Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
41
Favori
98.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

    kusura bakmayın bucadaki çalışmaların durduğunu bilmiyordum ama türknet ile dün görüştüğümde çalışmaların devam ettiğini ve mahalleye geldiği söylendi çalışmalar durduysa neden bu şeklide cevap vermiyorlar ?

  • PontiFleX kullanıcısına yanıt

    Daha önce sizin mahalleye girdilerse onu sonlandırıyorlar onda bir sorun yok ama bu zamana kadar girilmediyse, ileriki zamanlarda planlamaya aldıkları mahalleleri durdurdular ve şimdilik Buca'dan çıktılar.

  • Merhaba yaklaşık 2 ay önce kablolar çekildi acaba ne zaman gigafiber gelir? Konum Altındağ zafer mahallesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halittt355 -- 17 Mart 2023; 17:7:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • halittt355 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız? Mevcut aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı da iletmenizi rica ederim.
  • Bornova Bayraklı Manavkuyu tarafı için bi gelişme var mı

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Müşteri hizmetleeine ulaşılamayan rezalet bir firmasınınız kasım ayında sokağa döşenen kutulardan sonra ocak ayından beri sokakta sarkan ana kutularınızla bir hizmeti düzgün veremediğiniz gibi gereksiz pahalısınız. Bir müşteri hizmetlerine ulaşmak bu kadar zor olmamalı müşteri hizmetlerinde çalışan yok altyağı yatırımı yok anca paraları yiyin başka bişi yok REZALETSİNİZ TURKTELEKOMA LAF EDİP ONDAN DAHA BETER OLDUNUZ


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SahimAl S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, konu linki ile birlikte açık adresinizi ve iletmiş olduğunuz kutuların görselini PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Bornova gaziosmanpaşa mahallesi 5438 sokak gigafiber altyapı çalışması varmı ? @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mburha -- 26 Mart 2023; 23:51:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babita B kullanıcısına yanıt

    Merhaba bende camdibinde oturuyorum nerde gördünüz tam olarak çalışmayı merak ettim ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mburha M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışma yapılan ve planlanan bölgeleri görüntüleyemiyorum. Adresinizi sayfamız üzerinde talep olarak proje ekiplerine iletebilirsiniz, bölgenizde bir süreç başladığı zaman bilgisini mutlaka sizinle paylaşıyor olacağız.
  • GigaFiber'i neye göre getiriyorsunuz anlamadım? Buca- Dicle mahallesinde gece konduların arasına GigaFiber gelmiş millet apartman için başvuruyor ama gelmiyor, ilginç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 27 Mart 2023; 11:40:41 >
  • Siyah Tavsan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekipleri gelen taleplere göre değerlendirmektadır. Aynı zamanda bölgede altyapı uygunluğu da kontrol ediliyor. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Siyah Tavsan kullanıcısına yanıt

    Dicle mahallesinde nerdesiniz ? Uzun zamandır uğraşıyoruz dicle mahallesi için ama birkaç ay önce sizin dediğinizi Ufuk mahallesine yaptılar Dicle mahallesini es geçip gittiler.Bu aralar çalışma yapanda yok.Ama Ufuk mahallesinin hemen hemen tamamına gigafiber getirdiler.Bunların ayıbı bu zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, GigaFiber çalışmaları gelen taleplere ve altyapı uygunluğuna göre proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmektedir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Ben Dicle mahallesinde değilim, Barış mahallesindeyim. Dicle mahallesi 870 sokakta 2 tane yerde Türknet GigaFiber var bu çevre müstakil evlerin yoğun ve iç içe olduğu yerler yani hiçbir firmanın altyapısı yok zaten getirmezler oraya da ama GigaFiber olmasına şaşırdım açıkçası. 10 kişi GigaFiber altyapısı için başvuru yaptım daha da getirmiyorlarsa kendileri bilir ne yapıcaz 300 kişi mi başvuracağız gelmesi için?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 28 Mart 2023; 12:25:23 >
  • Siyah Tavsan kullanıcısına yanıt

    Az çok biliyorum dediğin yeri yanlışım yoksa ufuk mahallesine bağlı orası..Oraları bırak yıkıkkemer arka sokaklarında bile aylar önce ekipleri gördüm ben kablo çekerken.Ufuk mahallesi yıkıkkemer felan..Dicle yiğitler felan gelmedi.10 dan fazla başvuru sadece bizde var başvuru felan hikaye ya tanıdık olacak yada muhtarın sağlam olacak halledecek.İşin komik tarafı yıkıkkemer ile aynı caddedeyiz bizi es geçmek neden ? Dediğin 870 sokak ile sınırdayız dere tarafı ya.Oralara getir uçanyolun oraya getirme var mı böyle saçmalık.Burdaki De sürekli aynı mesajı yorulmadan bıkmadan kopyala yapıştır yapıyor.Bak müşteriyiz iletsene saha ekiplerine takım liderine saha sorumluna şu mahalleler ısrarla istiyor felan diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, buradan bize ilettiğiniz her bölge için ekiplere bilgilendirme sağlıyoruz ancak projeye dahil edilen bölgeler ekiplerimiz tarafından incelemeler yapılarak belirlenmektedir.
  • İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası



    Zamanında bornova evka-4 mahallesi için talep oluşturdum. Duraklarda her yerde ha bire afişi vardı bende gelmiştir hesabı tekrar talep derken bana attıkları mail buydu. Ne yapayım şimdi bu linki bütün mahalleye ben mi yayayım ? a4 kağıda basıp basıp telefonları alıp alıp whatsapp üstünden linki heryere ben mi dağıtayım ? sponsorum turknet mi olacak ? bedavaya reklamını da ben mi yapacağım ? İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası  zaten evka-4'de türktelekom fiberi, türksat kablonet, superonline fiber dahi var. E bize türknet 66 mgbiti reva görüyor. Bir çeşit olsun en azından ki geçmeye değsin, öbür türlü mantıklı olmuyor.





  • Merhaba, GigaFiber süreçleri bölgeden gelen talep yoğunluğu ve altyapı uygunluğuna projeye dahil edilmektedir. Site üzerinden iletilen her adres proje ekipleri tarafından değerlendiriliyor. Bölgenizde bir çalışma planlanması halinde de size bilgilendirme sağlanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.