Şimdi Ara

Koskoca Schafer markası tarafından azarlandım tehtit edildim ürkütüldüm çok yalnızım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla bende bi tava aldıydım geçen sene granittir dayanıklıdır dediler diye, ben de enayi gibi atladım hemen 50₺ bayıldım.
    Sen misin uyanık tava iki ayda bilemedin üç ayda çizik içinde kaldı. Yazdım ben de şikayetvar a .
    Bakalım, bekleyelim, görelim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fişi faturası duruyorsa 10 kere yenilersiniz hocam sorun yok. ilk başta kargoyu siz ödeyerek gönderin diyollar ama kesinlikle kabul etmeyin yetkiliye bağlayın beni deyip. 3 ayda çizilen tava için neden kargo parası ödeyim benmi çizdim sizin dandik tavanızı diyerek karşı ödemeli gönderin. kabul etmeseler bile ki ederler yurtiçi kargo aslan bakır ticaret anlaşması ile gönderin almamazlık yapamazlar. öyle bir hakları yok. ben dasdandik dersen pazarda görüp almazsın verda marka tava aldım 2 ayda altı göründü aradım adamlar hemen yenisini gönderiyoruz deyip kargo gelincede bizim tavamızı kargoya öyle verirsiniz uğraşıp zahmet etmeyin dedi adamlar. ancak böyle büyür marka olursun.
  • esse ve schaffer dan uzak durmak lazım. bıçak aldım ilk yıkamada paslandı, yok başıma geleceği biliyorum da çelik bıçak işte o kadar da olmaz demiştim.
  • Millet görsün almasın bu markalardan ... ne zaman düzgün bir teknik servis/ müşteri hizmetleri gelecek merak ediyorum ..
  • elimden gelse ekmeği bile amazondan alırım yazınca millet topa tutmuştu beni aha tr nin hizmet anlayışı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hebelehubele

    Son zamanlarda avmlerde görüyorum, her daim %50 indirim yazan english home , bernardo vb markalardan hiç bir şey almamak gerek.Tam bir dolandırıcılık örneği , insanı göz göre göre kandırıyorlar. Sanki gerçekten indirim yapılmış gibi, genelde malları da cok dandık oluyor. Bu firma da onlardan birisi. Ülkede düzgün çalışan bir şey var mi merak ediyorum. Sadece decatlondan memnunum onun dışında ticaret iyice batmış durumda.

    Senin işin gücün akşama kadar milleti karalamak galiba forumda yaptığın başka bir iş yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoturk

    Yabancı marka algısı oluşturan fakan yerli firmalara ait markalardandan birisi Schafer. Çin'de v.b. ülkelerde fason üretim yaptıran, yurtiçinde kendi fabrikası ve üretimi olmayan markalardan bazıları

    1) Schafer ASLAN TİCARET DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI
    2) Heider el feneri, dürbün v.b. Metem Teknoloji


    Gelin-kaynana yarışmalarına, ağlak dizilere bol reklam veren ama fason üretim yaptıran, ürünlerinin arkasında durmadığını Sikayetvar.com sitesindeki şikayetlerden okuyabileceğiniz bacı tencere tabakcı firmalardan bazıları.

    1)Schafer
    2)Emsan
    3)Karaca
    3)Bernardo


    Ülkemizde fabrikası olan. Üretimi kendi yapan, ürettiği malın hatasına giderebilen çünkü elinde parçası olan bazı tencere tabakçı firmalar.

    1) Kormaz
    2) Aryıldız
    3) Jumbo (Karaca satın aldı bu firmayı)
    4) Nehir


    Dockers'ı da ekleyebiliriz. Amerikan markası diye aldık Dockers by Gerli yazdığını fark ettik sonradan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 3 Kasım 2016; 13:18:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkantopcu

    Evet cahil kardeş % 8 lik farktan dolayı ürün burada 2.5 katına çıkıyor.Amazon sadece amerikada var...? Sende bunları savun.Ben sebebini sorunca taciz etmiş olayım, adama laf dokmuş olayım.O kadar boş insansın ki...
    Peki diğerlerine cevabın ? Madde madde yazdım oraya.Mantıklı tek şey yazamadın?

    O işler o kadar kolay olmuyor işte. Amazon'da 40 dolarsa satıcıya da 40 dolar olmuyor. Alış fiyatları nedir bilmiyorum ama sırf gümrükte ürün ücretinin %70i falan ekleniyor, ürünlerin yurt dışından gelmesi var, satarken verilen kdv'si var, ıvırı zıvırı var. Bir de marka kendi kârını ekliyor tabi. Kemal Tanca'nın ne kadara aldığını bilemem ama 40$lık ürünün burada 280 olması çok anormal bir şey değil yani.
  • Hani Markanın büyük olmayışını geçtim normal bir marka ama sen o kişilerin markayı temsil ettiğini felan mı sanıyorsun ?Normal çağrı merkezi yetkilisi.Bunu çıkarır diğerini alır yarın öbürgün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 3 Kasım 2016; 13:29:15 >
  • Siz böyle kabullendikçe daha da geçirirler.Şirketlerin avrupa ve amerikada çalışanlarına ödediği ücretler ile TR yi hiç kıyaslamıyorum bile... hatta big mac endexinden falan hiç bahsetmiyorum.Şunu şuraya koyayımda biraz genel kültür olsun.
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Züppe_etkisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkantopcu

    Siz böyle kabullendikçe daha da geçirirler.Şirketlerin avrupa ve amerikada çalışanlarına ödediği ücretler ile TR yi hiç kıyaslamıyorum bile... hatta big mac endexinden falan hiç bahsetmiyorum.Şunu şuraya koyayımda biraz genel kültür olsun.
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Züppe_etkisi

    Kabullenmek değil kendim esnaf olduğumdan biliyorum. Büyük firmalar belki çok kar payı koyuyordur ama öyle amazonda 40 dolar siz 120 liraya satın olayı pek olmuyor.




  • Kimseyi 120 liraya satmaya zorlayan yok.Öyle birşeyde yazmadım...Bende uzun yıllar satış yaptım internet üzerinden.Şunu farkettim bazı ürünler fiyatı yüksek olunca daha iyi satılıyor.Züppe etkisini o yüzden paylaştım önceki yazımda.Şirketlerde bizim toplumun o özelliğini bilip, fiyatları yükseltiyorlar.Yoksa bu işin maliyetler boyutuyla falan çok ilgisi yok.Zaten ürünler oraya da dışardan giriyor.Üstelik çalışanlara ödenen ücretler ortada ve aynı gümrük sistemine tabiyiz.Neyse yazmaktan yoruldum işine gelen, işine geldiğini alır zaten... ama bu olayı vergiyle açıklayamazsınız toplumsal tüketim alışkanlıkları daha ön planda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.