Şimdi Ara

incehesap ve lg pişmanlıktır. dikkatli olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forumda başka bir arkadaşta lg tv de ayni sorunu yaşamış.onu görünce bende açtım.
    incehesaptan yaklaşık 20 gün önce 65 inç tv aldım. lg servisi geldi kutuyu içeri taşıdı askı aparatını duvara monteledi. kutuyla ilgili hiçbirşey söylemedi. kutuyu açtı. tv panelinin alt tarafının kırık olduğunu gördü. tv kırık çıkınca sorumluluğu atmak için kutu hasarlı dedi. incehesapı defalarca aradım servis kutu hasarlı çıktı diye rapor tutmuş yapacağımız birşey yok diye mail attı. çok güzel sistemi kurmuşlar. merdiven altı ithalatçı firmalardan alsam daha iyiymiş. bu siteden elektronik ürün alırken iki kere düşünün. arkasında durmuyor ürünün ne lg ne de incehesap. defalarca aradım yetkili biriyle konuşamadım. iki satır maille yapacağımız birşey yok dediler. tv alt tarafı komple kırık.
    aras kargoda gelirken kırılmış da olabilir. kutudaki çizikleri bahane ettiler. evimde yarım saat duran kırık tv elimde patladı.
    tüketici hakem heyetine başvuracağım. Uyarmak istedim arkadaşlar. para kolay kazanılmıyor. özellikle elektronik ürün alırken malının arkasında duran malum firmalardan alın.
    kutunun ve kırık tv nin fotoğrafını ekliyorum.ikinci foto lg servisinin kutu hasarı dediği kutunun tabanının resmi. oradaki cizilmeleri bahane ettiler.
    sizden ricam olabildiğince çok kişi görsün. başkalarınında başına gelmesin. incehesap ve lg pişmanlıktır. dikkatli olun incehesap ve lg pişmanlıktır. dikkatli olun incehesap ve lg pişmanlıktır. dikkatli olun







  • geçmiş olsun hocam. bu izmir depreminde telef olan depolardaki tv ler bütün yurda efsane cuma 11.11 vs maskesi altında farklı firmalar aracılığıyla sattılar şikayet vara bakın gırla şikayet var kırık televizyonlarda .


    okuyan herkez dikkat etsin kutuda bırak eziği çizik varsa bile almayın kargodan.


    hocam sizde ne kadar evrak foto delil varsa güzelce toplayın. firma ile yazışmaları servis tutanağı gerekli evraklarla tüketici hakem heyetine şikayette bulunun. ve servis kargo firması ve ince hesaba da devamlı mail atın. rahat vermeyin. ne bicim ülkede yaşıyoruz. herkez üçkağıtçı dürüst firma dürüst kurum kalmadı ya

  • teşekkür ederim. ben depremden önce aldim. lg den tv alinmaz.servisler kutu hasari yazıyor direkt.incehesapın umurunda değil zaten.herkes dikkatli olsun diye yazdim bende.başvuruyu yaptım thh ye. bakalım umutluyum ama bu aralar cok fazla başvuru var uzun sürecek.
  • Hocam konuyu hortlatıyorum gelişme var mı kutuda hasar yok servis buna hasarlı notu düşemez
  • ozanbey86 kullanıcısına yanıt
    servis raporda ikinci fotodaki kutunun tabanındaki çizik ve köşesindeki ezikleri bahane etti. hakem heyetine verdim bekliyorum
  • mmm1983 M kullanıcısına yanıt
    Başkan koli üzerindeki desenlenme biçimindeki ve küçük ezikler bahaneleri olamaz koli içeriye doğru delinmiş veya büyük lokal vuruk tipinde ezik olması gerekiyor resimdekiler dışında birşey yoksa peşini bırakma servis raporuna her türlü itiraz et konu son aşamada yine satıcıya mal olucaktır büyük ihtimalle satıcıyıda rahatsız et servisin seni oyalağını söyle değişim iste kargodan çiziksiz teslimat binde birdir. Görünen yerler zaten köpüklere denk gelir yanılmıyorsam
  • merhaba,

    benzer durumda olan kişiler için süreci anlatmak istedim.

    LG tv ile ilgili hakem heyeti kararı aleyhime çıktı. Tüketici mahkemesine başvurdum. dava 2 buçuk yıl sürdü ve sonunda lehime sonuçlandı. tabi mahkemede hesaplanan avans faizleri çok düşük olduğu için aldığım parayla şu andaki muadil tv nin yarısını alabilirim:)

    ancak hakem heyetine başvurduğum gün başka bir TV aldığım için o kadar da zararda sayılmam. televizyonun kırık bir şekilde kutuya konularak satıldığı bilirkişi raporuyla ortaya çıkınca mahkeme lehime sonuçlandı. TV yi aldığım şirket; faizi, avukat ücretleri ve dava masraflarıydı derken bayağı bir para ödedi. geçte olsa ve kısmen de olsa adalet sağlanmış oldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.