Şimdi Ara

Mediamarkt rezilliği!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasım ayının 7 sinde garantiye göndermesi için Samsung A50 markalı telefonumu Media Markt a teslim ettim yaklaşık 10 gün sonra Samsung dan aradılar cihazınız tamir edildi. Kargoya teslim ettik 2 gün sonra teslim ettiğim yerden alabileceğimi söylediler 2 gün sonra gittiğimde telefonun daha gelmediğini buraya gelmenize gerek yok geldiğinde biz sizle iletişime geçeriz dediler. Tam 14 gün ne arayan ne soran oldu. Bende haber vermelerini bekledim ve dayanamayıp mağazaya tekrar gittim ve gelip gelmediğini sorduğumda 1 saat kadar beklettiler telefonu bulmak için ama bulamadılar. Mağaza çalışanı telefonu kargodan teslim aldıklarının gözüktüğünü ama telefonu bulamadıklarını söyledi. Kamera kayıtlarına bakıp bir iki gün içinde döneceklerini söylediler. Bir hafta sonra yani bugün aradılar ve telefonu bulamadıklarını aynı modelin üretimi olmadığı için ya fatura bedelini ya da herhangi alacağım bir modelin fatura bedelinin üstünde olması durumunda fatura bedelinin üstünde ki rakamın benim cebimden ödeyeceğimi söylediler. Benim şöyle söyleyeyim ben telefonu aldığımda dolar 5 lerde geziyordu ve elektroniğe ÖTV ve zam gelmemişti. Aynı özellikte şu an bir telefon almak istediğimde 3500-4000 civarı olan oyaladiklari bunca boşa gitmiş gün ve kendi bilgilerim fotoğraflarım oldu.

    Not:Bugün bir gelisme daha yaşandı Mediamarkt şubesinden aradılar bir üst modeli olan a51 cihazı vereceklerini söylediler ama teşhir ürünü olanı vereceklermis tüketici haklarında aynı ürün yoksa bir üst modelinin sıfırını verir diye kanun var dedim fatura bedeliyle cihazın bedelinin arasında fark var o kadar veremeyiz dediler gerçekten su markayi kimseye tavsiye etmiyorum bu saatten sonra bu olayın sorumlularını da Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkantos20 -- 22 Aralık 2020; 19:43:51 >







  • 9/10 rezillik.


    1 puanı datanı cloud'da tutmamandan kırdım.

  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Normalde numaraları sim karta kaydederim ve bu zamana kadarda bir çok kez telefon degistirmeme rağmen birsey olmamıştı fotoları da dediğin gibi cloud a atmam lazım di hata bende
  • Geçmiş olsun hocam:(

  • İndire gandi deriz biz. Normalde size onun muadili bir telefonu bedelsiz vermeleri lazım. Ürünü kaybetmişler çünkü.
  • Medimarkt rezilliği değilde, hırsızlığı desek daha doğru olacak.

    Kameraları inceleyip telefonu bulamıyorlarsa, ya bu telefon zarar gördü (ki zaten bunu söyleyebilirler) ya da bu cihaz mağaza çalışanları tarafından çalındı.
  • Eşdeğer bir telefonu ücret ödemeden vermelerini talep et. Bunun için günlerce bekletmelerine izin verme o an bu işi duzeltemiyorlarsa medimarkt şirketi dışındal mağaza yetkilisi ve kargoyu teslim alan çalışandan şikayetçi ol
  • arkantos20 A kullanıcısına yanıt

    Arkancigim uyeligin yeni 6 mesaj ne demek  


    Dava acabilirsin veya thh ye yaz en kolay yol. Sana A70 falan verirler diye dusunuyorum zorlaman lazim. Media marketin hatasi asgari ucretli eleman alip 12 saat calistirirsa olacagi sonuc ortada. Adam.asirmis telefonu ben duydum gordum yasadim magaza muduru yapmisti bu olayi elemanin uzerine atmisti falan filan uzun hikaye eskiden calistigim magazada elemani cikarmislardi isten.

    Telefondaki hersey silinir servise verirsen taahhut edersin silinsin onayliyorum diye foto su bu vesaire pc ye yedeklemen lazim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ürün fiyat artışı olduğu zaman geri alıyorlar para iadesi yapmak için elinden geleni yapıyor şerefsizler büyük bir ihtimal senin üründe başkasına satıldı sana o yüzden para iadesi yapmaya çalışıyorlar aynısını benim başıma geldi konu açtım bakarsın yemin ediyorum artık bir iğne almak istemiyorum trden o kadar nefret ettim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faa235 -- 14 Aralık 2020; 17:0:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunun çok basit, üst modeli ücretsiz sana vermek zorundalar, TH yaz yardım lazım olursa DM den yaz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.