Şimdi Ara

OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.264
Cevap
23
Favori
51.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Squid Game (2021-) | Netflix | S2, 2024'te yayımlanacak.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Macera, Aksiyon, Gizem, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 9
    Konu: Dizi, 45.6 Milyar Won ödüllü hayatta kalma oyununa katılan bir grup insanın etrafında dönmektedir.


    Blood Free (2024) | Disney+ | 10 Nisan

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Drama, Bilim-Kurgu
    Bölüm Sayısı: 10
    Konu: Milyonlarca yıldır insanların hayvan eti yemesine son veren BF, artık genetiği değiştirilmiş kültür et pazarına hakim durumda. BF içinde ve dışarıdaki kişiler, BF CEO'su Yoon Ja-Yoo'nun (Han Hyo-Joo) izlediği yol hakkında şüphe duymaya başlar.


    Parasyte: The Grey (2024) | Netflix | 5 Nisan

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gizem, Korku, Bilim-Kurgu
    Bölüm Sayısı: 6
    Konu: Dizi aynı isimli mangasından uyarlanan, uzaydan düşen parazitlerin insan vücudunun kontrolünü ele geçirmesi sonrasında yaşananları konu alıyor. Parazitlerden biri Jung Soo In'in bedenine girer ancak beynini ele geçiremez. Böylece Jung Soo In, ilginç bir şekilde parazit ile birlikte yaşamaya başlar.


    Chicken Nugget (2024) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gizem, Komedi, Fantastik, Drama
    Bölüm Sayısı: 10
    Konu: Aynı adlı bir webtoon'dan uyarlanan "Chicken Nugget", insanları kızarmış tavuğa dönüştüren gizemli bir makine hakkında olan ilginç bir komedi dizisidir. Güzel bir genç kız olan Choi Min Ah, bu gizemli bir makineye girerek kızarmış bir tavuğa dönüştüğünde babası Choi Sun Man ve bir stajyer olan Go Baek Jung onu tekrardan insan haline dönüştürmek için çaba sarf eder. Bu sırada derin ve karanlık sırları keşfederler.


    Queen of Tears (2024) | tvN & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Komedi, Romantik, Life, Drama
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: "Queen of Tears" dizisi, Queens Group mağazalarının “kraliçesi” olarak bilinen chaebol varisi Hong Hae In'in (Kim Ji Won) ile Yongduri'nin kırsal kesiminde doğup büyüyen Queens Group'un hukuk direktörü Baek Hyun Woo'nun (Kim Soo Hyun) karşı karşıya kaldıkları krize rağmen aşklarının nasıl mucizevi bir şekilde yeniden alevlendiğini konu alıyor.


    The Impossible Heir (2024) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, İş, Drama, Politika
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Dizi, holding sahibi ailelerin arasında geçen güç mücadelelerinin etrafında dönmektedir. Böylece dizi, altın kaşıkla doğan insanların güç savaşlarını anlatmaktadır.


    A Killer Paradox (2024) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Komedi, Supernatural
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Sıradan bir adam ( Choi Woo Shik ) kazara bir suçluyu öldürdükten sonra kötü insanları tespit etme yeteneğine sahip olduğunu keşfeder. Ancak cinayet yine de cinayettir ve bir dedektif ( Son Suk-ku ) onu yakalamaya kararlıdır.


    Doctor Slump (2024) | JTBC & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Komedi, Romantik, Drama, Medikal
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Kriz yaşayan doktorların hikayelerini anlatan romantik-komedi dramasıdır. Bir yandan hayat kurtarmaya çalışan doktorlar, kendi hayatlarındaki sorunlarla baş etmeye çalışır. Birbirlerinden nefret eden iki rakip, hayatlarının en karanlık döneminde yeniden bir araya gelir ve birbirlerinin yol göstericisi olur. En parlak ve en mutsuz zamanlarını birlikte geçirdikten sonra aralarında sıcak bir bağ oluşur.


    Captivating The King (2024) | tvN & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Tarihi, Romantik, Melodrama
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, hem kraliyet hem de siyasi güç tehlikeleriyle karşı karşıya olan Kral Yi In ile intikam alabilmek için Kralı baştan çıkarmaya çalışan Kang Hee Soo arasındaki acımasız aşk hikayesini anlatmaktadır. Amacına ulaşarak intikamını alır ancak kendini krala aşık bir halde bulur.

    The Bequeathed (2024) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Drama
    Bölüm Sayısı: 6
    Konu: Dizi, ailesinin geçmişi çözülmeye başlarken gizemli bir şekilde mezarlığı miras alan bir kadının ilginç hikayesini anlatmaktadır.


    A Shop for Killers (2024) | Disney+ | 2.sezon onayını aldı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Gizem, Drama
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Dizi, anne ve babasını kaybettikten sonra alışveriş merkezi işleten amcası tarafından büyütülen bir kızın hikayesini konu alıyor.


    Gyeongseong Creature (2023-) | Netflix | S2, 2024'te yayımlanacak.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Tarihi, Bilim-Kurgu
    Bölüm Sayısı: 10
    Konu: Dizi, egemenlik ve insan haklarının ellerinden alındığı karanlık bir dönem olan 1945 baharında, en temel mutluluğu elde etmek için hayatlarını ortaya koymak zorunda kalan gençlerin hikayelerini anlatıyor. Açgözlülükten doğan bir yaratıkla karşı karşıya kalan bu gençler hayatta kalmak için sonuna kadar savaşır.


    Like Flowers in Sand (2023) | ENA & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Romantik, Komedi, Gençlik
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Güreş dahisi olarak tanınan Kim Baek Doo (Jang Dong Yoon) ve onun ilk aşkı Oh Yoo Kyung (Lee Joo Myung) arasındaki ilişkiyi konu alıyor. Ssireum (geleneksel Kore güreş sporu) ile ünlü bir şehir olan Geosan'ın arka planında geçen dizi, gençlerin yetişkin olana kadar verdikleri mücadeleye de değiniyor.


    Welcome To Samdalri (2023) | JTBC & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Romantik, Life, Drama
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, yıllar sonra Samaldri kasabasında bir araya gelen Jo Yong Pil ve Jo Sam Dal'ın iç ısıtan hikayesini konu alıyor.


    Sweet Home (2020- ) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Fantastik, Korku, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 18
    Konu: Beklenmedik bir aile trajedisinin ardından evini terk etmek zorunda kalan ve bir apartman kompleksine taşınan Cha Hyeon-su adlı münzevi bir lise öğrencisini merkezin de geçiyor. Hyeon-su, kendi trajedisinden çok daha korkunç bir şeyle yüzleşmek üzeredir. Çarpık insani arzuların cisimleşmiş hali olan ve insanlığı yok etmeye çalışan canavarlara karşı, bir grup gönülsüz kahramanla birlikte savaşmalıdır.


    My Demon (2023) | SBS & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Komedi, Romantik, Fantastik
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, her yerde düşmanı olan chaebol varisi Do Do Hee ve bir gecede güçlerini kaybeden iblis Gu Won hakkında romantik-fantastik bir dramadır.


    Vigilante (2023) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç, Drama
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Dizi, hafta sonları suçluların peşine düşen karanlık bir kahramanın hikayesini anlatmaktadır. Bir polis üniversitesi öğrencisi olan Ji Yong, her haftasonu halk arasında dolaşan suçluları avlamaktadır.


    Daily Dose Of Sunshine (2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Drama, Medikal
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Psikiyatri koğuşunda meydana gelen pek çok türde olayı konu alan iyileştirici bir drama. Bir psikiyatri hemşiresinin gerçek yaşam deneyimlerine dayanan dizi, hemşire Jung Da Eun'un hikayesi etrafında dönecek.


    Castaway Diva (2023) | tvN & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Müzik, Komedi, Romantik, Drama
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Bir kaza sonucu ıssız bir adaya sürüklenen ve 15 yıl sonra bulunan bir kadının hikayesini konu olan romantik-komedi dizisidir. Yıllar sonra bulunan kadın, modern hayata geri döndüğünde bu yeni dünyaya uyum sağlamaya çalışır.


    Doona! (2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Komedi, Romantik, Drama
    Bölüm Sayısı: 9
    Konu: Aynı adlı webtoon'dan uyarlanan dizi, eski bir idol olan Lee Doo Na ve üniversite öğrencisi Lee Won Joon'un ortak bir evde birlikte yaşamalarını konu olan romantik-komedi bir dramadır.


    Strong Girl Nam-Soon (2023) | JTBC & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Komedi, Romantik, Supernatural
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: 2017 draması "Strong Woman Do Bong Soon"un devamı olan dizi, Do Bong Soon'un muazzam bir güce sahip olan uzaktan kuzeni Kang Nam Soon etrafında dönmektedir. Tıpkı annesi Hwang Geum Joo ve büyükannesi Gil Joong Gan'un sahip olduğu büyük gücü eşliğinde, Gangnam merkezli yeni uyuşturucu suçlarını ortaya çıkarır.


    The Worst of Evil (2023) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç, Drama
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: 1990'larda Seul'de geçen eski bir DJ, bir gangster organizasyonunda ustalaştıktan sonra şehirdeki gece kulüplerinde "Gangnam Crystal" lakaplı yeni ve güçlü bir uyuşturucuyu satmaya başlar. Polis bu tür uyuşturucuların kökeni hakkında çok az şey bildiğinden, bu yaygın uyuşturucu kaçakçılığı örgütünü çökertmek için kırsal polis memuru Park Jun Mu, örgüte gizlice girmekle görevlendirilir, ancak karısı Yoo Eui Jung'un da orada olduğunu keşfeder. Bir dedektif, bu tehlikeli göreve katılmaya gönüllü olmuştur ve iğrenç yeraltı uyuşturucu kralıyla anlatılamaz bir geçmişe sahip gibi görünmektedir. Park Jun Mu, uyuşturucuyla ilgili bu görevde sadece uyuşturucu karteliyle tüm kalbiyle savaşmakla kalmıyor, aynı zamanda karısının güvenliğini her zaman korumak için çok çalışıyor.


    Songs of The Bandits (2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Tarihi, Romantik
    Bölüm Sayısı: 9
    Konu: Dizi, 1920'lerde geçen bir aksiyon dramasıdır. Japon sömürge döneminde tasvir edilen dizi, evlerinden mahrum bırakılan insanların acıklı hikayesini anlatmaktadır. Ayrıca drama, bu insanların evlerini, ailelerini ve meslektaşlarını korumak için ellerinden gelenin en iyisini nasıl yapacaklarını göstermektedir.


    Han River Police (2023) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Drama
    Bölüm Sayısı: 6
    Konu: Seul'deki Han Nehri devriyesinde birbirine sıkışmış iki polis, terörizmden gündelik kazalara ve acil yardım gerektiren diğer olaylara kadar değişen acil durumlarla karşı karşıyadır.


    Arthdal Chronicles: The Sword of Aramoon (2019-2023) | tvN & Netflix & Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]


    Tür: Dram, Fantastik, Tarihi, Aksiyon
    IMDB: 8.4
    Bölüm Sayısı: 18
    Konu: Antik Çağ’da Arthdal ismindeki bir diyarda insanlar ve diğer ırklar yaşamaktadır. Nweantallar da, insanlara oranla daha güçlü ve gelişmiş bir ırktır. Bir zaman sonra Nweantalların varlıkları insanların çıkarlarına ters düşer. Tagon isminde bir genç bir plan yapar ve insanlar bütün Nweantal ırkını katleder. Bu sıralarda özel bir çocuk olan EunSeom dünyaya gelir. İnsanlar EunSeom’u bulursa öldüreceklerdir. Gördüğü bir rüyanın da etkisiyle o topraklarda daha fazla kalmamaları gerektiğini düşünen EunSom’un annesi, onu alır ve çok uzaklara gider. Uzun çabalar sonucu, güvende olacaklarına inandıkları bir diyara varırlar. Fakat vardıkları yer düşündükleri gibi bir yer değildir. EunSeom’un annesi korktuğu şeylerin başına geldiğini görür. Seneler geçer, EunSeom büyür. Yaşadığı halktan bazı noktalarda farklıdır ve ölmeden önce annesinin söylediği şeyler kafasını karıştırmaktadır. Araştırmak için yolculuk yapmayı düşünürken hiç beklemediği şeyler olur. EunSeom doğduğu topraklara geri dönmek zorunda kalır.


    A Time Called You (2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Romantik, Fantastik
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Ölen erkek arkadaşını özleyen bir kadının, taşınabilir bir kasetle 1998 yılına nasıl döndüğünü ve erkek arkadaşıyla aynı yüze sahip bir adamla nasıl tanıştığını anlatıyor.


    Destined With You (2023) | JTBC & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Romantik, Fantastik, Drama
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, 300 yıl önce dikkatlice mühürlenmiş olan yasak bir kitabı elde eden bir kadın ile bu yasaklı kitabın kurbanı olan bir adamın aşk hikayesini anlatmaktadır.


    Mask Girl (2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Suç, Komedi, Drama
    Bölüm Sayısı: 7
    Konu: Dizi, görünüşünden dolayı özgüvensiz olan Kim Mo Mi adında sıradan bir çalışanın etrafında dönmektedir. Görünüşü konusunda ciddi bir aşağılık duygusuna sahip Kim Mo Mi, her gece yüzünü maskeyle kapatarak BJ takma adıyla yayınlar yapar. Bu yaptığı yayınlar yüzünden çeşitli sorunlara neden olur ve son yayınından sonra beklenmedik olaylara karışır.


    Behind Your Touch (2023) | JTBC & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gizem, Komedi, Romantik, Doğaüstü
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, psikometrik süper güçleri olan Ye Bun adlı bir veteriner ile suçları çözmeye dahil olan tutku dolu dedektif Moon Jang Yeol'un hikayesini anlatıyor.


    Moving (2023-) | Disney+ | 2.sezon onayını aldı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Gizem, Fantastik
    Bölüm Sayısı: 20
    Konu: Moving, nesiller boyunca doğuştan gelen süper güçlere sahip bir ailenin büyük bir düşmanla karşılaştığı aksiyon dizisidir. Kang Full'un aynı adlı Webtoon'undan uyarlanan "Moving", başkalarının bilmediği sırları olan lise öğrencileri ve ailelerinin hikayelerini konu almaktadır.


    The Uncanny Counter (2020-2023) | tvN & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Aksiyon, Gizem, Korku, Fantastik
    Bölüm Sayısı: 32
    Konu: Dizi, kendilerine 'Counter' adını verdikleri bir grubun etrafında dönmektedir. Her birinin kendine özel yetenekleri vardır. Amaçları, kötü ruhları yakalamaktır ve kendilerini bir noodle restoranın çalışanı olarak gizlemektedir.


    D.P. (2021-2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Suç, Aksiyon
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Dizi, kaçak askerleri yakalamak için görevlendirilen bir manganın etrafında dönmektedir.


    Shadow Detective (2022-2023) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Gizem, Suç
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Emekliliği yaklaşan yaşlı dedektif Taekrok tanımadığı bir adamdan tehditkar bir arama alır ve haksız yere cinayetten suçlanır. Şantajcı kendine ''dost'' der ve bir oyun önerir. Taekrok'a eskiden sorumlu olduğu vakaları gözden geçirmesini söyler. Yaşlı dedektif, şantajcının kim olduğunu ve niyetini öğrenmek için çaresizce geçmişe döner. Taekrok bu gergin oyuna son verebilecek mi?


    Celebrity (2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Drama
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Dizi, ünlü olarak adlandırılan yeni ünlenmiş kişilerin ve onları kıskananların hikayesini anlatmaktadır. Ayrıca dizi, dünyayı saran şiddetli çalkantılı korkuları, acı verici ve üzücü arzuları ele almaktadır.


    See You In My 19th Life (2023) | tvN & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Komedi, Romantik, Fantastik, Drama
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: See You In My 19th Life dizisi, tüm geçmiş hayatının anılarını hatırlayan Ban Ji Eum (Shin Hye Sun)'un, önceki hayatında kaza sonucu öldükten sonra, geçmiş yaşantısındaki insanlarla yeniden iletişim kurmaya çalışmasını konu almaktadır.


    King The Land (2023) | JTBC & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Romantik, Komedi
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, otel endüstrisinde geçen hikayeler hakkında romantik-komedi dramasıdır. Goo Won sahte gülümsemelere dayanamayan The King Group'un chaebol varisidir. The King Group bünyesinde yer alan King of the Land, zengin otelcilere hizmet veren bir cennet olan VVIP iş salonudur. Burada Goo Won mesleğinin doğası gereği istemediği zamanlarda bile her zaman parlak bir gülümsemeye sahip olan Cheon Sa Rang ile tanıştığında içtenlikle gülümseyebilecekleri mutlu günler bulmak için yola çıkarlar.


    Bloodhounds (2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç, Drama
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Borç bataklığına düşen ve bu durumdan kurtulmak için ellerinden geleni yapmaya çalışan üç adamın aksiyon dolu macerasını konu alıyor.


    Doctor Cha (2023) | JTBC & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Komedi, Romantik, Medikal, Drama
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizide, Cha Jung Soo bir üniversite hastanesinde baş cerrah olarak çalışan Seo In Ho ile evlidir. Son 20 yıldır ev hanımı olarak yaşadıktan sonra doktorluk kariyerine geri dönmeye karar verir. Böylece tıbbi asistanlık kursuna yeniden başlar


    Black Knight (2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Aksiyon, Macera, Bilim-Kurgu, Distopik, Post-Apocalyptic
    Bölüm Sayısı: 6
    Konu: Kirliliğin çok şiddetli hale geldiği ve hayatta kalmanın tek yolunun teslimat hizmetlerine dayandığı distopik bir geleceği konu alıyor. 2071 yılında hava kirliliği o kadar şiddetli bir hale gelirki nüfusun sadece yüzde 1'i hayatta kalır. Ayrıca insanlar arasında katı bir sosyal sınıf oluşur. Bu sorunlar nedeniyle paket teslimat hizmetine bağımlı olan insanlar ve parselleri hırsızlardan koruyan şövalyeler bir arada yaşamaktadır.


    Race (2023) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Business, Romantik, Drama, Melodrama
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Dizi, iyi bir akademik geçmişi olmamasına rağmen işini ciddiyetle yapan pazarlamacı Park Yoon Jo ile akıllı ve adil bir insan olan ancak şirketten hiçbir beklentisi olmayan Ryu Jae Min arasında geçen bir ofis melodramıdır.


    Tale of Nine Tailed 1938 (2023) | tvN & Amazon Prime

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Tarihi, Korku, Romantik, Fantastik
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Dizi, 1938 yılının en kaotik çağında erkek bir gumiho olan Lee Yeon'un (Lee Dong-Wook) hikayesini anlatmaktadır. Modern zamandaki Lee Yeon (Lee Dong-Wook), beklenmedik bir olaya kapılır ve 1938 yılına geri çağrılır. Böylece geçmişe gitmek zorunda kalan Lee Yeon, günümüze dönmek için umutsuzca savaşır. "Tale of the Nine Tailed" dizisinin spin-off sezonudur. Ayrıca dizinin "Tale of the Nine Tailed 3" adı altında üçüncü sezonu yapım aşamasındadır.


    Dr. Romantic (2016-2023) | SBS & Netflix & Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Drama, Medikal, Romantik
    Bölüm Sayısı: 52
    Konu: Dizi, mütevazi Doldam hastanesinde çalışan ve doktor olmanın ne demek olduğunu anlayan bir grup doktorun etrafında dönmektedir.


    The Good Bad Mother (2023) | JTBC & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Komedi, Drama
    Bölüm Sayısı: 14
    Konu: Dizi, kötü bir anne olmaktan başka seçeneği olmayan Young Soon ve annesinin istediği gibi savcı olan ancak bir gün hafızasını kaybedip yeniden küçük bir çocuk gibi davranmaya başlayan oğlu Kang Ho hakkında iyileştirici bir komedi dizisidir.


    Family (2023) | tvN & Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Aksiyon, Gerilim, Komedi
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Dizi, sıradan bir ofis çalışanı kılığına girmiş Ulusal İstihbarat Teşkilatı (NIS) ajanı olarak ikili bir hayat süren koca (Jang Hyuk) ile mükemmel bir aileye sahip olmayı hayal eden ve ailesi için mücadele eden bir kadının (Jang Na Ra) hikayesini anlatmaktadır.


    Queen Maker (2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Politika, Business
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Tamamen farklı hayatlar yaşayan iki kadınının güçleri birleştirerek, adil ve dürüst bir dünya yaratmak için çabalamasını konu alıyor. Oh Seung-sook (Moon So-ri), Çılgın Gergedan lakabını almış bir işçi hakları avukatıdır. Popüler bir YouTuber olmasının yanı sıra, zayıf insanların yanında olan, kendini adalet tanrıçası ilan eden bir kadındır. Başta güçlü bir konumda olmaya ilgisiz davransa'da Belediye Başkanı olmaya karar verir. Hwang Do-hee (Kim Hee-ae) ise başkan Kimliği (PI) Danışmanlığı alanında en iyisidir ve en iyi üçüncü yerli işletme olan Eunsung Group'taki Stratejik Planlama Ofisinin lideridir. Kraliçe olmak isteyen bir kadın ile kraliçe yaratacak bir kadının bir krizin üstesinden gelmek için birlikte çalışması gerekir.


    Pandora: Beneath the Paradise (2023) | tvN & Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Drama
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Hafızasını kaybettikten sonra geçmişinin ardındaki gerçeğin izini süren ve mükemmel hayatının birinin büyük planının bir parçası olarak düzenlendiğini fark eden bir kadının intikam hikayesini anlatıyor.


    The Glory (2022-2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Dram
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, lise yıllarında gördüğü zorbalık yüzünden hayatı mahvolan bir kadının (Song Hye-Kyo) etrafında dönmektedir. Bir yetişkin olduğunda, artık ona zorbalık yapan ve bu zorbalığa seyirci kalanlardan intikamını almaya başlar.


    Divorce Attorney Shin (2023) | JTBC & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Law, Drama
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, 45 yaşındaki boşanma avukatı Shin Sung Han'ın (Cho Seung Woo) çeşitli ailelerin sorunlarını nasıl çözdüğünü anlatmaktadır.


    Call It Love (2023) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Romantik, Melodram
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, intikam almak uğruna birbirine karışan ancak zamanla birbirlerine acıdıkları için gözyaşı döken bir kadın ve erkeğin etrafında dönmektedir. Acımasız gerçekler yüzünden hiddetli duygularla yola çıkarlar ancak birbirlerini anladıkça olgunlaşır ve değişirler.


    Taxi Driver (2021-) | SBS & Netflix | 3.sezon onayını aldı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Gizem, Suç, Drama
    Bölüm Sayısı: 32
    Konu: Dizi, kanunların korumadığı mağdurlara hizmet veren 'Rainbow Taxi' adlı bir taksi şirketinin etrafında dönmektedir. 'Rainbow Taxi' sıradan bir taksi şirketi değildir. Şirket özel bir ‘intikam çağrı’ hizmeti sunmaktadır. Müşterileri intikam almalarını isterlerse, 'Rainbow Taxi' çalışanları müşterilerinin bu isteklerini yerine getirmektedir.


    Big Bet (2022-2023) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Suç, Drama
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Bir adamın kumarhanenin arka planında geçen çalkantılı hayatını konu almaktadır.


    Love to Hate You (2023) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Komedi, Romantik
    Bölüm Sayısı: 10
    Konu: Erkeklere mağlup olmaktan nefret eden bir avukat ile kadınlara güvenmeyen ünlü bir oyuncu için aşkın hiçbir anlamı yoktur. Ta ki birbirleriyle çıkmak zorunda kalana dek


    Crash Course In Romance (2023) | tvN & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Romantik, Komedi
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, garnitür dükkanı sahibi Nam Haeng-Sun (Jeon Do-Yeo) ile popüler matematik hocası Choi Chi-Yeol (Jung Kyoung-Ho) arasında geçen romantik ilişkiyi anlatmaktadır.


    The Interest of Love (2022-2023) | JTBC & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Romantik, Melodrama
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Aynı bankada çalışan dört erkek ve kadın, aşk için ne kadar ileri gidebileceklerini keşfedince kendilerini karmaşık bir aşk öyküsünün ortasında bulur.


    Alchemy Of Souls: Light And Shadow (2022-2023) | tvN & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Fantastik, Dram, Tarihi, Romantik
    Bölüm Sayısı: 30
    Konu: Kör bir kadının vücudundaki güçlü bir büyücü, kaderini değiştirmek için yardımını isteyen prestijli bir aileden bir adamla karşılaşır. adam güçlü bir büyücü olabilmek için kör kadından yardım ister ve kör kadın da eski gücüne dönmek için adamı kullanmak ister. Tarihte veya haritalarda olmayan bir ülke olan kurgusal Daeho ulusunda geçen fantastik-romantik dizi, "hwanhonsool" (ölülerin ruhunun yaşama dönüşü) ile insanların ruhlarını değiştiren sihir nedeniyle kaderleri çarpışan insanların hayatlarını sergilemektedir.


    Trolley (2022-2023) | SBS & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Romantik, Melodrama
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, sakladığı bir sırrın beklenmedik bir şekilde ortaya çıkmasının ardından hayatının en büyük ikilemiyle karşı karşıya kalan bir politikacının eşinin hikayesini ve çiftin bu sırlar yüzünden karşılaştıkları olayları anlatmaktadır.


    Payback (2023) | SBS & Prime Video

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Dram
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Dizi, bir kartele karşı savaşmak ve intikam almak için her şeyini riske atan bir adamın etrafında dönmektedir.


    The Fabulous (2022) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Komedi, Romantik, Life, Business
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Tüm hayatlarını moda endüstrisine adamış dört genç erkek ve kadının çalışmalarını, tutkularını, romantizmlerini ve dostluklarını konu alıyor. Böylece dizi büyük bir şehirde yaşayan modern erkek ve kadınların günlük hayatlarını gerçekçi bir aşk hikayesiyle ele alıyor.


    Behind Every Star (2022-) | tvN & Netflix | 2.sezon onayını aldı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Komedi, Romantik, Life, Drama
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Menajerlik şirketindeki temsilciler, ünlü müşterilerini mutlu edip onların başarılı olmalarına yardımcı olurken iş yeri entrikalarıyla başa çıkmaya çalışır.


    La casa de Papel: Kore (2022) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç, Gizem
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: 'Profesör' kod adlı bir suç dehasının (Yoo Ji-Tae) düzenlediği tarihe kayıtlı en büyük soygun planını konu almaktadır. Profesör, planını gerçekleştirmek için birbirinden farklı güçlü kişiliklere sahip ekip üyeleri işe alır. Soygun planı kusursuz bir şekilde işlerken aldıkları rehineler yüzünden beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalırlar. Dizi, "La casa de papel" adlı İspanya yapımı bir diziden uyarlamadır.


    Connect (2022) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Dram
    Bölüm Sayısı: 6
    Konu: Organ mafyası tarafından kaçırılan Ha dong-soo’nun (Jung Hae-In) yaşadıkları dizinin odağında. Kaçırıldığı kişiler tarafından bir gözü çıkarılan Ha dong-soo’nun gözü sonrasında bir seri katil olan Oh Jin-seop’a (Go Kyung-Pyo) nakledilir. Bu talihsiz olaydan sonra Ha dong-soo, Nitekim, Oh Jin-seop’un işlediği cinayetlerin hayallerini yaşamaya başlar.


    Kiss Sixth Sense (2022) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Komedi, Romantik, Fantastik, Supernatural
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Kiss Sixth Sense dizisinde, birini öptüğünde onun geleceğini görme yeteneğine sahip Ye Sul (Seo Ji Hye), yanlışlıkla patronu olan Cha Min Hoo'yu (Yoon Kye Sang) öper ve onunla yatakta beraber oldukları bir görüntü görür. Hayatı bu görüntüden sonra tamamen alt üst olur.


    Reborn Rich (2022) | JTBC & Disney+ & Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Drama, İş, Fantastik, Romantik
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, 80'lerin çalkantılı yıllarında bir Chaebol klanının ailesine sadakatini gösterdikten ve onlar için on yıl çalıştıktan sonra haksız yere zimmete para geçirmekle suçlanıp vahşice ortadan kaldırılan bir adamın hikayesini konu alıyor. Beklenmedik bir şekilde aynı ailenin en küçük oğlu Jin Do Joon olarak yeniden doğar ve geçmiş yaşamında yaptıkları için onlardan intikam almayı görevi haline getirir.


    Somebody (2022) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Psikolojik
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Dizi, sosyal medya uygulaması 'Somebody' üzerinden gerçekleşen cinayet vakalarının hikayesini anlatan gerilim türünde bir psikolojik dramdır. Somebody, insanların dünyanın her yerinden herhangi biriyle konuşmasına olanak tanıyan küresel popülerliğe sahip bir sosyal medya uygulamasıdır. Bir gün uygulamanın davaya dahil olduğu gizemli bir cinayet gerçekleşir.


    Revenge of Others (2022) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Drama, Gizem, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Dizi, ikiz kardeşinin ölümünden sorumlu olan kişiden intikam almak isteyen Ok Chan Mi'nin hikayesini anlatmaktadır.


    Big Mouth (2022) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Hukuk, Dram
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Hiçbir zaman başarılı olamayan üçüncü sınıf bir avukat Park Chang Ho'nun (Lee Jong Suk) tesadüfen bir cinayet davasının sorumluluğunu üstlenip gizli gerçeği daha da derinlemesine araştırmasıyla ortaya çıkan tuhaf olaylar etrafında dönmektedir. Karıştığı cinayet davasının ardından bir şekilde dahi dolandırıcı Büyük Fare olarak parmaklanır. Böylece kendini hayati tehlike arz eden bir durumun ortasında bulur.


    Under The Queen's Umbrella (2022) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Tarihi, Politik, Komedi, Drama
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Büyük bir kralın karısı olan Im Hwa Ryung (Kim Hye Soo), baş belası prenslerini uygun veliaht prensler haline getirebilmek için verdiği mücadeleyi ve saray içindeki çatışmaları konu alıyor. Ayrıca drama, Joseon Hanedanlığı'nın en tepedeki yüzde birlik kesiminin sahip olduğu özel saray eğitim sistemine odaklanırken, annelerin tutkusunu ortaya koymaktadır.


    Glitch (2022) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gerilim, Gizem, Komedi, Bilim-Kurgu
    Bölüm Sayısı: 10
    Konu: Genç bir kadın, bir UFO meraklısıyla birlikte erkek arkadaşının aniden ortadan kaybolmasını araştırırken çılgınca bir komplonun içine düşer.


    Extraordinary Attorney Woo (2022-) | Netflix | 2.sezon onayını aldı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Drama, Life, Avukatlık, Romantik
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Extraordinary Attorney Woo dizisinde, Woo Young Woo (Park Eun Bin), 27 yaşındadır ve Asperger sendromu olarak adlandırılan bir otizm spektrum bozukluğuna sahiptir. 164'lük yüksek IQ'su, etkileyici hafızası ve yaratıcı düşünce becerileri sayesinde prestijli Seul Ulusal Üniversitesi'nden sınıfının en iyisi olarak mezun olur. Ardından ise avukat olarak büyük bir firmada çalışmaya başlar. Ancak söz konusu sosyal ilişkiler olduğunda kendini mücadele ederken bulur.


    Little Women (2022) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Gizem, Drama
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: fakir ama birbirleriyle hala harika ilişkileri ve dostlukları olan üç kız kardeşin hikayesini konu alıyor. Ancak yanlışlıkla bir olaya karışan kız kardeşler, Kore'nin en zengin ve köklü aileleriyle yüzleşmek zorunda kalırlar.


    Narco Saints (2022) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
    Bölüm Sayısı: 6
    Konu: Bir iş adamı, Surinam'ı kontrol altına alan uyuşturucu baronunun gizli servisle iş birliği yaparak suçüstü yakalamakla görevlendirilir.


    Remarriage & Desires (2022) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Gizem, Drama
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Dizi, zengin eşlerle evlenmeye çalışan hırslı müşterilerin yeniden evlenmelerinde uzmanlaşmış bir çöpçatanlık ajansı olan Rex ile toplumun en yüksek kademesine ulaşmaya çalışmasını konu alıyor.


    The Sound of Magic (2022) | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Music, Psychological, Life, Drama
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Kim Sung-youn'un yöneteceği The Sound of Magic, zamanından önce büyüyen Yoon Ah-yi adlı bir kız ile yetişkin olmasına rağmen çocuk kalmak isteyen gizemli sihirbaz Rieul'un dokunaklı öyküsünü anlatıyor.


    Our Blues (2022) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Life, Romantik
    Bölüm Sayısı: 20
    Konu: Dizi, farklı hayatlar yaşayan insanların acı ve tatlı hikayelerinin etrafında dönecek.


    My Liberation Notes (2022) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik, Life, Family
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Sinir bozucu ve boğucu hayatlarından kaçmak isteyen üç kardeşin kasabalarına gelen gizemli bir yabancı ile yaşayacakları enteresan olayları konu alıyor. Sanpo Köyü'nde, genellikle ayrılanların akın edenlerden daha fazla olduğu bir yer. Tıkanmış bir hayattan kaçmak isteyen üç Yeom kardeş, Chang Hee, Mi Jung ve Ki Jung yaşıyor. 'cevap yok (no answer)' ile. Bir gün, Bay Goo adında gizemli bir adam aniden mahallelerine taşınır. O bir ayyaş, dejenere ve birçok yükü ve sırrı var gibi görünüyor. Temkinli kişiliği ve kendi işinde kalma tercihi, onu kasabanın konuşması haline getirdi ve üç kardeşin en küçük çocuğu olan ürkek Mi Jung'un bile ona yaklaşmasına neden oldu.


    Tomorrow (2022) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Action, Drama, Fantasy
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Choi Joon Woong (Rowoon), üç yıl işsiz kaldıktan sonra kendi hayatına son vermeye karar verir ve intihar etmek için bir köprüye gider. Ancak, orada kendisi gibi köprüden atlamak üzere olan başka birini bulur ve onu kurtarmak için kavgaya tutuşur. Kavgada ikisi de köprüden düşer. Bu sırada intihar etmeyi düşünenlerin hayatlarını kurtarmak için birlikte çalışan ölüm melekleri Goo Ryun (Kim Hee Sun) ve Lim Ryoong Goo’nun neden olduğu bir hata nedeniyle ruhu vücudundan kaçan Choi Joon Woong (Rowoon), üç yıl komada kalır. Yarı canlı yarı ölü bir ruh olarak beklenmedik bir şekilde yeraltı dünyasının en önde gelen ölüm meleği şirketinin kriz yönetim ekibinde bir iş bulur. Ekipteki görevi, yüksek intihar riski taşıyan insanlarla özel olarak ilgilenmek ve onların yaşamaya devam etmelerine yardımcı olmaktır.


    Pachinko (2022-) | Apple TV+ | 2.sezon onayını aldı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Tarihi, Romantik, Family
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Kore'de başlayıp Japonya ve Amerika'ya uzanan Pachinko, Koreli göçmen bir ailenin hayallerini ve umutlarını, dört nesil boyunca devam eden epik bir hikaye ile anlatıyor. Yasak bir aşkla başlayan hikâye; savaş ve barışın, aşk ve kaybın, zafer ve hesaplaşmanın iç içe geçtiği epik bir maceraya dönüşüyor.


    Business Proposal (2022) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Shin Ha-Ri (Kim Se Jeong) uzun zamandır aşık olduğu erkek arkadaşının onu aldattığını öğrenir. Bu duruma çok üzülen Shin Ha-Ri'ye, Chaebol ailesinin kızı olan arkadaşı Jin Young-Seo (Seol In A), para karşılığında kimliğini saklayarak kör randevuya onun yerine gitmesini teklif eder. Shin Ha-Ri (Kim Se Jeong), arkadaşının teklifini kabul eder ama randevuya çıktığı kişinin çalıştığı şirketin CEO’su olduğunu görünce şok olur. Daha da kötüsü CEO olan Kang Tae Mu (Ahn Hyo Seop) kısa süre içerisinde ona evlenme teklifi eder. Ancak en nefret ettiği şey ise yalancılardır.


    Juvenile Justice (Suça İtilen Çoçuklar) (2022) | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Suç, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 10
    Konu: Dizi, çocuk suçlulardan nefret eden huysuz bir yargıcın (Kim Hye-Soo) etrafında dönmektedir. Daha önce bir çocuk suçunun kurbanı olan Yargıç Sim Eun-Seok, Yeonhwa Bölgesi'nin çocuk mahkemesine atanır.


    Grid (2022) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Gerilim, Bilim-Kurgu
    Bölüm Sayısı: 10
    Konu: Grid, 1997 yılında insanlığı yok olmaktan kurtaran gizemli bir varlığın ortaya çıkmasını ve aniden ortadan kaybolmasını konu alıyor. Bu gizemli varlık tam 24 yıl sonra tekrardan ortaya çıkar ve bir seri katilin kaçmasına yardımcı olur.


    Thirty Nine (2022) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Orta yaş kriziyle karşı karşıya kalan ve romantizmi arayan 40 yaşına girmek üzere olan üç arkadaşın günlük yaşantılarını ele alcak.39. yıllarını kutlarken, bir gün birbirlerine veda etmek istediklerini anlarlar.


    Twenty-Five, Twenty-One (2022) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: 1998'de Asya ekonomik krizi zamanında geçen Twenty-Five, Twenty-One (2022) dizisinde, Baek Yi Jin (Nam Joo Hyuk) 23 yaşında muhabir olduktan sonra Asya Oyunları için bir spor muhabiri olarak iş bulur. Asya Oyunları'nda çalışırken Na Hee Do (Kim Tae Ri) adında bir eskrim sporcusu ile tanışır. Felaketin eşiğinde olan bir toplumda 22 ve 18 yaşlarında ki Baek Yi Jin (Nam Joo Hyuk) ve Na Hee Do (Kim Tae Ri) ilk beklenmedik karşılaşmalarını yaşarlar. Ancak 23 ve 19 yaşlarına geldiklerinde birbirlerine zarar verirler. Sonraki yıl kaybettikleri güvenlerini yeniden kazanarak 25, 21 yaşlarında birbirlerine aşık olurlar. Dizinin ismi birbirlerine aşık oldukları yaşlarından gelmektedir.


    Forecasting Love & Weather (2022) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Ulusal Hava Servisi'nde çalışan insanların işlerini ve aşklarını anlatmaktadır.


    All Of Us Are Dead (2022-) | Netflix | 2.sezon onayını aldı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Korku, Gerilim, Bilim-Kurgu
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Okudukları lisede bir zombi virüsü salgınının patlak vermesiyle kapana kısılan öğrenciler ya bir çıkış yolu bulacak ya da korkunç bir şekilde enfekte olacak. Aynı adlı popüler webtoon'dan uyarlanan bu sürükleyici korku-geriliminde zombiler dünyayı ele geçiriyor.


    Rookie Cops (2022) | Disney+

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Kore Ulusal Polis Üniversitesi'ne başlayan birinci sınıf öğrencisi Wi Seung Hyun (Kang Daniel) babasına o kadar hayran ki onun izinden gitmek istediği için çabalar ve üniversiteye giriş sınavını kazanır. Wi Seung Hyun (Kang Daniel) yakışıklı ve zeki bir çocuktur. En önemli özelliği sadık ve sorumlu olmasıdır. Babasının izinden gitmek ve hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktığında, Go Eun Gang (Chae Soo Bin) adında bir kadınla yolları kesişince zorluklarla mücadele edecektir. 2000 yılında doğmuş genç yetişkinlerin Kore'deki en muhafazakar üniversitelerinden birine adım atmaları etrafında dönecek olan dizide 2.000 kişilik kampüste öne çıkma mücadelesini izlerken bu seçkin ve sıkı yönetimli üniversitede ki gençlerin hayalleri, aşkları ve zorluklarıyla birlikte nasıl büyüdükleri konu alınıyor.


    The Silent Sea (2021) | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Bilim-Kurgu, Korku, Gizem, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Dizi, gelecekte, çölleşmiş dünyayı terk eden insanların etrafında dönmektedir. Dünya çölleştiği için yiyecek ve su sıkıntısı yaşayan insanlar, terk edilmiş bir araştırma üssünden gizemli bir takım örnekler alması için özel bir ekibi Ay’a gönderir.


    Bulgasal: Immortal Souls (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Fantastik, Bilim-Kurgu, Gizem, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, son 600 yıldır ölümsüzlük ile lanetlenmiş bir adam (Lee Jin-Wook) ile 600 yıl boyunca ki tüm reenkarnasyonlarını hatırlayan bir kadının (Nara) etrafında dönmektedir.


    Snowdrop (2021) | Disney+ | Mini Dizi

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, Güney Kore'nin diktatör bir hükümet tarafından yönetildiği 1987 yılında geçmektedir. Kanlar içindeki Im Soo-Ho (Jung Hae-In), saklanmak için Hosoo Kadın Üniversitesi'nin öğrenci yurduna girer. Onu bulan Eun Young-Cho (Jisoo) saklanmasına yardım eder. İkilinin arasında çok geçmeden romantik bir ilişki başlar.


    Our Beloved Summer (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik, Komedi
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, lisede beraber belgesel çeken ve belgeselin 10 yıl sonra tekrar viral olmasıyla bir araya gelen bir çifti anlatıyor.


    Hellbound (2021-) | Netflix | 2.sezon onayını aldı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Korku, Gizem, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 6
    Konu: Aynı isimli webtoon uyarlaması olucak dizi, dini bir tarikat liderinin insanlara ölüm zamanlarını söylemeye başlamasıyla yaşanan olayları konu almaktadır. Esrarengiz bir şekilde, insanlar söylenen ölüm zamanlarında hayatlarını kaybetmeye başlar.


    Dr. Brain (2021-) | Apple TV+ | 2.sezon onayını aldı.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Bilim-Kurgu, Gizem, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 6
    Konu: Dizide, Lee Se-Won (Lee Sun-Kyun) gördüğü her şeyi hatırlayan bir dahidir. O daha küçükken annesi vur-kaç kazasında ölür ve bu olaydan sonra beyin bilimcisi olmaya karar verir. Annesinin ölümünden tam 20 yıl sonra beyin bilim alanında ünlü bir bilim insanı olur. Bir gün gizemli bir kişi onunla iletişime geçer ve intihar eden bir adamın beyninden gizemli bir bilgiye ulaşmasını ister. Lee Se-Won teklifi kabul eder. Ölü adamın beyninden bilgi almaya çalışır, ancak başarısız olur. Birkaç gün sonra, kendini farklı davranırken ve olayları farklı görürken bulur. Böylece Lee Se-Won, ölü adamın davasına karışır.


    Inspector Koo (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Aksiyon, Gerilim, Komedi
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: 40'lı yaşlarında bir cinayet davasını araştıran Koo Kyung Yi (Lee Young Ae), kocasının ölümünden sonra tek başına kalan eski bir polistir. Şimdi bir kadın sigorta müfettişi olan Koo Kyung Yi (Lee Young Ae) ister istemez başkalarından kolayca şüphelenmektedir. Dizi, dünyaya adalet getirmek yerine davaları heyecanı için çözen akıllı bir kadın ile seri katil olan genç bir üniversite öğrencisinin nefes kesici karşılaşmasını anlatan kadın merkezli bir aksiyon gerilim dizisidir.


    My Name (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Suç, Aksiyon, Gizem, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 8
    Konu: Dizi, babasının ölümüyle ilgili gerçeği öğrenmek için bir organize suç çetesine katılan Yoon Ji-Woo’nun (Han So Hee) etrafında dönmektedir. Yoon Ji-Woo, uyuşturucu karteli olan Dongcheonpa için çalışmaktadır. Babasının ölüm nedenini ortaya çıkarmak için Dongcheonpa’nın köstebeği olur ve polis departmanındaki uyuşturucu araştırma biriminde çalışmaya başlar.


    Reflection Of You (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, kendini arzularına adamış bir kadın ile o kadın yüzünden hayatı mahvolmuş başka bir kadının etrafında dönmektedir. Hee-Joo’nun hayatı dışarıdan bakınca kusursuz gibi görünmektedir. Ancak o, zamanını anlamsız bir şekilde geçirdiğini hissetmektedir. Tam o sırada, ona gençlik yıllarını hatırlatan fakir ama buna rağmen ışıl ışıl parlayan bir kadınla (Shin Hyun-Bin) karşılaşır. Bu karşılaşma onun hayatını tamamen değiştirir.


    The King's Affection (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Tarihi, Romantik
    Bölüm Sayısı: 20
    Konu: Dizi, sarayda doğan ikiz kardeşlerin etrafında dönmektedir. Veliaht prensin eşi ikiz dünyaya getir. Ancak ikizler bir uğursuzluğun işareti olarak görülür ve ikiz kardeşlerden kız olanının öldürülmesine karar verilir. Annesi çocuğunun hayatını kurtarmak için gizlice onu saraydan göndertir. Bir süre sonra ikizlerden erkek olanı Lee Hwi bir hastalık nedeni ile hayatını kaybeder. Annesi bu ölümü gizler ve ikiz kızını Lee Hwi’nin yerine geçirerek büyütür. Lee Hwi sonunda veliaht prens olur.


    Hometown Cha Cha Cha (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik, Komedi
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: 2004 yapımı "Mr.Hong" filminden uyarlanacak olan dizide Yoon Hye-Jin (Shin Min-A) Diş hekimi olarak çalışmaktadır.Yoon Hye (Shin Min-A) , hem mükemmel güzelliğe hem de zekaya sahip kendinden emin bir kadındır. Alışveriş yapmayı seven materyalist görünebilir, ancak sıcak bir kalbi vardır. Yaşam planı bazı olaylar yüzünden alt üst olur ve çeşitli engellerin ardından deniz kıyısındaki Gongjin köyüne taşınır. Daha sonra Gongjin köyündeki cana yakın ve yardımsever adam olan işsiz Şef Hong (Kim Seon Ho) ile tanışır. Her koşulda insanlarla ilgilenmeyi seven yerel efsane Şef Hong (Kim Seon Ho) birinin yardıma ihtiyacı varsa,ortaya çıkan ve yardım sağlayan ilk kişi olur.


    You Are My Spring (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, daha bir cinayetin işlendiği aynı binada oturan ve hala içlerindeki 7 yaşındaki çocukla birlikte yaşayan bir grup yetişkinin etrafında dönmektedir.


    Nevertheless (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    Bölüm Sayısı: 10
    Konu: Dizi, birisi ile çıkmakla ilgilenmeyen Park Jae-Un (Song Kang) ile aşka inanmayan Yoo Na-Bi’nin (Han So-Hee) etrafında dönmektedir. İkili karşılaştıktan sonra birbirlerine karşı romantik hisler beslemeye başlar ve değişirler.


    Kingdom: Ashin Of The North (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Korku, Gizem, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 1
    Konu: Kuzey Yeojin kabile köyünün varisi Ashin'in (Jun Ji-Hyun) kimliğinin ardındaki gizemin yanı sıra diriliş bitkisinin kökenini konu alacak.


    Mad For Each Other (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Komedi, Romantik
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Dizi, hayatları alt üst olmuş iki kişinin arasında romantik ilişkiyi konu almaktadır. No Whi-O (Jung Woo), yaşadığı bir olay sonrasında öfke kontrolünde sorunlar yaşamaya başlar ne kadar uğraşsa da öfkesini kontrol etmeyi başaramaz.


    So Not Worth It (2021) | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Komedi
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Kore'de dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere kapılarını açan renkli bir üniversite yurdu yepyeni dostluklara, aşklara ve maceralara ev sahipliği yapıyor.


    Move To Heaven (2021) | N


    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Aile
    Bölüm Sayısı: 10
    Konu: Gerçek bir hikâyeye dayanan dizi, Asperger sendromu (diğer insanlarla etkileşimi oldukça zorlaştıran gelişimsel bir bozukluk - sosyal becerileri zayıftır, rutini severler ve değişiklikten hoşlanmazlar) olan bir genç adam (Tang Jun-Sang) ile eski bir mahkûm olan amcasının (Lee Je-Hoon) etrafında dönmektedir. Birlikte yaşam ve ölümün, aile ve iletişimin önemini kavrarlar.


    Mine (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Gizem, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, gerçek benliklerini bulmaya ve kendilerini dünyadaki ön yargılardan kurtarmaya çalışan iki kadının etrafında dönmektedir.


    Law School (2021) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Gizem, Gerilim
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Prestijli bir hukuk fakültesinde bir profesörün öldürülmesinin ardından profesörler ve öğrenciler cinayetin şüphelisi olur.


    Vincenzo (2021) | Mini Dizi | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Suç, Gerilim, Romantik, Komedi
    Bölüm Sayısı: 20
    Konu: İtalyan mafya babasının avukatlığını yapan Vincenzo, İtalya'yı evlat edinmiş bir Koreli'nin Kore'ye gittikten sonra acemi bir avukat olan Hong Cha-young ile nasıl tanıştığını anlatıyor.


    Navillera (2021) | Mini Dizi | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Aile
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: 70 yaşında bale yapmaya başlayan Duk-Chool (Park In-Hwan) ile hayallerinin peşinden giderken kaybolan 23 yaşındaki balet Chae-Rok'un (Song Kang) etrafında dönmektedir.


    Sisyphus: The Myth (2021) | Mini Dizi | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Fantastik, Bilim-Kurgu, Aksiyon, Gizem
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Han Tae-sool (Cho Seung-woo) adlı çok zeki bir mühendisi canlandırıyor. Quantum ve Time adlı başarılı bir şirketin kurucularından biridir ve geliştirmeleri şirketin dünya çapında büyümesine yardımcı olmuştur. Yeniliklerinden dolayı Kore halkı tarafından iyi tanınmakta ve sevilmektedir. Ancak bilmedikleri şey, ağabeyinin 10 yıl önce aniden öldüğünden bu yana şirket hisselerinin istikrarsız olduğudur. Jo nihayet kardeşinin ölümünün ardındaki gerçeği öğrendiğinde, hayatını sonsuza dek değiştirecek tehlikeli bir yolculuğa çıkar.


    Hospital Playlist (2020-2022) | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Komedi
    IMDB: 8.7
    Bölüm Sayısı: 24
    Konu: Dizi, bir hastanedeki sağlık personelinin ve hastaların etrafında dönecek. Onların umutsuzca verdikleri mücadeleyi konu almaktadır. 1999 yılında, aynı tıp fakültesinde okumaya başlayan 5 doktor, şimdi aynı hastanede beraber çalışmaktadır.


    My Holo Love (2020) | Mini Dizi | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik, Bilim-Kurgu
    IMDB: 7.7
    Bölüm Sayısı: 12
    Konu: Dizi, yalnız bir kadının (Ko Sung-Hee) yapay zekâ 'Holo' (Yoon Hyun-Min) ile karşılaştıktan sonra meydana gelen olayları konu almaktadır.


    Lovestruck In The City (2020) | Mini Dizi | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Komedi, Romantik
    IMDB: 7.5
    Bölüm Sayısı: 17
    Konu: Dizi, şehrin yoğun temposunda hayatta kalmaya çalışan bir grup gencin romantik ilişkilerini konu almaktadır.


    Run On (2020) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    IMDB: 7.9
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Tamamen farklı dünyalarda yaşayan, birbirlerini tanıdıkça ve birlikte olgunlaşmaya başladıkça, kendilerini hapsettikleri kalıpları kıran iki kişinin arasındaki romantik ilişkiyi konu almaktadır.


    Itaewon Class (2020) | Mini Dizi | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Suç, Romantik
    IMDB: 8.2
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, adaletsiz bir dünyada yükselmeyi başaran inatçı ve cesur bir mahkum ve arkadaşların etrafında dönmektedir.


    Start- Up (2020) | Mini Dizi | Netflix

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Komedi, Romantik
    IMDB: 8.2
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, şirketlerinin, geleceğin 'Google'u ve 'Amazon'u olmasını hayal eden ancak bu konuda hiçte umut vaat etmeyen iki farklı kişinin etrafında dönmektedir. Aynı hayalin peşinden koşan bu ikili bir gün karşılaşır ve birbirlerine destek olup, birlikte işlerini geliştirirler.


    Do Do Sol Sol La La Sol (2020) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    Tür: Dram, Komedi, Müzik, Romantik
    IMDB: 7.4
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, hayatı alt üst olmuş bir piyanist ile gizemli bir adamın arasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır. Goo Ra-Ra (Go Ara) ailesinin finansal çöküşünün ardından küçük bir köydeki 'La La Land' adlı piyano akademisinde iş bulur.


    Private Lives (2020) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Suç, Romantik
    IMDB: 6.7
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, istemeden ulusal sırları içeren bir konuya dâhil olan ve hayatta kalabilmek için büyük bir şirkete karşı savaşan bir dolandırıcının etrafında dönmektedir. bir dolandırıcı olan Cha Joo-Eun karakterini canlandırmaktadır.


    It’s Okay to Not Be Okay (2020) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    Tür: Dram, Romantik, Komedi
    IMDB: 8.9
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, psikiyatri bölümünde çalışan bir adam (Kim Soo-Hyun) Otistik abisi ile mücadele etmektedir. Çok popüler ama antisosyal kişilik bozukluğu olan bir kadın (Seo Ye-Ji) Adamın aşka ayıracak vakti yoktur. Kadın ise aşk hakkında hiçbir şey bilmemektedir. Ancak, ikisi birbirlerini tanıdıkça yakınlaşır ve aşk sayesinde zorlukların üstesinden gelir. Kayıp ruhlarını ve kimliklerini yeniden keşfederler.


    Extracurricular (2020) | N

    (ucu acık bitti 2.sezon çekilmeye müsait)

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Suç, Romantik
    IMDB: 7.7
    Bölüm Sayısı: 10
    Dizinin senaryosunu Jin Han-sae kaleme almış. Yönetmenliğini Kim Jin-min üstlenmiş. Kim Dong-hee ve Jung Da-bin, dizinin başrollerini paylaşıyor. Suç draması ve gençlik dizisi türlerini harmanlayacak olan dizinin konusu ise kısaca şöyle lanse ediliyor:
    Ağır suçların dünyasına boğazına kadar batmış örnek bir lise öğrencisinin çifte hayatı, bir sınıf arkadaşının onun sırrıyla ilgilenmeye başlamasının ardından altüst olur.


    The King: Eternal Monarch (2020) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Fantastik, Gizem, Romantik
    IMDB: 8.3
    Bölüm Sayısı: 16
    Hikâye, şeytanın insan oğluna paralel dünyadan yeni bir kapı açmasıyla başlıyor. Kim daha iyi bir hayat yaşamak istemez, değil mi? Kore imparatoru Lee Gon da (Lee Min Ho) monarşi ile yönettiği ülkesinden demokrasiyle yönetilen Kore Cumhuriyeti’ne doğru geçiyor ve hikâye başlıyor.


    Rugal (2020) | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Aksiyon, Gizem, Bilim-Kurgu
    IMDB: 6.4
    Bölüm Sayısı: 16
    Bir suç çetesi yüzünden her şeyini kaybeden polis dedektifi, biyoteknoloji sayesinde elde ettiği özel yeteneklerle intikam peşine düşer.


    Stranger (2017-) | Netflix | 3.sezon yapım aşamasında.

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Suç, Gizem, Gerilim
    IMDB: 8.6
    Bölüm Sayısı: 32
    Hwang Shi-Mok (Seung-woo Cho) çocukluğunda geçirdiği beyin ameliyatı yüzünden soğuk ve duygusuz bir insana dönüşmüş ve yapayalnızdır. Duygusal kararlar vermek yerine mantıklı kararlar alarak hayatını savcı olarak sürdürmektedir. Bir cinayet davasında verdiği kararlar birçok insanı etkilediği gibi kendisini de çelişkiye düşürecektir. Polis Han Yeo-Jin (Doona Bae) ile de bu cinayet mahallinde karşılaşırlar. Üst makamların yolsuzluklarıyla baş etme çabasındayken cinayet davasında verdiği çelişkili kararlar peşini bırakmayarak daha fazla hayatını etkileyecektir.


    Designated Survivor: 60 Days (2019) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Suç, Gerilim
    IMDB: 8.1
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, hiç beklemediği bir anda kendini ülkesinin başkanlık koltuğunda bulan bir adamın (Ji Jin-Hee) etrafında dönmektedir. Bir gün, Devlet Başkanın da aralarında bulunduğu, üst düzey devlet yetkililerinin toplantısı sırasında bir patlama meydana gelir. Bu patlamada, Devlet Başkanı ve birçok üst düzey devlet yetkilisi hayatını kaybeder. Park Moo-Jin, hayatta kalan en yüksek mertebedeki devlet yetkilisi olduğu için, bu görevi istemese de, 60 gün boyunca başkan vekilliği yapmak zorunda kalır. Park Moo-Jin patlamadan sorumlu kişi ya da kişilerin peşinden koşarken aynı zamanda ailesini de çeşitli güçlerden koruyamaya çalışacaktır.


    Chocolate (2019) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    IMDB: 7.7
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Hem geçmişte hem de yakın zamanda anlamlı yemeklerde bir araya gelen bir doktor ve şef, aynı bakımevinde çalışmaya başladıklarında tekrar arkadaşlık kurar.


    One Spring Night (2019) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    IMDB: 7.9
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: 30'lu yaşlarda bekar bir kadın olan (Han Ji Min) ile bekâr bir baba olan Yoo Ji Ho (Jung Hae In) bir gün tesadüfen tanışırlar. Jung In'de zamanla Ji Ho'nun duygularına karşılık versede, birlikte olmak için mücadele etmeleri gerekmektedir.


    Crash Landing On You (2019) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik, Komedi
    IMDB: 8.8
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, bir Güney Koreli kadın ile bir Kuzey Koreli adamın arasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır. Güney Kore'deki bir holdingin mirasçısı olan Yoon Se-Ri (Son Ye-Jin) yamaç paraşütü yaparken sert rüzgâr nedeni ile Kuzey Kore’ye acil iniş yapmak zorunda kalır. Burada, Kuzey Koreli bir subay olan Lee Jung-Hyeok (Hyun-Bin) ile karşılaşır. Lee Jung-Hyeok, Yoon Se-Ri’yi koruyup gizler ve bu süreçte gönlünü Yoon Se-Ri’ye kaptırır.


    My Country: The New Age (2019) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    Tür: Dram, Savaş, Tarihi, Aksiyon, Romantik
    IMDB: 8.3
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, Goryeo Hanedanlığı'nın sonu ile Joseon Hanedanlığı'nın başlangıç döneminde, sevdiklerini korumaya çalışan üç kişi etrafında dönecek. İki yakın arkadaş olan Seo Hwi (Yang Se-Jong) ve Nam Sun-Ho (Woo Do-Hwan), 'benim ülkem' konusundaki görüş ayrılıkları nedeni ile kılıçlarını birbirine karşı yöneltir.


    Kıngdom (2019-) | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Aksiyon, Korku
    IMDB: 8.4
    Bölüm Sayısı: 12
    Joseon Krallığı döneminde Kore'de geçen hikaye, ülkeyi ele geçiren zombi salgınını konu ediniyor. Krallığı yıkıma uğratan bu virüs, insanları canavara dönüştürmektedir. Tahtın prensi, neler olduğunu araştırmak için zorlu bir yolculuğa çıkarken Kral, halkı tehdit eden yeni bir tehlikeyi keşfeder. Kingdom'ın başlıca rollerini Ju Ji-Hoon, Bae Doona, Ryu Seung-Ryong, Kim Sangho, Heo Joon-Ho ve Jeon Seok-Ho paylaşıyor. 6 bölümden oluşan Kingdom'ın senaryosunu Kim Eun-Hee kaleme alırken senaryo Kim'in web serisi "Land of the Gods"tan uyarlandı. Yönetmen koltuğu ise Kim Seung-Hun'a emanet edildi.


    Vagabond (2019) | N

    (Ucu acık bitti 2.sezon onayını henüz almadı.)

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Aksiyon, Gizem, Gerilim, Romantik
    IMDB: 8.3
    Bölüm Sayısı: 16
    Dizi, gizemli bir uçak kazası soruşturmasına karışan ve daha sonra ülkede yapılan yolsuzluklar hakkında bilgi toplamaya başlayan sıradan bir adamın (Lee Seung-Gi) etrafında dönmektedir


    Busted! (2018) | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Komedi
    IMDB: 7.6
    Bölüm Sayısı: 28
    Konu: Kurgusal suçları çözmeye çalışan 7 ünlü tarafından beceriksiz dedektif takımının uyumsuz çalışmasını takip eden bir varyete program. Programda Yoo Jae Suk, Lee Kwang Soo, EXO Sehun, Kim Jong Min, Park Min Young, Ahn Jae Wook ve gugudan Sejeong yanı sıra her bölüm bir konuk yer alacak.


    Something in the Rain (2018) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik
    IMDB: 8.1
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Kısa süre önce terk edilen kariyer sahibi bir kadın, en iyi arkadaşının erkek kardeşinin yurt dışındaki işinden geri dönmesinin ardından ona farklı gözle bakmaya başlar.


    Memories of the Alhambra (2018) | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Romantik, Bilim-Kurgu
    IMDB: 7.8
    Bölüm Sayısı: 16
    Yenilikçi bir artırılmış gerçeklik oyununun gizemli yaratıcısını bulmaya çalışan bir yatırım şirketi yöneticisi, İspanya'da pansiyon işleten bir kadınla tanışır.


    Mr. Sunshine (2018) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Savaş, Tarih, Romantik, Dram
    IMDB: 8.8
    Bölüm Sayısı: 24
    Konu: Dizi, 1900’lü yılların başında, Kore’nin Japon işgali döneminden önce geçmektedir. ABD’nin 1871 tarihinde Joseon'daki seferi sırasında, Joseonlu bir çocuk bir Amerikan savaş gemisi tarafından kurtarılır ve Amerika'ya götürülür. Bir yetişkin olduğunda Joseon’a geri döner. Burada bir Amerikan askeri olarak konuşlandırılır ve bir aristokrat aileden gelen kadına âşık olur.


    Prison Playbook (2017) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Komedi
    IMDB: 8.4
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, Amerikan beyzbol büyükler ligine gitmeden bir gün önce karıştığı bir olayın ardından bir yıl hapis cezası alan bir beysbol oyuncusunun (Park Hae-Soo) hikâyesi anlatılmaktadır.


    Bad Guys: Vile City (2017) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]
    Tür: Dram, Suç, Aksiyon, Gerilim
    IMDB: 7.9
    Bölüm Sayısı: 16
    Konu: Dizi, artan şiddet suçları ile mücadelede etmek için savcı Woo Je-Moon’un (Park Joong-Hoon) sert adamlardan oluşturduğu bir ekibin etrafında dönmektedir.


    A Korean Odyssey (2017) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Fantastik, Korku, Romantik, Komedi
    IMDB: 8.1
    Bölüm Sayısı: 20
    Konu: Dizi, birbirleriyle bir türlü anlaşamayan Son O-Gong (Lee Seung-Gi) ve Woo Ma-Wang’ın (Cha Seung-Won) kötülüğün her yerde kol gezdiği karanlık bir dünyada gerçek bir ışık aramasını konu almaktadır.


    Black (2017) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Gizem, Fantastik
    IMDB: 8.0
    Bölüm Sayısı: 18
    Konu: Bir ölüm meleği, bir dedektif ve ölümü önceden görebilen bir kadın, ölüm kalım meselelerini ve 20 yıl öncesinin karanlık gizemleri içinde kaybolur.


    White Nights (2016) | Mini Dizi | N

    OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

    Tür: Dram, Gerilim
    IMDB: 7.0
    Bölüm Sayısı: 20
    Konu: Zengin bir ailenin taş kalpli varisi, geçmişinden gelen bir adam ve şirkete yeni gelen hırslı bir kadının yolu, para ve güç için girişilen bir savaşın ortasında kesişir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 28 Mart 2024; 11:7:59 >



  • Dizi değil ama yıllar evvel cnbc-e'de bi' Kore filmi izlemiştim. Bi' balıkçı ve kızı vardı, ikisi de sağır ve dilsizdi. Sonra elemanın biri bunun kızına aşık oluyordu, film boyunca kimse bir kez bile konuşmadı. Filmin yarısında uyuyakaldığımı hatırlıyorum.

    Bilen varsa ismini söylesin lütfen filmin :D
  • konu çok iyi olmuş her diziye ayrı konu açmaktansa hepsini burda paylaşın.

    Tek tek konuları gizlemek çok sıkıntıydı bu yorumdan sonra konuyu gizleyip komple kurtulurum umarım:D
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Evet bende bu düşünceden sebep açtım, tek tek paylaşmak takip etmesi de zor oluyor, tek bir çatı altında başlık açmak çok iyi oldu. Benim gibi kore dizilerine çok fazla ilgisi olmayanın bile ilgisini çekecektir ki, ben hayatımda 1-2 yapım dışında kore kültüründen çıkan yapım izlememişimdir son 2-3 haftadır o kadar hayran oldum ki anlatamam izledikçe izleyesim geliyor. Listem de çok fazla kore dizisi mevcut izlemek için can atıyorum yakın da daha fazlasını ekleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 8 Temmuz 2020; 1:29:42 >
  • Bu hafta İki dizi ekledim. Başlık güncellendi.

    İki hafta da bir Cuma günleri başlığa yeni diziler eklenecek keyifli seyirler.
  • Takipteyim
  • 10 yıl önce birkaç tane izlemiştim çok iyileri var aralarında, hey be neler çıkmış bir sürü var baktım ama secemedim en iyilerini
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Hepsi birbirinden eşsiz eser araların da hepsi tatmin edecektir bazılarına hayran olucaksanız aklınızın bir köşesine yazılıcak bittiği zaman çok arayacaksanız öyle bir etki bırakıyor. Haziran'ın sonların da K- dizilerine başladım o ara Extracurricular izledim hayran kaldım sonra Vagabond izledim üst seviye oldu resmen sonra sırasıyla bulup izledim dedim bu eşsiz eserleri bir başlık açıp paylaşmam lazım herkesin faydalanması lazım dedim eminim ki k- dizilerine başlamak ama hangi dizilerden başlasam sorusu olanlar için harika bir başlık olucağını düşündüm. Umarım daha fazla dizi severlere ulaşırız, bu eserleri onlar da izler.
  • başlayacağım en kısa zamanda
  • Memories of the Alhambra cok iyi dizi ve Rugal da iyi ilerliyor simdilik.

    Bunun disinda romantik olup sonununa kadar iyi gidip anticlimatic biten iki dizi daha var onerebilecegim:

    Chocolate ve Something in the Rain.
  • Merhaba arkadaşlar iki hafta da bir paylaştığım bu hafta da izlediğim 2 yeni diziyi paylaşmak istiyorum. Cuma günü 1 dizi daha ekleyeceğim. Bundan sonra Cuma günleri 1 dizi paylaşımı yapacağım.

    Yeni eklenenler de bu hafta. Başlık güncellenmiştir, herkese keyifli seyirler.

    IRIS (2009)
    Descendants of The Sun (2016)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 21 Temmuz 2020; 15:8:46 >
  • Rugal tam benlikmiş baya beğendim 👍
  • Tunnel (2017) dizisi eklenmiştir başlık güncellenmiştir, keyifli seyirler.
  • Amerika ve Kore dizileri ve filmlerini izlerim. Ama kore dizileri ve filmleri klişeden ayrılmış daha özgün olduğu için hep favorimdir. Amerikan saçmalıklarını klişelerini göremezsiniz. Farkındaysanız zaten hep kore dizilerin Türkiye versiyonu Amerika versiyonu çıkıyor. Adamların fena bir çıtası var bu konuda.

    Benim önerim Signal (Sigeuneol) olur. Kesinlikle izlenmesi lazım konudaki her diziyi teker teker tokatlar :) Ayrıca Bad Guys'da çok iyidir ama sadece ilk sezon.

    Ayrıca film olarak My Way 2011 yapım izleyebilirsiniz. Gerçek bir hikayeden alınmadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 26 Temmuz 2020; 15:41:36 >
  • Bu kore dizileri genelde 1 sezon (mini dizi) oluyor heralde. Şu yukarıdakilerin çoğu 1 sezonda kalmış

    1 sezondan fazla kaliteli bir yapım bulursam bir deneyeceğim kore dizilerini.


    Şimdilik sadece Netflix yapımı Kingdom u izledi ve beğenmiştim.
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    @Himurajutsu;

    Signal dizisi listem de hocam haftaya ekleyeceğim onu. Bad Guys'u da listeme ekledim hemen teşekkürler.

    @.Meraxes.

    Genelde Kore dizileri tek sezon oluyor bazıları ucu acık bitiyor bazıları güzel final yapıp bitiyor. Paylaştığım dizileri seveceğinizi düşünüyorum şans verin mutlaka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 26 Temmuz 2020; 15:59:54 >
  • Ucu açık bitmeyen yukarıdakilerden hangisi? Bu ayrıntıyı paylaşımlarınızda belirtirseniz bizler açısından daha iyi olur çünkü ben ucu açık bitip devamı gelmeyen dizilerden nefret ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 26 Temmuz 2020; 17:8:21 >
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Başlığı güncelledim hocam bakabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim hocam, böyle daha iyi oldu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.