Şimdi Ara

İtopya.com Para İadesi Yapmıyor 4418 TL Firmaya Ulaşılmıyor (itopya.com güvenilir mi ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar firmaya ulaşamıyorum. Telefonları açmıyorlar. Facebookdan yazıyorum görüldü atıyorlar. 4418 TL paramı iade etmiyorlar. Şikayet vara yazdım. Bankadan harcama itirazı yapacağım. Başka neler yapabilirim ? Firmaya ulaşamadığını söyleyen çok insan vardı fakat bu kadar olacağını sanmıyordum. Arıyorum 20 dk bekleyip 1 2 3 4 5 6 0 bütün birimlere bağlanıyorum fakat telefonu açan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaşlar eski konumun linkinide buraya koyuyorum. Konuyu buraya taşımam daha yararlı olacağını söylediler.

    https://forum.donanimhaber.com/itopya-com-para-iadesi-yapmiyor-4418-tl-firmaya-ulasilmiyor-itopya-com-guvenilir-mi--127825499#127832032

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet var da şikayet kaydı oluşturdum. Lütfen konuyu öne çıkarın arkadaşlar herkes görsün.https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/8924690

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam üzüldüm bu salak boş sitelerin suçu yok en büyük suç bu siteleri çok güvenilir gösteren çıkarcı youtube kanallarında donanım arşivi vs vs dahası. bende işlemci ve anakart almıştım bir sorun yok güncelleyip göndermişlerdi anakartı 500 liracık bişey. cidden yaptıkları çok ayıp
  • Olayı tam anlamadım. Ayrıntılı anlatırsanız burası ile ilgili alışveriş yapacak kişilere de ekstra bilgi olur. Ayrıca sitenini kendi alışveriş mağazası var. Birçok kişi alışveriş yapmış olup sorun yaşamamıştı. Bir de indirim günü vardı ilk zamanları. Epey kişi internet üzerinden ürün alıp sorun yaşamamıştı. Demek ki arada sorun olabiliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam internet sitesinden 3 adet Rx 580 aldım. 2 saat sonra iptal ettim. Tam olarak 6 gün geçti. Muhasebeye bildirdik dediler bildirmemişler. Telefonları açmıyorlar. 100 kere aradım en sonunda telefonu açtılar biraz bekleticem dedi sesi kapatmayı unuttu. Telefondaki adam yanındakine aynen şöyle dedi "ne diyip de bekleteyim" dedi. Yanında ki adam da yapı kredide sorun olduğunu söyle biz yönlendirme yaptık de dedi. Tamamen yalan dolan ile çalışıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam heyecan yapmayın. İadeler 15 günü bulabiliyor. Ayrıca karta taksit yaptrdysanız, takait taksit geri yatar kartınıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Hocam adam akıllı cevaplarla karşılaşsam sıkıntı yok ama bu tarz bir yaklaşım alınca insan çekiniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DonanımcıAhmetD

    Hocam internet sitesinden 3 adet Rx 580 aldım. 2 saat sonra iptal ettim. Tam olarak 6 gün geçti. Muhasebeye bildirdik dediler bildirmemişler. Telefonları açmıyorlar. 100 kere aradım en sonunda telefonu açtılar biraz bekleticem dedi sesi kapatmayı unuttu. Telefondaki adam yanındakine aynen şöyle dedi "ne diyip de bekleteyim" dedi. Yanında ki adam da yapı kredide sorun olduğunu söyle biz yönlendirme yaptık de dedi. Tamamen yalan dolan ile çalışıyorlar.

    Dostum daha önce yapikredi bankasindan sorun yaşadim ve parami alana kadar 1 ayı geçti ozamana kadar suçluyu vatanbilgisayar biliyordum meğersem suçlu yapıkrediymiş bence benzer olayı yaşıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacaktır. Zaten çoğu firmaya ulaşmak mümkün olmuyor fazlasıyla sorumsuzlar. Ha amaçları nedir bilmiyorum.

    Siz 1-2 gün içinde telefon, mail vs yoluyla onlara bildirin elinizde onlara ulaştığına dair kanıt olsun.

    Baktınız ödemiyorlar thh başvuracaksınız 5-6 aylık bir süreç işleyecek extra olarak bu süre içerisinde geçen enflasyondan doğan zarardan %5-6 para da talep edebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade süreci 2 haftayı bulabilir. Boş heyecan yapmayın.
  • DonanımcıAhmetD kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta sonu mu aldınız kartları? Taksit ile mi aldınız? Karttan ödeme çıktıktan hemen sonra iade işlemi diye bir şey olmaz. O, bankanın iade sürecine göre değişir. İsterseniz bir de bankanızı arayın. Bir diğer söylemek istediğim ise şu; eğer taksitli alışveriş yaptıysanız iade işleminin tak-taksit yapılma olasılığı yüksek. Ve ya bankanın uygulamasına bağlı. Belki peşin de yatırabilirler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar taksitli yapmadım. 2 haftayı bulabilir. Amazondan iademin gelmesi 4 hafta sürmüştü fakat itopyanın tutumu hoşuma gitmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.