Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.622
Cevap
105
Favori
167.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Aralık Ayında MG HS aracını edinmek kısmet oldu. Çok ciddi kararsızlıklar yaşadım ama neticede her açıdan çok memnunum. Araç alırken temel dayanak noktam ise: Bu özelliklerdeki araca emsallerine fazladan en az 200 bin vermek istemedim.

    Henüz 3 aylık Türkiye geçmişi olan aracın kullanıcıları olarak hem sorunlarımıza/sorularımıza pratik çözüm bulabilmek ve tarihe kayıt düşmek hem de almayı düşünenleri bizzat kullananlar tarafından doğru yönlendirmek için ihtiyaç olduğunu düşündüm.

    Açılış olması açısından ilk izlenimler olarak bir kaç not düşmek gerekirse;



    -Henüz şehir dışı yapmadım, 800 km'de araç, Sakin kullanım ile Ankara şehir içi işe gidiş geliş ortalama 8 LT'ye yakın bir tüketimim oldu.
    -Araç çok sessiz ve konforlu.
    -Çekişte bir sorun yaşamadım, yokuşta vs basınca güzel ivmeleniyor.
    -En sevdiğim özelliği Şerit takip sistemi ve MG pilot oldu. Eğer sinyalsiz şerit değiştiriyorsanız, ana arterlerde zaten sorun yaşamadım ama şeritiler çok silik değilse muhakkak direksiyon titriyor ve sesli uyarı veriyor ufak bir direnç ile şeritte tutuyor. İsterseniz kapatabilirsiniz ama ben kapatmıyorum.
    -Koltuk ısıtmalar gayet iyi ve hızlı cevap veriyor.
    -Araçtan stepne çıkmıyor, stepne olan kısmı da bagaj altı olarak ıvır zıvıra kullanıyorsunuz, bagaj hep boş ve temiz kalıyor şimdilik:)
    -Rutin servis ücretinin yaklaşık 2500 TL civarında olduğunu söylediler.
    -Yedek parçaları ise İstanbulda sürekli güncelliğini kontrol ederek stokladıklarını bildirdiler.


    Allah Herkese kazasız belasız, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

    Edit—Güncel Yakıt Durumu:



    MG HS Kullanıcıları...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamaisVu_34 -- 18 Mayıs 2023; 20:18:18 >







  • Ne alaka abi, hadi temsilci ağır saçmalamış da buna inanacak kadar izandan yoksun musunuz siz de? Adam açık açık yazmış çin Saic üretimi diye, aç bir Wikipedia bak hiç bilmiyorsan hala iddia ediyorsun vitara diye, utanmasan yok swifti uzatıp yerden yükseltmiş öyle yapmışlar diyeceksin... Bence sen s-cross dan bahsediyorsun.

    Üstat bu bilgiyi veren satış temsilcisi hangi bayide? Araç alacağım zaman uzak durmak için soruyorum. Bu işin içinde olup da bu kadar cahil olan birinden araç almak istemem.

    MG ile Suzuki'nin tek ortak noktası Türkiye distribütörünün aynı(Doğan Trend) firma olması. Ortak platform yok aralarında. Zaten Suzuki Vitara ve MG HS'yi ebat olarak karşılaştırırdanız ortak platform'dan çıkmalarının imkansız olduğunu görürsünüz.


    Suzuki'nin platform ortaklığı yaptığı tek firma Toyota. Bu ortaklıktan çıkan Toyota modelleri de Türkiye'de gelmiyor. Bknz:

    toyota motor corporation official global website
    Toyota and Suzuki Agree to Start Consideration toward New Collaboration | Corporate | Global Newsroom | Toyota Motor Corporation Official Global Website
    https://global.toyota/en/newsroom/corporate/27253562.html

    Herkese merhaba,


    1 hafta once Luxury donanimini satin aldim. Merak edenler olursa diye mumkun mertebe tecrube ve gozlemlerimi yaziyorum. Bu yaziyi yazarken fikir verebilmesi acisindan fiziksel yapimdan tutun kullandigim rota ve park ettigim konuma kadar butun ufak tefek detaylari iletmeye calisacagim aklima geldikce.


    Oncelikli olarak arac buyuk. Park yeri sikintiniz varsa ya da park konusunda kendinize guvenmiyorsaniz, alistirma yapmanizi tavsiye ederim. Kucuk araclara alisiksaniz ilk etapta zorlayabilir.

    Boyum 180 cm. Bacaklari uzun, nispeten genis omuzlu ve goguslu bir yapim var. Ayaklarim 47 numara. Zamaninda amerikan futbolu gibi agir sporlar yaptigim icin boynum kalin, kronik olarak boyun agrisi cekerim. O yuzden koltukta dik oturmayi severim.


    On tarafta arac beni oldukca rahat ettirdi. Oturma pozisyonu en dusuk konumda bile oldukca yuksek kaliyor. Buyuk ayaklarim olmasina ragmen pedal bolgesinde ayaklarimi konumlandirmada bir problem cekmedim.

    Koltugu bir miktar yukseltince, yan konsolun cok yuksek olmamasinin etkisiyle de bacaklarim hayli rahat etti. Koltugun yanal destekleri vasat. Lakin sirt ve boyun destegi guzel. Luxury pakette ayarlanabilir bel destegi de var. Comfort pakette var mi bilmiyorum.


    Koltuk bana ayarli konumdayken arka tarafta bacak bacak ustune atabiliyorum. Hakikaten cok genis ve ferah bir kabini var. Bildigim benzer araclar olarak Kuga ve 3008 var. HS'nin arka koltuklari daha alcak bir konumda. Arkada oturanlar salon koltugunda gibi hissetmiyor. Aracin hem onde hem arkada icindekileri saran bir yapisi var. Arka koltuklarin sirtlik acilari ayarlanabiliyor


    Yalitim cok basarili. Trim parcalarinin icinde ki burada gorebildigim kadariyla A sutunu, surucu diz alti ve torpido bolgelerinden bahsediyorum, yalitima katki saglamasi amaciyla konulmus pedler var. Olasi takirtilari da engelliyor. Ince dusunulmus.



    MG HS Kullanıcıları...


    Arka davlumbazlar kece kapli. On davlumbazlar daha once gordugum kullandigim araclara kiyasla cok kalin. Kece kapli olmasa da cok ciddi bir fark var. Firsatiniz olursa bayide vs dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.


    Aracin deri dosemesi benim bildigim kadariyla orijinal deri. Bader marka. Yanlisim olmasin. Elinizi attiginiz her yerde yumusak plastikler ve deri doseme var.


    Luxury pakette butun ic aydinlatmalar led.


    Farlar ve sinyaller led. Farlar tek mercekli. Uzun kisa far bir arada. Aydinlatmasi cok basarili. Homojen ve soguk bir beyaz isik veriyor. Sis farlari halojen. Ben led taktirdim. Sis farlarinin viraj aydinlatmasi fonksiyonu yok. Lakin gorebildigim kadariyla farlarda bir gimbal mevcut gibi. Yukseklik ayarini manuel olarak yapsaniz da direksiyon cevirmeye ve aracin konumuna bir tepki veriyor gibi. Emin degilim. Bu hususta biraz daha bakmam gerek.


    Motor GM ile ortak. Su ana kadar cok memnunum. 1500 km'yi gecmeden cok zorlamak istemesem de, bastiginizda araci guzel yurutuyor.

    Tuketim olarak soyle aciklayayim:


    Araci Edirne'den aldik. Istanbulda yasiyorum. Hizi once 100 kmh'ye sabitledik. Ardindan 120. Sonra Gungoren tarafina ugradik aksam 9 gibi. Oradan Avrasya Tuneli'nden Maltepe tarafina. Oradan da Kartal'in ust taraflarina. Bu 300 kusur kmlik karma yolculukta ortalama yakit tuketimi 7.9 ya da 8 lt/ 100 km oldu.

    Gunluk rotam cok yogun bir trafik olmasa da dur-kalk iceren bir kismi var. Dur kalk trafikte 10 11 litreleri goruyor. Normaldir. Aracin bos agirligi 1530 kg.


    Sanziman hic fena degil. Yine GM ile ortak gelistirilmis. Cift kavramali otomatik. Sikisik trafikte DSG kadar yumusak degil. Ama ayaginiz alistikca ve sanziman bilgisayari arac kullaniminiza dair bir data olusturdukca biraz daha yumusayacaktir diye dusunuyorum. Su haliyle benim icin gayet guzel.


    Serit takip sisteminin 3 farkli modu var. Uyari, seride sokma ve seritte tutma seklinde. Ilk modu, adindan da anlasilacagi uzere sizi sesli ve titresimli ikaz ediyor. Ikinci modu seridi kacirmaniz durumunda direksiyona mudahale edip sizi seride sokuyor. Ucuncu modu seridi direkt ortaliyor.


    Butun bu elektronik sistemlerden dolayi direksiyondan bir his beklemeyin. Yuksek hizlarda sertligi iyi. Dusuk suratlerde cevirmek kolay.


    Adaptif hiz sabitleme guzel calisiyor. 3 farkli mesafe konumu var. Frenlemeyi biraz sert yapabiliyor bu sectiginiz mesafe en dusukteyse. Ama genel olarak ben calismasini cok basarili buldum. Genel olarak bu sistemlerin Euro Ncap puanlari da yuksek.



    On carpisma uyari ve mudahale sistemi guzel. Bir kac defa fren yaptigi da oldu. Sehir ici hizlarda. Ben oldukca basarili buldum. Bunun haricinde bazen mudahale etmeye hazirlaniyor. Bu esnada onden bir gerilme bir kilitleme gibi sert bir ses duyuyorsunuz. Alicilari ve kullanicilari panik olmasin. Sistem kendini hazirliyor bu esnada siz tepki vermezseniz diye.


    Adaptif hiz sabitleme sistemi acikken kolu iki defa cekerseniz MG Pilot sistemi devreye giriyor. Ozellikle otoyolda cok memnun kaldigimi soyleyeyim. Sikisik trafikte autohold ozelligini kapatirsaniz durur vaziyetten hareket de ediyor. Sikisik trafik asistani. Autoholdu kapatmayi unutmayin. UYARI: SIKISIK TRAFIK MODU DEVREDEYKEN SERITLERI OKUYAMAZSA ONDEKI ARACI TAKIP EDIYOR. O YUZDEN DIKKATLI OLUN.


    KRONIK SORUN UYARISI: TC PLAKASI VE PLAKALIKLARI BU ARAC ICIN FAZLA BUYUK OLDUGUNDAN ON PARK SENSORUNUN OKUMA ALANINA GIRIYOR. Comfort pakette on park sensoru var mi bilmiyorum. Luxury pakette boyle bir problem yasanabilir. Ya plakaligi cikartip plakayi yapistiracaksiniz ki ben oyle yaptim, ya da baska bir sey bulmaniz gerek.


    Panik olmayin kisacasi, on park sensoru surekli uyari veren arkadaslar plakaligi cikartip denesinler. Yok yere ariza tespitleriyle ugrasmayin.


    Lastikler Maxxis marka. Acikcasi pek bir veri bulamadim. Anladigim kadariyla Dogu ve Avustralya pazarinda daha bilindik bir marka. Gurultu seviyesi makul. Sessiz denebilir. 235 taban. 18 inc. Islak zemin performansi su ana kadar tatmin etti. Cok detayli incelemedim ama 4 mevsim olabilir. Yakindan tekrar bakmam lazim. Aklimda.


    5 yil 150.000 km garanti var. Aklinizda bulunsun.



    MG HS Kullanıcıları...


    Cift egzoz cikisi var. Kaynak yerlerinde biraz yuzey pasi var. Uzun vadede dikkat etmek gerekebilir. Ama garanti de uzun. Dert etmeyin.


    Genel olarak uretim kalitesi oldukca basarili. Saglam bir hissi var.


    Aynalar oldukca buyuk. Donuslerde biraz kor nokta yaratabilir. Dikkatli olmakta fayda var.


    Hibrit olmadigi icin bagaji bana buyuk geldi. Bir onceki aracim ufakti tabi onun da etkisi var. Bagaj zeminliginin altinda, hibrit versiyonlarda bataryanin bulundugu bolumde, lastik tamir kiti ve ivir zivir var. Bunun etrafindaki alan bos oldugu icin burasi da depolamada kullanilabilir. Bagaj zemini cok kaliteli. Ayrica alt zemin oldukca kalin bir yalitim malzemesiyle kapli. Buradaki alan gercekten buyuk arkadaslar. Degerlendirmek isteyenler icin cok ciddi bir hacim var.



    MG HS Kullanıcıları...

    Videodan ss aldim o yuzden bulanik kusura bakmayin.


    Incelemelerde vs goremeyeceginiz detaylari koydum. Aracin sagi solu nasil gozukuyor zaten biliyorsunuz.


    Merak ettikleriniz olursa yazabilirsiniz. Herkese sahip oldugu veya sahip olmak istedigi araclariyla kazasiz ve belasiz gunler dilerim.


    Tahminimden çok daha iyi bir bozuk yol performansı çıktı. Lastikler gevşek çamurda bayağı yüksek bir rakıma kadar taşıdı bizi rahat rahat.


    Arkadaşlar bu arada ilk çalıştırmadaki vites geçişlerinin yavaşlığına çok takılmayın derim :) Motor yağında olduğu gibi, çift kavramalı şanzımanlarda yağ sıcaklığı optimal dereceye gelene kadar yavaş çalışma normaldir.


    Bu aracın 2023te en çok sattığı pazarlar olan Birleşik Krallık ve Avustralya bazlı forumların çoğuna baktım. Şanzımanın kronik bir sıkıntısı gözükmüyor. Bence tadını çıkarın, nazar değdirmeyin  

    Ben Honda Civic'ten HS'ye geçtim. İlk izlenimler nedir derseniz, neredeyse Fred Çakmaktaş gibi otururken bile yere değiyormuş sanki ayaklarımız.Şu an yüksek ve yaylı yaylı gidiyoruz asfalt üzerinde. Bozuk yol can sıkmıyor artık. Yol sesi de aşırı fazlaydı Civic'te. Oturum aşırı yüksek geldi HS'de. Hem sedandan hem Japon arabasından geçince. Malzeme kalitesi ve iç mekan sessizliği küçük bulduğum kusurları şu an için gölgeliyor. Şu şanzıman güncellemesi vs her nasıl yapılacaksa benim hiçbir şikayetim olmaz aracımdan. Agresif kullanan biri değilim. Uzun yolda bile 120'yi geçmem. Zaten yüksek baş tavan mesafesi cam tavan ile birleşince arka oturumda iki oğlum adeta coşuyor. Aşırı ferah bir araç. "Arka oturum kısmen bir iki cm daha dar yapılıp bagajdan feragat edilmeseydi" tarzı yorumlar beni bağlamıyor.Eksiği fazlası her arkadaş yazmış ama çok karşılaştırılan tiggo 7'ye bence malzeme kalitesi bariz farklı. Aradaki farkı fazlasıyla hak eder HS. Kaputuna koyduğu amortisöre, Varta jel aküsüne ,kapısındaki keçesine fitiline, camlarının kalınlığına, gerçek çift egzozuna kadar her detayını karşılaştırdım.
    Yılda bir kez tatil yaptığımızdan sürekli büyüyen iki sıpayı arka oturumda rahat ettirmek benim işime daha çok geliyor. Günlük 15 kilometrelik ev okul iş gidiş-dönüş menzilimiz var. Uzun yolda da İstanbul Ankara kullanımı yaptım. Uzun yol konforu özellikle gece kullanımında çok güzel. Farları gece harika çalışıyor. Adaptif ledler başarılı. Alalı 3 ay oldu ve 2 bin km kullanım yapmışız.
    Hiçbir pişmanlığım yok şu an için. 2.elde muazzam düşüşler başlamadan 1215'e satabilmiştim 2020 boyasız 27 bindeki Civic'i. Hala satamayan var aynı özelliklerdeki aracını 1100'e bile.O dönem ben pazarlıksız satarken 1350 üzeri yazıyordu kazasız aracını beyefendiler. Hs'yi buna karşın 1470'e aldım. İkinci elde şu anki rakamlarla hesabıma göre cebimden aynı para çıkacaktı. Herşey kısmet. Almak isteyene nakitte bekleyene tavsiye ederim.
    Şanzıman güncellemesi yapan arkadaş varsa tecrübesini paylaşabilir mi?

    Merhaba Arkadaşlar. MG HS Luxury ile ilgili almak isteyenlerin aklında ki soruları bir kaç yorum ve izlenimle paylaşmak istiyorum.

    Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Mazda 3 Sedan aracımdan geçiş yaparak aldım. Her iki araç aynı sınıf olmadığı için bir karşılaştırma yapmak abes olacağından dolayı beklentiler konusunda yorum yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum. MG HS, malzeme kalitesi olarak işçilik anlamında bir çok detayı titizlikle başarmış üst sınıf bir segment algısı yaratmış. Deri ve alcantre koltukların dikişle görsel bir konfor verdiği aşikar. Yalıtım anlamında kendi sınıfları olan bir çok araçdan üstün olduğu izlenimi oluşturuyor. Bağımsız süspansiyonun vermiş olduğu keyif oldukça tatminkar, kasis sonrası ufak bir sert düşüş hissiyatı vermiş olsa da gayet iyi.

    Direksiyonun vermiş olduğu tepkiler Sürüş karakterine göre cevap veriyor, bir tık sert gibi olduğunu düğünüyorum ama kontrol açısından güven veriyor. Sürüş oturma pozisyonu muhteşem diyebilirim. Çevreye olan hakimiyet eksiksiz şekilde kendini hissettiriyor. Kaputun tamamen görünmesi, aynalara olan bakış açısı a ve b sütünlarda ki engelsiz görüş sınıfına yakışor derece de iyi. Ön konsolun sadeliği ve saklama alanları kafa karıştırmayacak derece de sade, ulaşılabilir bir kolaylık sağlıyor. Multimedya dokunma hissiyatı biraz zayıf olsa da zamanla bir yazılım düzenlemesi geldiğinde daha iyi olabilir. Multimedya için atanan kısayol tuşları tatminkar. Kamera için söylenecek bir söz yok, araca yakışmayan bir çözünürlük var ama park aşamasında, geri dönüşlerde ve 360 kamera, kavşak dönüşlerde işinizi rahatlıkla görüyor. Ses sistemi, öyle bangır bas beklentileri için hayal kırıklığı diyebilirim. 6 hoparlör ve yalıtımın verdiği sessizlik içinde keyif alınabiliyor az da olsa. Android auto ve car play durumu stabil tatminkar. Video izlenebilir özelliği olması araç hareket halinde olmasa da keyifli.

    Arka yolcu bölümü, diz mesafe ve cam tavan ferahlığınım verdiği konforu keyifli hale getirip eğlenceli bir yol sunuyor.

    Çift kavrama bir vitesi ilk kez kullandığım için fazla sağlıklı bir yorum yapma bilgisine sahip değilim. Araç ilk kalkışta 1 saniye gibi bir gecikme hissiyatı verse de hemen kendini toparlıyor. Sanırım bu konu ile bir şanzıman güncellemesi mevcut olduğunu söyleyip yaptıranlar sorunun ortadan kalktığını dile getirmiş. Sürüş esnasında vites değişimi hissettirmediği gibi güçlü tepkiler verip ivmeleniyor. Güvenlik sistemleri, Şerit takip, Adaptif hız kontrol, mg trafik kontrol, aktif çarpışma Önleyici, Arka çapraz trafik oldukça stabil ve güvenilir şekilde çalışıyor. Otomatik hız kontrollü kapı kilitleme, otomatik/Manuel kapanan açılan aynalar, kör nokta uyarı, uzaktan açılır kapanır camlar, otomatik ayarlanabilir bagaj, Adaptif far, gibi konforu gayet güzel yansıtan özellikler keyif veriyor. Gece ambiyans aydınlatmalı sürüşler araca bağımlı bir hale gelmenize sebep oluyor.

    Şimdilik kısa süre de aktarabileceğim bunlar diyebilirim. Ön yargılı çin araba mantığından tamamen uzak, kaliteyi ciddi anlamda konforlu birleşme aşamasın da modern bir avrupa aracı diyebilirim. Servis ağın da ki artırılabilir düzenlemelerin devam ederek zenginleşmesi, MG'nin yapacağı yatırım ve ülkemize gelecek yeni araçları, işin rengini daha anlamlı hale getireceğini düşünüyorum. Chery marka araçlarla kıyaslama soracak arkadaşlara söylemem gereken, bol oyuncaklı ve gösteriş meraklısı bir araç olmadığı görüşü yaygın olsa da, işçilik kalitesi ve markanın verdiği değer anlamında ailenizle keyif alıp mutlu yolculuklar yapabileceğiniz tam donanımlı ve güvenlik açısından harika özelliklere sahip bir araç diyebilirim.

    Keyifli Sürüşler....

  • hayırlı olsun hocam. showroomda elektriklisini gördüm hoşuma gitti vites geçişleri nasıl. aradım bir kaç bayiyi ama araç olmadığını söylediler nasip olursa bende alıcam

  • infernal87 kullanıcısına yanıt

    Sağolun.


    Elektriklisini bilmiyorum, ama geçişler beni hiç rahatsız etmiyor. Hissetmiyorum pek açıkcası. Daha önceki aracım DSG şanzıman idi.

  • Üstat aracı kaç paraya aldınız? Liste fiyatından ne kadar düşüyorlar onu merak ettim. Bir hangi bayi olduğunu yazar mısınız?


    Teşekkürler.

  • Bu araç hem belli bir kalitede olup hemde rakiplerinden nasıl çok daha uygun oluyor anlamadim. Marka bilinirliği artar ve fiyatına zam gelmezse satış rekorları kıracağını düşünüyorum .
  • mstkurt M kullanıcısına yanıt

    Ankara'dan, Liste fiyatından 10 bin tl uygun aldım ama onu da koruma paketi, seramik kaplama, kaput koruma vs işlerinde kullandım aynı fiyata geldi.

  • JamaisVu_34 kullanıcısına yanıt

    Şu anda web sitesinde 30 bin Lira takas indirimi var diyor. Siz alırken de var mıydı bu?

  • hayırlı olsun, aracınızı mutlu günlerde kullanmanızı dilerim. size sormak istediğim, aslında tamamen suzuki vitara olan aracını niye suzuki olarak değil de mg olarak seçtiniz? mg suzukiden daha mı ucuzdu?

  • @JamaisVu_34 Daha iyi yanıt verir ama ben de gözlemimi yazayım. MG bayileri ve Suzuki bayileri genelde ortak. Ben de bayiye Suzuki S-Cross incelemeye gitmiştim ama S-Cross çok ilkel bir araba gibi geldi bana. Kalite olarak değil öyle değildir tabi ama hissiyat olarak Dacia, Fiat gibi. Sonra aynı bayide MG HS gördüm. Suzuki ile arasında hissiyat olarak dağlar var. Suzuki'yi Fiat gibi düşünürseniz, MG HS Mercedes gibi. çok etkiledi beni.

  • mstkurt M kullanıcısına yanıt

    Yoktu...

  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    Teşekkür Ederim.


    Aynı bayide satılıyorlar zaten.


    mstkurt dediği gibi, vaktiniz olduğunda ayni bayide sırasıyla inceleyiniz.Kalite farkını ve premiumluk hissiyatını alacaksınız.

  • mstkurt M kullanıcısına yanıt

    bayide inceledim hatta test sürüşü yapmamı istediler vaktim olmadığı için yapamadım , evet belli bir kalite farkı var ama bir suzuki modelini olduğu gibi kopyalayım morris garage amblemi ile satmak (renault kangoo nun mercedes amblemi ile satılması) ingiliz araçlarını seven benim gibi birisi için çok kabul edilebilir gelmedi ama para sizin zevk sizin ben sadece aradaki fiyat farkına değip değmediğini öğrenmek istedim.

  • Geçen hafta bu aracı test etme şansı buldum. Luxury donanım paketiydi. Gerek yalıtımı gerekse de fiyatına göre sunduğu donanımlar oldukça iyidi. Ben aracı çok beğendim. Distribütör aracın reklamını iyi yaparsa tutturabilir. Özellikle Muadillerine göre 200-300 bin daha ucuz
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    Suzuki ile alakası yok markanın. Saic isimli Çinli otomobil üreticisinin malı bu araba. İngiliz MG'nin isim hakkını satın alıp MG marka araba ürettiler.

  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    Bu aracın Vitara ile alakası nedir ?

    Vitara b bu araç c segment bir kere, tamamen farklı araçlar. Uzunluk en aks aralığı farklı.

  • lojistisyen kullanıcısına yanıt

    tamamen vitara ki suzuki satış temsilcileri de bunu doğruluyor.

  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    Kaynak Suzuki satış temsilcisi yani, tamamdır

  • lojistisyen kullanıcısına yanıt

    dostum içine oturduğunda anlıyorsun suzuki vitaradan devşirildiğini.

  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Ne alaka abi, hadi temsilci ağır saçmalamış da buna inanacak kadar izandan yoksun musunuz siz de? Adam açık açık yazmış çin Saic üretimi diye, aç bir Wikipedia bak hiç bilmiyorsan hala iddia ediyorsun vitara diye, utanmasan yok swifti uzatıp yerden yükseltmiş öyle yapmışlar diyeceksin... Bence sen s-cross dan bahsediyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi das.sigma -- 8 Ocak 2023; 0:15:1 >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    Ben ortak bir nokta bile göremiyorum sizin gözler iyimiş hocam

    Dediğim gibi Vitara b mg c segment, aks aralıkları, genişliği farklı nasıl aynı araba olacak ?

    

    MG HS Kullanıcıları...


    MG HS Kullanıcıları...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 8 Ocak 2023; 1:19:18 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.