Şimdi Ara

Kapalı Çarşıda Silahlı çatışma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
5.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • polisin suçu yok yaralı arkadaşına destek olmaya çalışırken arkasından saldıran adam kılıfından silahı çekiyor, kimse erkeklik taslamasın o hengamede ne olacagı belli degil, polis arkadaşını kurtarmanın peşinde, o sırada silahı alıp ateş edenin suçu yok polisin suçumu olacak, klavye delikanlısı olmayın bu kadar reelde yaşayın

  • kanunlar yerine, üstünlerin kanunu geçerli olduğu sürece bu görüntüler kaçınılmaz.

    polis ateş etmek için 50 kez düşünüyordur.

    acaba suriyelimi? malum şahıs mokoko yapar.

    acaba ss'in adamları mı? yine mokoko.

    vali ya da millet vekili tanıdığı mı? of yine mokoko.

    adaletin, hukukun üstünlüğü sağlanmadıkça, herkes te durumdan memnun olduğu ile kalırsa sonuç bu.


    ha bir de şu var;

    ses mi çıkardı?

    yaz kızım fetöcü emniyet mensubu..

  • Ülkenin asayişinden sorumlu polislere bak ;)

    Dünde kadıköydeydim.Boğanın orda bir grup polis parfümleri sıkmış,saçları jolelemiş etrafı dikizliyorlardı ;)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acı ama gercek polislerimiz silahlarını kullanmayı hem bilmiyor hemde kullanmaktan korkuyor. sıkarsa eger işimden olurum korkusuyla sıkmıyor.

  • video ayrıntılı şekilde geldi polisin biri içeride ne yapıyor bilmiyorum biride kapıda oturuyor sonra esnaflardan birisi geliyor polisi çekiyor vurmaya çalışıyor başka biride silah çekiyor ateş ediyor gerisi videoda var

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Son gelen videoyu izleyin, daha başlar başlamaz sıkıyor öyle bir durum yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu polisin silahını alıp sıkan kişinin yaptığı şeye ceza hukukunda "doğrudan kast" denir

    bilinçli bir şekilde, bile isteye, birilerine kurşun geleceğini hesaplasa dahi sıkmaya devam etme

    bu olaya karışanlar sokakta gezmemeli

    insan diyemiyorum bu tiplerin sokağa salınmaması gerekir

  • Herkes polise sallamış ama burası amerika değil polisin yetkileri sınırlı , olay yerinde 80 kişi var iki farklı grup arasındaki kavgayı ayırmaya giden polisler bi anda çatışmanın ortasında buluyor kendini , poliste elinde silah olanlara sıksa o kalabalıkta enaz 5 kişi ölürdü ..Polisin silahını alıp rasgele ateş eden adamı yanındaki polis cekip vursa adam ölse polis ceza yer ..

    Esas mesele infaz kanunu bu çıkan çatışmanında asıl sebebi bu , hakim ceza veriyor fakat yatarı kuşa dönüyor , can yakan 2 ay sonra cıkınca meydan savaşı yaşanıyor ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızılı adama üzüldüm hiç suçu yokken orda kurşun yedi yere yığıldı ayrıca polisin silahını alan da kavgayı başlatan da ayni kişi gibi gorünüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 24 Mayıs 2022; 21:1:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikalı aynasız güzelce anlatmış ve çözümler sunmuş. İlk saldırdığı anda yere indirilmeliydi o herif sert bir şekilde. Kontrol altında olmalıydı.

  • herkes bilgin maşallah :D sizler polisleri eleştirmeden polis kanununu bir okumalısınız bence.

  • Asıl mesele bence polise saygı seve seve duymazlarsa ... duyduracaksinki senin yanında agresiflik yapamayacak silah çekemeyecek he yine çeken olur tabi ama şuanki polisin caydırıcılık seviyesi hiç iyi durmuyor.
    Bu olayda çok fazla ölü de olabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıntılı videoda durum daha içler acısı , suç polisten çok sistemde , o olaya karışan adamlar hapiste suruneceklerini bilseler böyle yapamazlar.
    Amerikan polisi örneğini vermek de yersiz , ordaki suçlular İstanbul'a gelsin , şehri bir günde ele geçirirler. Polise öldürmek için sıkılan bir coğrafya orasi. Hatta çoğu grubun elindeki silah ve mühimmat amerikan polisinde yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kural mı ya? Polisin silahını alıyorsan, vurulman gerek diye. Meraktan soruyorum, hiçbir fikrim yok çünkü

  • Askere gidenler bilir silahına sahip çıkamayan askere ne olduğunu ne gözle bakıldığını. Şimdi bakalım bu komedi filmi senaryolarını aratmayacak amatörlüklerde bulunan polislere ne olacak.

  • Fallen Angel by A.C kullanıcısına yanıt

    Bi insan neden silahı alır? Birisine ateş etmek için. Polis ve jandarmanın görevide suçlu olsun suçsuz olsun ülkede yaşayan herkesi korumak olduğuna göre silah kullanma hallerinden birisi oluşmuş demektir. At silahı teslim ol dersin, silahı atarsa ateş etmezsin. At silahı dediğinde ağzına mermiyi verdiğini görürsen yamultursun. Yamultacağın kişinin kim olduğunun hiç bir önemi yok. Polisin silah kullanma yetkisi her zaman vardı ve hiç değişmedi. Teröristlerin neden kalbura döndüğünü sanıyorsun? Çünkü ellerinde silah vardı ve ateş ediyorlardı. Bu olaydaki adamın yaptığını yapıyorlardı yani.

  • serty23 kullanıcısına yanıt

    Kaç sene oldu bilmiyorum polis eve operasyon düzenliyor kız ile münakaşaya gidince polis kızı öldürüyor. Şimdi gelmişsin yok burası Amerika değil. O olay Amerika'da mı oldu?

    Polisin dövüp öldürdüğü yada gösterilerde silahla öldürdüğü bir sürü insan var.

    Mağdur edebiyatı yapmaya gerek yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu silahını kaptıran polisi hemen sahadan çekeceksin. Karakolda çay, fotokopi, temizlik vs işlere vereceksin. Beğenmiyorsa defolup gitsin. Böyle polsilik olmaz. Yok curcunaymış yok arkasındaymış. Bunlar hikaye. Sonuca bakacaksın. Silahın namusundur.

  • serty23 kullanıcısına yanıt

    Ya bi yeter bıktırdınız artık şu polisin yetkisi sınırlı zartına zurtuna bir son verin artık.Ne yetkisinden bahsediyorsun mağdur edebiyatı yapıyorsun.Hangi yetkisi yok polisin bu ne saçma bir edebiyat? Ne biliyorsun da konuşuyorsun bana bir tane yetkisinin olmadığı durumu söyle.Ne yetkisinden bahsediyorsun ne diyor bu eleman anlayanınız var mı? Yetkisi yokmuş polisin.Yapma ya,hangi yetki sen onu söyle ortaya yetkisi yok diye çıkıp bir şeyler yazıp çizme.

    İşim gereği duruşmalardayım,2 polis sırf 40 mt uzaktan güya uyuşturucu satışını gördüğü gerekçesiyle sanığı ağır cezada yargılattırıp hapis yatmasına sebep oluyorlar.Başka hiçbir delil yok polislerin soyut beyanı dışında.Hakim polislerin beyanını esas alarak sanığın tutukluluk halinin devamına kararını veriyor.Polis özellikle sivillere karşı her ne olursa olsun kolay kolay ceza almaz.Biz neler neler duyuyoruz karakolda emniyet merkezinde yapılan dayakları vs.Daha geçenlerde güvenlik amirini linç ederek öldürmüştü polisler.Bak bakalım hangisi ceza almış veya yargılanıyor.Üstelik devlet tarafından da korunur Polis demek hükümet demektir,Askerdir devleti devlet yapan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 25 Mayıs 2022; 12:53:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.