Şimdi Ara

Koskoca Schafer markası tarafından azarlandım tehtit edildim ürkütüldüm çok yalnızım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Heryerde senin gibi insanlar doldu.Herkes kabadayı, herkes külhanbeyi, herkes laf sokma peşinde.
    1-)Abd de vergi yok demek nasıl bir cehalet ? Hiç mi amazon faturası geçmedi eline? Nasıl bu kadar cahil olabiliyorsun? Hadi herşeyi geçtim adamın elinde tesbih sallayarak müşteri karşılaması ? Benim kafama tabanca dayamıyorlar peki..Ben zorla 40 dolara mı almaya çalıştım ?
    2-)Ben adam gibi sorsum da bu peşin hüküm neden ? Belinde silah olandan yana olmayı marifet mi sanıyorsun?
    3-) o nasıl ofsayt oldu, detay bile yazmadım liseli kardeş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkantopcu

    Heryerde senin gibi insanlar doldu.Herkes kabadayı, herkes külhanbeyi, herkes laf sokma peşinde.



    Bunu yaz daha sonra da Northface dükkanına git adama laf sok, yok 40USD mış da..

    ABD de internet fiyatları her zaman KDV sizdir, sadece eyalete göre Sales tax alınır, adresi yazdığın anda eyaletine göre vergi ürün sepetine eklenir , sende ABD yaşamadığına göre senden alınmaz, Aynı zamanda 75EUR nun altında hiçbir ürüne vergi ödemezsin.

    Sapla samanı karıştırmaya devam.


    Konuştukça batıyorsun.

    Hadi Furkan, dışarı çık arkadaşların oyna, canın sıkılmış senin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 24 Ekim 2016; 12:06:15 >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Eğer bir cevabın varsa ver.Cehalet nasıl cesaret veriyor değil mi? Yazdıklarıma verecek cevabın yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkantopcu F kullanıcısına yanıt
    oku furkan , sadece oku, cehaletini yenmen için oku.
  • Yabancı marka algısı oluşturan fakan yerli firmalara ait markalardandan birisi Schafer. Çin'de v.b. ülkelerde fason üretim yaptıran, yurtiçinde kendi fabrikası ve üretimi olmayan markalardan bazıları

    1) Schafer ASLAN TİCARET DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI
    2) Heider el feneri, dürbün v.b. Metem Teknoloji


    Gelin-kaynana yarışmalarına, ağlak dizilere bol reklam veren ama fason üretim yaptıran, ürünlerinin arkasında durmadığını Sikayetvar.com sitesindeki şikayetlerden okuyabileceğiniz bacı tencere tabakcı firmalardan bazıları.

    1)Schafer
    2)Emsan
    3)Karaca
    3)Bernardo


    Ülkemizde fabrikası olan. Üretimi kendi yapan, ürettiği malın hatasına giderebilen çünkü elinde parçası olan bazı tencere tabakçı firmalar.

    1) Kormaz
    2) Aryıldız
    3) Jumbo (Karaca satın aldı bu firmayı)
    4) Nehir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 24 Ekim 2016; 14:25:40 >




  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Evet cahil kardeş % 8 lik farktan dolayı ürün burada 2.5 katına çıkıyor.Amazon sadece amerikada var...? Sende bunları savun.Ben sebebini sorunca taciz etmiş olayım, adama laf dokmuş olayım.O kadar boş insansın ki...
    Peki diğerlerine cevabın ? Madde madde yazdım oraya.Mantıklı tek şey yazamadın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkantopcu -- 24 Ekim 2016; 12:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoturk kullanıcısına yanıt
    hocam elinize sağlık güzel tablo olmuş. arnica'yı da ekleyebilir misiniz tabloya, sanırım 1. gruba giriyor. yabancı isimli fason üretim ve müşteri memnuniyeti sıfır
  • blekwolf B kullanıcısına yanıt
    hocam tablo züccaciyeci markaları için olmuş. arnica ev aletleri elektronik. o gurubu açarsan saymakla bitmez arzum sinbo fakir. tamam arnicanın pişirme gurubu var eywallah da tablodakilerin fritözü süpürgesi yok.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    haklısın dostum. onlara ayrı bir tablo lazım
  • şafeeer şafeeerr

    diyesim geldi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: incitmemeli

    Geçmiş olsun. Geçen bi mağazaya girdim ayakkabı bakıyorum. Adam diyorki iki tane alırsanız ikinci %40 indirimli. Botlar 600-800 lira arası. Bilirsiniz işte satıcı hep peşinizde gezer şöyle uygun şöyle indirimli der. Dedim 600 liraya bot mu alınır çok pahalı. Ne desene beğenirsiniz "Zaten 600'den aşağıya doğru düzgün bot bulamazsınız." Hıyara bak ayağında 50 liralık ayakkabı var. Sana psikolojik baskı yapıyor 600 liralık ayakkabı al diye. Hayatımda hiç almadım o paraya bot dedim. Cat'leri de geçen sene 150 liraya filan almıştım.

    Bu mağaza çalışanlarına vs kesinlikle itibar edip tavsiye ettiğini ürününü almamak lazım . Geçenlerde Tekzen'e gittim , akülü vidalama bakmaya dolap sökülecek . Köşede bosch akülüler var 180 TL fiyatlı . Hemen geldi yanıma geldi '' Onlar iş görmez , şurada bir ürünümüz var. '' dedi . Garip bir marka öneriyor , ismi bile şuan aklımda değil ve fiyatı 330-360 TL. '' Sadece dolap sökülecek sunta kaplama zaten '' dedim . Nuh diyor peygamber demiyor adam . İlla bunu alacakmışım Bosch'un torku yetmezmiş vs . Özellikleri de kağıttan okuyor yani . Dedim işte '' Bariz kağıttan okuyorsun, bence sizin bir bilginiz yok '' deyince. '' Abi ben aslında pek anlamıyorum daha çok teknoloji mağazalarında çalıştım '' dedi. Aldığım Bosch ile de çatır çatır söktüm vidaları .

    Bosch virali gibi oldu ama idare edin. Bu adamlar çok üst düzey bilgi beklemiyoruz ama adamlar gözümüzün içine bakarak yalan söylüyor...




  • para veren sizsiniz, altta kalmanın anlamı yok. bu hizmeti veremeyeceklerse çekip gidecekler o vakit. verin tüketici hakem heyetine sorun çözülür. schaffer i de kulak çöpü satsa eve sokmam.
  • teknoturk kullanıcısına yanıt
    hocam emsan da karaca nın
  • tam bir sonuç almadan gidişat hakkında birşeyler söylemedim. bir kaç görüşme sonrasında sizinle gerekli görüşme yapıldı gibi cevaplar aldım. müşteri hizmetleri numarasını değil düz sabit numarayı aradım sorunu anladım yetkili ilhan beyin numarasını verdiler. adam oldukça ilgili ve siz haklısınız size yapılan konuşmalar doğru değil ben gerekli uyarıları yapacağım dedi. sonrasında eksik ve küçük gelen çaydanlığı geri gönderdim. ellerine geçtiği gün. bana bu sefer doğru büyük istediğim gibi çaydanlığı gönderdiler. şimdi ise çaydanlık çok fena derecede akıtma yapıyor sabah çayı zor içtik. kahvaltıda rezalet yaşandı. aradım dedim ben size halen saygılı konuşuyorum. ama durum böyle dedim. kadın tekrar tartışmaya gerek yok bir daha böyle olursa bilemiyorum artık dedi. dedim ulan ben sana 3. ürün bu yaşadığım sorunlar bitmiyor. bir daha olursa falan demiyorum sen kafayı yememek elde değil ya. vallahi. 6 tane 5.16krş kargo parası ödettim adamlara. akıllanmaya niyetleri yok. daha 22 ay var. çok akıtır çok kararır bu çaydanlık. ben ömrümde müşteriyi bu kadar iğneleyen esnaf bile görmedim. ben bağırıp laf söyleyip de duyduğum olmuştur da bu kadar alttan aldığım halde yemediğim laf kalmayan firma olmamıştır gerçekten hepsinin Allah cezasını versin.




  • bide bunları gördüm şimdi

     Koskoca Schafer markası tarafından azarlandım tehtit edildim ürkütüldüm çok yalnızım.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    "Botu geri getiriyorum nerenize entegre edeyim istersiniz?" diye sorun bence.
  • Bugün bende lg g4 yüzünden kapıştım lg müşteri hizmetleri ile telefonu ağustos 13 te teknik servise verdim meşhur boot-loop sorunu yüzünden 20 iş günü içerisinde yapamadılar netteki takip ekranına da doa değişim diye yazmışlar o zaman aradım dedim ben değişim istemiyorum para iadesi istiyorum yok onay olunca felan fisman diye gevelemeye başladılar bende ekran çıktısını alıp bir dilekçeyle direk tüketici hakem heyetine müracaat ettim karar bu haftaya çıkacak sanırsam neyse dedim bugün bir daha arayım belki hakem heyetinin etkisiyle ücret iadesi için rapor verirler diye işin garibi satıcı olan media mark ücret iadesi raporunu getir hemen parayı al diyor neyse kadın çıktı telefona hemen telefon değişimi onaylanmış dedi ya siz beni yanlış anlıyorsunuz ben ücret iadesi istiyorum diyorum kadın yok efendim lg karar verir felan dedi açtım ağzımı yumdum gözümü sen dedim beni salak mı zannediyorsun senin dandik telefonun telefon olsaydı 2 sene dayanırdı felan diye nasıl saydırıyorum karı konuşamadı babasında öyle fırça yememiştir ne uğraşırsın müşteri ile ver raporu firma ödeyecek zaten sanki cebinden bana telefon alıp verecek




  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    malesef böyle bit yavrusu satıcılarla doldu heryer

    ismi lazım değil büyük bir perakande marketten elektrikli süpürge bakıyoruz geçen hafta, xxx marka süpürge fiyat / performans olarak iyi göründü, inceliyoruz, satıcı bayan hemen damladı yanımıza, ay ben de evde bundan kullanıyorum çok memnunum, çekiş gücü süper, toz kaçırmaz, anneme de aldırdım diye gaz vermeye başladı. düşünelim dedik çıktık

    5 gün sonra yine aynı markete gittik, yine elektrikli süpürgeye bakıyoruz, yyy marka süpürgeye yanaştık, aynı satıcı bayan hemen damladı yine, bizi tanımadı, ay ben de evde bundan kullanıyorum çok memnunum, çekiş gücü süper, toz kaçırmaz, anneme de aldırdım diye aynı ezber lafları papağan gibi tekrarladı.

    markaları yazmadım kötülemiş gibi olmamak için, satıcı bayanın bayatlamış taktiği bize ilginç geldi. genelde ya böyle siz hangi ürüne yanaşırsanız onu övüyorlar, ya da ellerinde patlamış, satmaları gereken bir ürün varsa, mağaza müdürü önce bu markayı satın demişse, o markaya yönlendiriyorlar.




  • Son zamanlarda avmlerde görüyorum, her daim %50 indirim yazan english home , bernardo vb markalardan hiç bir şey almamak gerek.Tam bir dolandırıcılık örneği , insanı göz göre göre kandırıyorlar. Sanki gerçekten indirim yapılmış gibi, genelde malları da cok dandık oluyor. Bu firma da onlardan birisi. Ülkede düzgün çalışan bir şey var mi merak ediyorum. Sadece decatlondan memnunum onun dışında ticaret iyice batmış durumda.
  • mağazalardan birşey almaya çekiniyorum artık. üründe sorun çıkarsa yalancı, dolancı, kendini uyanık zanneden elemanlarla muhatap kalmaktan çekiniyorum. en basiti mesela, ürünü değiştirmek istiyorsun (iade etmek mümkün değil zaten), sistem kapalı diye oyalıyorlar. ulan bizi kendin gibi aptal mı sanıyosun, satış yaptığın sistemle, değişim yapacağın sistem aynı sistem, aynı bilgisayar. yanıbaşımdaki müşteriye satışı yapıyor sistemden, bizim değişime gelince sistem kapalı bekleyin diyor. bunu görmeyecek kadar aptal mıyız biz. veya müdür yok sonra gelin diyor, ulan bir kurumda müdür yok diye birşey olabilir mi, adam içerde saklanıyor belli, yemek saati değil birşey değil. ha diğer bir yalanları da, gün sonu aldık, yani kasayı kapattık değişim falan yapamayız. ulan akşam 5'de ne gün sonu alıyosun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.