Şimdi Ara

İnternet Bağlandığından beri sık sık kopmalar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25 Ekim tarihinde yeni evime taşındım. İnterneti bağlattık. Birde ne görelim en az 1 defa olmak üzere günde 6-7 defa netimiz kopuyor ve gelmeside bir 5 dakika sürüyor. Teknik desteğe yazdık cevap yok. Çözülecek bakılacak türktelekom yönlendirildi vs vs... Ya bir insanla konuşmak bu kadar zormu? Teknik bir yetkili yok. 25 Ekimden beri bekliyoruz. İşimiz gücümüz aksadı. Dıaya indiremiyoruz. Problem yaşıyoruz. TurkNet'ten biride kalkıp zahmet edip aramıyor. Cidden rahatsız olduk ama. Böyle başladıysak nasıl bitireceğiz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Modem arayüzündeki hat değerleri ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet Bağlandığından beri sık sık kopmalar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında çözüme gerek kalmadı. Bütün servis sağlayıcıların babası olan Türk Telekoma geçiş için başvuru yaptık. Böyle gereksiz bir işle kimseyi meşgul etmeyelim. Müşterisine saygısı olmayan bir firma ile yola devam etmek kadar saçma bir şey olamaz. İnsanla konuşmak için resmen yalvarıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdo.nahhas

    Aslında çözüme gerek kalmadı. Bütün servis sağlayıcıların babası olan Türk Telekoma geçiş için başvuru yaptık. Böyle gereksiz bir işle kimseyi meşgul etmeyelim. Müşterisine saygısı olmayan bir firma ile yola devam etmek kadar saçma bir şey olamaz. İnsanla konuşmak için resmen yalvarıyoruz.

    Kullandığınız iss zaten TT altyapısı kullanıyor ama destek konusunda detaylı teknik bilgiye hakim olan taraf tabii ki TT. Sorunları çözmek için aracıya gerek kalmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.