Şimdi Ara

Huawei P30 Pro ve Huawei P30’un Türkiye fiyatı belli oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
7.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • puandorg kullanıcısına yanıt
    O zaman 2000 TL 2000 TL di ama :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huaweihaber.com gururla sunar.

  • 3000 - 3500 tl lik telefona 8000 tl ödemek ... : Hawai alır
  • ovrclds kullanıcısına yanıt
    Hocam bende mi6 var. 4k30fps video çekiyor ancak ben 720p çekmeyi tercih ediyorum.
    Neden diyecek olursan sanatsal kısa metraj filmi çekmiyorum. Video çekmemdeki amaç video çekmek. Zaten günümüzde foto-video çekmek çok kolaylaştı. Gerekli gereksiz herçeyi çekiyor insan. 720p bile çok yer kaplıyorken 4k60fps'yi düşünemiyorum. 4k60fps çeksem Bi de yanında 2tb hard disk alıp videoları hard diskte saklamam lazım.
    Benim anlamadığım olay bu. Millet cidden 4k60fps'ye değecek ne çekiyor? Hadi çekiyor diyelim bunu nerede saklıyor? Nerede izliyor? 6"lik bir ekranda izlerken FHD ve 4k arasında fark var diyen zaten yalan söylüyor. Çünkü sony dışında 4k ekranı olan telefon yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Aslında siz çok güzel açıklamışssınız bende mi 6 var diyerek, bende de mate 20 Lite var her işimi görüyor ama bu telefonlar 2500 TL. P30 pro 7000 TL arada bukadar fark varsa bu özellik olacak diyor insan, yoksa 4k60fps gerekliliği tamamen tartışmaya açık bir durum, bence de cok gerekli değil. Ki bir telefona 7000 TL vermekte ayrı bir gereksizlik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apaçi mavisi çin malı telefon 7 8k olmuş

    neyse yol yabdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 27 Mart 2019; 21:58:36 >
  • millete 7000 ucuz geldi
    gidip az daha pahalı xs max alın
    bu fakir telefonu aplle da herşey var kablosuz şarj var 30 fps kayıt var 4 k var ekrandan parmk izi okuma var
  • Kimse kusura bakmasın ama fiyatlar gayet makul. Şuan için.

    Beni esas üzen Huawei'nin saçma akıllı saat stratejisi. Xiaomi Mi Band 3 Bilekliği "akıllı saat" formunda satmaları adam kazıklamaktan başka bir şey değil.

    Temmuz'da P30 PRO, 5bin bandına iner diye düşünüyorum.
  • Zamanında htc one m7 almak isterdim ama çok pahalıydı, 1799 tl den çıkmıştı. Sanırım uzun bi dönem daha telefon almam. Uzun zamandır telefon piyasasında teknolojik manada bir sıçrama yok. Ama fiyat anlamında inanılmaz bir sıçrama var?? Artık doyum noktasına ulaşmadı mı bu piyasa??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone x 5000tl cikinca ohaaa cüşşş yuhhh bu nasil fiyatlarr söyliyenler şimdi huawei nin 7-8 bin tl bandinda olan cihazlara makul diyorrrr sebepp nedirr neden makull niçin makull dolar yüzünden mi pro 20 ile arasinda sadece 1 kamera fazlaliği + 200amh batarya+ 2k miydi ekrani sebebi bunu şimdi 3 bin tl fazla vermeye gerek varmi.??p20 pro 4500 satiliyorr şu firmayi şimartmayinn şimartinca cepleri soyuyor.!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodin

    Türkiyeye özel fiyat uygulanmış, yurtdışında 1000 euro olan bir telefonun Türkiye'de 7000 TL'ya satılabilmesi imkansızdır normalde, bakınız; iPhone XS yurtdışında 1000 dolardır yani P30 Pro'dan daha ucuzdur ama Türkiye fiyatları malum, adamların burada suçu yok, neredeyse yurtdışı fiyatına vergi eklemeden satacaklar... Şu "4K60FPS" diye saçmalayanlar da hayatlarında kaç kere 4K60FPS video çekmişler acaba, sorsan sanki yeni Star Wars filmini çekeceklermiş gibi davranıyorlar. 4K60FPS'nin kapladığı alanı gördükleri anda FullHD 30FPS'ye iniş yapacaklar haberleri yok, önemli olan bir cihazın videoda FPS değeri değil, videonun çamur gibi olmamasıdır. Bkz. iPhone XS ve XR videoları 30 FPS'de, Galaxy S10'un 60 FPS'de çektiğinden daha akıcı ve net videolar çekmektedir. Aynı Gimbal'a bağlayarak ikisiyle de video çekip videoda rastgele yerlerde durdurduğunuzda iPhone XSgillerin çok daha net çekime sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Bunu bir iPhone düşmanı, Xiaomi kullanıcısı olarak söylüyorum.

    4K 60FPS GEREKSİZDİR!!! Önemli olan Full HD de olsa, 30 FPS de olsa kaliteli, pürüzsüz video çekimidir...
    Aklıma çift çekirdek gereksizdir diyen Nokia ceosu geldi.
    http://www.scroll.com.tr/nokiaya-gore-cift-cekirdekli-islemciler-sacmalik/




  • bu fiyatları görünce aklıma direk şu geliyor madem fotoğraf çekimi o kadar önemli alırım bi 2000 liraya bi telefon geri kalan 5 bin lirayla da aynasız bir fotoğraf makinası alırım hem taşıması kolay olur hemde karşılaştırılamayacak kadar iyi fotoğraflar çekmiş ollurum. Gerçek bir hobi edinmiş olmakta cabası. He anlık fotoğraflar için (selfie vs) zaten gayet yeterli olur 2000 liralık telefonun kamerası. performansa gelirsek zaten şuan orta sınıf telefonların yapamadığı birşey de kalmadı. Bir çok telefonda ekrandan parmak izi okuyucu falan gibi teknolojilerde var. Ben ciddi ciddi bu şekilde düşünmeye başladım ve telefonumu değiştireceğim zaman kararımı bu yönde vereceğim.

  • Kendilerine bu fiyatla başarılar diliyor 3 hayırla uğurluyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boşa yaygara yapmayın telefonlara bu paraları daha fazlasını veren çok fazla aptal var su gibi satar bu da :D
  • Bir markayı tepenize bindirirseniz o da işte sizi böyle aptal yerine koyar.Bizim insanımız ölçüsünde davranmayı hiç bir zaman öğrenemeyecek ya bir metayı kutsallaştırıp ölümüne savunacak (apple samsung şimdi de huawei) yada yerin dibine geçirecek ortası yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakında ucuz dediğimiz markalarda da 9999 TL fiyat etiketli cihazlar göreceğiz. Durum hiç iyi değil. Altı üstü bir telefon, yapabileceği şeyler ekranıyla kısıtlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 28 Mart 2019; 1:43:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh ahhh psikolojik sınırımız vardı 1999₺
    Artık sınır mınır kalmadı fiyatlarda. Sınırlar hayalgücüyle orantılı arttı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burkiling

    Yine dilenciler doluşmuş, hiçbirşey üretemeyen ülkenin, hiçbirşey üretemeyen vatandaşlarıyız. 6000 lira avrupada ve amerikada asgari ücretten daha düşük bir para. Ne istiyorsunuz high END bir telefonun cipsin içinden taso gibi bedava çıkmasını mı? 4k 60fps çekemiyor diye bok atıyorlar, 10 bin liralık xsmax kutusundan 5 liralık şarj aleti çıkıyor, 10 liralık kulaklık ve saatini almak için bi 3500 lira daha gerekiyor... Burada birşeyin de beğenildiğini görmedim, aşağılık kompleksli insanlar gelip herşeyi kötülüyor. Adamlar kar amaçlı bir şirket yönetiyor, açlara yemek, fakirlere telefon dağıtmayı misyon edinen bir yardım kuruluşu değil. Beğenmiyorsan, işine gelmiyorsa alma vır vır vır yettiniz gerçekten
    Aynen katılıyorum 82 milyon nüfuslu ülkemiz 17 milyon nüfuslu Hollanda kadar üretim yapıyor ama onlardan ucuza ve rahat yaşamak istiyor. Sorsak hala donlarını bile anneleri alıyordur. Oysa ABD'de Obamanın kızı bile hamburgercide çalıştı. Orada kültür çalışmak kendi ayakları üzerinde durmak burada ise yan gelip yatıp bedava ekmek beklemek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 8000 TL olsa gider Samsung alırdım. Daha düşük bir fiyatlandırma bekliyordum ben. Bu fiyatlarla Samsung karşısında işleri zor. En iyisi şöyle bir 3 ay falan beklemek olacak. Hoş seçim sonrası dolar da pek yerinde durmayacak ama.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.