Şimdi Ara

HALİL YAŞAR KOLLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bildiğimiz üzerine Heyet 1 ve Heyet 2(Devletin Gizli Sırları) Adlı kitaplarla efsane yaratan bir yazardır. Aynı zamanda çok kısa sürede sosyal medyada olağanüstü bir başarı sergiledi. Fakat kitabında sır teması işlediği gibi gerçek hayatındada hakkında hiçbir bilgi yok. Bu gerçekten ilginç bir durum, normal durumlarda bu denli tutulan bir kitabın yazarı gündemden düşmemesi gerekirken yüzünü bile bilmiyoruz. Bu güzel bir tartışma konusu olacağı için konu açma gereği duydum. Forum olarak güzel bir tartışma başlatabiliriz. Okurlar kitap ve yazar ile ilgili görüşleri ve düşüncelerini merak etmekteyim.




    İyi Forumlar.


    HALİL YAŞAR KOLLU
    HALİL YAŞAR KOLLU







  • kimdir nedir sanki devlet sırrı. bir fotoğrafı bile yok.
  • Kitabının kapağı böyle olan adam zaten ancak forumlarda reklam yapar. Resmini basmazlar kitabın arkasına. Hayırlı işler.
  • 3 kitabıda mevcut ilk kitap bitti ikinci kitabıda yarıladım gerçekten bilgilndirici ama asl olan Halil Yaşar Kollu çok gizemli biri Usta dediği karakter kim acaba ? kendisi mi yoksa gerçekten heyeti bilen bir kişi mi?
  • Heyet I-II kitaplarını arkadaşımın tavsiyesi üzerine okumuştum.Bu yazar 17-18 maksimum 20 yaşındayken bu kitapları yazdı bence.Kendi deyimine göre 'Sırlı biri' olarak gözükmek için de kendisini saklıyor İlk kitabındaki bilgilerin tümünü lise seviyesinde ve tarihe merakı olan her insan bilir.2.kitapta aynı şekilde.Birinci kitabında yazdıkları her şeyi Heyet'e bağlıyor.Heyet gibisinden bir oluşum olabilir elbette ülke içinde fakat yazarın dediği gibi her şeyi Heyet'e bağlamak aşırı saçma ve çocukca.Kanıtı da yokki , saçmalamış durmuş.Ve kitapta yazdıklarını vikipediden aldığını 2.kitapta ''Evet evlat yazdıklarım vikipedide bile var'' diyerek adeta itiraf ediyor Öyle pek ciddiye alınacak bir kitap değil açıkçası.

    Bir başka kitabı ''Sultan Mehmet'in Casusları'' isimli kitabını da okumuştum içinde ''Sultan Mehmet Avrupa'ya operasyon çekecek'' cümlesini içinde barındırıyordu Varın işin komikliğini siz düşünün.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.