Şimdi Ara

Kindle Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Az önce Amerika'dan bir tanıdık aracılığı ile Kindle PW2 modeli aldık annem ile ama korktuğum bir mevzu var. Emin değilim ama sanırım kitapları okumak için Amazon hesabı istiyormuş. Cihazı satın alan falan ben olmadığım için hesap eklemede sorun çıkmaz değil mi?



  • Kitapları okumak için gerekmiyor Amazon hesabı. Amazon hesabınız da olmadan kitapları okuyabiliyorsunuz. Amazon hesabı, Amazondan İngilizce kitap almak istediğinizde gerek oluyor. Hesap eklerken de Kindle'ı kimin satın aldığı hiç önemli değil. Sadece kayıt için kullanacağınız Amazon hesabına VPN aracılığı ile Amerika üzerinden girmek gerekiyor. Bu konuyla ilgili birçok bilgiyi Facebook'ta "Kindle Türkiye" adlı sayfada bulabilirsiniz. En başa tutturulmuş bir gönderi var. Orada hemen hemen her sorunuzun cevabını bulabileceğinizi düşünüyorum.

    İyi okumalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DammeR

    Kitapları okumak için gerekmiyor Amazon hesabı. Amazon hesabınız da olmadan kitapları okuyabiliyorsunuz. Amazon hesabı, Amazondan İngilizce kitap almak istediğinizde gerek oluyor. Hesap eklerken de Kindle'ı kimin satın aldığı hiç önemli değil. Sadece kayıt için kullanacağınız Amazon hesabına VPN aracılığı ile Amerika üzerinden girmek gerekiyor. Bu konuyla ilgili birçok bilgiyi Facebook'ta "Kindle Türkiye" adlı sayfada bulabilirsiniz. En başa tutturulmuş bir gönderi var. Orada hemen hemen her sorunuzun cevabını bulabileceğinizi düşünüyorum.

    İyi okumalar.

    Hocam peki Kindle'da servis işi nasıl oluyor? Sorun çıkar mı hiç? AZW3 mü daha iyi mobi mi? Umarım Kindle bana iyi ki Kobo almamışım dedirtir, hafif korkuyorum çünkü çok arada kalmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Meritokrasi sayesinde binlerce kitabı ücretsiz okuyabilirsin ister calibre ile ister mail ile kitabı cihaza göndermek oldukça kolay. Kindle hesabın olması gerekiyor ama zaten cihaz açıldığında seni otomatik olarak üye yapacak, yani mail hesabı açmak gibi bir şey o yüzden sıkıntı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam servis işi derken tam olarak neyi kastettiğini anlamadım, maalesef. Ben mobi olarak çeviriyorum Calibre üzerinden o şekilde okuyorum genelde. Bence pişman olmayacaksın. @J.Valjean'ın da bahsettiği gibi elinde Meritokrasi gibi bir ağ var. Aynı zamanda forumda açılmış bu linkte de bir dünya kitap ve dergi var. Belki gözünden kaçmıştır diyerekten bu linki paylaştım.
  • Ha görmüştüm zaten ama sağolun hocam. Servis derken bozulma olaylarından falan bahsediyorum. Ayrıca ışığın hiç kapanmadığını bir nebze de olsa açık kaldığını okudum PW'da. Bu doğru mu, dpğru ise çok şarj yemez mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rorvenath

    Ha görmüştüm zaten ama sağolun hocam. Servis derken bozulma olaylarından falan bahsediyorum. Ayrıca ışığın hiç kapanmadığını bir nebze de olsa açık kaldığını okudum PW'da. Bu doğru mu, dpğru ise çok şarj yemez mi?

    Işık tamamen kapanmıyor bunun nedeni karanlıkta. Az da olsa ışığı açabilecek kadar görmek için, ama ona da ışık denmez karanlıkta parlayan elektrik düğmesi gibi fosforlu gibi. Servislik durum hiç olmadı 2 yıldır kullanıyorum, ancak yüksekten düşerse olur büyük ihtimal o yüzden o konuda bir tecrübem yok, olmaz da umarım. Şarjı günde 30-60 dakika okursan en az 1 ay gidiyor, günde 2-3 saat ve fazlasında okusan bile 15 günden aşağı bitmez ışığı sıfır durumdayken ve uçak modundayken tabi. Rekorum +50 gün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir sorun teşkil etmiyor yani. İyi o zaman. Peki sanırım cihaza kitap dışında uygulama da yükleyebiliyormuşuz e mürekkebin kaldırabileceği. Bunlar ne oluyor? Nasıl yükleniyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.