Şimdi Ara

Luke Cage (2016) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
13
Favori
8.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Orta seviye , çerezlik bir dizi bence.Tüm karakterler birbirine bağlı olduğu için izlenebilir.ama kesinlikle flash, arrow,lot gibi çoçuk dizilerinden 10 kat daha üstün bir seviyede.
    Dizinin en büyük eksiği ana kötünün çok pasif olmasıydı bence.
    Puanim 10/6

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümü izledim ve çok fazla yerden yorumlar okudum, bence de kesinlikle Luke Cage'e özel dizi yapılmamalıydı. Iron Fist ve Luke Cage'i yada Jessica Jones ile Luke Cage'i tek dizi yapıp daha güzel diziler yapabilirlerdi. Iron Fist'ten çok daha umutluyum ama.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Jessica Jones'un atmosferi güzeldi ama karakteri bana çok hitap etmiyordu ama bunun da daha 2 bölümünü izledim önemli olan geri kalan kısmı tabii
  • 1. sezon 3. bölümdeyim
    Nedense her izlediğimde 1990 havası veriyor. Zenci görünce mi öyle oluyor acaba ?
    Birde kardeşim dedektiflik bölümü çok gelişmiş değil.
    Önce spoiler vermeden anlatıcam:
    -Parmak izlerinden bulunabilir ve kardeşim 2017 diyelim ve New York diyelim neden hiç kamera yok lan ?!?!


    SPOİLERLİ BÖLÜM- SPOİLER SPOİLER SPOİLER SPOİLER

    lUKE CAGE BASKIN YAPARKEN ELDİVEN TAKMIYOR VE ADAMLARIN CEKETİNDEN parmak izleri alınabilir. tabi sonra dizi ölme eşşeğm ölme
  • adRenaliN57 kullanıcısına yanıt
    Ben hepsini seyrettikten sonra jessica jones ve daradeville karşılaştırdım,hepsini seyredince zaten görüceksin çok vasat dizi.

    Jessica'da kötü elemanın insanlara yaptırtığı vahşet şeyleri psikopatlığı vs insanı bir sonraki kurbana ne yapacak diye meraklandırıyor,burda ise bi killgrave yada bir fisk ladar etkili bir kötü yok,daradevilde bazıları sırf kingpin için seyretmiştir,çok beğenildi elemanın oyunculuğu vs,adamlar tek luke ile biz işi götürürüz sanmışlar.
  • Birinci sezon bitti. Anladım ki sezonu bitirmeden yapılan tüm yorumlar eksik.



    Kesinlikle kötüler çok çok kötü kullanılmış. Cottonmouth çok daha uzun ve etkili olabilirdi. Bir sezona Diamondback, Shades ve Mariah'ı sığdırmaları çok yanlış olmuş. Diğer sezonlarda da göreceğiz bunları ama yine de çok yanlış kullanılmışlar. Sezon finalinin hikayesini de oldukça karışık ve eksik buldum. İkinci sezon onayını bence alamayabilir.

    İlk 7 bölüm 7/10
    8-12.Bölümler 5,5/10
    Sezon Finali 2/10


  • biraz önce bitirdim meh bu sefer olmamış çok aceleye gelmiş lüzumsuz bir dizi çıkmış ortaya zaten luke cage dizisi yapılacak bir karakter değil bence

    dizide tek sevdiğim kişi shadesdi oda tam bir badass olduğu için
  • Arkadaşlar bu diziye bu gece başlayacağım. Şunu sormak istiyorum. Jessica Jones dizisini izlememe gerek varmı ? Bir iki bölüm izledim bıraktım. Luke Cage ye başlamadan önce Jessica Jones i bitirmem gerekirmi sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sonrasında jessicayı izlemiyeceksen çok sorun olmaz,çünkü luke ile ilgili birisi var çok kilit rolü var jessicada ve daha başta görünüyor ve luke 'u seyredersen hemen onu tanıyacaksın ve bütün hikayenin tadı kaçacaktır.
    Ayrıca bazı göndermeler var hem jessica hem daradevile,luke'un hikayesini daha iyi anlarsın hem jessicayı önce seyredersen.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağol. O zaman ilk önce Jessica Jones i bitireyim hemen. Zaten birkaç bölüm izlemiştim. Unutmadıysam devam ederim. Yada baştan başlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil,valla zaten jessica daha iyi dizi bakma biraz monoton olduğuna,sonradan killgrave bir şova başlıyor kan gövdeyi götürüyor sırf o eleman için bile seyredilir,ayrıca dedektiflik kısımlarını filanda beğendim,daradevildede avukatlığı çözdük,ıron fisttede nasıl dövüşülür onu öğrendik mi doğru hells kitchen'a
  • x3

    polisin iki taraflı olduğunu hiç düşünmemiştim. sonda da roket kullanacağını hiç tahmin etmemiştim
  • WISDOM kullanıcısına yanıt

    Roketi polis kullanmıyor ki?
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    Okuyunca ben de öyle anladım şimdi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daredevil daha iyi bu diziden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 bölümden sonra bırakmaya karar verdim.kaliteli değil
  • Karakter 10/10
    Dizi 7/10


    Dizi karakterin etrafında geçiyor, DD ve JJ'nin aksine karakteri detaylı işlemişler ancak genele bakınca senaryo zayıftı, aksiyon da yetersizdi. Gerçi adamın namını duyan artık çatışmaya bile girmiyor onlar da haklı
    Karakteri sevmesem muhtemelen sezonu bitirmezdim, Luke Cage tam halktan biri gibi olmuş Ne Daredevil gibi kasıntı ne de Jessica Jones gibi kendi deyimiyle "piece of shit" değildi.


    Villain bolluğu yapalım demişler, pek beğenilmemiş ama ben beğendim Cottonmouth tam güçten düştüğü anda diziden çıkardılar bence güzel bir hareket oldu.
    Stryker karakteri villain olarak iyiydi anca çete lideri havası alamadım, Shades gibi bir karakter olarak kalsa daha güzel olabilirdi.
    Mariah'ı güzel işlediler e başta bu işlere bulaşmak istemiyorum derken işlerin başına geçti.
    Shades'e zaten laf yok
    Misty Knight hem zeki hem de aptal bir karakter olmuş
    Claire, Defenders'ı kendisi toplayacak herhalde.

    Sonunu pek beğenmedim açık bitmiş, daha güzel bir sonu hak etmişti.



    Son olarak müzikler harikaydı.




  • Hadi bisey olur..hadi somdi olcak diye 10.bolume geldim..abi izliyosun bi sekilde..kötü degil , kalitesiz degil..ama kesinlikle cekilmesede olur bi dizi..kime ne katti hic bi fikrim yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DareDevil kalitesi sebebi ile çok hoşuma gitmişti, JJ'ye sadece 4 bölüm katlanıp bıraktım. Bu diziyi sizce sevebilirmiyim? Yorumlarda gördüğüm kadarı ile pek benlik değil ama JJ'yi izleyemeyip bunu izleyebilen var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölüm olduğu için biraz ağır ilerledi gibi ama ileride iyi bir şeyler çıkabilir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.