Şimdi Ara

Kitaplarda ki Guzel Sozler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hosunuza giden sozler varsa paylasalim kitaplarda beyler mesela : Kazan kaynar , sonra tam tasacakken bir el ...Tanri mi , kader mi yoksa sadece tesaduf mu ... uzanip atesin altini kisar .. gibi s.king duma adasi adli kitabindan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • "Çok barışçıl bir insanım. Bana tokat atana öbür yüzümü dönerim." Sanço Panza, Cervantes / Don Kişot
  • Avarelik, büyük bir konsantrasyon gerektiriyor. Teknolojik uygarlık, emniyeti dışlıyor. Her birimiz, suikasta layık olmadığımızı ispatlama gayretindeyiz. Yabana atılmak da istemiyoruz. Sıradanlığın garantilerinin peşindeyiz. Mezbahaya giden yolda güdülürken bize gösterilen iyi muameleye fitiz. Bayağılık ile dostluk arasındaki zıtlığın hakkını veremiyoruz. İzimizi süren cellat ile cankurtaranın yarışında, cellat üzerine bahse giriyoruz. Başkalarının felaketinde eğlence, kendi mahvımızda avuntu buluyoruz. Varlığımız, metropolde güncellenen dehşete bir katkı payı anlamına geliyor. Korkunun tüm o klişelerini, terörün sürprizleri örtbas ediyor. Aşırılıklar, dengesizliğimizi kamufle ediyor. Mezarına geri dönmek için “can atan” fakat yolunu kaybetmiş zombileriz. Kaosun dalkavuklarıyız.

    Murat Menteş - ” Korkma Ben Varım ”
  • şu hoşuma gidiyor, zamanında bulmuştum bir yerlerden bir köşeye yazmışım. Kime ait olduğunu bilmiyorum yalnız

    ''Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili,kimi zaman saksıda bir çiçektir, ama asıl dost seni senden çok sevendir Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.