Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.782
Cevap
114
Favori
188.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BENDE MG HS LUXURY VAR ARACIM 4000 DE İLK BAŞLARDA 10 LİTRE YAKIT İLE KULLANIYORDUM . ŞİMDİLERDE 7 LİTREYE DÜŞTÜ. BAYRAMDA KONYADAN İSTANBULA GELDİM 7 LİTRE İLE GELDİM. BAZI İNSANLARDAN KÖTÜ YORUMLAR GÖRÜYORUM YAKIT İLE ALAKALI . 2017 YILINDA 2011 MODEL VOLVO S60 T3 BENZİNLİ ARACIM VARDI RESMEN İÇİYORDU. 2 AY İÇİNDE SATIP QASGAİ ALMIŞTIM.


    1) BENZİNLİ BİR ARACIN NASIL YAKTIĞI KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ OLMAYANLAR CAHİLCE YORUM YAPIYOR. BUGUN HONDA CIVIC BENZİNLİSİNİN KAÇ LİTRE YAKTIĞINDAN HABERLERİ YOK. BİRDE ACCORRDU HİÇ DÜŞÜNEMİYORUM. CHERRY TİGGO 7 VE 8 İSE 13 LİTRELERİ BULDUĞU SÖYLENİYOR. BİR SÜRÜ İNSAN ŞİMDİDEN GAZ TAKTIRIYOR.


    2) BU ARACI VİTARA İLE KARŞILAŞTIRANLARA GELİNCE ÇOK KOMİK BULUYORUM . MG ONA ON BASAR BİRDE ARALARINDA SEGMENT FARKI VAR . MG HS C SUV VITARA B SUVDUR.ARACIM MÜKEMMEL BİR ARAÇ . ÇOK BEĞENEREK KULLANIYORUM. ÖNCEDEN NİSSAN QASGAİM VARDI . MG HS BİNDİĞİNİZDE KONFORLU KALİTELİ BİR ARABAYA BİNDİĞİNİZİ HİSSEDECEKSİNİZ.


    3) TAKIM TUTAR GİBİ ARABA MARKASINA TAKILANLAR ARACA BOK ATMASIN. BUGUN 1.0 MOTOR ARABAYA BİNİP ARABAM ŞÖYLE BÖYLE DİYENLER VAR . YAV SENİN ARABAN ARABAMIKİ. MOTORSİKLETE BİNİYORSUN FARKINDA DEĞİLSİN. MG HS VOLVO İLE BMW MERCEDES İLE KARŞILAŞTIRACAKSIN. TUCSON,QASGAİ,SPORTAGE,KUGA,ATECA,T ROCK, C5 CROSS, 3008 BU ARACIN YANINDAN GEÇEMEZ.





  • tayfundursun kullanıcısına yanıt

    Yenile reis


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar herkese, bende 4 aydır HS luxury kullanıyorum, genel olarak memnumun ancak son zamanlarda kasislerden çukardan geçerken arka taraftan gıcırtılar geliyor, sanki araç esniyor gibi. Ne önerirsiniz, ne yapmak lazım.

  • 2023 HS Comfort 0 Km. olarak aldım. Şuan 7500 Km. de 2023 Eylülden beri kullanıyorum. Bana göre nerdeyse eksi denebilecek bir yön yok kişisel olarak o kadar memnunum.

    Kalkışlarda Auto holdun aracı biraz geç bırakması, 1. vitesteki hantallığı ile ağır ivmelenmesi, ve en önemlisi berbat ötesi Maxiss lastikleri dışında herşeyiyle F/P aracı ötesinde çokça pozitif yorumu hakeden bir araç.

    Yakıt işi göreceli Bursa-İzmir/İzmir-Bursa toplam 740 km(70km kadarı ş.içi) yolu 6,5lt/100km ile tamamladım. Tabi genelde CC ile 95-105 KMH ortalaması ile

    Bunun haricinde full sokak arası kullanımda 10 ltden aşağı inmiyor. Ort: 8,5-9lt. civarı. Ben bilerek aldım rahatım.


    Doğan grubun bozmadan distribütörlükte ve serviste iyi ilerlemesi durumunda çok daha fazla yaygınlaşması olası.

  • Ben de aracı hala almayanlar, almak için araştırma yapan kişiler için bir kaç bilgilendirici bir şeyler karalamak isterim.


    Öncelikle genel hayat felsefesi olarak beklentilerimizi düşük tuttuğumuz sürece mutluluk seviyemiz o kadar artacaktır.


    2014 200 bin kmye gelmiş c4 ten geçtiğim için benim gözümde araçta çok bir eksiklik yok.


    Kamera çözünürlüğünün düşük olması ve şanzıman tepkilerinin bir tık yavaş olması bariz eksi. Özellikle vites için manuel müdahale edeceğimiz kulakçıklar olsa çok iyi olurmuş. Ancak ben bu arabayı 2 çocuk için genişliğini düşünerek aldığımdan benim için performans ikinci planda.


    Ses sistemi orta . Ben o kadar kötü bulmadım. Daha iyileri tabiki vardır ama kabin yeterince sessiz olduğu için sıkıntı hissettirmiyor.


    Başka bir eksi tarafı bence dikiz aynası görüşü çok engelliyor. biraz daha yukarıda olması gerekir.


    Kör nokta sistemi çok iyi çalışıyor ancak farketmek için alışmak gerekir. Biraz daha büyük veya aynalara konulsa süper olurmuş.


    Bagaj hacmi güzel , kaput amortisörlü. Koltuklar ve arabanın genel yapısı oldukça konforlu. Göğüs , kapı içleri malzeme kalitesi gerçekten kaliteli. Yakıt bir tık fazla ancak 1.5 ton benzinli bir suv ne kadar yakarsa o kadar yakıyor. ACC , şerit ortalama ve ön çarpışma sistemi gerçekten güzel çalışıyor. Uzun yolda çok rahat ettiriyor. Peugeut GT modelde , Kuga ek paket olarak satıyor bu özellikleri.


    Rakipleri ile karşılaştırırsak mesela PSA'nın şanzımanı ve motoru bu araçtan çok daha iyi. KUGA ve TUCSON en üst paketleri de bir çok açıdan bu araçtan iyidir. Ancak diğer suvların bu aracın muadili olan paketlerini 2 milyon ve üstü fiyata alabilirsiniz. Aradaki fark ile ikinci el bir b sınıfı araç alınır. Üstelik MG HS saf fiyat olarak gerçekten 400-500 arası bir fiyat olarak ülkeye geliyor. Önce ekstra çin vergisi ardından ötv ve kdv ekleniyor. Sonuçta bütün bunları değerlendirince F\P olarak benim gözümde bu senenin flash aracı Cheryden bile daha iyi bir araç. Çünkü chery yakıt , konfor ve malzeme kalitesi olarak MG HS' nin gerisinde. Multimedya , motor , şanzıman CHERY daha iyi. Bu da öncelikleriniz ile alakalı.


    1,5 milyon olması ülkemizin vergi sistemi kaynaklı. Daha fazla param olsa başka bir araç tabiki alırdım ama sıfır araç almak istedim. 2020 model araçlara 1300 1400 istenen bir piyasada insanlarımız daha farkına varmadı bu aracın. Benim 10 gün oldu aracı alalı 1200 km yol yaptım daha ama şimdilik araçtan memnunum. Muhtemelen 2020 öncesi premium olmayan bir araçtan geçiş yapacaksanız düşük viteslerde geçişler hariç hiç bir yönden şikayet edecek bir şey bulamazsınız. Avrupada oldukça satılan ve yıllardır kullanılan bir araç. Uzun dönemde kronik sorunları olmazsa yollarda daha da fazla göreceğiz.





  • Dikiz aynasından çok şikayet olmuştu ama dikiz aynasının arkasindaki plastik hareket ettirilerek, dikiz aynası daha yükseğe konumlandırılan oluyor. Sadece dikiz aynasının arkasindaki plastiği hareket ettirmek zor, bu özelliği çoğu bayi bile bilmiyor.
    Vites geçişleri içinde mühendislik menüsünden ayar yaparak modları değiştirip memnun kalanlar var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfundursun kullanıcısına yanıt

    slm 2 satirdaki sensör ötmeyi nasil hallettin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oblomòv kullanıcısına yanıt

    Kuga daha önceden test etmiştim. Tucson hs almadan önce test ettim. Tucson benim de beğendiğim ama yalıtımı bariz daha kötü hs den. Multimedya, şanzıman olarak daha iyi. Bagajı geniş, içi bir tık dar. Hs hem arka yaşam alanında hem de arka yaşam alanı kalitesinde bu sınıfın en iyisi bence. Totalde bence aralarında büyük farklar yok. Tucson tabii daha iyi ama fiyat farkına değecek bir şey yok. Hs nin de artıları var.

    Kuga ise malzeme kalitesi ve donanım olarak geride kalıyor. Opsiyon donanımları eklesen fiyatı uçuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saban0606 S kullanıcısına yanıt
    Bakım için verdiğimde servise söyledim. Silikonla yapıştırıp, kameralara kalibrasyon taptıkları söylediler. Üstte resimleri mevcut.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, ön cama uygun olarak üretilen cam filmi uygulayabilirsiniz. Ben hem ön cama, hem de cam tavana yaptırdım gayet memnunum.

  • ilgilenen olursa fiyatta yardımcı olmaya çalışırım. Aslında satmayı düşünmüyordum ama togg cazip kredisi nedeniyle elektrikliye geçmeye karar verdim. vava*** 1380 teklif verdi ama rakam düşük geldiği ve aciliyeti yok diye vermedim.

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    seninle daha önce birçok konuda karşı karşıya geldik, özellikle xv nin işe yaramaz motoru konusunda. yine de eski bir lexus rx sahibi olarak benim nazarımda saygı duyulası birisin, otomobilden anlıyorsun. ben de mg hs düşünüyorum. istanbulda kiraladım çok hoşuma gitti, tek kusuru geri vitese geçince inanılmaz öten park alarmı ve stabil çalışmayan birkaçtane 3 harfli güvenlik donanımı. bu aracı gerçekten tavsiye eder misin?

  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    Önceliği konfor olan ve suv bakan birisine şiddetle öneririm. 1500binlere çok mantıklı bir araç. Alt sınıf vermiyorlar o paraya. Kendime araba alacak olsam almam. Toyota yaris bile beni daha mutlu eder. Sürüşü keyifli, çevik araba isteyene tavsiye etmem. Eşim için aldım çok memnun.

    Park sensörü çözümü basit. Eksik yanları var ama vazgeçirecek büyük şeyler değil bence.

    2.5 sene xv kullandım, ardından iki sene cx5, şimdi de hs. Xv 7.2, cx5 7.9 yakıyordu, hs 8.0. Alındığı günden beri olan tüketimi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim, ben de senin gibi düşünüyorum tam fayda maliyet aracı.bir de 150 ile giderken stabilitesini ve sessizliğini beğendim. bence en büyük kusuru manevrası kötü, latitude ile tek seferde döndüğüm yerleri, girdiğim parkları HS ile iki manevrada alabiliyorum.

  • Şuan vergi levhasiyla birlikte MG HS Comfort 1170 000 - 1175 000 aralığında satılıyor. Böylelikle Comfort ve Luxury arasındaki fiyat farkı 300.000 oldu ki, cam tavan istemeyen birisi için bence fırsat denilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 7 Mayıs 2024; 21:42:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • discrepancy kullanıcısına yanıt

    O kadar güzel fırsat ki ikinci aracı da mg hs mi yapsam diyorum. 1.4 manuel iki hava yastıklı egea bile 1milyon neredeyse


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • discrepancy kullanıcısına yanıt

    merhaba, "vergi levhasiyla birlikte MG HS Comfort 1170 000 - 1175 000 aralığında" nerede? İstanbulda hangi bayi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nucro

    merhaba, "vergi levhasiyla birlikte MG HS Comfort 1170 000 - 1175 000 aralığında" nerede? İstanbulda hangi bayi?

    Basın Express Doğan Trend Instagram hesabından vergi levhalı olarak 1175 olarak paylaşım yapmış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Death Time kullanıcısına yanıt

    hocam ses ile ilgili birşey yaptınız mı?

  • Hs Luxury paketini alalı 16 gün oldu. 800 km yapma fırsatım oldu. Bunun en fazla 100 km'si şehir içi. Aldığımda bayi teknoloji ne kadar geliştiyse de ilk 1000 km dikkat et motor rodajını yap dedi. ben de motor için rodaj süresinde olduğum için dikkat ediyorum. En fazla 120 km/h hız gördüm. genelde sakin kullanırım. Bulunduğum yerden şehire mesafem 60 km'ye yakın gidişte 5.3 dönüşte 7-7,5 gibi gidiyorum. şuan ortalamam 6,9. Dizel otomatik golf 7'den geçtim. Yakıt çok veya az demek için rahat kullanım yapacağım zamanı bekliyorum. Muadil ağırlık ve türdeki araçlara bakmak lazım bence tabiki dizel golfe göre fazla.

    Şanzımanı golfe yakın. İlk aldığımda gerçekten tekliyordu ama sonrada geçti bu durum. Ya ben alıştım ya da o bana alıştı.

    Kimse kusura bakmasın ses sistemi gerçekten kötü. Ancak yalnız değil bu konuda 2012 Bmw 5 serilerinden arabalarım oldu onlar gibi çok yetersiz. Ancak sanal surround muydu tam ismini hatırlamıyorum onu kapatırsanız biraz daha gür ve iyi çıkıyor ama yine de kötü.

    Kamera sistemi kötü ama iş görüyor mu evet. Bayi yazılım gelebilir diyor ama ne kadar geçer bilemiyorum. düşük hılzara düşünce ön sensörler devreye girmiyor. Düğmeden 360 parkı açıyorum öyle algılama başlıyor.

    2 gün önce lastiğinin basıncını kontrol edeyim hem de kompresörü deneyeyim dedim kompresör bir dakika falan çalışmadı sanırım çakmak girişi şuan mefta :) sigorta atmıştır diye düşünüyorum. Başka bir sorundan kaynaklanıyorsa yazarım.

    Onun dışında araç güzel gerçekten. Daha güzel araçlar var mı olmaz l-olur mu. Ama bu fiyata bundan iyisi var mı???? Bulan varsa söylesin.

    Bu arada teslim aldığımda dört lastik basınçlar 2,6 bar idi çok sert geliyordu süspansiyonlar. Ancak kapıda belirttiği üzere önleri 2,5 bar arkaları ise 2,1 bar yaptım araç kendine geldi tavsiye ederim.





  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.