
Favori
38.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
426 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kadir_canakci kullanıcısına yanıt
    Marketlerde fotoğraf çekmek,yasal olmayan bir durumu kanıtlama amaçlı çekim yapmak yasak değil. Sakın aksine inanmayın. Resim yada video çekmek yasak değil,tüketici hakem heyeti yasal olmayan bir durum olursa çekin gönderin diyor hatta devletin bunun için resmi android uygulaması da var deyin.
    Özel yaşamı ve özel yaşam alanını ihlal hariç her yerde çekim yapabilirsiniz. Bu konuda insanlar bilinçlenmeli. Sormak lazım migros yetkilisine,burası askeri alan mı,yada senin özel yaşam alanın mı? O halde yasak maddesini göster. Hani mağazanın hiç bir yerinde resim yada video çekmek yasaktır yazmıyor diye sormak lazım.
    Ürünü çekebilirsin,ama ürünü değil orada kasiyer bayanı,yada çekici buldugun müşteriyi çekersen yasak ama buna da o an karar verecek mağaza yetkilileri değil,çağrılırsa polis inceler karar verir gerekeni yapar. Mağaza çalışanı yada yetkilisi hiç bir şekilde çekim yapanın elinden cihazı alamaz,zorla kayıtları sildiremez. Polis çağırabilir ve yasal süreç uygulanır. Yani polis gelmedikçe kayıtları silmeyin,telefonunuzu vermeyin. Kendilerinden çok eminlerse polisi çağırırlar. Polis gelir sil derse silmesini gerektirecek kanun yok,ama benim devletin ilgili birimlerine şikayet etme amaçlı kayıt almam için yasal hakkım var ve polis bey siz burada buna engel olursanız sizi savcılığa şikayet ederim deyin. Bakın görün neler oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 30 Mart 2019; 11:45:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.