Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
61
Favori
77.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marvel's Spider-Man 2'nin ilk çizgi romanı Ücretsiz Çizgi Roman Günü için duyuruldu



    MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]

    Peter Parker, Miles Morales ve MJ Watson'ın Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man: Miles Morales olaylarından bu yana neler yaptıklarına bir göz atın.


    Çeviridir :


    6 Mayıs Cumartesi Ücretsiz Çizgi Roman Günü - ve bunu kutlamak için, yakında çıkacak Marvel's Spider-Man 2 oyununa bir ön bölüm olarak hizmet edecek bir çizgi roman yayınlamak için Marvel ile birlikte çalıştık . 


    Marvel ekibiyle başlangıçta oturduğumuzda, bir çizgi roman öncesi çizgi romanda ne tür hikayeler anlatabileceğimize dair birkaç farklı fikir araştırdık. Ama aynı temel önermeye geri dönmeye devam ettik: Ya Peter, Miles ve MJ, güçlerini anlamadıkları yeni bir Süper Kötü'ye karşı takım oluşturmak zorunda kalırsa? Ek olarak, Marvel's Spider-Man ve Marvel's Spider-Man: Miles Morales olaylarından bu yana bu kahraman üçlünün neler yaptığına bir göz atabileceğimizden emin olmak istedik . Şehirde iki Örümcek Adam olduğuna göre Pete şimdiye kadar ne yapıyor? Miles okulda nasıl? Peki MJ'in gazetecilik kariyeri nasıl gidiyor?



    MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]

    Bu hikayede, Peter, Miles ve MJ şehre ve birbirlerine karşı sorumluluklarını dengelemeye çalışırken hayatları çarpışır. Çizgi romanın ana temalarından birine geri dönüyorlar: sihir gerçek mi? Çünkü bu aksiyon dolu sayıda, sevilen bir Süper Kötü Adam evrenimizde ilk kez karşımıza çıkıyor ve ağlara ve yumruklara meydan okuyan doğaüstü yeteneklere sahip görünüyor: The Hood'dan başkası değil!


    Bu soruların yanıtlarını bulmak için uzmanlarla işbirliği yaptık: Yazar Christos Gage (aynı zamanda Marvel's Spider-Man'in yazarlarından biriydi ) ve Sanatçı Ig Guara. Ücretsiz Çizgi Roman Günü kutlamalarında. ABD'deki hayranlar, 6 Mayıs'tan itibaren katılımcı bir çizgi roman mağazasını ziyaret edebilir veya çizgi romanı Marvel Unlimited uygulamasından* veya Marvel.com'dan dijital olarak indirebilir. Çizgi roman, daha sonraki bir tarihte Marvel Unlimited uygulaması aracılığıyla dünya çapında dijital olarak satışa sunulacak! Ve bir şey daha…  



    MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]

    Hepinizin Marvel's Spider-Man 2 ile ilgili haberleri sabırla beklediğinizi biliyoruz ve bizimle orada olduğunuz için teşekkür ederiz. Bugün bir haberimiz daha var: Marvel's Spider-Man Remastered'ın PS5 konsolunda bağımsız sürümü!


    Bu ayın ilerleyen saatlerinde Marvel's Spider-Man Remastered, PlayStation Store'da tek başına satın alınabilir hale gelecek. Bu başlık daha önce yalnızca Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition'ın bir parçası olarak dahil edilmişti . 


    Üstelik oyun çıktığında, PS4 konsolunda orijinal Marvel's Spider-Man sahipleri için bir yükseltme programı olacak. PS4 oyununun** bir diskine veya dijital kopyasına sahip olun, PS5 konsolunda Marvel's Spider-Man Remastered'a 10$'a yükseltebileceksiniz . Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in sahipleri , Marvel's Spider-Man : Miles Morales'in PS5 sürümünün ana menüsünden Ultimate Edition'a yükseltme yaparak Marvel's Spider-Man Remastered'ı almaya devam edebilirler .  



    MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]

    Bu kategorilerden herhangi birine girmeyenler için Marvel's Spider-Man Remastered , PlayStation Store'dan 49,99$'a satın alınabilir. Marvel Spider- Man 2'nin bu sonbaharda vizyona girmesinden önce orijinal Marvel's Spider-Man'i Marvel's Spider-Man Remastered biçiminde yeniden ziyaret etme şansınız olacağını umuyoruz .


    Şimdilik bu kadar, her zaman olduğu gibi en son gelişmeleri Insomniac Games Twitter ve Instagram sayfalarında bulabilir veya Discord kanalımıza katılabilirsiniz!


    Blog :

    MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
    MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]playstation.blog
    Marvel’s Spider-Man 2 prequel comic announced for Free Comic Book Day
    https://blog.playstation.com/2023/05/03/marvels-spider-man-2-prequel-comic-announced-for-free-comic-book-day




  • Spider man Spider man does whatever a spider can.
    Keşke sjw tayfaya yaranacağım diye şu zenci çocuk olmasa oyunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Miles Morales ilk olarak 2011 yılında türemiş. Ben onu daha eski sanıyordum.

  • MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]Walmart Canada Gamingtwitter
    “Spider-Man 2. PS5. Fall.”
    https://twitter.com/WalmartCAGaming/status/1653859472773611520
  • Spider-Man 2 Çizgi Romanının Arka kapağı



    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
  • Ön sipariş açılsa da yapıştırsak :) TR dil desteği de gelse tadından yenmez :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Bunlar Sjw tayfaya yaranacağım diye güzelim Peter’ı öldürüp bu zenci gay çocuğu ultimate evreninin Spider Man’i yaptılar. Bu oyun üçleme olacaksa 3. Oyunun sonunda da aynı rezaleti görme ihtimalimiz var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Hocam maalesef yaranmaktan fazlası, Marvel, Dc, Disney hatta Sony'i bile eşcinseller domine ediyor. Her kahramanın kadın versiyonunu yapıyorlar, yetmiyor zencisini yapıyorlar, yetmiyor eşcinselini yapıyorlar, o bile yetmiyor süper kahramanların doğan çocuklarına eşcinsel kimlik veriyorlar. Misal, Green Arrow'un oğlu gay. 90'lı yıllarda Bane'in Batman'in belini kırıp madara ettiği sonra Azrailnin intikam aldığı, Superman'in tekme tokat dayak yiyip öldüğü, sonra geri döndüğü, Jason Todd'un ağzını burnunu levyeyle yamulttukları hikayeler yerini sjw tayfanın yazıp çizdiği hikayelere bıraktı. Spider-man de ergen, zenci, halası da pornocu hot milf oldu.MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peter daha ikinci oyunu görmeden emekli olmalı zaten Miles morales de Miles o kadar güçlü ki Peter çöp kalıyor yanında. Yani Miles Morales de Miles'in yapıtğı şeylerin çeyreğini yapmadı Peter ilk oyunda o finalde ki özellikle son sahneler.

  • Spider-Man 2 için çok heyecanlıyım. Açıkçası söyleyebileceğim fazla bir şey yok, ama bunun şimdiye kadar yaptığımız en iyi oyun olmasını sağlamak için gerçekten çok çalışıyoruz ve bunu hepinizle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." - Jon Paquette, Insomniac Anlatı Direktörü Games



    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]Evan Filarcatwitter
    “HUGE THANKS to @EgorgianBoisttt for clipping this moment from the latest @insomniacgames Twitch stream! 🎮🔥”
    https://twitter.com/EvanFilarca/status/1655859086385348609
  • Marvel’s Spider-Man 2 için prequel çizgi romanın dijital formatına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. 👇

    https://read.marvel.com/#/book/63125

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Kesin oyunun bir noktasında Peter parker symbiote etkisiyle kötü bir karakter olacak biz de süper zenci karakterimiz miles ile onu o kötülükten kurtaracağız. Tersi mümkün değil çünkü.


    Miles Morales oyununda da aynısı olmuştu, tüm zenci karakterler iyi düzgün harika insanlarken, oyunun kötü karakteri sarışın mavi gözlü beyaz bir adamdı. Sinir bozucuydu.

  • Türkçe dil desteği ile gelir insaAllah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Famitsu'nun Jim Ryan ile röportajından;


    Spider-Man 2'nin PS5 geliştirmesi hakkında:

    ――PlayStation Studios , Marvel's Spider-Man 2'yi 2023'te piyasaya sürmeyi planlıyor . Lütfen bu çalışma hakkındaki düşüncelerinizi bize bildirin.

    Ryan : Marvel's Spider-Man 2'nin çok heyecan verici bir lansman olacağına eminim. Çünkü PS4'te yayınlanan " Marvel's Spider-Man " mihenk taşıdır. Başlık, PS4'te büyük bir başarıydı ve milyonlarca kullanıcı tarafından beğenildi.

    Devam oyunu Marvel's Spider-Man 2, PS5 için özel olarak geliştiriliyor, bu nedenle geliştiriciler hiçbir taviz vermedi. Onlardan PS5'in işlevlerini en üst düzeye çıkarmaya ve en iyi işleri yaratmaya odaklanmalarını istiyoruz. Sonuç olarak, oyun hayranlarından gerçekten güzel görsellerin ve harika bir deneyimin tadını çıkarabileceklerine dair geri bildirimler aldık.




  • Insomniac Games, Spider-Man 2'nin tek oyunculu bir macera olduğunu ve co-op özelliği olmayacağını doğruladı.



    MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]Insomniac Gamestwitter
    “@SeanLia4 @MaraKnightVP @MarvelGames @NixxesSoftware @picashotapp @ThePhotoMode Nope! It is an epic single-player adventure!”
    https://twitter.com/insomniacgames/status/1660732829934964736
  • MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]Marvel Entertainmentyoutube
    ► Watch Marvel on Disney+: https://bit.ly/2XyBSIW ► Subscribe to Marvel on YouTube: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on Facebook: ‪https://www.facebook.com/marvel Watch Marvel on Twitch: https://www.twitch.tv/marvel Reward your Marvel fandom by joining Marvel Insider! Earn points, then redeem for awesome rewards. Terms and conditions apply. Learn more at https://www.marvel.com/insider?Osocial=YT&CID=MarvelInsider For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial Reddit: http://reddit.com/u/marvel-official
    https://www.youtube.com/watch?v=XrPZSq5YXqc&feature=youtu.be
  • İç mekanlar iyi ama dış mekanlar çok kötü abi. Oyun geriye gitmiş açık alanlarda grafiksel olarak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps 4'e de gelecek herhalde. Grafiklerin bu kadar berbat olmasının başka bir açıklaması yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafikler ps4 grafiğiydi. beğenmedim.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.