Şimdi Ara

İlk defa iPhone kullandım; buyurun tecrübelerim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
14.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İki telefonum var biri Samsung A22 90Hz ekran diğeri iPhone 11 60Hz
    Bu Android savunucularının gözünden bakarsak Samsung A22 90Hz ile uçup kaçması gerekiyor çünkü sayıca daha büyük biri 90Hz öteki 60Hz ama gerçekte öyle değil kullanırken 90Hz altına düşüp kasmaya başlıyor nadiren 90Hz akıcılığını verebiliyor.
    He ama çok mu kötü bir telefon? Değil daha beterlerini gördük Samsung’un J serisi komple çöptü mesela ben de zamanında uzun süre Android kullandım amiral gemisi diye çıkarttıkları S8 ve S9 da bile anlık kasma donmalar vardı.
    S8 plus alan arkadaşım 30fps ile oyun oynamak zorunda kaldı 60fps desteklemiyordu halbuki aynı yılda çıkan iPhone 8 her oyunda 60fps

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt

    Akıcılık için dediğiniz şey o kadar doğru ki, 4 yıl XS Max kulllandıktan sonra değişiklik olsun diye S21 Ultra aldım ve ugulamadan çıkmak için en alttan yukarıya kaydırdığınızda oluşan animasyon optimize edilmemiş gibi iPhone’daki kaymaklık akıcılık yok ve bu beni çok rahatsız etti. Bu yüzden S21 Ultrayı 5 gün sonra sattım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfranko -- 2 Kasım 2022; 0:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cfranko C kullanıcısına yanıt
    Oysa iPhone XS Max 60 Hz, Galaxy S21 Ultra ise 120 Hz ekrana sahip. 60 Hz iPhone 120 Hz Android’den akıcı diyen insanların kastettiği akıcılık esasında bu. O pürüzsüzlük hissini verdirtmesi. Android’de hala çözemediler şu olayı bir türlü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen daha yanlış şeyler konular üzerinden tartışılıyor daha önemli maddeler varken
    Her iki platform çok farklı dünyalar en temel en kritik iki konu var üzerinde tartışılması gereken
    1. Uzun vadede sistem performansı
    2. Güvenlik
    Diğer şeyler renkler ve zevkler vs tercih meselesi
    Benim şahsen kırmızı çizgim bu iki madde yok widget mış yok ses ayarıymış bana göre çok önemli değil sizi bilmem ama görüyorum ki widget rom için çorabına kadar vermeye razı olanlar var saygı duyuyorum

    Performansa gelecek olursak performanstan kastınız herhalde ekranın 120 hz olmasından kaynaklı hızlı seri geçişlerinden bahsediyorsunuz o bile stabil değil çünkü sistemin yapısı açık kaynak olduğu için her an her şeye müsait ve sistem ne kadar stabilse 120 hz görürsünüz zamanla 120 hz de dalgalanmalar olur

    Tüm cihazlardaki donanımlar çok iyi ama maalesef android yazılımı + üreticilerin yazılımları İle günün sonunda hüsran saf android ile bu süre biraz daha uzuyor stabilite konusunda

    Şu zamanında yüklediğim videonun üzerinden 7 yıl geçmiş ama android halen daha aynı güvenlik ve sistem performansı konusunda tek değişen tasarımı
    Şu cihazlar bile halen daha stabiletesini koruyor
    https://www.youtube.com/watch?v=8BzSWiwpsMs&feature=youtu.be

    İlk defa iPhone kullandım; buyurun tecrübelerim
    İlk defa iPhone kullandım; buyurun tecrübelerim

    https://forum.donanimhaber.com/yilan-hiakyesi-3--15426018
    İlk defa iPhone kullandım; buyurun tecrübelerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 2 Kasım 2022; 1:29:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsanlar “değerini kaybetmiyor diye iPhone kullanıyorum yoksa kullanmam” deyip daha nasıl diğer telefonları savunuyor. Bu nasıl bir akıl tutulması şaka mısınız 😃 bu telefon neden değer kaybetmiyor acaba ? Neden D sınıfı lideri sadece Passat neden daha donanımlı Talisman yada mondeo değil ? Bu sadece bizim ülkeye özel değil diğer ülkelerde de aynı şekilde. Biraz düşünün bakalım neden. Yani hakaret edince de ban yiyorsun ne diyeceksin sen bu adamlara 😄



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89A45CD9F -- 2 Kasım 2022; 3:29:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şu iphone'da güvenlik çok iyi, android'de değil diyenler neyin kafasını yaşıyor? Xperia Ray'den beridir android kullanırım. telefonuma ne bir kez virüs bulaştı, ne kredi kart bilgilerim ne de bulut hesabımın şifresi çalındı. siz telefon kullanmayı bilmiyorsanız bunda androidin suçu ne? o zaman icloud hesabını sürekli çaldırıp çıplak fotoları ifşa olan ünlüler iphone kullanmıyor muydu? hani güvenlik nerede kaldı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 2 Kasım 2022; 9:7:3 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    iPhone taraftarı değilim, android tarafındayım.

    Ama şunu söyleyebilirim hocam. Şu son zamanlarda çıkan 4-5-6k'lık cihazlar kadar boş cihaz yok. Bunları kullanacağıma yılların ihtiyarı iPhone 6 kullanırım daha iyi.

    Misal örnek verirsem Oppo, kaliteli marka.

    A serisinden örnek veriyorum. A16, hoş güzel telefon, 4k civarı satılıyor. Ama gel gör ki koca cihaza 3GB ram ile ve G35 işlemciyle destek ver. Yuh diyorum başka da bir şey demiyorum. A17 çıkarmışlar, tahmini fiyat 5k üstü, onda da G35 var, ulan ne bu G35 sevdanız, zaten MTK tilt bir marka, üstüne en kötü ürününü koyuyorsun. Utanmasalar işlemci koymayacaklar.

    OnePlus-Xiaomi-TCL-Hiking vs. harici diğer markaların giriş seviyesi telefonları leşten öte. Xiaomi'nin de bazı giriş seviyesi cihazları berbat ama diğerleri kadar değil.

    Giriş seviyesi telefon istiyorsan, kaçak xiaomi veya oneplus biçilmiş kaftan.

    OnePlus Nord N10 5G - OnePlus 5/6/7.

    Xiaomi Mi Serisi, nacizane fikrim bu yönde...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Şirket telefonu olarak iphone verdiler , sadece 2 hafta dayanabildim. Konu sahibinin yaşadığı birçok eksiyi bende yaşadım. Öncek şirketimden xiaomi mi 8 kullanıyordum, yani öyle üst seviye bir cihaz da değil. Sonra iphone a dayanamayıp samsung m52 aldım ve rahatladım.


    Kesinlikle kişiselleştirme isteyene göre değil ios. Daha önce hiç ios tecrubem olmadığında çok stabil kaliteli bir arayüzü var sanıyorudm, hiç alakası yok, çok daha ucuz androidler bile şuan oldukça stabil, iosda kullanışlılık kesinlikle yok. 8 yaşındaki kızım bile nebiçim telefon almışsın diyip hayıflandı :)


    Yemişim iosdaki güncellme desteğini, hala batarya yüzdesinin yakında geleceğini konuşuyorsak zaten sistem güncellenmiyor demektir.


    Iphone en büyük artısı 2 el piyasasıdır, çok eski iphonenun bile ciddi alıcısı var. Android tarafında 2 senelik cihazın yüzüne telefoncular bakmıyor..

  • Karşılaştırdığınız telefonlar birbirinin dengi bile değil A22 giriş seviyesi bir android ve helio G80 gibi artık güncelliğini yitirmiş bir işlemciye sahip işlemcinin teknolojisi son gelen android güncellemesi ile birlikte 90hz'de sorun çıkarıyor kaldırmıyor karşılaştırmak istiyorsanız A53 gibi orta seviye androidlerle karşılaştırmanız daha mantıklı olur güncel samsung modellerinin orta-üst seviyelerinde artık kasma donma çok nadir oluyor keza hali hazırda ios kullanan biri olarak zaman zaman onda da uygulama çöküşleri yaşanıyor yaşanmıyor diyen ağır yalancıdır.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Siz konuları bir birine karıştırmışsınız 😂 Bahsettiğiniz şey güvenlik değil önlem. Yani hesabını korumayı bilmeme.


    Alın size basit örnek. Şimdi bu örneğe karşı AppStore’da olan bunu yapan bir uygulama yazarsanız konu kapansın. Yoksa bu konuları bir birine karıştırma kısır döngüsü sürer gider.


    Yıl 2022 hala PlayStore güvensiz.


    İlk defa iPhone kullandım; buyurun tecrübelerim
    İlk defa iPhone kullandım; buyurun tecrübelerimteknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Kredi kartı bilgilerini saniyeler içinde çalan 5 uygulamaya dikkat!
    https://shiftdelete.net/kredi-karti-bilgilerini-saniyeler-icinde-calan-5-uygulamaya-dikkat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FieldTeam kullanıcısına yanıt
    OnePlus Nord N10 5G yi eşime aldım 5g için giriş seviyesi olabilir ancak ama idare eder.

    Günümüzde yapılan kıyas yanlış dediğiniz gibi 4-5k verip android almak yerine eski iPhone lar daha mantıklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt
    3.part uygulama yüzünden ünlülerin fotoları nasıl sızdı?

    Doğru güvenlik önlemini almaz iseniz iPhone da güvensiz androidte

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    Kişisel güvenlik bsşka store daki uygulama güvenliği başka


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    iOS da açık varsa hedefte yakalamak istenilen balık büyük olur androidde açığa gerek yok bu çok ince ayrıntı bunu çok iyi anlamamız gerekiyor ve çok kolay mesela habersiz 5 dakikada android cihaza gizlice bi apk yüklemeye bakar iOS da 5 dakikada ne yapılabilir

    hepsi güvenli veya hepsi güvensiz diyebiliriz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 2 Kasım 2022; 15:45:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben s20fe den xs maxe gectim kamerada bariz tokatlar xs max kaldi ki 13un kamerasi daha iyi soyledigin bazi seylere bende katiliyorum ama kamera ve ekran 120hz olayida pek oyle ahim sahim degil ios daha yumusak oldugu icin atla deve bir fark yok kaldi ki s20fe satma sebebim on kamera surekli donma yapiyordu ve telefon kendine reset atiyordu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ne anlatıyorum biliyor musun? sen widget ve apk için android seçebilirsin. ama tüm dünyada insanlar apple markasına güveniyor ve tercih ediyor apple sürekli pazar payını arttırıyor.


    geçen sene dünya çapında en çok satan 10 telefonun 7'si apple ait. ve rakiplerine nazaran çok daha fazla satış fiyatıyla beraber bunu yapıyor. senin burada ayfon çöp deyip geçiştirmen apple'ın dünya devi olduğunu değiştirmiyor. apple sadece teknolojide değil tüm dünyada tüm sektörlerde en çok piyasa değerine sahip bir firmadır.

    https://8marketcap.com/companies





    İlk defa iPhone kullandım; buyurun tecrübelerim
    İlk defa iPhone kullandım; buyurun tecrübelerim




  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    Yok öyle bir şey. Apple’dan gelen bir mail gibi gösterip bilgilerin girilmesi istendi. Olta saldırısı.Yapanlar ceza bile aldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    Siz hala başka yerdesiniz 🙂 Ben uygulamaların açıkları diyorum siz iOS. Apple en hızlı refleks veren firmadır ki linkte de yazmış kapatılmış açık. Android’e bulduğunuz bir apk’yı yükleyin olsun bitsin. iOS’ta yapamazsınız bunu anlatıyoruzz Ayrıca AppStore’a uygulama yazdınız pat koyamıyorsunuz vs vs


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.