Şimdi Ara

I. Focus ve Focus C-Max kullanıcıları buluşması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şubat ayı buluşma için zor bir ay.Gerçi kış bu sene ağır geçmiyor ama baharda veya yazın insan daha çok hareketleniyor biryerlere gitmek için...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: egeliefe

    Şubat ayı buluşma için zor bir ay.Gerçi kış bu sene ağır geçmiyor ama baharda veya yazın insan daha çok hareketleniyor biryerlere gitmek için...


    Herhalde ondan kaynaklanıyor ama yapıverelim dedik. Yazın tatil beldelerinde tekrarlarız güzel bir şey olursa.
  • Büyük buluşmaya 11 gün kaldı...
  • Sevgili Ford dostları,

    TRCaPiTAL öncelikle sana ne kadar teşekkür etsek azdır sanırım, bu işe bu kadar sahip çıktığın, zamanınla birlikte gönlünü de bu işe ayırdığın için. Bu ateşlediğiniz fitil sayesinde şimdilik katılım az da olsa ilerki zamanlarda olabilecek buluşmaların temeli açısından çok önemli bir adım olacak. O nedenle Şubat ayının kar yağışı hariç hiçbir hava koşulunu mazaret olarak göremiyorum şahsen

    Arkadaşlar gerçekten güzel bir toplantı, güzel bir oluşum içine girmek isteniliyor burda. Lütfen buna sahip çıkın. Arabalarınıza gösterdiğiniz özeni lütfen bu oluşuma da gösterin.

    Saygılarımla...
  • Büyük buluşmaya 10 gün kaldı...
  • Ben normalde 13unde donucektim Ankaraya ama bu bulusma icin 10unda donmeyi dusunuyorum eger bi aksilik cikmazsa ben de katiliyorum

    TrCapital ben nickimi deistircem bu arada beni LastQuarter olarak yazarsan sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilvtyt -- 2 Şubat 2007; 1:06:37 >
  • İzmir için yer ve saat ne zaman belli olacak?

    Grande punto buluşmasına 7 kişimi gelmiş?

    Buluşma olayının tanışma ve c max topiğinde görünmemesinin özel bir anlamı varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.m.y. -- 2 Şubat 2007; 10:06:12 >
  • İzmir için ben Narlıdere Turkuaz öneriyorum ama zaman var, sizin tekliflerinizi de değerlendirelim. Ama Ankara için bir an önce yer ve saat belirlemeliyiz, okuyor musun jumadeus?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: g.m.y.
    Buluşma olayının tanışma ve c max topiğinde görünmemesinin özel bir anlamı varmı?


    Bu sorunu anlayamadım, ben konuyu daha çok kişiye ulaşmak açısından "otomobil genel" bölümünde açtım, Focus amblemi altında toplanan herkes buluşmamıza davetlidir.
  • Ben geç farkettim.
  • Şu ana kadar katılımı kesinleşen ( Ankara - İzmir ayrı ayrı ) arkadaşların sayısı bellimi? Gördüğüm kadarıyla istekli arkadaş sayısı bir elin parmak sayısı kadar.Yoksa ben mi yanılıyorum(umarım yanılıyorumdur)?
  • Büyük buluşmaya 9 gün kaldı...

    TRCaPiTAL, buluşmanın zamanını belirleyecek olan sizlersiniz bence, çünkü onca yoldan gelecek de sizler olacaksınız. Öte yandan, buluşma yeri olarak Mesa Koru Migros'un otoparkını öneriyorum öncelikli olarak. Öğlen saatlerinde özellikle diğer yerler çok daha kalabalık olacaktır ve park yeri bulmak zorlaşacaktır. Hele kışın bastırdığı soğuk Ankara günlerinde insanların alışveriş merkezlerine hücum edeceğini düşünürsek Mesa Migros çok daha uygun bir seçim bence. Ama diğer önerilere de açığım. Bu arada eğer Mesa Migros'u kabul ederseniz hem kapalı hem de açık otoparkında yer bulmak, North Shields'ta oturup birşeyler içmek veya içerde Islama Köfte yemek gibi seçeneklerimiz de var. Sonrasında yapılacak Ankara turunun başlangıcı olması açısından isabetli bir yer zannımca

    Bu arada eğer kabul olursa Mesa Migros, İstanbul'dan gelecek arkadaşlar için (bilmeyenler olabilir) gişeler çıkışında Eskişehir'i gösteren levhaları takip edin. 25-30 km gittikten sonra üst geçite girmeden sağa dönerseniz Eskişehir Yolu'na girersiniz ve Eskişehir'e doğru yolculuğunuz başlar Hemen üst geçidi geçtikten sonra devamında sağa Ankara'yı gösteren bir levha daha bulunur. Siz ordan döneceksiniz. 1 değil 2 değil 3 hiç değil 4. ışıklara gelince sağınızda kalıyor MMM Migros hemen yolun dibinde.

    Sessiz çoğunluğun da artık sesini çıkarma zamanı gelmedi mi? Ha gayret, bekliyoruz sizleri buraya.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: efe74

    Şu ana kadar katılımı kesinleşen ( Ankara - İzmir ayrı ayrı ) arkadaşların sayısı bellimi? Gördüğüm kadarıyla istekli arkadaş sayısı bir elin parmak sayısı kadar.Yoksa ben mi yanılıyorum(umarım yanılıyorumdur)?


    Kesinleşen katılımları ilk mesajdaki listeye yazıyorum, ayrıca buluşma saati ve yeri hakkındaki bilgiyi de bu topicdeki ilk mesajdan öğrenebilirsiniz. Gelişmeler oldukça değiştiriyorum ilk mesajı.
  • jumadeus bu bahsettiğin Migros büyük alışveriş merkezi olan Migros herhalde değil mi? Yoksa Korukent'in oralardaki Migros mu? Bana da büyük Migros AVM en iyi seçim olur gibi geliyor. Mutlaka kalabalık olacaktır pazar günü ama en iyi seçim orası gibi. Bir de buluşma yeri olarak otoparktaki bir noktayı belirlememiz gerekiyor, bu iş de sana kaldı Otoparkta mutlaka rakam ve sayı kombinasyonu vardır, en tenhasını belirleyelim.
  • Herkese merhaba,
    Bence de Mesa Migros Ankamall'dan daha uygun.
    Ankara'yı çok iyi bilmeyen arkadaşlar için: Pazar günleri Armada, Ankamall, Real gibi alışveriş merkezlerine girmek büyük dert. Sanki bedava dağıtılıyormuş gibi doluşuyor insanlar. Ankamall ise en kötü tercih olur.
    Mutlaka bir alışveriş merkezi olsun demiyorsanız. Birbirimizi daha kolay bulmak adına Konutkent Uludağ kebap çevresindeki geniş alanda da buluşabiliriz. Orada toplanıp daha sonra nereye istiyorsak gidip yemek yiyebilir yada her ne isteniyorsa onu yapabiliriz.
  • @ trcapital

    Eğer mutlaka Ankamall olacaksa tenha yer bulunmaz. Arkada bulunan emniyet otoparkı olabilir belki. Veya bu otoparkında üzerinde bulunduğu Koçtaş'ın otoparkına giden arka yol olabilir. Orası pek kalabalık olmuyor.
  • İzmir için 5 kişi olmuş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: özkoçak

    @ trcapital

    Eğer mutlaka Ankamall olacaksa tenha yer bulunmaz. Arkada bulunan emniyet otoparkı olabilir belki. Veya bu otoparkında üzerinde bulunduğu Koçtaş'ın otoparkına giden arka yol olabilir. Orası pek kalabalık olmuyor.



    Ankara'daki yeri bulmak Ankara'lı arkadaşlara kalıyor. Bende navigasyon olduğundan büyük ihtimalle zorluk çekmeyeceğim, bana açık adres veya AVM olursa ismini vermeniz yeterli olacaktır ama diğer arkadaşlar için çok bilinen yerler seçilirse, iyi bir tarif ve kroki de oldukça iyi olacaktır.

    Ben AVM tercih ediyorum çünkü daha çok vakit geçirilir ve adresi bulmak çok daha kolay olur. Kalabalık olması ise kaçınılmaz. Durumu Ankara'lı arkadaşlar çözerse çok iyi olur ama bir an önce yer ve zaman belirlesek hiç fena olmaz. En geç bu pazar bir mekan ve saat belirleyelim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: efe74

    İzmir için 5 kişi olmuş.


    Evet çok az kişi görünüyor şimdilik gelebilecek ama ne yapalım, kalan sağlar bizimdir misali biz bize toplanırız. Evet öyle sansasyonel bir şehir turu gözükmüyor ufukta ama paylaşım için güzel olur umarım.
  • Kızılayda buluşun, sakarya caddesinde ve hostada döner ekmek yiyin , ankarayı düşününce aklıma gelen yerlerden...Döneri mükemmeldir, ilk,orta,liseyi okuduğum ankarada hafta sonları dersane için gelmek zorunda olduğum kızılayda her seferinde gittiğim hosta, aklımda ankara için kalan en önemli yerlerden, gerçekten öyle, bazen şaşırıyorum kendimde...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.