Şimdi Ara

Metin 2'de Yaşadığım Sayko Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Böyle sayko bir olay yok yalnız. 21 yaşına gelmişim birden hatırladım bu sayko durumu. Ağır sorunluyduk demekki, yada o dönem metin2 oynayan kişiler saykoydu bilemiyorum. Uzatmadan gireyim.

    Ortaokul 7 herhalde, tam hatırlamıyorum. 9 Sene önce olmalı. Serveri bile hatırlıyorum tuva. Adını yanlış söylemediysem tabi.

    Henüz vadiden yeni gelmiş, dolunay kılıcı düşürmek denilen efsanevi bir olayı denemiştim. Oyunda çok yakın bir arkadaşım olmuştu. Bu elemanla oyunda tanıştık, beraber balık tutar, 2.köyde okçudan dolunay düşüyormuş efsanesine saatlerce kafa yorardık. Beraber kasılır, sürekli ekipçe takılırdı. Bu elaman öyle yada böyle oyunda ki en iyi arkadaşım olmuş. Onun içinde haliyle ben öyleydim.

    42 level filan olmuşuz. Derken aramıza bir şaman girdi. Ben kızım diyor, bizde tapıyoruz o zaman buna. Bu bizimle takılmaya başladı. Deliler gibi kasılmaya başladık. Bu hatun kutsama atıyor, kuduruyorduk. Çokta tatlı yazardı gavurun kızı. Velhasıl gel zaman git zaman, ben bu kızla oyunda aşk meşk işi koşturuyorum. Bizim arkadaşta kıza boş değilmiş meğersem. Fakat bunu bilmiyoruz tabi, kızda bir ona cilve koyuyor bir bana. 3 kişi bildiğin mükemmel bir ekip olmuştuk. At yarışı yapar, balık tutar, ateş yakar, itemlerimizi paylaşır, en çokta bol bol sohbet ederdik.Ben arada kızı bizim eleman yokken 1.köyün ıssız yerine götürürdüm. bir şelale vardı herhalde oraya. Ben yokkende bu eleman kızı oraya buraya gezmeye götürmüş. Velhasıl ben bunları fingirdeşirken yakaladım. +6 Yaptığım dolunayımı takıp bizim elemanın karşısına dikildim. Kafayı tokuşturduk. Dedim ben seviyorum, o dedi ben seviyorum. Ağır malız ki o yaşlarda, olay gerçekten çok ciddi bizim için. Kız yanımızda, o diyorki durun yapmayın etmeyin, üzülme şeyleri atıyor. Dedikki yarış yapalım kim kazanırsa kız onun olur. Tamam filan. Kız diyorki ben öyle birşey istemiyorum. Ama kızı takan yok. Kudurduk bir kere. At yarışı yaptık yenildim, itlik değil mi... Bende dedimki net yavaştı kazanan sen değilsin. Eyvallah, vs atalım o zaman dedik. Vs attım yine yenildim, Balık tutma yapalım dedik yine yenildim yine yine. Her oyunda yenildim. Yüzlerce vs attık hep yenildim ama hep reddettim. Böyle 8-9 saat istisnasız kapıştık. Sonra ben dedimki kanka o kız değil bizi kandırıyor. Bu şerefsiz, yok kız filan dedi. Bu sefer laflarla kapıştık. Baktım olacak gibi değil ayrıldım 1.köyden. Kız mesaj atıyor, lütfen benim için aranızı bozmayın vs... Birkaç gün geçmişti bununla kızı 2.köyde görüyor üzülüyordum. Çölde kasılırken rastladım bunlara kızı peşine takmış kasılıyorlar. Uzaktan bilerek gözüküyorum bunlara. Üzülüyorum. Şaman bazen yanıma geliyor cevap yazmıyordum. Dolunay düşürmek için vadide okçu beklerken karşıma çıkıyorlardı, demircide, depoda, her yerde. Serveri bıraktım başka servere geçtim bende.

    Böyle sayko bir olaydı bu. Ağır travma geçirmiştik küçükken, bu oyun bizimle çok oynadı.







  • Olm ne aşk hikayeleri döndü metin2de. Olaaaylar olaayylar. Benimde buna benzer durumlarım olmuştu.
  • Yalnız atı için az madalyon vermemiştik buna. Maymunlar gafamıza gafamıza vura vura eğlenirdi bizimle.
  • bence o kız bile değildi😂
  • Hocam kızdır gerçekten. Oyunda vardı kız falan. Bende yaşadım öyle şeyler dağların taşların arasında karşılıksız ilişkiler.
  • bayiliyorum su metin2 efsanelerine lan bnde yasadim buna benzer olay sinirlenip hesabi sildiydim anilarim depresdi
  • MMORPG Oyunlarında " At yarışı yapar, balık tutar, ateş yakar, itemlerimizi paylaşır, en çokta bol bol sohbet ederdik. "

    Oyunu oyun yapan kısım burasıdır. Eğer bunu yapabileceğin arkadaşların varsa oyunun içeriğine pek takmıyorsun.

    Bizim bir tera ekibimiz vardı bu forumda zamanında çok eğlenmiştik aynı ekibi hangi oyunda toplasak eminim yine eğleniriz.
  • Seviyorum böyle anıları. :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da biri geldi "ben kızım yang hilesi ister misin?" Diye. Link attı indirdim bir şey. O zamanlar kafa çalışmıyor tabi 99999999 yang yazıp ID şifre girdim. Sonra bilgisayar yazı yazabileceği her yere ID şifremi yazıp yolladı. Oyun içi chat de dahil. Oyunu bırakma sebebim de buydu zaten..
  • Aşkm kasar mısın?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anılar depreşti keşke 6 sınıfa tekrar dönüp eve gelip

    Direk çantayı fırlatıp akşama kadar metin2 oynayabilsek
  • Bizde küçükken Internet kafeye gitmiştik. Klasik olarak metin 2 oynuyorduk Süremin bitmesine yakın, kız karakteri açmış biriyle konuşmaya başladım... Ve kısa süre de sevgili olduk Tabii o an hormonlar beynimi ele geçirdi ve cebimdeki son parayla masanın süresini uzattım. Çok geçmeden acı gerçekle yüzleştim Ama en çok cebimdeki son paranın gitmesine üzülmüştüm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Treth kullanıcısına yanıt
    Aynen. Şimdi bunu yaşatacak mmorpg bulmak zor.
  • Fingirdeşirken yakaladım at yarışı yaptık filan ne
  • Efsane oyundur kendileri. Aralıksız 15-16 saat oynadığım günler geldi aklıma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzülme şeylerini görünceh aykırdım :D aSD:A
  • Off be neler yaşamadık ki sürgün çıktı mertlik bozuldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    MMORPG Oyunlarında " At yarışı yapar, balık tutar, ateş yakar, itemlerimizi paylaşır, en çokta bol bol sohbet ederdik. "

    Oyunu oyun yapan kısım burasıdır. Eğer bunu yapabileceğin arkadaşların varsa oyunun içeriğine pek takmıyorsun.

    Bizim bir tera ekibimiz vardı bu forumda zamanında çok eğlenmiştik aynı ekibi hangi oyunda toplasak eminim yine eğleniriz.

    Haklısınız kesinlikle.

    O tür bir sohbet ortamı olan mmorpg bulsam oynayacağım sıkılmadan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş üzülme kadın şaman karakter açar millete kastırırdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.