Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
40
Favori
96.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    geçen hafta kablo yükseklik ölçerle birileri geziyordu , türknetin sistemi apartmanların cephelerinden dağıtım tamamlanıyor normal vatandaş olarak dışarıdan baktığımız zaman önünde hiçbir engel yok hatta yol üstünden bile geçmeden gelebilecek durumda ne yazıkki ortada kaldık bekliyoruz...

  • manchestain M kullanıcısına yanıt
    Tam adresi PM üzerinden paylaşır mısınız? Mevcut aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı da iletmenizi rica ederim.
  • @TurkNetDestek Selamlar, İzmir Bayraklı Çaymahallesi için veya bayraklının belli noktaları için 2023 yılı içerisinde Turknet fiber konusunda bir planlama söz konusu mudur?

  • LIONKING35 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum.https://turk.net/gigafiber-istiyorum sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
  • OnurKaygalak ZSRQY O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitemiz üzerinden talep oluşturmanız gerekmektedir. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır.
    Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Buca 206/38 sokak için 8 kişi adına talepte bulundum arkadaşlar. Hardware Plus'un videosu gerçekten benim için önem arz etti.

    Hardware Plusyoutube
    TurkNet'in simetrik 1000 Mbps interneti GigaFiber artık İzmir'de 6 bölgede bulunuyor. Biz de Hardware Plus ekibi olarak saha çalışmalarını ve bir fiber internetin eve gelme hikayesini yerinde takip ettik. Not: Bu video TurkNet desteği ile hazırlanmıştır. Eğer siz de bu hızlı interneti evinizde istiyorsanız "GigaFiber İstiyorum!" diyerek TurkNet'in evinize gelmesini sağlayabilirsiniz; https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama?utm_source=influencer&utm_medium=ytvideo-hwp&utm_campaign=january24 TurkNet GigaFiber Nedir? TurkNet GigaFiber tamamen TurkNet altyapısı üzerinden sunulan fiber internet hizmetidir. Yüksek hızlı internet ihtiyacının artmasıyla kullanıcılarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için Gigabit hızında TurkNet GigaFiber hizmetini başlattık. Üstelik TurkNet GigaFiber’i mevcut internetinizi iptal ettirmeden de kullanabilirsiniz! Zaten beğenmezseniz paranız iade. 1000 Mbps download ve 1000 Mbps upload hızında interneti taahhütsüz, kotasız bir şekilde sunduğumuz TurkNet GigaFiber’in hizmet ağını her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz. GigaFiber altyapısına sahip olup olmadığınızı öğrenmek için internet altyapı sorgulama sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. HWP Ailesine KATIL'mak için; https://www.youtube.com/channel/UCyZR2GDbjO7-iBxdTH4V_IQ/join HWP Discord; https://discord.gg/ZfEFbNAMD2 HWP Muhabbet Facebook Grubu; https://www.facebook.com/groups/HWPMuhabbet/ HWP Facebook; https://www.facebook.com/HWPtr HWP Instagram; https://www.instagram.com/hwptr/ HWP Twitter; https://twitter.com/Hwptr HWP Telegram; https://t.me/hwptr
    https://www.youtube.com/watch?v=DjxBcfCkOxE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hersitede -- 25 Mayıs 2023; 19:26:59 >
  • hersitede H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Yaklaşık 1 yıldır turknet vdsl kullanıcısıyım aralık ayında binamıza gelip gigafiber kutusu kuruldu mayıs ayına kadar aranmadık sorulmadık mayıs ayına kadar kontrol ettim ve başlığa yazılarda yazdım mayıs ayında gigafiber altyapısı açıldı. Yaklaşık 10 kere çağrı merkezinden ve internetten kayıt açmama rağmen herhangi bir kurulum için gelişme olmadı çağrı merkezinden verilen bu hafta haftaya salı günü cuma günü gibi sözlerin hiç biri gerçekleştirilmedi


    Geçtiğimiz 03/06/2023 tarihinde aynı adresime aile bireylerim adına yeni turknet aboneliği başvurdum ne hikmetse çok yoğun olan müşterilerine vakit ayıramayan çakal türknet yeni müşteri için hemen kurulum tarihi verdi 06/06/2023 tarihinde sözleşildi ben mevcutta akrabalarımı bile geçirdiğim indirim hakkım olan abonelikten vazgeçip yeni aboneliğe fazla para vermeyi kabul ettim....



    Arkadaşlar kuruluma geldi kablolama için dışarıdan ben yapmam şeklinde sert gereksiz suratsız üslupları ile doğalgaz borusunun olduğu delikten(kapatılmış bir deliktir silikon ile) kurulum yaparım anca dedi ve sert bir uslupla bende istemiyorum diyerek yolladım arkadaşları


    Sizin sorumsuz ilgisiz çağrı merkeziniz, Suratsız yardımcı olmayan saha ekibiniz, Fiyat politikası bile belirleyemen CEO nuz hayatımda gördüğüm en kötü hizmeti veriyor... İnsanları mağdur ediyorsunuz, Yenilikçi yüzünüz ile türktelekom superonline karşısında müşteri odaklı tavrınızla çıktığınız bu yolda sizlerde para dışında bir şey düşünmeyen kalitesiz bir oluşum olmuşsunuz.


    Cimere şikayette bulunacağım ve inanın oturduğum bölgedeki herkese de şikayet ettireceğim herhangi bir izin belgesi almadan kurduğunuz o kutular sökülecek yaptığınız yatırımlar boşa gidicek

  • SahimAl S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için çok üzgünüm. PM üzerinden müşteri numaranızı paylaşmanızı rica ederim. Sistemden süreci kontrol ederek ilgili ekiplere şikayetinizi ileteceğim.
  • Merhaba 5ay önce mahalleme kadar gigafiber geldi bazı evlere kutu ve kutu içi bağlantılar bile yapıldı ama bizim eve TurkNet kullanıcısı olmama rağmen ne kutu takıldıı ne de birşey yapıldı.Gigafiber istiyorum dan da başvuru yaptım ama ordanda hiçbir şey çıkmadı böyle giderse TurkNet aboneligimi sonlandırmak zorunda kalıcam şu an 10 ay zamsız fatura ödediğim için devam ediyorum..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • meekmentos M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama sayfamızdan talebinizi iletmeniz yeterlidir. Ekipler altyapı uygunluğunu, talepleri ve birçok kriteri değerlendiriyor. Adresinizde çalışma olması durumunda mutlaka bilginiz olacaktır.
  • Kaç aydır yazıyorum. Yan sokaktaki kardeşimle, ana caddedeki benim oturduğum apartmana aynı gün gigafiber kutusu takıldı. Kardeşimin5 ay önce gigafiberi aktif hale geldi kullanmaya başladı. Ben aradım, yazdım, desteğe bildirdim,tiwit attım nafile. Ve son aylarda sürekli kopma bağlantı sorunu Yazıyorum, ilgileniyorlar onda sıkıntı yok. Hatta beni çok şaşırtan bir durum oldu. Bu kadar kopma yaşadınız. İndirim tanımlıyoruz diye aradılar. Ama fiyat yüksek gelmeye başladı ve bende internet gittiğinde ttnet kullanan üst komşumda hiçbir sorun yoktu. Sanırım başka operatöre geçiş zamanı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • calippo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol sağlayabilmem için konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Konu linki derken? Burada ilk defa konu açıyorum. O yüzden burada konum yok. Ama Twitter ve destek kaydı görüntülerini paylaşabilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • calippo kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden iletişime geçtim.
  • Serintepe mahallesi 4283 sokak ta Eylülde takılıp haziranda aktif edilmeyen fiber kutularını bugün taşeron şirket tek tek evlerden söküyordu , benim binamdanda söktüler . Bunların beceriksizliğini görünce 2 ay önce Türk Telekom’a geçmiştim zaten. 2
    Aydır da hiç bir ilerleme olmamış daha çok taşeronların parasını vermediler herhalde bütün kutuları söküp toplamış elemanlar 😅 vizyon 0 Türknette anca boş youtuberlara reklam parası versinler . Allah düşürmesin inşallah bidaha.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gaziemir'in ticari değeri ve nüfus popülasyonuna rağmen ciddi bir yatırım alamamasını anlamıyorum. Evet bazı mahallelerinde - bölgelerinde çarpık kentleşme ve gecekondu sorunu var lakin bu genele oranla çok az. İnternetteki gibi medya - streaming alanında da Turkcell Tv+ veya Türk Telekom Tv hizmetlerine alternatif olarak daha sansürsüz, daha cesur bir şekilde tv hizmeti ile Gaziemir'de gerçekten başarı elde edebilirsiniz.


    Devlete ait olan hiçbir yayın veya medya kuruluşunda artık eski Kemal Sunal filmleri bile "sansür'den" izlenemiyor. 

  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Bornova’da takılan fiber kutularını geri söküyordı. Bu şirketten medet ummayın 😅

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.