Şimdi Ara

Mediamarkt Kaskosuz Telefon Satmıyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
15.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Aslında mağazadan değil de, internetten telefon sipariş verseydiniz daha mantıklı olurdu.

    En azından mağaza çalışanlarının lafına maruz kalmazdınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaskoyu yaptırın sonra iade edin. Kasko sözleşmesinde cayma ve geri ödemeye ilişkin maddeler de var. Onları gösterin :)

  • MediaMarkt Almanya genel merkeze mail atın veya arayın.Aynı zamanda buranın merkezini de arayın.Ama en önemlisi MAĞAZA’dan hiçbir şey ALMAYIN.Özellikle çalışan görünümlü tiplerin prim kazanmaması için almayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mağazalardaki elemanların alayı böyle, muhtemelen kasko için kota verdiler ve o kotayı doldurmaya çalışıyor yada geçen günlerde bir haber çıkmıştı 28 mart'da cep telefonu fiyatları artacak diye dehşet bir satış oldu heryerde.


    Sen yarın git tekrar telefonu almaya geldim de yeni telefon için kotaları ayın başında tekrar açılıyor bu sefer satarlar :)


    Mart kotasını ayın 27 sinde aşırı şekilde doldurdular.

  • Arkadaşlar herkese cevaplar için teşekkür ederim kusura bakmayın elimde hemen telefon alacağımı hesap ederek tuşlu bir telefon kullandığım için internete giremiyorum. Herkese tavsiyelerden dolayı çok teşekkür ederim. Apple sitesi banka kartı kabul etmiyor diye oradan alamadım yoksa ilk tercihim o olurdu.kredi kartına aktarıp öyle alın diyen olmuş tabi ki olabilir bu da her halde. Önce sigorta yaptır sonra iptal ettir diyen olmuş onu da risk edemem. Çünkü mağazanın dediğini çağrı merkezi kabul etmiyor çağrı merkezinin dediğini mağaza.. mediamarkt defteri benim için kapanmıştır.

    Forumdan ayrı kaldığım saatlerde telefonla bana ulaşan çağrı merkezi temsilcisinin direktifi ile orada bir adet siyah 14 pro max var stoklarda görünen dilerseniz buradan işlem yapalım evinize gelsin dedi bende hayır kendim gidip almak istiyorum deyince tamam mağazada olduğunuzda 12.00 gibi sizi arayacağız bu konuda alışverişiniz için gereken desteği sağlayacağız dediler. Buna istinaden bende mağazaya gittim bu sefer direkt olarak mağaza satış takım lideri ile görüşebilir miyim diye yardım istedim ve 5 dakika sonra geldi başıma gelenleri olduğu gibi anlattım ben sizden herhangi bir kasko yaptırarak telefon almak zorunda değilim diye belirttim o da bu telefonlar tek olarak satılmıyor paket halinde satılıyor dilerseniz 1600 lira ödeyerek paket satın alıp ( ekran koruyucu,kılıf,şarj adaptörü powerbank) bu telefona sahip olabilirsiniz deyince ben buradan bu telefonu hiç birşey almadan öylece alamıyor muyum diye söyleyince maalesef bu mümkün değil cevabını aldım. Müşteri hizmetleri ile konuştuğum detayları da söyleyince şu anda ellerinde paketsiz telefon olmadığını ve yardımcı olamayacaklarını söylediler.. dilersem mağazadan teslim al seçeneği ile önümüzde ki günlerde gelecek olan paketsiz telefonlardan alabilirmişim.. bu onlarla son konuşmam oldu ve oradan ayrıldım.. çağrı merkezi de beni söylenilen saatte aramadı oradan çıktıktan sonra aradı ama iletişim kesildi dönüş sağlanmadı.. bir daha kibrit çöpü bile almamaya and içtim..


    Uzun lafın kısası bugünde telefon almadan evin yolunu tutmuş oldum.. böyle bir durumla karşılaşacağımı bilseydim asla telefonumu satmazdım.. herşeyi hesap ettimde şu kasko paket olaylarını hesap edemedim.

    @sharloot onlarda öyle dedi cumartesi ya da pazartesi günü gelirseniz her ay başlarında bir kaç paket ya da kasko şartsız telefon oluyor şansınız varsa alırsınız dediler..

    Amazon’da 128 gb seçeneği yok olsa sipariş edecektim. Vatan mağazasında stok yok keza. Şeytan diyor atla git Batum’a al telefonu gel artık o derece bunaldım satış temsilcileri ile sinir harbi yaşamaktan bunaldım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 31 Mart 2023; 15:16:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben mediamarkt'ın bunu sadece ev elektroniği ürünlerinde yaptığını sanıyordum, benzer bir durum bizim de başımıza geldi. Hanım son zamanlarda ısrarla dyson istiyordu, mediamarkt'ta stoğa girince alalım dedim. Avm'de park yeri ararken hanımı yolladım, baktım arıyor. Neymiş 2500 TL'ye +garanti yapıyorlarmış, pil öldüğünde değiştiriyorlarmış falan. Yukarı çıkıp kasko şartlarını okudum, pil değişimi için "üretimden kaynaklı bir sorun varsa pil değişimi yapılır" yazmışlar. Ulan üretimden kaynaklı bir sorun varsa zaten dysonun değiştirmesi lazım, bu tarz kelime oyunlarıyla milleti kekliyorlar. Baya bir tartışma çıkarıp garanti pakedini de yaptırmadan ürünü aldım çıktım.


    Bence doğrudan mağazayı şikayet edin, ürünü satmak için ek hizmeti zorunlu tutmak gibi bir hakları yok, bir nevi ürün almak isteyen müşteriyi gasp ediyorlar.

  • Bunu almanya merkezli ve kuruluşlu olan firma aynı şeyi almanyada yapsa eğer, devlet bu mağazayı firmayı direkt yok etmişti. Ama işte ne hikmetse global marka bile olsa demek ki bazı ülkelerde böyle davranabiliyormuş. @tutankhamon Soruna gelirsek letgodan cihaz işine girme derim. O cihaza birşey olsa en basiti sıkıntı vs tüketici hakem heyetine dahi şikayet edemezsin, çünkü faturası senin adına değil hakkını bile arayamazsın. Bekle amazon'a gelir elbette direkt alırsın.

  • Tamam bu rezalet ama neden gidip böyle yerlerden telefon alıyorsunuz ki? Amazon var, Apple kendi mağazası var. Alternatif olarak gidip Letgo'dan almak nedir ya? :D

  • Amazon’da 128 gb yok ve renk sıkıntısı da var. Yukarıda bahsettiğim üzere Apple’da da banka kartı ile alışveriş yok kredi kartı istiyordu limit arttırdım ama taksitlerim çok diye yine 46’yı göremedim.. Yarın kredi kartına eksik kalan meblağı + bakiye olarak yatırıp öyle sipariş edeceğim büyük ihtimalle. Letgo son tercihimdi yoksa başkası adına faturalı telefon almak pek bana göre değil.


    @Python


    @Nakahella

  • tutankhamon kullanıcısına yanıt

    Pro ve özellikle max serisinde üretim sıkıntısı vardı. Bu da olduğu için haliyle her rengi her kapasitesi bulunmuyor. Olsa bile rende göre fiyatlar felaket değişebiliyor.

    www.troyestore.com
    Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Gümüş - MQ9Q3TU/A
    https://www.troyestore.com/apple-iphone-14-pro-max-128gb-gumus-mq9q3tua_211671

    En düşük resmi satıcılı 14 pro max 128 gb bu görünüyor ama rengi gümüş.



    amazon
    Apple iPhone 14 Pro Max (256 GB) - Altın Rengi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BDHXX9GP

    Amazonda dediğin gibi 256 gb var ve re altın renginde + fiyat yükseldi.


    Ama bana soracaksan uzun yıllar telefon kullanıyorsan video foto meraklısıysan 128 gb telefon özellikle amiral gemisi cihaz için bence yetmiyor. Çünkü sistemin kapladığı base bir alan var, atıyorum 20 gb 25 gb falan, wp telegram instagram facebook youtube derken 40 gb'ı buluyordur. E şimdi geriye ne kaldı ? 80 mi ? 70 mi ? bu uygulamalar arkada resimleri bilgileri dataları devamlı saklıyor. Ve haliyle uygulama şişiyor. Mesela spotify kullanıyorsan çok dinlediğini önbelleğe alıyor ki devamlı data wifi'dan çekmesin diye e haliyle spotify şişiyor bir bakıyorsun 10 15 gb olmuş. Birde şimdi yanlış anlama lütfen, belirli bir meblağ'ı gözden çıkartıyorsan bence 256 alman daha mantıklı olurdu. Dediğim gibi sahibinden.com letgo dolap vb. yerlerden bu işe girmemeye çalış.





  • Rahatlıkla 3,4 sene kullanırım diye tahmin ediyorum genel olarak video çekim işleri yapıyorum.. Ben 128 rahatlıkla işimi görür diye düşünmüştüm ama dediklerinize bakılırsa uzun vadede sıkıntı olacak gibi.. en iyisi şartları biraz daha zorlamak ve 256 almak tabi kısmet olursa. İkinci el siteleri şok ilgimi çekmiyor ama insan çaresiz kalıp birde gerilince ne yapacağını bilemiyor. Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.

  • tutankhamon kullanıcısına yanıt

    Tabi mesela prores video çekeceksen de 128 gb model iphonelar da sadece 1080p çekmene izin veriyor. 256 ve üstü için 4k çekme izni vardı. Apple da orada bir kısıtlama yapmıştı. 3 veya 4 sene kullanılacaksa bence minimum 256 bakmaya çalışın derim.

  • Yumruğumu masaya koyduğum gibi o telefonu alırdım az sert konuşun kaç kere başıma geldi bir tane savcı kartı çıkardım paşa paşa veriyorlar

  • Audi A3 2016 bu sene yeni kasko yaptım. 6400 TL verdim :) Şaka mı bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thanarus -- 31 Mart 2023; 20:32:28 >
  • yüzüne karşı söverdim. sen ne diyon yauwww dediğinde ise döverdim.


    aa ne güzel klavye delikanlısı diyenlere ; olay durumunda kavganın çıkış nedeni olarak adamın görevi yapmamasından dolayı işi gidiyor elinden. kalıcı zarar vermezsen de savcıdan dönüyor olay.


    kameralar önünde bedavacı ampacı dövmek paha biçilemez.


    parayı ağaçtan topluyoruz zannediyor bu üç kuruşluk çakallar.

  • Artık öyle salt ürün satmıyorlar 290 bin tl lik motosiklet alacaktım üstüne 60 bin tl lik aksesuar koruma ekipman vs koymuşlar öyle satıyorlar başka türlü mümkünü yok satmıyorlar ve kredi kartı nakit falan geçerli değil sadece havale kabul ediyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 50 bine telefon olması kadar şaşırtmadı...

  • Mediamarkt'ın önünden geçilmez. Hep aynı saçmalık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma kardeşim sende?

    Siz ne ezik insanlarsınız abicim?

    Cebimde 10 tane pro Max vs alacak param var çok Volvo arabam var ev vs Poco x3 kullanıyorum ne gerek var?

    Hayatta alabileceğiniz en lüks elit şey telefon olduğu için mi bu kadar heves ediyorsunuz anlamıyorum ki?

    Diğer telefonlar ile yapamadığınız nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt

    Bende şaşırıyorum cidden 50 bin tl telefona nasıl veriliyor anlamıyorum... 30 tane peşin alacak Nakit vs var anında cebimde ama aklımın ucundan geçmiyor..Bende dün gittim A34 aldım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.