Şimdi Ara

OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.318
Cevap
23
Favori
55.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşan #MBC dizisi, #OutOfYourMind'ın yan rolde oynayacak oyuncuların kadrosu duyuruldu.


    #AhnNaeSang, #ParkWonSang, #KimNamHee, #KimJoongKi, #JoBongRae ve #ChaChungHwa


    Konu: Kariyerinde hayatta kalmak için mücadele eden orta yaşlı mühendisler hakkında ofis draması.


    Dizi, Mayıs ayında yayınlanacak.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Dizinin başrollerinde ise #JungJaeYoung, #LeeSangYeob, #KimGaEun ve #MoonSoRi bulunuyor.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]






  • Yaklaşan #SBS dizisi, #JoseonExorcist dizisinden kamera arkası görseller yayınlandı.


    #JangDongYoon, #KamWooSung, #ParkSungHoon

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 12 Mart 2021; 0:30:8 >




  • Yaklaşan #SBS dizisi, #JoseonExorcist dizisinden karakter posterleri yayınlandı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]






  • Yaklaşan #OCN dizisi, #DarkHole dizisinden ilk teaser yayınlandı.


  • Yaklaşan #JTBC dizisi, #BBC uyarlaması #Undercover dizisinin senaryo okuması tamamlandı.


    #JiJinHee & #KimHyunJoo

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]






  • 2009'un en iyi aksiyon-casusluk-suç dizilerinden birisi seçilen ''IRIS'' dizisinin yaratıcısı yeni bir aksiyon-suç türünde bir dizi ile geri dönüyor.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]


  • 13 Mart’ta, #tvN’den kaynak, "Arthdal Chronicles" dizisinin 2. sezonunun çekileceğini resmi olarak doğrulandı.


    "Arthdal Chronicles", Arthdal adlı kurgusal bir diyarda, kendi efsanelerini ortaya çıkaran kahramanlar hakkında destansı bir fantastik dizidir. İlk olarak 2019'un Haziran ayında yayınlandı dizinin ilk sezonu, 3 part halinde, toplam 18 bölüm (her part, 6 bölüm) olarak yayınlandı. Yapımı için 50 Milyar Wonun (yaklaşık 42.4 Milyon Dolar) üzerinde harcandığı açıklanmıştı.


    Dizi bu sefer part olarak yayınlanmayacak direk olarak ''Season 2'' denildi resmi ağızdan 6 bölüm yerine 10 veya 16 bölümden oluşucak dizi bu sezon ile birlikte dizi final yapıcak.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]



    Yapılan açıklamaya göre, dizinin ilk sezonunda öldürülmeyen karakterler dizinin 2. sezonunda da yer almaya devam edecek.


    Dizinin yapımcıları, ana oyuncuların müsait olduğu bir program hazırlamaya çalışıyor. Bu yüzden, Song Joong-Ki, Jang Dong-Gun, Kim Ji-Won ve Kim Ok-Bin gibi oyuncuların dizide yer alması bekleniliyor.


    Ancak dizinin ilk sezonunun yönetmenliğini yapan Kim Won-Suk, dizinin 2. Sezonunu yönetmeyecek. Kim Won-Suk daha önce, dizinin yapım şirketi Studio Dragon’un bünyesinde çalışıyordu. Ancak, Kim Won-Suk Studio Dragon’dan ayrılarak, KakaoM ile birlikte çalışmaya başladı.


    Kim Won-Suk, "Arthdal Chronicles" dışında "My Mister", "Signal", "Misaeng", "Monstar" ve "Sungkyunkwan Scandal" dizilerinin yönetmenliğini yapmıştır. Kim Won-Suk’un yerine dizinin 2. sezonunun yönetmen koltuğunda, Kim Kyu-Tae ve Hong Jong-Chan oturacak. Kim Kyu-Tae, "It’s Okay, That’s Love", "IRIS", "That Winter, The Wind Blows" ve "Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo" dizilerinin; Hong Jong-Chan, " My Secret Hotel", "Live Up To Your Name, Dr. Heo", "Life" ve "Her Private Life" dizilerinin yönetmenliğini yapmıştır.


    Dizinin çekimlerine, bu yılın ikinci yarısında başlamak üzere hazırlanılıyor.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 14 Mart 2021; 11:27:55 >




  • Duyduğum en güzel haber...


    Aynı zamanda yönetmenin değişmesi de beni bir o kadar korkuttu.


    Merak edilen ise Xabarayı oynayan kadının (En sevdiğim karakterlerden biri) tekrar dizide olup olmayacağı :(

    Malum skandal olayları varmış galiba OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]  Bitmedi bu korelilerin skandalları arkadaş OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 

  • Tabaal kullanıcısına yanıt

    Diziyi iki yönetmen birden yönetecek aslında iki yönetmen de zayıf değil ama ilk yönetmenin yönettiği diziler de çok sağlamdı gerçekten. Dizinin oyuncuları bir türlü nefes alamıyor ki. Song Joong-Ki şuan Vincenzo'da oynuyor çekimlerin %70'si bitmiş hala çekiliyor. Jang Dong-Gun abimiz sanırım bir dizi ve film de oynadığını görmedim ben bu aralar o sanırım bu diziyi bekliyor. Kim-Ji Won en son Lovestruck in the City'de oynadı. Kim Ok-bin de Nisan'da yayınlanacak Dark Hole dizisinde oynayacak sanırım çekimler tamamen bitti diye biliyorum 12 bölüm sürücek.


    Ben o haberi görmedim hiç, eğer öyleyse çok üzücü bir durum bende çok beğendiğim hatun olmuştu çok tatlı çok şekerdi son zamanlarda çok skandallar var maalesef. JiSoo atıldı, Taxi Driver dizisinden ana oyunculardan bir hatun atıldı onun yerine bir başka hatun geldi onda pek üzülmedim ama JiSoo gerçekten iyi oyuncuydu 2-3 dizisini izlemiştim Bad Guys: Vile City'de döktürmüştü şimdi ne rol vericekler ne de insanlar tarafından artık saygı duyulucak çok kötü bir durum, senin bu kadar itibarın, şöhretin var bu konu da dikkatli olman lazım insanoğlu nefsine yenik düşünüyor.


    Kim-Ok-Bin'in yeni dizisini bekliyorum bende Nisan ayı baya hareketli geçicek çok sevdiğim oyuncuların dizileri geliyor. :) Dark Hole, Undercover, Taxi Driver ve Law School tabi bölümlerin tamamlanmasını bekleyeceğim, haftalık izlemek zor geliyor nedense bir oturuşta izlemem lazım. OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 


    Son haftalar da güzel haberler geliyor. Yeni Bir Bad Guys dizisi gelicek. IRIS dizisinin yaratıcısı tekrardan sahalara geri dönüyor.


    Netflix bu yıl 18 Kore dizisine imza atıyor, 9 yapımı göstermişti hepsi birbirinden şahane görünüyor My Name diye bir dizi tanıtıldı John Wick tarzı olacak denildi, başrol de ki hatun o rolü nasıl oynayacak çok merak ediyorum gelen fotoğraflar da tanıyamadım kendisini hatunun adı Han So Hee. Yang Ik-June, Netflix'e özel iki proje hazırlıyormuş. Çok sevdiğim webtoon yazarlarından birinin dizisi geliyor Hellbound onun da kadrosu çok iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 14 Mart 2021; 18:59:48 >




  • Nereden okudum hatırlamıyorum ama galiba evli bir erkekle birlikteliğimi ne varmış OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]  O erkeği iyi bi sopa manyağı yapmak lazım OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 


    Benim korkum Train to Busan filmini mutlaka izlemişsindir, 1.filmiyle 2.film arasında dağlar kadar fark vardı kalite bakımından. Arthdal Chroniclede de aynısı olacak diye korkuyorum.



    Bende en son Flower of Evil dizisini bitirdim, çok iyiydi.


    6 Gün öncede Descendants of the Sun dizisine başladım. Günde 1-2 bölüm (vaktime göre değişiyor) izliyorum. Başlarda roller vs çok yapmacık gelmişti bana ama sanki ilerledikçe toparlamaya başladı gibi dizi. İçimden bir his bununda sonunda Flower of Evil gibi drama doyacağız gibi geliyor OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 


    Buda bitince Signal, Tunnel ve Crash Landing on You 3lüsünden 1 ine başlayacağım bakalım.

    Bunlardan sonrada Misty vardı planımda ama o konuda emin değilim. Sanki çok sıkıcı ağır bir dizi gibi göründü bana ilk izlenimim.

    2.Sezon onaylanırsa vagabond da imdb izlenecekler listesinde duruyor.



    Yeni diziler filan gelecekte, işin içine netflix girince ben biraz temkinli yaklaşıyorum nedense. Sanki kore yapımlarının kimyasını bozacaklarmış gibi hissediyorum OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 


    Bu konu çok iyi oldu ya, sayende haberimizin olması imkansız dizileri izliyoruz. Bu konu olana kadar Kingdom dışında dizi izlememiştim kore yapımı. Muhtemelen Arthdal Chronicle, Mr Sunshine ve Flower of Evil'i farketmeyecektim bile


    Ekleme: Xabarayı oynayan kadın benim için neyse Kim-Ok-Bin (Namı değer Taealha) da aynısı OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 14 Mart 2021; 19:25:34 >




  • Tabaal kullanıcısına yanıt

    O filminin yönetmeni aynıydı ilk filmi müthiş yapıp ikinci film de çuvallamıştı. Yönetmen değişti diye pek sorun olacağını sanmıyorum asıl senaryo kısmı önemli, senaryoyu yazan kişiler değişmeyecek galiba o dizinin akıbeti önceden yazılıp biçmiştir diye tahmin ediyorum artık. Yeni sezonun çekimleri uzun sürer bu yıl beklemeyelim hiç 2022 ilk çeyrek veya ikinci çeyrek de gelir.OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 


    Flower of Evil ile alakası yok ama güzel dizidir devam et yarım bırakma Song Joong-ki ile Song Hye-kyo için izlenir. Son Joong-Ki bu hatun ile evlenmişti 2019'da ayrılmışlar sebebini bilmiyorum ama sanırım anlaşamamazlık. Bu çoçuğun 2012 yapımlı Nice Guy dizisini de izle Netflix'te mevcuttu sanırım oradan izlersin.


    Güzel dizilere başlama kararı almışsın, yavaş yavaş izle tadına var. Netflix, Kore'ye çok fena yatırımlar yaptı geçenlerde haberini geçmiştim bir fabrika satın almış, bir fabrika da kiralamış sanırım bu fabrikalar da fantastik, bilim-kurgu ve ağır aksiyon-şiddet temalı dizi ve filmleri buralarda çekecekler.


    Son gösterdiklerinin 9 yapımından 7'si rahat iyi çıkacaktır birisi sitcom-komedi dizisi onu izlemem o tarzı sevemiyorum 8 diziyi rahat izlerim.


    Kim Ok-Bin'in diğer yapımlarını da izle mutlaka bende Arthdal da tanıdım kendisini. 2009 yapımı Kan Arzusu ve 2017 yapımı The Villainess bunları kaçırma. OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 14 Mart 2021; 19:41:14 >




  • Secret Love Affair (2014) adlı dizi eklendi.


    Başlık güncellendi.


    Son zamanlarda izlediğim en iyi romantik-drama yapımlardan biri. Çok sevdiğim erkek oyunculardan Yoo Ah-in var. 

    Kadın başrol oyunculardan da ''The World of the Married'' dizisinden tanıdığım Kim Hee-ae oynuyor. İkilinin arasında ki diyaloglar çok hoşuma gitti, tadı damağım da kaldı harika diziydi.


    Konu: 40′larında olan Evli Oh Hye-Won ve 20′lerinde olan Lee Sun-Jae arasındaki gizli romantizmi anlatmaktadır. 

    Oh Hye-Won, Seohan Sanat Vakfı’nda planlama yönetmeni olarak çalışıyordur. Lee Sun-Jae ise 20′lerinde dahi bir piyanisttir.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]






  • şuana kadar izlediğim en iyiler : flower of evil, defendant, kill me heal me, my mister, misty, it is okay not be okay ilk aklıma gelenler.


    kore dizileri gerçekten kusursuz. ancak tek başarısız oldukları alan finaller. hep mutlu sonla bitiyor. keşke arada bir farklı son yazsalar. ama her dizi kendine acayip bağlıyor.

  • ista1907 kullanıcısına yanıt

    Ben mutsuz sonlu dizilere ve filmlere karşıyım moralim bozuluyor tribe giriyorum hele çok bağlandığım karakter ise üzülüyorum çok karşılaştım bu durumla ileride rast geliceksin kötü sonla biten dizilere. İzlemiş olduğun dizilerin arasına Mr. Sunshine'ı da yakın zaman da izle mutlaka bu diziyi izledikten sonra tekrardan yaz buraya (spoiler içine yazarak yaz ama) izlemeyen arkadaşlar olabilir ayıp olmasın. OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 


    Kore film sektöründe daha kötü sonla bitenler oluyor böyle hüngür hüngür ağladığım bile oldu, hele bir tane film vardı unutamıyorum onu Yang-Ik June'un hem yönetmenliğini, hem de senaristliğini, hemde oynadığı Breathless 2008 yapımı film müsait olduğun zaman mutlaka ona bak tam bir ders niteliğinde film hele film de çalan ending song vardı boğazım düğümlendi dinlerken. Bulamazsan özelden yaz yardımcı olurum.


    melodramı ve psikolojik ailesel dramalar, asosyalist iç bunalım da olan karakterli olan dizi-filmleri koreliler çok iyi yapıyor bayılıyorum bu adamların oyunculuğuna.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 14 Mart 2021; 23:32:46 >




  • #AppleTV dizisi, #DrBrain dizisinin resmi olarak çekimlerin başlandığını duyurdu.


    Dizinin çekimlerinden #LeeSunKyun'un bulunduğu ufak bir görsel sızdı.


    Dizinin yönetmenliğini usta isim Kim Jee-woon yapıyor.


    Dizi, bu yıl yayınlanacak.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]


    Dizinin kadrosunda #LeeSunKyun, #LeeYooYoung, #SonSukKu, #YooTeo ve #SeoJiHye bulunuyor.


    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]






  • #JeonYeBin, #Netflix dizisi #Glitch dizisinin başrol teklifini kabul etti.


    Kayıp erkek arkadaşının nerede olduğunu bulmak için kimliği belirsiz bir varoluşun peşine düşen Hong Ji-hyo olarak hareket edecek.


    Dizinin senaristliğini geçen yıl büyük beğeni toplayan #Extracurricular dizisinin senaristi yapıyor. Dizinin yönetmenliğini #VeryOrdinaryCouple adlı filmin yönetmeni yapıcak.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]






  • Yaklaşan #SBS dizisi, #JoseonExorcist dizisinden 4th teaser yayınlandı.


  • #SoJiSub, #Netflix dizisi #ModelFamily dizisinin kadrosundan ayrıldı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]


  • Yaklaşan #JTBC dizisi, #LawSchool dizisinden #KimMyungMin'in bulunduğu görseller yayınlandı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]






  • #KimSangKyung ve #OhNara, #SBS + #Netflix dizisi #RacketBoys'un kadrosuna katıldı.


    Dizi, 2021'in ikinci çeyreğinde yayınlanacak.


    Dizinin senaristliğini #PrisonPlaybook dizisinin senaristi yapıyor.

    Dizinin yönetmenliğini #Defendant dizisinin yönetmeni yapıyor.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]



  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.