Şimdi Ara

Mediamarkt Kaskosuz Telefon Satmıyor.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
15.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Hocam yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum lakin eksik olan bir nokta var;

    Türkiye'nin hemen altındaki küçük, 300 bin nüfuslu Kıbrıs adasının Türk tarafında yaşıyorum.Sizin 2.5 milyon verip alacağınız arabaya ben 650-700 bin TL vererek, konudaki 45 bin TL ye satılan telefonu 27-28 bin TL vererek alabiliyorum.İkiside Türk Cumhuriyeti, ikisinde de TL kazanılıyor.Burada da bir haksızlık yok mu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hanıma geçen sene s20fe aldım. Kasko da yapalım dediler bende iyi tamam yapın ne kadar 1000 tl mi ne dediler. Bende evde bebek olduğu için yaptırdım işin Aslı kaskoyu. Geçen ay telefonun yan tuşlarında sorun olduğunu farkettim. Büyük ihtimalle sıvı teması olmuş. Mediamarkt a gittim 20 gün içinde çözeceğiz dediler. Bende eğer ki telefonda başka sorunlar varsa ne olur diye sorduğumda kasko bedeli geri ödenir size dediler. Yanlış hatırlamıyorsam kasko bedeli 4800 tl idi. Yani eğer ki 4800 tl den daha yüksek bir ücret çıkarsa yada telefonumuz hurda olursa sadece 4800 tl ödeme yapılacağını dile getirdiler. Halbuki telefonun sıfırı 12000 civarındaydı. O sebepten dolayı sigorta kasko falan hikaye

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyla alakası yok da evet öyle bir durum var. Sebebi de KKTC'nin stratejik konumu sebebiyle Türkiye tarafından fonlanması. KKTC diye bağımsız bir ülke yok. Yani bize göre resmiyette ve sözde var da pratikte yok. Türkiye orada yaşayan çok az sayıdaki insanı besliyor ve karşılığında güney deniz hududunu koruyor.


    Karşılıklı wın-wın durumu yani.


    Türkiye olmasa Kıbrıs'ta 1 tane Türk kalmaz. KKTC olmazsa Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin eli aşırı zayıflar. Rum kesimi gibi aslında. Onlar da AB'nin ileri karakolu.

  • Ülke baştan aşağı koktu kimse kanunlardan korkmuyor çünkü….

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi ki varsın Amazon.

    Pahalı bile olsa bir şey alırken hep amazonu tercih ediyorum. Bu tarz mağazalara uğramıyorum bile.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Hocam bende Türkiye'liyim siyasi kısımdan bahsetmiyorumMediamarkt  Kaskosuz Telefon Satmıyor.. 

    Aslında anlatmak istediğim Türkiye'de uygulanan vergi politikası doğru mu(Katma değerli üretim olur, yerli ürün teşviki için ithal ürünlere vergi uygulanır anlarım ama maalesef böyle bir durum söz konusu değil) ? İzlenen ekonomik politika doğru mu ?

    Kısaca bir telefonu niye 45 bin birime daha doğrusu 5-5.5 asgari ücrete alınca pek ses etmiyoruz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    KKTCnin statüsü, konumu ülkenin sınır politikası gibi hususların telefon vergisi ile bağlantısını nasıl kurdunuz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olay bizzat 2 ay önce başıma geldi.

    14 pro telefon arıyordum. Telefonu Ticari kart ile alacaktım, MediaMarkt ticari karta 12 aya böldüğünü görünce İZMİR OPTİMUM AVM de bulunan MEDIAMARKT’a gittim.

    Öncelikle Mediamarkt sitesinde stok baktım ve siyah ve beyaz rengi 128gb olarak stok gözüküyordu. Mağazaya girdiğimde yaklaşık apple ürünlerin yanında 7-8 çalışan mevcuttu hepsi müşteriler ile ilgileniyor bişeyler satmaya çalışıyorlardı birine gittim ve stok sorduğum da yüzüme bile bakmadan stok yok şuan dediler, dedim gözüküyor ama onlar ayrılmış olanlar dedi. Daha sonra biraz dolaştım başkasına sordum elimde siyah ve beyaz var fakat bunlar tek olarak satılmıyor paket halinde satılıyor dedi bende aşağı yukarı böyle diceğini biliyordum çünkü Google a “14 pro Mediamarkt” veya “İphone kasko Mediamarkt” yazarsanız onlarca şikayet gözüküyor. Dedim peki ne oluyor toplamda fiyat onu hesapladı bunu hesapladı 42 binlik telefon oldu 48.500, dedim bunu ayrı alamıyor muyuz yok dedi olmuyor bunlar mecbur dedi, dedim böyle olay mı var arkadaşım büssürü şikayet var dedim yok mu yetkili dedim başkalarına sorun diyip yırttı daha sonra 15-20 dk sonra başkasına sordum sağolsun oradaki adam dedi mevcut kardeşim bir tane gözüküyor buyur işlemleri başlatalım dedi. Şaşırdım, durumu açıkladığımda bu durumdan kendisinin de çok şikayetçi olduğunu söyledi, telefonu aldıktan sonra e-mail adresime memnuniyet anketi geleceğini ve burada yaşadığım tüm olayları detaylı yazmamı istedi. Telefonu aldıktan sonra kasaya gittim kasa da ticari kart ile geçeceğimi söyledim bu sefer burda da sorun çıktı dediler ki bu kartın önünde isim yok bunu geçemeyiz. Dedim böyle saçmalık mı var bu kart babamın ve babamın şirket adına kestireceğim şirkette onun üstüne sonuçta dedim yok olmaz ya kendisi gelecek yada mobil uygulamaya girip sizin olduğunuzu kanıtlamanız gerek dediler ( kurumsal kart olduğu için mobil uygulamaya babamın telefondan giriyor sadece) dedim bu ne kardeşim orada sorun burada sorun diyip sesimi yükseltmeye başladım yetkili biri yok mu burada dedim içerden biri geldi durumu anlattım kasko durumunu anlattım oralı olmadı bile fakat diğer durumu söyledim babamı görüntülü mü arayım dedim konuşcanız mı dedim isterseniz kimlikte tutsun yada noter den vekâlet çıkarayım isterseniz dedim bu kartla vatan dan aldım aynı işlemi yaptım soru bile sormadılar, sitenizden yaptım ordan da sıkıntısız böldürdüm burada ne oluyor da ne oluyor yani diyince tamam işlemleri başlatalım diyip kasada işlemleri tamamladım. Daha sonra artı hizmetlerden yedekleme yaptırdım o sırada 3 farklı çalışan yanıma gelip böyle böyle sorun yaşamışsınız galiba lütfen detaylı gelen maile ve sikayetvar a yazabildiğiniz kadar detaylı yazarsanız çok seviniriz dediler, olayı anlamadım kendi aralarında bile demekki anlaşmazlık var müdürlerde bişey yapamıyor galiba. Bi şekilde aldım telefonu mail geldi mailede yazdım geri dönüş olmadı fakat eminim ki birileri sesimi duymuştur. Siz siz olun bişey alcaksanız peşini bırakmayın he bi artısı yoksa gidip troy,gürgençler,vatan vb yerlerden alın geçin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 3 Nisan 2023; 1:1:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Doğru demedim zaten. Aksine çok yanlış. Devlet aleni zenginden alamadığı vergiyi fakirden, vatandaştan 2 3 4 kere alıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir insan neden teknoloji marketlerinden telefon alır ki ? Sırf ordaki çalışan prim kazanmasın diye almam bırak daha diğer detayları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı tekno mağazalar bu tür çalışanları ve yöneticileri özel olarak yavşaklardan seçtiği için şaşırmadım. Bir benzeri yıllar önce cevahir avm teknosada başıma gelmişti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba mı lan bu sanki zorunlu trafik sigortasıymış gibi dayatıyorlar.

    O mağaza çalışanına de ki sen ne ayaksın bizi mi koparıcan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt

    hay yaşa, ben de buna bakıyordum. telefon yerine araba mı satıyorlar diye. Mediamarkt  Kaskosuz Telefon Satmıyor.. 


    telefonu aldıktan sonraki 60 gün içerisinde galiba, apple'dan da bu hizmet alınabiliyor. (tüm ülkelerde geçerli görünüyor),


    bu konuda ilgili firmalar, apple' a şikayet edilebilir.





    kıssadan hisse. Mediamarkt  Kaskosuz Telefon Satmıyor.. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 3 Nisan 2023; 6:3:42 >
  • Annalise kullanıcısına yanıt

    Aynı şeyi yaşadım. Kulaklık alacaktım, dedim internetle aranızda 500₺ fark var. İnternet daha ucuz. Tezgahtarın cevabı; internette satılan ürün sahtedir, size kargo ulaşsa bile içi boş çıkabilir. Mediamarkt  Kaskosuz Telefon Satmıyor.. 


    Eşimle Cepa avmdeki samsonite mağazasına gittim. Cüzdan alacağım, kadına dedim ki ben mutlaka ama mutlaka bozuk para bölmeli bir model istiyorum. O da tamam deyip düz iki kağıt para bölmeli bir model gösterdi. Dedim ben bozuk para bölmeli istiyorum, bunda yok. Cevabı şu; e beyfendi sizde bu iki bölmenin birine bozuk para koyun işte…

    O sırada eşim dedi ki; bakın buna bozuk para koyduk, cüzdanı ters çevirdim. Ne oldu, bütün bozuk paralar yerde.

    Kadının cevabı; e oraya isterseniz bozuk para da koyarsınız.

    o sırada başka bir tezgahtar, ebozuk para bölmeli bir cüzdan buldu getirdi. Kadın bu sefer Onu satmaya çalıştı ancak onda leke vardı, dedim leke var bunda, bunu almam. Kadın yaklaştı, lekeyi gösterdim. Cevap; o toplu iğne başı kadar bir leke. Görünmez bile. Dedim siz lekeli cüzdanı satacaksınız, hem de 1.350₺ye. Defolu indirimi var mı? Cevap: Bizde defolu ürün olmaz, indirim yapmayız….

    İyi satışlar dedik çıktık. Kadın eğer dürüst olsaydı, belki de lekesine falan bakmadan alacaktım. cüzdanı alır, Samsonite Trye gönderir sıfırı ile değişimini sağlardım. Daha önce başıma geldi, Bu marka bu konuda çok yardımcıdır.

    Sırf eşimle beni saf yerine koydukları için 1.500₺den ve primden oldular.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 3 Nisan 2023; 6:37:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yavşaklığın had safhada olduğu bir mağaza ne yazık ki! Kasko, ek garanti süresi satmak için söylemedikleri yalan yok bunların. 2500 liralık dandik tvye 500 küsür lira ek garanti parası isteyen paragöz üçkağıtçı tipler bunlar! Üstelik mal ile ilgili bir sıkıntı olduğu zaman da ne çirkeflikler ne döneklikler! Satarken ama bin takla atmalar, yalanlar yalanlar!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media mark almayalım yada almayın olur biter pahalı herşey üstelik fiziksel magazalarda

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazondan alın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün Apple Store üzerinden kredi kartı limitimin üstüne para ekleyerek iPhone 14 Pro Max 256 gb olanı sipariş ettim. Geçen gün de dediğim gibi Mediamarkt benim için bitmiştir.. Bu konuda, konuya ve bana destek veren herkese çok teşekkür ederim..


    Kimse size sigorta veya mobil hizmet paketi satış dayatması yapamaz bunu bizzat Mediamarkt çağrı merkezi söylerken mağazada ise bu durum tam tersi ve malesef satmayınca çeşitli bahaneler ile telefon da satmıyorlar..


    Siz siz olun hakkınızı sonuna kadar arayın..


    Sağlıklı günler hayırlı ramazanlar dilerim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 3 Nisan 2023; 14:19:5 >
  • Geçmiş olsun. Güle güle kullan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutankhamon kullanıcısına yanıt

    Siz hakkınızı aramamışsınız ki, satın alımdan vazgeçmişsiniz. Bence daha iyisini yapmışsınız .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.