Şimdi Ara

Huawei P40 serisi Türkiye'de! İşte Huawei P40 ve P40 Pro Türkiye fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
6.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç aya 10 k ya düşerse almayı planladığım telefon. İphone ile falan karşılaştırmak benim için ahmakça nitekim kameraya önem verererek telefon alacak kişinin bununla kıyaslaması bence saçma.
    Google sürümü yenilenmeyecek bile olsa kendi sürüm güncellemeleri ile gerekli yazılım desteği verilecektir oda bana yeterli. Çünkü ben her telefonunu en az 4yıl kullanırım. P8 max telefonum da artık 5. Senesinde donanım olarak yetersiz olmaya başladı. Google servisleri olarak kullandığım tek aktif uygulama youtube onu da yıllardır youtube vanced ile reklamsız googlesiz kullanıyorum tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P40 Proyu ülkede alan sayısı 50 kişiyi geçmez. Başarılar Huawei

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır bu fiyatlar ülkemizde ve donanım olarak bakıldığında bir IOS cihazdan çok daha başırılı ve aynı stabil yazılım kullanımı sunabiliyor yeni HMS sistemi ile de androidin dışına çıkıyor olması bence çok yerinde bir süreç. Kamera ve pil performansı için alırım.

  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Bence fiyatı kendi sunduğu özellikler için gayet yerinde ülkemizde ki kur farkı da göz önüne alınırsa mantıklı bir rakam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: canmania

    Tutku sarısı olsa alırdım
    ince...

    sarı tutku verelim abime
  • a..simsek A kullanıcısına yanıt
    Yahu güzel kardeşim 20 nisanda üye olmuşsun sadece huawei konularına yazı yazmışsın. Madem bir iş yapacaksınız düzgün yapın. Alın önceden üyeliklerinizi biraz vakit geçirin sağa sola yazın böyle 10km öteden belli oluyor reklam yapmak için burada olduğunuz. Burası teknoloji forumu, 60 yaşında kişiye reklam yapmıyorsunuz, yemezler bunları burada.
    Az dersinize çalışın öyle reklam yapın, gidin ekşi sözlük için reklam içerik giren firmaları falan bulun onlara yazdırın sözlükte.
    Üstüne söyle bunları da rezil olmayın böyle daha fazla antipati topladığınızı da söyle bu şekilde yaparak. Buradaki her insanda, sizlerin yazdıklarını görünce, "demek ki ürünlerine ve fiyatlarına güvenmiyorlar ki böyle forum köşelerine kadar üyelik açıp acemice reklam yapmaya çalışıyorlar" algısı oluşuyor. Yapmayın etmeyin bu markaya yarar değil zarar verir. Hatta bu fikri öne süren ve buna onay veren kişilere ben olsam fırçayı basarım yaptığınız iş mi bu millet mal mı diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 22 Nisan 2020; 16:22:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah akıl fikir versin bunlara pro max gelse 15 bin TL olacak sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smartboy38 S kullanıcısına yanıt
    Dostum P40Lite kullanıyorum. Google servisleri yok derken, marketi yok. Neyi kastettin bilmiyorum ama youtube vanced,chrome,google haritalar gibi uygulamaları çok rahat kullanabiliyorum.
    Moreapps,appsearch,apk pure gibi uygulamalardan indirip, anında güncelleme alabiliyorsun.
    kullanım olarak hiçbir problem yaşamadım.
    Ben olaya marketinin adından ziyade, kullanımım ve performansım şeklinde bakıyorum.
    oldukça memnunum. Tabi bu benim yorumum.
    Kullanıcı yorumlarına bakılmalı mesela ben de android dışında telefon kullanmak istemiyorum.
  • Konuyu Huawei çalışanları basmış. Madem burayı okuyorsunuz, P40 lite iyi de p40 ile p40 proyu kimse almaz. P40 ile p40 pro rakiplerinden en az 1000-1500 TL ucuz olmalı bu şartlarda. 8500 lira vereceğim ve istediğim uygulamaya ulaşamama ihtimalim var. Olmaz böyle bir şey.

    P40 rakibi S20 dir ve olması gereken 5200 civarı. P40 plus rakibi S20+ dır ve olması gereken 6200 bence. Bu fiyatlara risk alıp alırım ben.

    Ama benim anladığım Huawei üst seviye cihazlarının karizmasını çizmek istemiyor. Diğer pazarlar için honor u aşırı rekabetçi çıkartıyor gördüğüm kadarıyla. Tr pazarına honorları getirip onlara 4500-5000 isteyeceksiniz kabul, yoksa bu pazardan para kazanma ihtimaliniz yok bu fiyatlar ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    Şu saatten sonra Apple'a pahalı demek cidden haksızlık. 11 Pro Max ile şunu kıyaslamak bile komik kalıyor. En az 5 sene yazılımsal destek + minimum değer kaybı ile satış imkanı...
    Kesinlikle katılıyorum. Şuan iphone 11 serisi fiyat performans telefonları oldu.
  • OztOguzhan O kullanıcısına yanıt
    Rekabet iyiyse söyle müdürüne indirsin telefonların ücretini. Enayi miyiz biz ne olacağı belirsiz bir şirketin, ambargo yemiş telefonlarına muadilleriyle aynı parayı vereceğiz? Hızlıymış, yarış yapıyoruz sanki yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caginilterr

    Hiç deneyiminiz olmuş muydu Google olmayan bir telefonla? veya neyi yoğun kullanıyorsun? Kısaca şöyle özetleyebilirim aslında; HMS ( Huawei mobil servisleri ) kendi ekosistemiyle çalışan bir sistem. Market için AppGallery, oradan aradığın uygulamayı bulamazsan AppGallery'den indirebileceğin MoreApps adlı uygulama sayesinde aradığını bulabilirsin. Huawei'in kendi tarayıcısı ile AppSearch Seçeneği ile APK'da indirebilirsin. Bunun yanı sıra çevrimiçi müzik ve video uygulaması var. Bu uygulamalar, birden fazla uygulamanın birleşmiş hali diyebilirsin. Bence bir HMS nedire göz atmalısın.
    https://consumer.huawei.com/tr/community/details/Huawei-Mobil-Servisleri-(HMS)-nedir/topicId_99841/@dodofran
    huaweiden paralar yatmış




  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Bence güzel telefon , Hms yi tam oturtukları zaman google çokta gerek kalmayacak . Ama tabi bunun olması zamanla.

  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Sadece forumda da değil YouTube da da incelemelerin altı bu tarz yorumlarla dolu. Gına geldi her Huawei konusunda bunları görmekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burdaki huawei trollerine bakmayın paranızı çöpe atmayın bu adamlar her yerde tlfn piyasaya çıkar çıkmaz bunlarda çıktı piyasaya 12 bin tl az para değil geleceği belli olmayan bir tlfn 12 bin tl etmez aman ha bunların gazına gelmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirtazo01 -- 22 Nisan 2020; 18:57:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P40 Lite kesinlikle tavsiye ederim telefon gereksiz uygulamalardan arınmış tertemiz bir işletim sistemi ile uçak gibi çalışıyor.

  • investing kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Google servisleri yok ama kendi mobil servisleri var yani google yaptığın bütün işlemleri bu cihazlarda da yapabilirsin kendi uygulama mağazası var mesela orda istediğin bütün popüler uygulamalar mevcut youtube yi bile kendi tarayıcısının üzerinden açıp kullanabiliyorsun. onun dışında çoğu uygulama oyun vs zaten google ait değil bir çoğu android uygulaması hepsine rahatlıkla erişebilirsin
  • Burada telefonu övenler söylediklerini video çekip atsın bakalım.
    Youtube instagram Twitter Facebook banka uygulamaları falan hepsini indirsinler p40 a video atsınlar. Kendileri çeksin ama niklerini de söylesinler videoda bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yazıyor oraya iphone alırım diye. İphone ile bu telefonu nasıl bir tutarsın. Kamera olarak neredeyse 5 sene önde huawei . Git bak dxomark skoruna. Siz asıl google calışanı olmuşunuz. Youtube da sorunsuz tüm programları calıştıran o kadar cok mate 30 pro videosu var ki.Adam avrupa satış fiyatı 1200 euro olan telefonu senin hatrın için zararına 8 bin tl ye mi satacak.Daha iyisi varsa getirin diyor. Gelipte s20 ultra ile karşıma cıkma dxomark da 121 puan almış 10. sirada.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.