Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
41
Favori
97.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buca Efeler Mahallesinde başlamıştı bizim sokağa hala gelmedi. Durum nedir Efeler Mahallesinde ?

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    3-4 sokak üstümdeki yerde Fiber altyapınız var kendi mahallemiz için 10 kişi başvurduk getirecek misiniz bize de?

  • Faux Pas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalar mahalle genelinde yapılmaktadır. Sırası ile her sokakta çalışma yapılıyor. Dilerseniz PM üzerinden konu linki ile tam adresinizi iletebilirsiniz, proje ekiplerinden adresiniz için bilgi alabilirim.
  • Siyah Tavsan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Arkadaşlar boşuna uğraşmayın. Bu gigafiber altyapı olayı bakkal hesabı. Ne kurumsal bir yapıları var ne sözlerinin arkasında duracak güçleri var. Keyfi olarak ilerliyorlar. Ne burdan post atmanız, ne başvuru yapmanız ya da toplamanız ne de oturduğunuz konum bu durumu değiştirmeyecek. Durumu değiştirecek tek şey onların keyfiyeti ve bu keyfiyetin sürekliliği. Sürekliliği diyorum çünkü gördüğünüz gibi planlama yapıp daha sonra geri çekebiliyorlar ya da sokağınıza kablo çekip aylarca gelmeyebiliyorlar.


    Öz: Türknet iyi hoş ama bakkal kafasından çıkıp kurumsal bir şirkete dönmesi lazım.

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

    haliyle sizin dedikleyinizi doğrulayıcı hareketler var bir tarafta 3 daireli 5-6 eve kablo kutu bağlantısı yapılırken öteki tarafta 18 daireli apartman pas geçiliyor .Doğal olarak sizin dediğinize geliyor.

  • hizmet vermiyorsanız gelin kablonuzu toplayın dediğimde Türkçe zor konuşan sahada işi kaçıncı taşeron olarak yaptığı belli olmayan elemana iletişim bilgimi verip aratmış bir kurumdan umudum yok. Fiber olunca direk kendi kontrolünde olur daha iyi hizmet alırız diyorduk ama kurumsallıktan çok uzak ilerliyor maalesef. Uygun fiyatlı olmak için müşteri hizmetlerinden kısmak mantıklı ama altyapı hizmetini düzgün yapmazsa insanlar sürekli MH ihtiyacı duyar oda olmadığı için sırf şikayet dolar firma sayfaları.

  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizde sorun yaşıyorsanız size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    hocam hiç gerek yok ben o kısır döngüye tekrar giremem :)

  • manchestain M kullanıcısına yanıt

    Bizim mahallenin caddenin karşı tarafında kalan mahhallede (hürriyet mah.) tüm mahallede kutulama ve hizmet sonlandırmasını yaptılar. Yani tüm mahalle şu an gigafiber hizmeti alabiliyor. Bir tek bir sokağı bıraktılar (431/2 sok.) orda da 2 tane 18 dairelik bir tane 28 dairelik apartmanlar var. 28 dairelik apartmanda oturan arkadaşım apartmanın yarısının Turknet kullandığını ve gigafiber gelirse kullanmayanların çoğunun da geçeceğini söylüyor. Böyle bir vizyonsuzluk içinde bu hareketler bana çok normal geliyor Hocam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 14 Nisan 2023; 14:50:42 >
  • quanch Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyla ilgili aktif kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Mevcut abonelerinizin dertlerini ignore edip yeni abonelere "atlamanız" şahaneye ya :D Hiç şaşırtmıyorsunuz cidden.

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu durumla ilgili yanlış anlaşılmaya neden olmak istemem, farklı bir izlenim yarattıysam özür dilerim. Buradan şikayetini, talebini ileten her müşterimize aynı şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Ben burda bir abonenizin mahallesinde, gigafiber hakkında tamamlanmayan (ve hatta sadece onun sokağı bırakılan) bir durumdan sözediyorum. Siz onu atlayıp yeni abone olmaya çalışan, konu ile alakasız gönderi yollayan birine cevap veriyorsunuz. Siz söyleyin. Oradan bu durum nasıl gözüküyor?

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Biz buradan adres ileten her müşterimizle iletişime geçiyoruz, proje ekiplerine ileterek güncel bilgiyi paylaşıyoruz. Belli bölgelerde süreçlerde maalesef aksama olabiliyor ya da sizin belirttiğiniz şekilde yaşanılan bir durum için ekiplerle iletişime geçerek bilgi alıyoruz.
  • Bornova Ergene Mah.de altyapınız var. Bir Mah. deki altyapı çalışması bitince sırasıyla diğer Mah. mi geçiyorsunuz? Erzene Mah. altyapı çalışmaları ne zaman başlar?

  • _denizbas _ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet çalışmalar sırası ile mahalle genelinde yapılmaktadır. Her mahalle için önce kablolama ve kutulama sonra da aktivasyon süreci tamamlanır. İlettiğiniz mahalle için net tarih bilgisi maalesef iletemiyorum. Gelen taleplere ve uygunluğa göre proje ekiplerimiz sıralama yapmaktadır.
  • Teşekkür ederim. Büyük ihtimalle yakında gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam 4 haftadır proje ekiplerinden haber bekliyorum ve hala türknet yetkilileri bir bilgi dahi vermediler açık açık sizin adresinize gelmez demek istiyorlar galiba biz en iyisi boşuna beklemeyelim

  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.