Şimdi Ara

Luke Cage (2016) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
13
Favori
8.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ilk iki bölüm güzel başladı, Daredevil'in ilk iki bölümünden aldığım heyecanı almadım ama amaç da oydu bi yandan.


    Pop'u da ilk Avengers'da harcanan Coulson gibi harcadilar boşuna sevdirmemisler o kadar. Asıl olay bundan sonra başlıyor.

    Bizimki gazı aldı, bundan sonra ver elini aksiyon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 1 Ekim 2016; 3:05:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha etkili bir başlangıç beklerdim. bakalım 2.bölüm ve sonrası nasıl olacak.

    izlemeye devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 1 Ekim 2016; 4:27:00 >
  • 1.bölümü izledim fazla sarmadı 2-3 bölüm daha izleyelim bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haha 3.bölüm sonu çok iyiydi
  • arkadaşlar daredevil daha izlemeyenler onu izlesin hem daredevili çakması gibi geldi sadece fark luke özelliği ve mahalle mafya yani oyuncular değişik 6. bölümdeyim ve çok yavaş sarmadı zorla izliyorum bakalım nasıl düzelecek mi diye netflix bu sefer batırmış gibi geldi bana
  • 5. bölümün başında ki şarkı

  • İlk 4 bölüm için konuşursak dizi hoşuma gitti müzikleri daredevil ve jessica jonestan çok daha güzel orası kesin genel kurguyu başarılı buldum ama epiklik açıısından daredevil bir numara ama daredevil izlerken bazı uzayan sahneler sıkarken bu dizide dakikalar benim için su gibi akıp geçiyor ama sahne epikliği bakımından daredevil dövüş koreografisinin çok iyi olmasından dolayı bir numara böyle devam ederse daredevil 1. sezon başarısının yakınında birşey olacak gözümde bu dizi inşallah böyle devam eder
  • Luke Cage karakteri Jessica Jones'da da oynamıştı heralde.Jessica Jones'u izlemeyip buna başlasam bir şey kaçırmam değil mi ?
  • real07 kullanıcısına yanıt
    Jessica'nın sonrasında geçiyor bazı göndermeler var ve jessicada luke ile ilgil geçmişindei önemli birinin başına gelen olaylar var ve o kişi burdada var,önce jessicayı seyredersen daha iyi olur yani.
  • Sezon finali SPOILER !!!!!



    Diziyi beğendim ama mutlu sonla bitmedi. Mariah'ın serbest kalacağını, Cottonmouth'un bu kadar erken öleceğini hiç beklemezdim.

    Yine de kazanan Luke Cage oldu. Bobby dosyaları buldu. Defenders'ın ilk bölümünde Matt, Luke'un avukatı olur ve böylece tanışırlar diye düşünüyorum.

    Diamondback, Mariah ve Shades'i tekrar göreceğiz büyük ihtimalle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 2 Ekim 2016; 13:53:07 >
  • benim açımdan hayal kırıklığı. saçma çok nokta var. belki de ilk günden 13 bölüm izleyince öyle geldi.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    ne düşünüyorsun hocam başladı?
  • Benim anlamadığım bu dizinin Türkçe dublajlı versiyonu nasıl sitelere düşüyor, Netflix bölümleri indirmeye izin vermiyor sonuçta. Herhangi bir programla falan da indirmek imkansız. Demek ki başka yollar var, keşke biz de bilsek

    Neyse diziye gelecek olursak ilk 2 bölümünü izledim, öyle çok bir beklentiye girmemek lazım ama izlenmeyecek kadar da kötü bir dizi değil. Daredevil'den daha kötü, Jessica Jones'tan daha iyi. Diğer bölümleri izlemedim ama bir Daredevil olamaz gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adRenaliN57 -- 1 Ekim 2016; 23:21:42 >
  • Uykumu getiren tek dizi oldu bunca yıldır izlerim ama bir tek uykumu bu getirdi aksiyon sahnesi sadece 1 bölüm de vardı gerçekten marvelın yaptığı en vasat tv serisi olmuş
  • Beklentimi karşıladı. Hayal ettiğimin çok dışında bir gidişatı vardı dizinin bu yüzden durgun geçmesine rağmen ilgi ile izledim. Luke Cage karakterini çok iyi yansıtmışlar, olması gerektiği gibi işlenmiş diye düşünüyorum. Şehrin havasını da güzel hissettirdiler. Daha çok aksiyon sahnesi bekliyordum biraz onun burukluğu var. Genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim.
  • Tam anlamıyla berbat bir dizi olmuş 3 puandan fazlasını haketmez o kadar diyeyim.

    Ne akıcı bir senaryo var,ne efsane diyaloglar var,oyunculuklar kötü çok kötü harcanmış luke cage böyle çekeceklerse umarım bir daha çekmezler,sırf tüm defenders ekibinin dizilerini seyrediyorum diye sonuna kadar zorlanarak seyrettim.

    Hayır senaryo kötü bari aksiyonu biraz daha fazla yapın oda yok,ilgi çekecek bir tane karakter yok luke dışında.

    Bari arada defendersten herangi biri dahil olsaydı,yada bilindik bir super kötüyle filan dövüşseydi,izlediğiniz zamana yazık.

    Iron fist bu kadar kötü olmasa bari,gerçi ıron dövüş ustası olduğu için en azından iyi dövüş sahneleri olacaktır ama senaryo karakterler gene böyle vasat olursa ıron fistde solar gider.

    Bu arada Reva'ya olanlar revaymış hakketen onu anladık,jessica jones'u seyretmeyenler bazı şeyleri kaçıracaktır luke'un geçmişinde olanlarla ilgili.




  • adRenaliN57 kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyeyim jesica jones 1. sezonun tırnağı olamaz.

    Orada şu harry potter 4'te dil atan,hatta doctor who'da doctoru canlandıran adamın enfes bir kötü adam performansı vardı sırf o bile şu diziden iyidir,ayrıca çok iyi bir gerilimli atmosferi vardı,çok daha iyi bir senaryosu vardı,oyunculuklarda genel olarak iyiydi hiçbir önemli karakter sırıtmıyordu,jessicayı canlandıranda gayet iyi oynamıştı.

    Jessica karakteride diğer kahramanlardan oldukça farklıydı,biraz anti-kahraman havasındaydı,yaptığı iş bile bir o kadar garipti.
  • Birinci bölüm bitti,uyku muyku demeden ikiye geçiyorum.Bir kaç bölüm daha izlemeden sağlıklı yorum yapamam,lakin olumlu görünüyor.Şunu da söylemeliyim,müzikler şahane.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redoracle

    Şöyle diyeyim jesica jones 1. sezonun tırnağı olamaz.

    Orada şu harry potter 4'te dil atan,hatta doctor who'da doctoru canlandıran adamın enfes bir kötü adam performansı vardı sırf o bile şu diziden iyidir,ayrıca çok iyi bir gerilimli atmosferi vardı,çok daha iyi bir senaryosu vardı,oyunculuklarda genel olarak iyiydi hiçbir önemli karakter sırıtmıyordu,jessicayı canlandıranda gayet iyi oynamıştı.

    Jessica karakteride diğer kahramanlardan oldukça farklıydı,biraz anti-kahraman havasındaydı,yaptığı iş bile bir o kadar garipti.

    Katılıyorum. David Tennant olmasa Jessica Jones yerlerde olurdu. Sadece Kilgrave'e değil tüm diziye hayat verdi sanki adam.

    Jessica Jones 1. Sezon Finali Spoiler İçerir


    2.Sezon da Kilgrave'in geri geleceğini sanmıyorum. Büyük ihtimalle David Tennant'sız bir sezon ile karşılaşacağız




  • başrol karakter dışında dizide ahım şahım bişe yok. sevmedim ben, ilerlete ilerlete bitirdim diziyi.

    jessica jones daha iyiydi. daredevilın yanına zaten yaklaşamaz.

    the defenders yapacaksınız diye her karaktere niye dizi çekiyorsunuz ki ? veya çekiyorsun bari 13 bölüm değil de 6 bölüm falan yap.

    13 bölümlük senaryoyu bana ver, gereksiz yerleri atayım olsun sana 6 bölümlük mini dizi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.