Şimdi Ara

içinde bulunduğumuz dönemde suv almak yerine zafira life ve muadillerini almak daha cazip oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu zafira, expert ve jumpy lerin en can alıcı yanı otomobil ruhsatlı olması. şuan 1.350.000 tl zafira life elegance xl 180 hp eat 8 alınabiliyor. cam tavan falan da var. gidip pazarlık etseniz biraz daha da düşerler.


    bu araçları sürmek suvlardan çok daha eğlenceli oluyor. süspansiyonları makaslı da değil. torsiyon çubuk var iyi kötü. yaşam alanı ve bagajda zaten suvlar yanından geçemez.


    bu paraya tutup da suv almak pahalıya mal oluyor. özellikle avaraj performanslı motoru, kırpılmış donanımlı b-suvları almak cidden mantıksız. suva binerek prestijli gözükmek isteyen için bir şey söylenemez malesef.


    istanbulda mahalle hayatı yaşayan insanlar için tek ve önemli sıkıntısı park yeri bulmak. onun dışında park sorunu olmayan ve prestijli görünme kompleksi olmayanlar için biçilmiş kaftan. bu araçları da gözden geçirmenizi tavsiye ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 9 Mart 2024; 12:34:24 >



  • içinde bulunduğumuz dönemde suv almak yerine zafira life ve muadillerini almak daha cazip oldu
  • Evet zafiralar da pahalı bunlar otomobil geçiyor mu acaba geçiyorsa pahalıdır mesela rifter Berlingo falan daha küçük olmasına rağmen panelvan geçiyor N1 kategorisinde Ford'un yeni Tourneo courier ı da panelvan onun journey courier versiyonu var otomobil kategorisinde olan araçlar neredeyse birebir aynı ikisinde de titanium otomatik vites paketleri arasında 600 bin lira fark var firmalarda bu otomobil ruhsatı işini kullanıyorlar gibime geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • judger90 kullanıcısına yanıt

    Ben de minibüs almak istiyorum ama fiyatları 2 milyondan başlıyor C SUV parasına da insanın eli gitmiyor. 2.elde daha çok değer kaybediyorlar ayrıca.

  • ....araba 1.7m dan başlıyor o paraya envai çeşit araç alınır hiç bişiy bilmiyorsan tiggo 8 pro alırsın tutuldu piyasada hem güçlü hem donanımlı


    ikinci elde değer kaybedicek minibüs gibi arabayla gezmek zorundada kalmazsın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 9 Mart 2024; 15:5:52 >
  • @BOLDVIPER @-Hardwell-


    liste fiyatına bakıp aldanmayın. çetaş şuan 2023 modeli 1350 ye satıyor. gülan 1400, nev oto 1500 e satıyor. inanmıyorsanız açıp arayın. gülan ve çetaşa pres yapsanız o da 1300 lere iner.


    zaten fiyatı 1.7 milyon olsa bu konuyu açmazdım ben. konuyu açmadan önce fiyat araştırması yaptım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 9 Mart 2024; 15:28:26 >
  • -Hardwell- - kullanıcısına yanıt

    zafira alarak c suv a vereceğiniz paradan önemli miktarda kar edersiniz, bir sürü de donanımı olan aracınız olur. o kar ettiğiniz parayı da faize, borsaya falan koyarsınız muhafazakar değilseniz. muhafazakarsanız da döviz-altın veya başka işlere yatırım yaparsınız.


    bir de değer kaybetmesin diye alacağınız c-suvun değer kaybı da tavanına düşecek saksıya, birinin park halindeyken çarpmasına falan bakar. araçları sokağa bırakıp gidiyoruz. üzerine binip yolda trafiğin içinde gidiyoruz. kaza yapıp değer kaybına uğraması tüm araçlar için an meselesi ülkemizde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 9 Mart 2024; 15:38:37 >
  • Zafire diye bir model olduğunu yeni öğreniyorum. Station wagon tarzı bir araç. Türkiye'de tutulmuyor. İçi geniş bagajı büyük, kullanım amacına uyuyorsa, satmadan ömür boyu binecem dersen alırsın.

  • belli hocam yeni öğrendiğiniz, araç station wagon değil. bayiye gidip aracı görün. bildiğiniz transporter muadili van sınıfı araç. türkiyede van tutulmuyor diye bir şey yok. bizim milletimiz seviyor büyük, yüksek bagajlı arabayı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 9 Mart 2024; 15:40:45 >
  • judger90 kullanıcısına yanıt

    b-suv fiyatına alabilirsiniz şuan zafirayı. otomobil ruhsatlı hem de. zaten konuyu açma amacım buydu.

  • Meticulous kullanıcısına yanıt

    Hyundai staria görmüştüm ben geçen hafta çok hoşuma gitmişti şuan her gün işe git gel şehir hayatı yaşadığımız için bu araçlar zor olur otomobil ruhsatı staria için de geçerliymiş ben bir yere yazdım bu aracı belki bir gün düşünürümiçinde bulunduğumuz dönemde suv almak yerine zafira life ve muadillerini almak daha cazip oldu 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judger90 -- 9 Mart 2024; 19:5:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt

    Faiz kampanyası var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafira Life’ın en uzun şasisi TR ye geliyor. Kısa şasi vd gelseydi daha çok kişiye hitap edebilirdi. 2.0 180 Eat8 güzel kombinasyon. MTV de düşük. Ayrıca Avrupa’da 2+2+2 oturma düzenine sahip Zafiralar da var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    MTV nasıl düşük oluyor 2.0 otomobilde?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Düzeltme yapayım arka süspansiyonlar torsiyon değil tam bağımsız. Ruhsatta otomobil geçiyor mtvsi bu sene 2008 TL

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu araçlar koltuk oturma pozisyonlarından ötürü eziyete dönüşebilir
    Özellikle hafif ticariler malum binek olarakta çok kullanılıyor
    Örneğin gerek C gerek D segment otomobillerin arka koltuklarının pozisyonuna dikkat ederseniz hafif açı bile rahat oturmak ve rahat yolculuk adına çok önemli
    Tabiki buna da evet doğru denilmeyecek ve örn C binek yerine hafif ticari tercih eden birisi konfor olarak fark olmadığını iddia edecek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    Otomobil ise 2.0 motor ile 2 bin tl mtv nasıl oluyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş tek taksit tutarını söylemişim 4000 TL mtvsi. Ruhsatta otomobil geçmesine rağmen mtv öderken minibüs olarak mtv ödeniyor bu da sistemimizin değişik bir yönü. 8+1 otomobil ruhsatlı için konuşuyorum diğer modellerde değişiklik olabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Ön ve arka koltuklarda yükseklik derinlik ve sırtlık ayarı maalesef yok bu da konfordan baya çalıyor. Arka koltuklar standart bir c segment aracın arka koltukları rahatlığında ama şoför yanındaki koltuklar için aynısını söyleyemem dik pozisyonu beni rahatsız etti. Ve şoför hariç 2 koltuk olmasına rağmen önde 3 tane kalıplı erkek otururken cumada safları sıkıştıran cemaat gibi oturuyoruz. Arka koltuklarda darlık problemi yok. Aracın arka koltukları çok rahat çıkarılıyor (bilerek sökülüyor kelimesini kullanmıyorum çünkü mandal sistemi var mandalı çekip koltuğu kaldırıp alabiliyorsunuz yerinden) koltukların hepsini çıkarıp takmak 10 dakika almıyor diyebilirim. Arka tarafta zemin düz, ben kamp vs için yatak olarak kullanmıştım altına yorgan serip gayet rahat 2 kişi sığıyor. Yatak yapmak için sadece arka sırayı söktüm 180 biri rahatlıkla ayaklarını uzatarak yatabiliyor. Diğer avantajı ise 8+1 kullanırken aşırı büyük bir bagaj hacmi hâlâ kullanılabilir oluyor. Konfor kısmı önemli ise korktular vito koltuğu ile değiştirilebilir onlarda tüm ayarlar var diye biliyorum. Park konusunda bazen sorun olabiliyor ama ben İstanbul'da bile aşırı park sorunu yaşamadım e segment sedan kullanan birisi kadar park sorunu yaşıyorum diyebilirim. Aracın arka kamerası gayet iyi çalışıyor 360 görüntü sağlıyor yaklaşınca arkadaki araç ile mesafeyi kuş bakışı görebiliyorum bu da milimetrik park etme avantajı sağlıyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt

    Peki yakıt tüketimi noktasında gerçek kullanıcı değerleri verirmisiniz? Şehir içi dur kalk trafikte ortalama hızın 20 km civarı olduğu durumlarda ne yakar ve şehir dışında 120 km ile sabit ne yakar tam olarak.

    Son olarak ortalama bir kullanıcının karma kullanım uzun dönem verisi sizce ne olur.

    Sizden ricam rakamları yakabilecegi en az rakamlar üzerinden değilde gerçek tüketim degerlerj üzerinden vermeniz olacak, ben bu araçlardan bir tane almayı kafaya koydum ama şu an kullanım şartlarıma hiç uygun değil ama seneye hazirandan sonra yoğun şehir içi kullanım kosullarim insallah bitiyor o zaman almayı düşünebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.