Şimdi Ara

Kapalı Çarşıda Silahlı çatışma (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
5.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yazdıklarımı polis savunmak yada polis sevdiğim için yazmadım, amerikada elinde silahla halk arasinda ateş edersen istersen havaya ateş et bi şarşör mermi boşaltır polis ve yargılanmaz... Dünki olayda elinde silah olanların kafasına sıksa oradaki polisler yargılanırlardı , ceza alır almaz yatar yatmaz , amcasına 1 şarşör boşaltıp tutuksuz yargılanan , karısını 36 yerinden bıçaklıyıp öldürücü darbe yok denip tutuksuz yargılanan dolu memleket , polis dediğin coğu zaten üniversite mezunu işsizler sanki adamlar polis özel harekat beklentinizi yüksek tutmayın , adliye önünde adamı vuran herife bile ateş etmio polis kendine sıkmadıkca öle bi ülkede yaşıyoruz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serty23 kullanıcısına yanıt

    Aynısı buradada geçerli, polisin jandarmanın yetkisi var. Gözümün önünde 2 kişi silah ağzına mermi verdiği için tahtalı köyü boyladı. Bu videodaki gençler şoka girmiş. Değilse Türkiye de yapılmıyor diye bişey yok. Polis jandarma olmak kolay iş değildir. Birisinin vur emri vermesine falan gerek yok. Silah kullanma yetkileri kanunda belli. Ben bu işi kıvırırım, kanunu iyi yorumlarım aklımda tutarım diyenler yapsın zaten bu polislik işini. Kanuna uymayacak hareket yapacaksa zaten polislik yapmasın. Kimseye zorla yaptırmıyorlar.


    Silahını kullanacağı yerde kullanmazsa bırak meslekten olmayı hapse bile girebilir bu tip memurlar. O yüzden bi ton maaş alıyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.