Şimdi Ara

League of legends, Dota vb. her türlü rekabetçi oyunu bırakmalısınız (2023 güncel) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
24
Favori
29.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bob Seger

    Sizi rahatlatıyorsa sizi bağımlı yapmıyorsa guzel vakit gecirdiginizi dusunuyorsaniz sorun yok.


    Moba ve korku oyunlarının insanların kortizol seviyesini yükselttigine dair arastirmalar var. Vucut bu tarz oyunları rahatlatici bir hobi olarak algilamiyor olabilir.



    Alıntıları Göster

    Dedikleriniz doğru olabilir. Bilimsel hiçbir dayanağım yok :D


    Ben sadece kendim ve benim gibi düşünenler adına olayın diğer yüzünü anlatmaya çalıştım. Sanırım öbür türlü de ciddi bir problem.





  • Bir de bunların telefon versiyonu çıktı. Spora giderken otobuste oynarsınız. Sürekli oyunlara bağlı bir hayat...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir konu fakat gercekten bu oyunlarin agina dusmus kisiler icin bom bos gelecek konunun ehemmiyeti etini aglanlar ise çoktan akli basina gelmis kisiler olacak. E soprcu olan, bu isten bi lerce lira kazanan kişiler 1000/1 kadar az bir oran ve malesef bu kisiler binlerce cocuga model oluyor.
  • Senin oyun başında ne kadar vakit gecirdigin benim hayatımı degil senin hayatını etkiler. Bu konuyu acarak kimseyi bir seyi birakmaya zorlayamam. Kendine durust olacaksın. Gercekleri soyluyoruz diye bana kızman anlamsız. Sana zarar veriyor mu vermiyor mu iyice düşün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bi Xbox alıp günde 2 3 saat single player hikayeli oyunlar oynamak lazım. Ona da güç yetmiyor ki. Telefondan LoL oynuyoruz o da sinir stres

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bahsettiğin oyunları ben de çok oynuyordum. Bazen iyi geliyor genel anlamda bilgisayar oyunu oynamak. Kendime 4 gün tatil verdim ve korono dolayısı ile evdeydim. 4 gün boyunca moba değil ama farklı oyunlar oynadım ve geçirdiğim zamandan son derece keyif aldım. Başka bir şey yapmak istemezdim. Yarın yine ders çalışma, gezme ve içme hayatına geri dönüyorum :D

  • Bende bir iki el pubg oynayıp bırakıyorum eskiden oyun oynardım çok dert tasam olmazdı şimdi oyun yok insanlar ile kafayı bozmuş durumdayım oyun oynamak birazda olsun rahatlatıyor tıkanıp kaldığın bir konuda seni açabiliyor çok bağımlılık olmadığı müddetçe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bob Seger

    Senin oyun başında ne kadar vakit gecirdigin benim hayatımı degil senin hayatını etkiler. Bu konuyu acarak kimseyi bir seyi birakmaya zorlayamam. Kendine durust olacaksın. Gercekleri soyluyoruz diye bana kızman anlamsız. Sana zarar veriyor mu vermiyor mu iyice düşün.

    Sen de forumu bırak kardeşim o da zaman çalıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meola147of

    Sen de forumu bırak kardeşim o da zaman çalıyor



    Alıntıları Göster

    Tam bir bağımlı savunması yapıyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Seger -- 3 Ocak 2021; 16:12:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgahan22

    Güzel bir konu fakat gercekten bu oyunlarin agina dusmus kisiler icin bom bos gelecek konunun ehemmiyeti etini aglanlar ise çoktan akli basina gelmis kisiler olacak. E soprcu olan, bu isten bi lerce lira kazanan kişiler 1000/1 kadar az bir oran ve malesef bu kisiler binlerce cocuga model oluyor.

    E sporcu olma hayaliyle oyunda gecirilen yüksek süreye bir bahane bulmuş oluyor aslında insanlar. Dusunceler bir tohumdur zamanla filizlenip, büyür. Bu konuyu okuyanlar bugun beni anlamayabilirler ama düşünceler zamanla olgunlaşacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat pahalılığından gençler arkadaşlarıyla tatil yapmak yerine oyun oynuyor yapacak bir şey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldız en az dota 2'yi bırakmış durumdayım.


    Konu başlığı cidden çok haklı.


    Teorim :


    Siz dahil takımınızdaki 3 diğer kişi dünya klasında oyuncular. Sona kalan arkadaş ise aşırı acemi. Oyun ya, denk geldi. Ya da çok iyi ama o gün oynamayası tuttu. Ve türlü türlü ihtimaller.


    Karşınızdaki "normal" 5 kişiye karşı sonuç ne olur?


    Kaybettiniz.


    Siz elinizden geleni yapın, oyunu kazanmanız diğer 4 kişiye bakıyor. Etkiniz %20. Böyle bir şeyi kabullenemedim, bıraktım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: analitikduzlem

    Hayat pahalılığından gençler arkadaşlarıyla tatil yapmak yerine oyun oynuyor yapacak bir şey yok

    bu doru

  • Kaybetmekten falan bahsedenler olmuş da , arkadaşlar oyun bunlar. Tabi ki siz çok iyi oynuyorsanız takımınıza kötü adam gelecek ki denge sağlansın. Rankların amacı da yine takımlar arasındaki uçurumu azaltmak. 5 seneye yakın oldu lol oynuyorum. Akşam girerim, herkesi sustururum sadece pingleri açık bırakırım. Elimden gelenin en iyisini yaparım, sonuç önemli değil. Arada illa ki rekabetçi duygun kabarır kendini kaptırırsın ama bu iş oyunda değil kişinin kendisinde biiten bir iş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bob Seger

    Tam bir bağımlı savunması yapıyorsun.



    Alıntıları Göster

    Bana yazı yazma zamanın gider


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knight online nın k.o olduğu zamnlarda çılgınlar gibi oynadım.Şimdi hiçbir oyun o kadr zevk de vermiyor bağımlılık da yapmıyor.Ülkemizde eğlence namına yapılacak her şey çok pahallı ama hayata eğlence de gerek.Dünyada da pandemi nedeniyle herks oyun oynuyor.Türkiyede de en ucuza eğlenilecek şeyler senin bahsettiklerin.Bu bağlamda sosyal hayatını ve sorumluluklarını aksatmadan dozunda oynuyorsan sorun yok

  • eline sağlık
  • Dediklerinizin yarısına katılıyorum ama geri kalanına pek katılmıyorum.Evet oyunda küfür yemek hiç kimsenin hoşuna gitmez.Lakin yaşadığımız ülkenin bir gerçeği bu.Gerel sosyal medya olsun gerek yaptığımız iş olsun mutlaka hakarete uğruyoruz.Öte yandan olgun olan her aklı çalışan bir insan oyunun sadece oyun olduğunu idrak etmeli.Bunu idrak edemeyen insan zaten hiç bir iş yapamaz.Ben arada bir girer çıkarım.Tr serverinde oynamam mesela çok daha az strese girerim.Öte yandan uzak durulması gereken bir platform varsa bu platformun ismi pay to win oyunlarıdır.Misal metin2 ,Rezillik leş ötesi bir oyun.Vaktinizi çalmakla yetinmeyip paranızıda alır.Ama arada bir lol dota gibi bir oyuna girmekte sakınca görmem.

  • Gerçek hayatı bir an önce bırakmalısınız, sonunda nasılsa öleceksiniz = konu mantığı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞU LOL DENEN OYUNU 5 yıl 7-24 oynadım 5 6 aydır oynamıyorum pc dayanmıyor artık ama hala youtubeden lol videoları izliyorum .

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.