Şimdi Ara

League of legends, Dota vb. her türlü rekabetçi oyunu bırakmalısınız (2023 güncel) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
24
Favori
29.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • League of legends, Dota vb. her türlü rekabetçi oyunu bırakmalısınız (2023 güncel)
    League of legends, Dota vb. her türlü rekabetçi oyunu bırakmalısınız (2023 güncel)
    League of legends, Dota vb. her türlü rekabetçi oyunu bırakmalısınız (2023 güncel)

    Oyunlara karşı değilim. Bağımlılık yaratan, stres yaratan ve sonsuz döngüye sahip insanı saatlerce ekran başında tutan oyunlara karşıyım. 3 tane oyununa sahip olduğum Forza Horizon serisinden görüntüler.


    Telefonumda tuttuğum tek oyun


    League of legends, Dota vb. her türlü rekabetçi oyunu bırakmalısınız (2023 güncel)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son 10 yıldır akıllı telefonlarla birlikte gelişen oyun sektörü dünyadaki oyun bağımlılığının artmasında öncü rol oynamıştır. Gta, god of war, mafia, witcher vb. hikayeli pc oyunlarının aksine telefonlardaki online mücadeleci, elmas, mücevher, eşya satın aldıran, mobil moba çeşitlerini tehlikeli görüyorum.

    Telefonlar insanların her zaman yanında olabilecek cihazlar olduğu için bağımlılık yapıcı oyun türleri ve ekran bağımlılığının korkunç bir karışım oluşturduğu kanaatindeyim. Bu ikisinin birleşimi oyun bağımlılığını ekstra körüklemektedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlara yıllarını vermiş biri değilim (yaş 19) ama hiç ısınamadım bu rekabetçi online oyunlara, herkesin kendi tercihi ama böyle lolde csde e sporcu olup son model kasalarla online sıralamada zirveye çıkmak benim için çok gereksiz.
    Benim oyun anlayışım tek seferlik stres atmalık oyunlar, fifa gibi forza gibi birkaç "offline" maç yapıp çıktığın türden oyunlar.
    Mobil oyun desen artık çoğunun yüzüne bile bakmıyorum, bir fifa vardı o da paket açmalı aynı etkinliği 100 lerce kez yaparak puan toplamalı bir şeye dönmüştü onu da oynayasım gelmiyor, belki de biz değişiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Ekim 2023; 23:12:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu konuya bakan 100 gençten 1 inin bu konudaki bakış açısını değiştirdiysem o mutluluk bana yeter. Bu konuyu ara ara güncellememin tek sebebi budur.

    Biliyorum ki aranızda zehir gibi genç beyinler var. Onlar olayı çok iyi kavrıyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dota 2 7.00dan önce güzel bir oyundu. Solo mmr olayını da kaldırınca tüy diktiler. Booster acc buyerlara bir şey yapılmaması da cabası. +7k mmr yoksa bu oyunu solo oynamak vakit kaybı. Yalan yok hala arada girip oynuyorum 7.00dan önceki güzel günlere dönmek için ama kazansam bile aynı zevki vermiyor. Oyuna bu patch ve sonrasında eklenen hiçbir şeyi sevemedim.

  • konuyu yasuo picklerken okudum, şimdi bota gidip feedleyeceğim teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır oyun oynayan biri olarak şunu çok net söylerim; lol, cs, wow... gibi oyunlar ne kadar çok oynarsanız oynayın size hiç bir şey katmaz ama;


    -Total War, Cossacks, Medal of Honor, Call of Duty(SP Modu) gibi oyunlar size tarih sevgisi ve ilgisi aşılarlar.

    -NBA Live veya 2k, TopSpin, Virtua Tenis... size mutlaka spor sevgisi aşılayacaktır mesela tenis sevgimi ve bilgimi tamamen Top Spin adlı oyuna borçluyum.

    -Guitar Hero, Rocksmith size rock muzik ve enstruman sevgisi kazandırır.

    -Mesela GTA Vice City, San Andereas size 80'li ve 90'lı yıllar üzerine kültür ve merak aşılıyacaktır.


    Her şeyden öte bütün ingilizce bilgimi tamamen oyunlara borçluyum. gerçekten hiç bir zaman oturup adam gibi ingilizce çalışmamışımdır ama oyunlar sayesinde çok iyi anlarım ve konuşurum ayrıca mesela hiç çalışmadan yds gibi sınavlardan B puanı alabiliyorum.

  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    Bu tarz oyunların sonu var zaten diğer türlü rekabetçi oyunlarda sonu yok. İnsanlar orada iyi olmaya çalışıyor ve ekonomi de kötü olunca kendilerini oraya kapatıyorlar. Yapacak bir şey yok. Adam fitness yapayım dese tavuk yeme maliyeti falan öğrenci adam yapamıyor. Ailede de suç var. Paran varsa vereceksin ki çocuk oyundan uzak dursun öbür türlü adam 2k saat cs oynayıp orada zaten iyi oynadığı için arkadaş falan buluyor kendini kaptırıyor dopamin alıyor her adam öldürdüğünde.


    Lig kasıyor moba da ego yapıyor, hırs yapıyor. Single player oyunların sonu var onlarda sıkıntı yapmıyor gitsin 1 saat oynasın bir şey olmaz. Şu da var eskiden lol herkesin bilgisayarının kaldırabileceği bir oyundu. Adamın bilgisayarı kötüyse yani adam dediğim de çocuk işte onu oynamaktan başka çaresi yok o da var. Zorunlu bu yola girmiş bir çok genç var. Ama suç aile de işte yine parasız bırakıyorlar çocuğu adam 24 saat pc başına ne yapsın. O yaşta işe girse asgari ücrette vermiyorlar asgari ücretin yarısına bir yere sokuyorlar çırak olarak çocuk 1 pizza bile alamıyor 1 gün çalıştığı yevmiye ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 29 Kasım 2023; 22:7:50 >




  • Knight online yanında bir hiç hepsi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben online oyun oynamam ama offline rpg tarzı oyunları oynarım online oyunlarda takım arkadaşı sıkıntılı çıkıyor iletişim sorunu yaşıyorsun pingden ve monitör hz farkından mouse kalitesinden ekran kartı gücünden tut çoğu şey oyununu etkiliyor offline oyunlarda sadece o oyunu açacak sistemin olsa yeterli hem hikayesi iyi mekaniği oyunlar olunca çok güzel tat bırakıyor insanda

    Oyun öcü kaka diyip gerçek hayata dön diyen arkadaşlarımdan bazıları dost kazıkları yiyip götlerinin üstüne oturdular o yüzden oyun olsun bahane olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    +sims

    hayatı öğretir. simini çalıştırırken uyku açlık hijyenini dengelemeye çalışırsın sevgili yaparsın ama ilgilenmezsen elinden kaçar. yeri gelir siminin parası biter aç kalır evindeki kanepeyi satıp karnını doyurursun. League of legends, Dota vb. her türlü rekabetçi oyunu bırakmalısınız (2023 güncel) 

  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    Güldürdün reis. Oyun oynama sayesinde "çok iyi ingilizce konuşan" ilk insansın dünyada. Dikkatinizi çekerim, anlamak değil, konuşmak diyor. Hem de "çok iyi" diyor. Biraz yavaş.


    Ayrıca rekabetçi oyunlarda olay kendini o rekabete kaptırmak ve bundan aldığın zevktir. İlla bana bişey katacak diye bi şart yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_celik -- 29 Ocak 2024; 20:59:49 >
  • can_celik kullanıcısına yanıt

    İster gül ister ağla orası sana kalmış. Ben neyse onu söylüyorum. Bildiğini okumakta serbestsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

    Neyse onu söylemiyosun. Yalan söylüyosun.

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.