Şimdi Ara

I. Focus ve Focus C-Max kullanıcıları buluşması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
6.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gorele2000

    Kızılayda buluşun, sakarya caddesinde ve hostada döner ekmek yiyin , ankarayı düşününce aklıma gelen yerlerden...Döneri mükemmeldir, ilk,orta,liseyi okuduğum ankarada hafta sonları dersane için gelmek zorunda olduğum kızılayda her seferinde gittiğim hosta, aklımda ankara için kalan en önemli yerlerden, gerçekten öyle, bazen şaşırıyorum kendimde...


    Dostum Hosta el değiştirdi ve artık döneri eskisi gibi değil ne yazık ki.
    Park yeri olsa harika olurdu.........
  • Bu şekilde bir yer bulamayacak gibiyiz. Ben ya Jumadeus'un önerdiği Koru Migros yada trcapital'in istediği Ankamall olsun diyorum. Ancak Ankamall olacaksa Koçtaş otoparkı daha uygun olabilir ve en geç 12 de orada olmak gerek, yoksa otoparka girmek bile 30 dk. kadar sürer. Arabaları yan yana park edebilmek ise imkansız olacaktır.

    Bu arada yeni aklıma geldi Pazar günü en sakin otopark Carrefour otoparkı olur. Özellikle kapalı otoparkın çıkış kapısı yakınları genelde boş oluyor.
  • Park yeri aslında var, şöyleki, geçen yıl ankaraya gittiğimde oraya park ettim, pazar olduğu için çalışan kimse de olmadığından otopark boştu. Sıhhıye köprüsünün hemen yanında adliye binasının yan otoparkı, otopark pazarları boş ve ne kadar kalırsan kal, 4 ytl idi. Saat başı üstüne eklenen para yoktu,istanbulda saat başı üzerine 1 ytl ekleme yapıyorlar.

    Uygun mudur bilemem!!!



    quote:

    Orjinalden alıntı: özkoçak


    quote:

    Orjinalden alıntı: gorele2000

    Kızılayda buluşun, sakarya caddesinde ve hostada döner ekmek yiyin , ankarayı düşününce aklıma gelen yerlerden...Döneri mükemmeldir, ilk,orta,liseyi okuduğum ankarada hafta sonları dersane için gelmek zorunda olduğum kızılayda her seferinde gittiğim hosta, aklımda ankara için kalan en önemli yerlerden, gerçekten öyle, bazen şaşırıyorum kendimde...


    Dostum Hosta el değiştirdi ve artık döneri eskisi gibi değil ne yazık ki.
    Park yeri olsa harika olurdu.........





  • Tekrar merhaba sevgili Ford dostları,

    Buluşulacak yer konusunda derin tartışmalara girmeye gerek yok bence. Ankara dışından gelecek arkadaşları şehiriçi trafiğine sokmamak için Koru Migros en uygun tercih. Ankamall yeri itibariyle ve iki katına büyüyen hacmi + bir de Koçtaş'ın eklenmesiyle zaten aşırı yükleme yapılan bir yer. Bana kalırsa şehir içinde bu tipte bir alışveriş merkezi zaten olmamalı ya zaten bu da ayrı bir konu

    Koru migrosu seçmemin başka önemli yönleri de var. Arabaları yanyana koyabileceğimiz ve rahatça fotoğraf çektirebileceğimiz bir otoparkı olmasından ziyade (ki bu bile başlıbaşına + bir özellik sanırım). Birincisi güvenli, ikincisi karmaşası en az seviyede, üçüncüsü şehre ulaşım ve bizim birlikte tur atabilmemiz için en elverişli başlangıç noktası. 4. olarak Ankara trafiği pazar günleri çıldırmış gibi olur çünkü herkes bir yerlere gitme telaşındadır. Bundan en az etkilenen yer. Beşincisi ise hem nezih hem sakin hem de şık bir yerde buluşmanın ayrıcalığı var. Şu yapılabilir en azından orda buluşulup sonra da eğer herkes Ankamall'a gitmek isterse oraya gidilebilir. Ama ilk tanışma ve buluşmanın sorunsuz geçmesi için forever Mesa Koru Migros

    Bu arada Konutkent'teki Uludağ'ın önü de iyi bir alternatifti. Ama oraya ışıklı bir göbek yapıldığı ve yol bölündüğü için artık o şekilde bir meydan ortadan kalktı maalesef.

    Bu bağlamda Mesa Migros'un krokisini en kısa zamanda buraya yükleyeceğim. Bir bakın eğer sizin için de
    uygunsa bir saat kararlaştıralım.

    Tekrar görüşene dek hoşçakalın




  • beyler ben de ankarada buluşmaya katılmaya çalışacağım.
    mesa migros iyi fikir. kalabalık olmayan iki yer önerisi de ben yapayım.
    1. eryaman kc göksu alışveriş merkezi gerçekten boş oluyor park sorunu hiç yok üst katında birşeyler yiyip içebiliriz.
    2. ahlatlıbel hem doğası çok iyi hem de şehir trafiğinden uzak.
    ikisi de otobana yakın.
    ama lütfen ankamall olmasın. çok iyi başlayan günümüzü park ve kalabalık yüzünden rezil etmeyelim. girmek bir dert çıkmak ayrı birdert.
  • selam arkadaşlar...

    buluşmaya askerde bulunduğumdan dolayı katılamıyorum..
    bir sonrakine inşallah kısmet olursa katılırım.
    ilker banada saolsun pm yollamış ..

    sizleri ve focusumu çok özledim.
    hepiniz kendinize iyi bakın.

    şafak 95



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 3 Şubat 2007; 14:45:16 >
  • Bu Koru ya da Mesa Migros diye bahsettiğiniz Korukent Migros değil mi? Hani Eskişehir Yolu üzerinde Ankara'ya gelirken sağda olan yer? Orası epey şehirdışı kalıyor ama yine de düşünelim. Bir de aklıma Opet'ler geldi , ne de olsa kardeş kuruluş. Mesela Eskişehir Yolu Söğütözü'nde Şahin Akaryakıt var, gayet uygun gibi gözüküyor. İsterseniz orada buluşulup yüzyüze bir yerler belirlenebilir.

    Hayırlı teskereler alysentr, seni aramıza geri bekliyoruz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

    quote:

    Orjinalden alıntı: efe74

    İzmir için 5 kişi olmuş.


    Evet çok az kişi görünüyor şimdilik gelebilecek ama ne yapalım, kalan sağlar bizimdir misali biz bize toplanırız. Evet öyle sansasyonel bir şehir turu gözükmüyor ufukta ama paylaşım için güzel olur umarım.


    Bir fikir ; Bu organisazyona FORD'u sponzor yapamazmıyız? Onlar için bu büyük bir reklam ,hemde arabalarla olan dertleri aktarırız . Saçma bir fikirmi? İŞTE Cell gibimi oldu ?




  • Ford bize sponsor olacağına servislerine çeki düzen versin daha çok memnun oluruz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

    Ford bize sponsor olacağına servislerine çeki düzen versin daha çok memnun oluruz.

  • Dosya çok büyük geldi koyamadım yarına kesin ekleyeceğim Mesa Koru'nun ve Eskişehir İstanbul yolu bağlantılarının
  • Arkadaşlar üzülerek belirtmeliyim ki maalesef Ankara buluşmasına katılamıyorum, perşembe günü ailemle Kıbrıs'a gitmem gerekecek. Cumartesi dönmüş olacağım ama yola çıkmak için zaman kalmayacak. Hepinizden özür diler iyi bir gün geçirmenizi dilerim.
  • Kara kışın ortasında zor iş,benim güzelimin kışlıkları yok ,buz kar sevmiyoruz .Daha önce C max topiğinde Didim ,Bodrum,Marmaris,Fethiye ve Kuşadası için şöyle bi yoklama yaptığımda kimseden ses çıkmamıştı.Yaz aylarında tatil beldelerinde bile isteksizlik varken ,kışın ortasında nasıl olsun bu iş.Ama yinede ben kimsenin şevkini kırmış olmıyayım.Yakın mesafede olupta buluşanların , BÜYÜK buluşmaya faydalı ve tecrübe olacağını düşünüyorum.Pejo cularda fiyasko olmuş,grande puntocularda 7 kişi gelmiş gibi görünüyor.
    Yaz aylarınında tatil beldeleri daha uygundur, çoğunuz büyükşehirlerden bıkmamışsınız .Park yerine 4 ytl artı hersaat 1 ytl , sıkışık trafik,adresi bile zor bulursun ve benim için hususi 1200km yol oluyor, yazın herkes tatilde iken zaten yukardaki yazdığım bölgelerde oluyor.Okyaypay arkadaşda pek istekli değil galiba,çünkü hiç yazmadı,yoksa topiği görmemiş olabilirmi?

    Buluşmaların gerçekleşme dileğiyle herkese iyi pazarlar.




  • Büyük buluşmaya 7 gün kaldı...

    TRCaPiTAL, eminim ki işin çok önemli ve acil yoksa bu kadar önem verdiğin bir planı hem de baş organizatörken katılmamazlık etmezdin. O nedenle kolay gelsin sana işlerinde ve iyi yolculuklar.

    Arkadaşlar, kaptanımız () olmadan da bu buluşmayı gerçekleştirebileceğimizi ve diğer gruplar gibi toplanma hayalleri kurup da sonradan toplanamama gibi bir durumla karşı karşıya kalmayacağımızı gösterebileceğimizi düşünüyorum. O nedenle hala 5-6 araba bile olsak buluşmanın gerçekleşebileceğine ve bundan sonraki buluşmalar için sağlam bir zemin hazırlayacağına inanıyorum.

    Benimle aynı fikri taşıyan arkadaşlarla, abilerimiz ve kardeşlerimizle hep birlikte Ankara'da 11 Şubat ta Koru Migros otoparkında saat 13:00'te buluşalım. Bundan sonraki mesajlarımda krokiyi vereceğim. Şehirden gelmek inanın ki dert değil, çünkü ben de Almanca kursunda olacağım ve Kızılay'dan geleceğim oraya. Eskişehir Yolu apaçık ve dümdüz

    Herşey gönlünüzce olsun




  • Arkadaşlar Mesa Koru Migros krokisi ektedir. Küçük mü oldu emin değilim ama daha büyük boyutunu PM'den gönderebilirim
  • Bu kroki de İzmir ve İstanbul'dan gelecek arkadaşlar için.

    Bir önceki krokiyi açamadım. Ama sanırım bilgisayarımda bir sorun var. Eğer siz de açamazsanız burdan bildirin özel adresinize göndereyim.
  • selam arkadaşlar bende c max topiginde bir iki kere buluşmayı teklif ettim istanbul içi olanlara malum kış şartları herkesin gelmesi daha güzel olurdu tabi fakat kimseden ses çıkmadı ben toplantınıza gelemeyecegim şimdiden iyi eylenceler birde buluşma noktası olarak türkiye jokey kulübünün otoparkında gerçekleştirseniz nasıl olur sadece öneri istanbuldaki TJK nın dış otoparkı ücretsiz içeride girip geze bilirsiniz bendemi gelsem ne yapsam işten izin alamam zaten ben hafta sonları çalışıyorum
  • selamlar 11 şubat Ankara buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum amma Koru Migros Neresi. Ankarada yaşamaya başlayalı 1,5 yıl olduda Koru Migrosa hiç gitmedim

    Aslında ANKAMALL MİGROS çok merkezi ve yol iz bilmeyenler için rahatlıkla ankaralıların tarif edebileceği bir yerdir.

    Ama Koru Migrosta olur tabi biri tarif ederse bana. Olmazsa bi kaç tanıdığa sorup bulabilirim.

    Fakar ANKAMALL MİGROS sanırım türkiyedeki en büyük alışveriş merkezi ve çok kalabalık bir yer bekarlar için iyi bi hafta sonu olabilirdi :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eup -- 4 Şubat 2007; 22:58:09 >
  • Korukent Migros çok şehirdışında kalıyor, bence kış kıyamette daha şehir içi bir yer tercih edin. Hafta sonu hava iyi olacak gibi ama hafta içi epey soğuk ve kar yağışlı olacak. Keşke Ankara'ya gelebilseydim, resimleri bekliyoruz.
  • Umarım buluşur ve güzel vakit geçirirsiniz.
    Ancak Ankara dışından gelecek pek insan olmayacak galiba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.