Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.706
Cevap
110
Favori
177.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selamlar luxury pakette direksiyon ısıtma var mı?

  • -Whatapp linkini mesajla paylaşabilir misiniz?


    Teşekkürler.

  • uhe123 kullanıcısına yanıt

    yok

  • trkkrbs T kullanıcısına yanıt

    sağolun

  • Merhaba Üstadlar,


    Araştırdığım kadarıyla MG E-HS Plug-in Hybrid elektrikli kullanımda şehir içinde 52 km'ye kadar gidebiliyor, Hibrit kullanımda ise 1.8 lt/100 km tüketimi var.


    Nacizane birkaç sorum olacaktı:


    Plug-in Hibrit modelinde kaç sürüş modu var acaba? Batarya kullanmadan benzinle uzun yola çıktığımızda 100 km'de ne kadar yakar?


    Araba her zaman plug-in/kablo yoluyla mı şarj edilmesi gerekiyor? Benzinle çalıştığı sırada bataryayı doldurma görevi var mıdır? Varsa hangi modda kullanmak gerekiyor?

  • Merhaba bu akşam (28 nisan) show tv ana haberde yayınlanan bu haberi gördünüz mü?

    Adam 3 aylık MG HS'in 5 kez motor arızası vererek yolda kaldığını, servisin çabalarına rağmen sorunun tekrarladığını, bunun üzerine değişim talep ettiğini ve bu talep kabul edilmeyince mahkemeye verdiğini söylüyor.

    Tam MG HS almayı düşünürken bu haberi görünce baya arada kaldım şimdi. Ne diyorsunuz? Bu tür olaylar sık oldu mu haberiniz var mı? Olduğunda firma gerçekten arkasında durmuyor mu?

    Yoksa rakip firma kötülemesi şeklinde düzmece bi haber olabilir mi?


    MG HS Kullanıcıları...


    MG HS Kullanıcıları...
    MG HS Kullanıcıları...
    MG HS Kullanıcıları...Show Ana Haberyoutube
    "İKİNCİ ELİN TAMİRİYLE, PARÇASIYLA UĞRAŞMAMAYIM" DEDİ, SIFIR KİLOMETRE BİR ARAÇ SATIN ALDI... AMA O ARAÇ DAHA 150 KİLOMETREDE YOLDA KALDI, 1 AYDA TAM 5 KEZ ARIZALANDI... TALİHSİZ SÜRÜCÜ BAŞINA GELENİ SHOW HABER'E ANLATTI. Abone Olmak için Tıklayınız → http://showtv.tv/ANcO8B Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/showanahaber/ Facebook Hesabı: https://facebook.com/showanahaber Twitter Hesabı: https://twitter.com/showanahaber #ShowAnaHaber #ShowHaber #ShowTV
    https://www.youtube.com/watch?v=hkirI-0eqN8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uhe123 -- 28 Nisan 2024; 21:22:25 >




  • uhe123 kullanıcısına yanıt
    Ben mg ile ilgili ilk kez böyle olumsuz bir haber gördüm.
  • uhe123 kullanıcısına yanıt
    Demek 5 senelik garanti olayi hikaye.

    WP grubundan da ciktim ayrica. Engineering Mode’dan baska bir sey konusulmuyor.
  • Arkadaşlar merhaba,

    ben de HS Luxury 2023 model araç aldım. Lastik basınç arızası verdi, yetkili serviste iki kez arıza silinip lastik basınçları ayarlandı. Her seferinde 15-20 km gittikten sonra tekrar aynı arızayı verdi. Şu an bilgi ekranında lastik basınçlarını da göstermiyor. Önceki yorumlardan okuduğum kadarıyla lastik basınç modülü arızalı galiba. Bu konuda başka bir öneriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.


    Ayrıca bana da WatsApp grubu linki gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

  • uhe123 kullanıcısına yanıt

    Mercedes şimdi kötü mü?



    x (formerly twitter)
    Dark (@DarkTrader2000) on X
    https://twitter.com/DarkTrader2000/status/1784644227701305684
  • Death Time kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam, değme SUV modellerinin son 1 yılda MG HS'den daha fazla şikayeti var görünüyor şikayetvar.com da. Yalnız işte kaybedeceği daha az şeyi olan yeni bir marka söz konusu olunca tedirgin ediyor böyle anektodlar. Mesela üstteki şu https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158552203 gibi yazılar da öyle. Veya şu gibi https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158500288 sorunlar için servisin çözüm üretebiliyor olduğunu bilmek rahat ettirirdi ama bunları okuyunca garanti lafta mı kalıyor diye düşünüyor insan.





  • bu arada whatsapp grubu linki iletebilir misiniz?

  • 7aylik mg hs sahibiyim 7000km yol yaptım araba efsane almak isteyene şiddet le tavsiye ederim
    Bende WhatsApp linki alabilirmiyim
  • Merhaba aracın ön cam güneş geçirgenliği ile sıkıntısı olan var mı? Ben daha önce hiç bir araba kullanırken güneşten bu arabadaki kadar yandığımı hatırlamıyorum, sanki mercek etkisi ile ışınlar güneş karşıdan gelince yakıyor. Ön sağ kotukta oturanlar da aynı tepkiyi veriyor.
  • On cam bana da acayip geliyor, şuan buralar o kadar sıcak değil ama yazın yakabilir. Ön camın acayipligi sanki bu kadar büyük bir araca kucuk kalmış gibi hissettirmesi şeklinde ozetleyebilirim
  • ferplex kullanıcısına yanıt
    Chery tiggo 7 var bende. Onda da böyle. Güneş altında oturuyorum sanki. Çinliler de böyle demekki
  • aracı alalı yaklaşık 1 sene oldu. Sensörler gereksiz ötüyordu bazen. 15bin bakımında servis tekrar ayarladı. Şu anda sorunsuz kullanıyorum. 15km hızı geçince kapanıyor ama kapalı otoparkta sorun oluyor ister istemez kirişler falan yakın olduğundan uyarı vermeye devam ediyor. araç 25bin km şu anda.

  • tayfundursun kullanıcısına yanıt

    Ben çerçevesiz plakalık aldım, aşağı çektim yukarı ittim bir türlü verim alamadım. Ön plaka yeri ile sensörler çok yakın ayarlasam bile sürüş ve hareket sonrası yine görüyor. Tek çare plakanın kenarlarını keserek plaka yerine yapıştırtmak kaldı...

  • ferplex kullanıcısına yanıt
    Bakıma götürdüğümde servise söyledim onlar yaptı silikonla yapıştırdılar. Dilerseniz resim atabilirim açılarını görürsünüz?
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.