Şimdi Ara

KİRACI DUVARDAKİ KABLOLARI SÖKMÜŞ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
7.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam maliyeye şikayet et. boşver. dinsizin hakkından imansız gelir..

  • @Xj9


    Veripte ne olacak sanki hocam uğraş dur anca. 3 ay falan var sürem bitiyor ev bulup miktir olup gidecem zaten eğer böyle devam ederse özellikle evini temiz verdiğim halde verdiğim depozitoya yatarsa bende konuda ki gibi bir şeyler yapacam duvarda ki bütün prizleri sökecem plastiklerine varana kadar.


    @murtazagil


    Hocam zaten maliyeye şikayet etmişler binadan kim şikayet etmişse ben şuan şikayet etsem bir şey değişmez ama sağlam ceza yemişler onu biliyorum onu bile bana söylüyor sen biliyormusun ben bu kadar vergi borcu ödedim falan diyor. Banane kardeşim vergini verseydin kaçırmasaydın ben mi yaptım onu da. Değişik insanlar ya Allah ellerine düşürmesin bunun gibilerin.

  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Ev ile ilgili özellikle taşınmazlarında ne masraf çıktıysa hepsini yaptırdım. Mesela pimapenleri yenileme, banyo kapısını değiştirme, rutubet yapan bir duvarın tadilatı, bozulan doğalgaz sobasının değişimi, şifonunun iç mekanızmasını bile ben değiştirdim vs. Siz neden sordunuz ne kadar masraf ettiğimi?

  • burock2010 B kullanıcısına yanıt
    O zaman tamam. 10 sene kiracısı olup cebinden 5 kuruş ev için harcamayan ev sahipleri var. Ev sahibine bile ait bişey olsa kiracıya ödetmeye çalışanlar var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yav he biz bir şey yapmışız senin ev sahibi ile karşılaştırma herkes bir değil kötü ev sahibi kadar kötü kiracı da var bunlar birbirini hakediyor

  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Yeni aldım çoğunu fiyatlarını biliyorum


    buat zaten duvarda hazır olan yer ama prizlere ve anahtarlara çok zam gelmiş


    duylar tanesi 5tl dükkandan alınırsa internette 3-4 e bulunuyor


    ttr kablo uzatma kablosu gibi iç tesisat kablosu değil zaten ama kablo fiyatları da çok arttı bakır fiyatı arttı direk bütün kablolar pahalılaştı

  • 2005 yılı Ocak ayında pederin emekliliği gelince Anadolu yakasında bir ev aldı, evi satan adamla beraber kiracılara gittiler, evi satan adam kiracılara ben ocak ayının kirasını istemiyorum, peder de ben de şubatla martın kirasını istemiyorum ama nisan 1de evi boşaltmış olun dedi, kiracılar da teşekkürler ederek tamam nisanda çıkıyoruz dediler (sözleşmeleri temmuzda bitiyordu, pederin emekliliği de haziranda başlıyordu). Nisan ayı gelince kiracılar "bizim gelin yeni doğum yaptı, bari 40'ı çıksın da öyle çıkalım, hem de çocukların okulu da bitmiş olur, biz şubatla martın kirasını da verelim hazirana kadar kalalım" dediler, peder de tamam dedi, haziran ayında bir gün evi boşaltıp kaçtılar, hiçbir ayın kirası ödenmedi, kaçak elektrikten ceza yemişler ve cezayı vadelendirmişler ama 6 taksitin birini ödemişler sadece kalanları devlet bizden aldı, sonraki ayları ödememişler, çıkarken evin içine etmişler... Telefonlara cevap vermiyorlar falan, en son peder ister bu dünyada ister öte tarafta hesaplaşalım tercih senin dedi ve konuyu kapattı tabii adamdan ses seda yok, oh ne güzel dolandırdım kerizleri demiştir herhalde, 1 sene sonra duyduk ki kansere yakalanmış... hem bu tarafta çekti hem de öte tarafa sağlam borç götürdü... iki kiracı da böyle yapınca peder de alt katı hala kimseye kiraya vermez, başım ağrıyacağına, sinirim bozulacağına boş dursun daha iyi diyor... Burada sorun kiracı ya da ev sahibi sorunu değil, dürüst ve namuslu insan sorunu. Türkiye namuslu ve dürüst insanlar için bir cehennemdir... İnsanı bozuktur, öyle az buz da değil büyük çoğunluğu utanmaz, arsız ve sahtekardır ama sorunca herkes namus abidesi fakat işin gerçeği genelevdeki kadın bile daha namusludur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elturco78 -- 17 Kasım 2021; 13:19:47 >




  • berk70 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fiyatlar çok arttı üretici %10 zam yapınca satıcılar %30-40 zam yapıyor garip şekilde. Bakıra hem zam geldi hemde kaliteli kablo bulmak artık zorlaştı çoğunda bakır oranı bile çok düşük taş gibi kablolar hiç bişe yaramaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berk70 kullanıcısına yanıt

    Boş konuşma kirasını veriyorsam geciktirmeden neden hak edeyim? Cins misiniz nesiniz arkadaş.

  • Hocam depozitonuz ne kadardı bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam son ay kirayı depozitodan düşerim. Bu adama güven olmaz. Kabul etmezse de çıkarken evin videosunu çekin sağlam bıraktığınızı gösteren bir kanıt olur elinizde. Baktın depozitoya yatacak bas davayı geç. Önü sonu o parayı faiziyle alırsın. Ama evi yıkıp zarar vermeyin. Dava açmasına sebep olmayın. Depozitodan daha fazlasını ödemek zorunda kalmayın sonra.

  • Sen siz bir şey yapmışınızdır kesin diyorsun ben kötü ev sahibi olduğu kadar kötü kiracı da var birbirlerini hakediyor diyorum sana demiyorum kötü kiracı değilsen niye üzerine alınıyorsun ilk önce sen bana ithamda bulunuyorsun sonra kendin alınıyorsun ben sen hakediyorsun demedim bir daha oku yazdığımı

  • Micro_Processor kullanıcısına yanıt

    850 ₺ depozito verdim hocam eve girerken.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.