Şimdi Ara

İstenmeyen SMS ve maillere son: İleti Yönetim Sistemi kullanıma sunuldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
9
Favori
7.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Buda aslında fişleme uygulamasıdır. Vatandaşın hangi derneğe yada kuruma üye olup olmadığını öğrenmek üzerine kurulmuş bir filtre , ayrıca bu sistemi kullanmak isteyen şirketlerede fahiş bedeller isteniyormuş duyduğuma göre.


    Kvkk ya aykırıdır , kimsenin rızası olmadan smslerine erişemezsin.

  • helal olsun, boyle uygulamalar bekliyoruz.
  • Bu arama olayına da el atılabilse keşke. 10 yıl önce iptal edilen Digiturk aboneliği için hala arıyorlar ya. Belki alırsınız yine diyorlar bide pişkin pişkin.

  • Herhalde bir tek türk telekom için girer çıkarım. Çünkü namussuzlar ayda 7-8 farklı 850'li numaradan arıyor. Her aradıklarında o numarayı anında engelliyorum ama tabi bunlarda yeni numara bitmiyor, sonuçta telekom :) Tekrar tekrar başka no'lardan arıyorlar, onları da engelliyorum. Bir güzel de buradan engellerim bakalım bir daha yapabiliyorlar mı. Çalışmayacağım kardeşim sizinle, 15 sene çalıştım, kazık attınız, yok tarifeniz bitti ayağına geçirdiniz faturayı, artık bedava verseniz bile sizle çalışmam. Hadi sgidin.

  • E devlet babaya sormak lazım;Dini bayramlarda,milli bayramlarda,özel günlerde AKP il başkanından Akp milletvekilinden Akp belediye başkanından Akp genel başkanından,Akp bakanından,Akp valisinden, Akp kaymakamından gelen kutlama mesajlarını da engelleyebiliyor muyuz acaba?Benim için sadece bunları engellesinler gene helal olsun derim.

  • Toplu iptal icin script yazdim arkadaslar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistemi bu sekilde yazmalarinin tek amaci olabilir. O da tek tek millet ugrasamaz bikar kapatir diye bu sekilde dizayn etmisler. Daha oncede hulimet bir kanun cikardi izinsiz sms gönderemez firmalar arayamazlar diye. O gune kadar sms gelmeye hattima sms yagmaya basladi. Bu sistemi bu sekildr yapanlarin firmalar ile anlasmasi var diye dusunduruyor her zaman. Marttan itibaren firmalar yine azitacaklar hazir olun.

  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

    Evet bıktırdı artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba faydalı bir konuya benziyor takip edelim

  • 2 tanesini engelleyebildim zaten 15 tane falan vardı. Asıl resmi olmayan dandik işletmelerin mesajlarının engellenmesi lazım. Yardım vakıflarından vs. sürekli smsler geliyor. Sistemde görünmüyor çok tuhaf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    Hayatımda hiç gitmediğim yerlerin chp belediyelerinin başkanları sürekli sms atıyor. Sadece akp ye özel değil. Bir arada eski oturduğum yerdeki akp li ilçe belediyesi atıyordu bir süredir gelmiyor.

    Bu sistem temmuz başında daha sağlıklı faaliyete geçiyor.

    Yine de 27 kurumu engelledim.

    Aynen. Bendeki durum da bunun AKP versiyonu. Al birini, vur ötekine...


    Bu tamamen yetersizlikten oluyor. Hantal hantal kurumlar, taşra örgütlenmeleri... "Beni telefon listesinden çıkart" diyorsun. Muhtemelen karşıdaki onu yapmayı bilmiyor falan... Yoksa bunun art niyet içerdiğini düşünmüyorum. Safi kapasitesizlikten oluyor. Yoksa benim ne alakam var Mersin'deki bir kasaba ile yani? Adamın da çıkarına değil ki bana zırt pırt mesaj atması... Hatta riskli bile. Alır internete koyar dalga geçerim falan... Çünkü ara ara dalga geçilesi mesajlar atıyorlar ara ara. Eminim CHP de yapıyordur.


    Bir de taşradan ile telefon bilgilerinin aktarılması, söz konusu ilin ilgili vekilinden de mesaj almaya başlama gibi ek tatliş sorunlar da oluyor. Önüne geçilemiyor. Bir telefon numarasından gelmediği için engellenemiyor. Ama mesaj hanesine kayıt açıp gelen SMS'in tepesinde "Denyolak", "Dümbük", "Zübük" gibi ifadeler çıkması sağlanabiliyor. Ben öyle yapıp içimi soğutuyorum. Ne yapayım?  





  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Bana da chp den geliyor. Üstelik hiç gitmediğim il ve ilçelerden. Bilmem ne başkanımız bu gün abuzittin tv de.

    Yahu o ile ilçeye hiç gitmedim. Abuzittin tv tv de bile nerede bilmiyorum. Hayatımda hiç izlemedim.

    Bir de sürekli internet su arıtma vs geliyor. Bir kez alışveriş yaptığım yerler sürekli sms atıyor. Hastaneler çekap satıyor.

    Aramaları truecaller engelliyor o yüzden rahatım.

    İzin isteyenlere de sadece e posta atabilirsiniz diyorum. Alacağım ürün yazılı olsun.

    Sadece akp yada chp ye özgü değil yani olay. Sistem Temmuz da tam faaliyete geçince umarım düzelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Seçim zamanı gına gelmişti. Başkanımız şu kanalda vekilimiz bu kanalda vs diye. Yahu istesem bile oy veremem ben o il ilçe de oturmuyorum bile hayatımda içinden üstünden bile geçmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Benim yaşadığım yerde ne bana ne de tanıdığım kimseye chpden mesaj geldiğini görmedim.Eğer geliyorsa da tüm siyasi partilerden gelmesin.Ben dünden razıyım ana akp bunu asla kabul etmez çünkü valisinden kaymakamına daire amirlerine kadar hepsi kendi adamları
  • iys bilgilendirmesinde 150.000 den az müşterisi olanlar için biraz daha vakit var, haziranda hepsi sisteme kaydolmak zorunda diyor.

    Türk Telekom u listede göremedim. Günde 1 defa farklı bir numaradan arıyorlar. Burada bir ayrımcılık mı var?
    https://tiss.gtb.gov.tr/ üzerinden her gün yeni bir şikayet açmaktan bıktım!

    Sizlere gelen bu türdeki aramalar için şikayet oluşturarak benim gibi aramalardan bıkanlara lütfen destek olun. Böylece kısa sürede temizlensin bu tipler.

  • Ucuz-net var, mütemadiyen mesaj atıyor. Arıyorum, iptal ettiriyorum, 7-8 dakika içinde tekrar geliyor. Bir de 988'li ve0850'li numaralar var ki asla ve asla bitmiyorlar.

    Bence devletin sil baştan tüm ülkeye sıfır TC numarası dağıtması; e-devlet dışında internet sitelerinin telefon numarası ve diğer kişisel bilgilerini telep etmesini yasaklaması lazım.

    Ulan Dh bin bile numaraları pazarladağını okudum forumda, kaç sene oldu. Milyonlarca üye var, 2 milyon numarayı 1 liradan şahsa kafadan 2 milyon lira eder ki o da bugünkü parayla... Gerisini hesap edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzinleri kapatırsak engellediğimiz firmalarla reklam dışında bir alışverişimiz olsa mesela migros sanal market alışverişi yada thy bilet alım mesajı gibi bu kapsamda sms gelmesi gerekse yinede gelmeyecek mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.