Şimdi Ara

I. Focus ve Focus C-Max kullanıcıları buluşması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
6.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar süper
    hele gökhan arkadaşımıza heyecanından dolayı teşekkür etmemek elde değil
    bende istanbul lu olarak ankara veya izmir farketmez,katılmayı çok istiyorum işallah bi aksilik çıkmaz o günlerde de katılmaya mani olmaz
    sevgiler herkese
  • Katılımı kesinleşenler Ankara için 10 Şubat 2007 Cumartesi, İzmir için 17 Şubat 2007 Cumartesi gününe kadar belirtirlerse çok iyi olur.
  • Ben izmir buluşmasına memnuniyetle gelirim...
  • Zamanım azda olsa mutlaka katılırım haber verın yeter surda bulusalım dıye benım ıcin sorun yok bakalım focusculara:)

     I. Focus ve Focus C-Max kullanıcıları buluşması
  • Ankaraya gittiğimde ilgimi çekmişti, focus sedan gerçekten ankarada çok fazla, istanbulda yok o kadar...
  • Büyük buluşmaya 13 gün kaldı Focus dostları. TRCaPiTaL sen merak etme tüm organizasyonun sorumluluğunu üstleniyorum. Ankara'daki diğer Focusçu arkadaşlar hadi biraraya gelip misafirlerimizi nasıl en güzel şekilde ağırlayabiliriz onu düşünelim. Benim dehşet fikirlerim var. Hatta Ctesi akşamına bir Laila bile sığdırabilirdik ama, olsun bu sefer mangal yaparız canım biz de

    Arkadaşlar bu coşkuya siz de ortak olun. Gelsem mi acaba demeyin, gelin, katılın pişman olmayacaksınız.
  • jumadeus sağolasın walla, Ankara ayağı sana emanet Yalnız mangal işine hiç girmeyelim bence. En iyisi büyük bir alışveriş merkezi ya da tesis gibi bir yerin otoparkında toplanmak, önce tanışıp kaynaşmak için yemeğe ya da bir şeyler içmeye gidilebilir daha sonra da ufak bir Ankara turu atarız arkalı önlü. Foruma koymak ve hatıra için fotoğraf çekimi yaparız ve güzel bir gün geçer. Mangal ya da Laila işine bence hiç girmeyelim.

    En iyi neresi olabilir arabaları grup halde parkedebileceğimiz? Armada ve Ankuva olmaz sanırım, oralar çok kalabalık oluyordu. Migros AVM nasıl olur?
  • Şimdiden katılmak için bir mani olmamasını diliyorum. Umarım 11 şubatta görüşürüz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tissot1853

    Şimdiden katılmak için bir mani olmamasını diliyorum. Umarım 11 şubatta görüşürüz


    tissot1853 umarım gelebilirsin, kesinleşirse lütfen bildir.
  • TRCaPiTAL,

    Laila zaten olamazdı zaten, sanırım hepimiz damsız olacağız. (Yoksa sadece ben mi). Mangal da bu havada mümkün değil merak etme. Pazar günü alışveriş merkezleri kızılca kıyamet oluyor ama Ankara'da, çünkü başka gezecek yer yok:)

    O işi diğer Ankaralı arkadaşların da desteğiyle biz ayarlayacağız zaten size 2 veya 3 alternatif sunacağım sizlere. bir güzel oylarız kendi aramızda. Bir hafta içinde rotayı da çıkarmış olurum zaten

    Siz sadece gelecek sayısını arttırmaya bakın. Ankara'lı arkadaşlar kaç kişiyiz burada?
  • Kış dönemi,iş yoğunluğu,kayınvalide'nin ameliyat olması(belinde 8 tane implant var) ve nekahat döneminin 45 gün sürecek olması ve bizim evde kalıyor olmaları gibi birkaç bahanem var.
    Ben Ankara ve/veya İzmir buluşmasına katılamayacağım ama gönlüm sizlerle olacak.
    Bir başka buluşma da inşaallah.

    Yalnız bir fikrim var.Herkes beyaz bir sweat-shirt alsın,üzerine de (fotoğrafçılarda yapıyorlar) nicki'ni yazdırsın.Baskı işi 10 liraya malolur.Sweat-shirt'i de herkes kesesine göre alır.Böylelikle birbiriniz tanımanız kolay olur???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: egeliefe

    Kış dönemi,iş yoğunluğu,kayınvalide'nin ameliyat olması(belinde 8 tane implant var) ve nekahat döneminin 45 gün sürecek olması ve bizim evde kalıyor olmaları gibi birkaç bahanem var.
    Ben Ankara ve/veya İzmir buluşmasına katılamayacağım ama gönlüm sizlerle olacak.
    Bir başka buluşma da inşaallah.

    Yalnız bir fikrim var.Herkes beyaz bir sweat-shirt alsın,üzerine de (fotoğrafçılarda yapıyorlar) nicki'ni yazdırsın.Baskı işi 10 liraya malolur.Sweat-shirt'i de herkes kesesine göre alır.Böylelikle birbiriniz tanımanız kolay olur???


    Çok güzel fikir .
    Kesin gelirim diyordum ama haber geldi hafta sonu misafirim geliyor hemde iki ayrı yerden.Ailecek gelecektik yoksaBu arada ben Bolu dan gelecektim.Burada havalar felaket su ana tipi var.Umarım yollar haftasonu iyi olur çünkü bu havada yola çıkmak pekte iyi olmaz.Buluşma yeri için benim aklıma gelen ilk yer Ankamal olmuştu(Migros AVM)Bol fotoğraf çekin.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: egeliefe

    Yalnız bir fikrim var.Herkes beyaz bir sweat-shirt alsın,üzerine de (fotoğrafçılarda yapıyorlar) nicki'ni yazdırsın.Baskı işi 10 liraya malolur.Sweat-shirt'i de herkes kesesine göre alır.Böylelikle birbiriniz tanımanız kolay olur???



    Ben de o tip bir şey düşündüm, printerdan küçük yaka kartları çıkartacağım. Bir tane de A5 boyutunda kağıda nick ve donanımhaber logosu çıkartacağım, onu da arabanın ön camına yapıştırdık mı süper olur. Ankara trafiğinde de birbirimizi tanıyalım
  • Son dakikada bir sorun çıkmazsa Ankara buluşmasına katılmaktan mutluluk duyarım.
  • Umarım katılım tatminkar olurda hayal kırıklığı yaşanmaz.Aslında tarihler uysa ayın 11 inde ankara yada gelirdim sırf katılım için.Ama ayın 12 sinde okullar açılıyor.Malum öğretmen olduğumuz için ancak izmir de buluşmaya gelebileceğim...
  • Büyük buluşmaya 12 gün kaldı...
  • Egeliefe geçmişler olsun umarım biran önce sağlığına kavuşur kayınvaliden.

    Arkadaşlar, gelemiyorum diyenlerin canı sağolsun ama bu moralimizi bozmasın. İlk buluşmanın diğer buluşmaları cesaretlendirecek seviyede heyecanlı ve bir o kadar da güzel geçmesi gerek. Bunun için biz ev sahipleri olarak elimizden geleni yapmaya hazırız da Ankara'dan ses alamıyorum.

    Hepinizi bekliyorum
  • @jumadeus çok teşekkür ederim yoksa atlayacaktım.

    @egeliefe kayınvalidene acil şifalar dilerim.Şimdiden geçmiş olsun.
  • Bulabildiğim veya nicklerini hatırlayabildiğim tam 97 Focus kullanıcısına özel mesaj attım, toplu mesaj atma olmadığından tam 2 saat tek tek gönderdim mesajları (her mesaj arasında 1 dakika beklemek gerektiğinden kronometre bile kullandım ), nerde bu Focusçular? Zamanında herkes buluşma istiyordu ama bir türlü fitili ateşleyemiyorduk. Ben her şehirde en 15 kişi toplanırız diye düşünüyordum ama bakalım rakam kaç olacak.
  • Ben kendimi şöyle hazırladım.Sen+ben+ozzye36 oturup birer kahve içeriz.Fazlası olursa ne ala.Ama bu şekilde enazından hayalkırıklığı olmaz dedim kendime. Ve gerçekten iyi çalışmışsın tebrik ve teşekkür ederim.
    quote:

    Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

    Bulabildiğim veya nicklerini hatırlayabildiğim tam 97 Focus kullanıcısına özel mesaj attım, toplu mesaj atma olmadığından tam 2 saat tek tek gönderdim mesajları (her mesaj arasında 1 dakika beklemek gerektiğinden kronometre bile kullandım ), nerde bu Focusçular? Zamanında herkes buluşma istiyordu ama bir türlü fitili ateşleyemiyorduk. Ben her şehirde en 15 kişi toplanırız diye düşünüyordum ama bakalım rakam kaç olacak.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.