Şimdi Ara

KİRACI DUVARDAKİ KABLOLARI SÖKMÜŞ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
7.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnsanları ayırmaksızın, herkesin genellikle aynı b*k olduğunu öğreneceğiz,

    vaktiniz varsa şikayet edip süründürebildiğiniz kadar süründürün, geçmiş olsun.


    ( kiracı-ev sahibi, zengin-fakir, solcu-sağcı, küçük-büyük, köylü-şehirli, aslında hiçbir fark yok, bir gün öğreneceğiz.)
  • izayoi kullanıcısına yanıt

    senin gibi korkak pısırık tipleri daha çooook dolandırırlar puhahahahah

  • burock2010 B kullanıcısına yanıt
    Sözleşmesiz ev kiralanmaz hocam. Bizde de 2 evi yok parasına kiralayan sözleşme yapmayan kayınbaba var. Ahh ah evin içleri nasıl kötü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her şeye acaip zam geldi, o ucuz gördüğün buatlar, duylar falan tanesi belki 10 lira.


    Aynadır şudur budur bi evi düzeltmeye kalkış 500 lira kesin gider. 2x1.5 ttr kablonun bile metresi 5 liradan fazla olmuş.


    Hele boyama falan yaparsan üffff.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 10 Kasım 2021; 21:33:11 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Buat nerde 10 lira ? İnternette kargo dahil fiyatından mı bahsediyorsunuz? Ya da buat la buat içinimi karıştırıyorsunuz ? Duylarda söylediğiniz gibi değil :) en iyisi yani porselen hatta koruma muhafazalı olanları 5tl bir googlelatmak yeterli.Paylaşılan resimlerde buatlarda sorun yok buat içi prizlerde sorun var. Ttr kabloyu evde uzatma yapmaktan başka nerde kullanmayı düşünüyorsunuz ? Ttr kablo nyaf ta denilen çok telli olandır, ev tesisatlarında nya tip tek damar kablo kullanılır. 2x1,5 nya sadece ışıklandırmada, prizlerde 2,5mm nya kablo kullanılır. Nyaf kablo hiç bir şekilde sabit tesisatta kullanılmaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burock2010 B kullanıcısına yanıt
    10 senede siz eve ne masraf ettiniz ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de kiracıyım, 8 yıldır aynı evde oturuyorum ve kendi evim gibi bakıyorum. 1 ay önce bütün prizleri ve anahtarları değiştirdim. Musluklar ise 6 ay önce değişti hiçbirini ev sahibine yansıtmadım benden sonra gelecek kiracı bile 5,6 yıl bişey değiştirmesine gerek yok. Herkesi aynı kefeye koymayın 1 gün kirası geçti diye ortalığı velveleye veren arayan ya da kapıya dayanan ev sahiplerine yapılan şeyler bunlar. Karşı tarafı dinleyemediğimiz için konu pek de inandırıcı gelmiyor. Husümet olmasa yapılacak bir şey değil, kimse böyle bir şeye kalkışmaz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Bu yaptığınız masraflar keyfe keder yapıldıysa zaten doğru olan sizin ödemenizdir. Ancak prizler çok eski kullanırken tehlike oluşturuyorsa ev sahibinin değiştirmesi gerekir,musluklarda aynı şekilde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    Mahalle elektrikçilerinde fiyatlar yüksek. 4 metre ttr, iki erkek iki dişi fiş'e 40 lira verdim. Plastiğe, Bakır'a yani Ham Madde'ye sürekli zam geliyor.


    Ev içi tesisatta doğru söylüyorsunuz, faz nötr toprak çekmek için tek damar nya kullanılır, ben kendi ufak bir işim için aldığım ttr kablonun fiyatını yazdım sadece.


    Bu arkadaş kendi elektrikçi değilse bir de usta çağıracak. Usta da güzel kitleyecek. Sizin gibi işi bilen adama denk gelmezse bir dünya masraf çıkar.

  • vallahi yalan yok. kiracımdan boş kağıda tahliye taahhütnamesi imzalattım. tarih bölümü boş. sıkıntı yaşarsak çıkartırım rahatlıkla. ama 2 yıl oldu bir gün bile kirayı hatırlatmadım.

  • command_4 kullanıcısına yanıt
    Kiracınız o taahhütnameye itiraz ederse ve kağıt incelemeye yollanırda üzerindeki tarihin farklı zamanda yazıldığı ortaya çıkarsa geçersiz olur birde onun masraflarını ödemek zorunda kalırsınız. Kendimi garantiye alayım derken bide size dava açılabilir. Bu taahhütnameler kontrat yapımından bir süre sonra alınabilir ve tüm yazılar imzalar aynı anda doldurulmuş olmalıdır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bu açıdan bakınca kesinlikle doğru.Bakıra gelen zammın haddi hesabı yok,son 2 yılda kablo fiyatları nerdeyse 3 katladı.Hatta çoğunun bakır oranı bile düşürüldü.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    amerika mı burası :) o kadar inceleme yapacaklar. geçiniz efendim bunları.

    ilk defa ev kiralamıyorum. senetler de var. rahat ol. kimsede param kalmaz.

  • command_4 kullanıcısına yanıt
    İstanbulun göbeğinde yaşandı siz nerde yaşıyorsunuz bilemem ama kiracınızın ya da avukatının biraz kafası çalışıyorsa işlem böyle oluyor zaten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kolay kolay bir insan böyle yapmaz mutlaka damarına basmışsınızdır adamın.


    Benim de başımda bir ev sahibi var Allah düşmanımın başına vermesin. Konu da açtım forum da bilen bilir. Adam 2 ay da bir sürekli zam yaptım artık bu kadar göndereceksin demeye başladı göndermiyorum dedim. Çünkü yasal olarak zam ne ise o şekilde gönderiyorum adama. Son günler de ise zaten dediğim şekilde para gönder yoksa evimden çık başka ev bul diyor halbuki sözleşmem duruyor daha evden çıkmama epey de süre var. Vergi kaçırmış onu bile bana yansıtıyor. Yok efendim sen biliyormusun benim ne kadar ceza ödediğimi yok şöyle oldu bu oldu banane kardeşim kaçırmasaydın vergini diyorum abuk subuk konuşuyor. 2 senedir evindeyim sıkıldım artık. Sürekli rahatsız ediyor. Whatsaptan yazıyor genelde yazık değil mi o evde o paralara oturuyorsun hiç mi sıkılmıyorsun o paralara otururken falan diyor. Geçenler de yanında biriyle gelip evimi bastılar resmen aşağı gel konuşacaz tarzında utanmadan hala şu kadar zam yaptım ya öyle gönder parayı yada kendine ev bul çık git dedi. Bende sürem var daha nereye çıkartıyorsun birader dedim kafana göre hayırdır sana dedim. Başladı yine yok buraya şu kadar ceza ödedim yok bu evde bedava oturuyorsun resmen etrafa bak böyle ev mi kaldı bu paralara falan başladı yine. Sıkıldım artık. Yahu 2 senedir elektrik faturasını üstüme bile alamadım sebebi ise beyefendi deprem sigortası yapmamış adamlar da işleme almıyor ev sahibi ile görüşün dediler kaç kere söyledim şunu ödeyin de faturayı üstüme alayım dedim durumum yok param yok demelere başladı ( 4-5 tane evi kirada hiç yoksa 2-3 tane de dükkanı var altında ki arabayı da demiyorum bile ) 1 ay sonra söz öderim dedi tamam dedim. Kaç tane 1 ay geçti hala ödemedi en son geçenler de aradı deprem sigortasını sen ödesene dedi bana. Yahu banane senin deprem sigortandan kardeşim. Onu da mı biz verelim? Daha çok olay varda bu kadarını yazıyorum isteyen açtığım konuyu okuyabilir.


    Lütfen Bakarmısınız? Yasal Haklarım Nelerdir? | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)


    Konuda ki resimlere baktım da mutlaka böyle bir olay yaşandı bence yada bir tartışma oldu adamın damarına bastınız o da böyle ceza vermek istedi bence. Yoksa durduk yere kimse böyle yapmaz. Hele ki son zamanlarda ev sahipleri yam yam oldular çok rahat şekilde karşısındaki insana yapmadığı şeyi de yaptı diyebiliyor.





  • hacı şu ev sahibinin numarasını özelden yolla. gay sitelerinde paylaşalım.. biraz da onlarla uğraşsın..    

  • murtazagil kullanıcısına yanıt

    Yahu dostum harbi sıkıldım artık. 2-3 ayda bir ya arıyor yada mesaj olarak zam yaptım bundan sonra şu kadar gönderirsin diyor emrivaki yapıyor yani. Sen öyle dedin diye ben göndermek zorunda mıyım yani? Karşısında ki insanı köle olarak görüyor ben ne dersem onu yapacak diyor heralde içinden. Hani ev sahipleri vergi ödüyor ya beyefendi hep kaçırmış ödememiş onu bile bana söylüyor ben yokken binaya maliye gelmiş sanırım bütün daireleri gezip sormuşlar ne kadara oturuyorsunuz diye onu bile benden bildi sen şikayet ettin diye. Tam dayaklık yemin ediyorum elimde kalacak zor tutuyorum kendimi. Evimi basıyor resmen yanına almış birini geçen geldi el kol yaparak o zaman evimden çık diyor bana. Elimde kontrat var sen nereye çıkarıyorsun hayırdır dedim en sonunda.

  • Savcılığa niye vermiyorsun ?

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    ttr değil tek damar ayda antigron denilir adam uzatma kablosu çekmeyecek.

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    müdür, ttr kablo çekecek demedim zaten, kendi aldığım kablodan bahsettim.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.