Şimdi Ara

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.056
Cevap
56
Favori
184.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • New game plus ile yeniden başlamıştım dlc ye daha çok var. Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022  Her oyuna girdiğimde ilk oynadığım gün gibi manzaralar bakıp abi ne kadar güzel ya diyorum. Robotların tüm parçalarını hala inceliyorum.

    İkinci oynanışta iyicene eksikliğini hissettiğim kesinlikle dogde mekaniği için insanlar ve hafif robot saldırılarına karşı, sadece paraşüt olarak kullandığımız kalkanı kullanmalıydık. Hazır var yapmışın fakat sanki oyundan sonradan çıkarılmış gibi yada 3. oyuna sakladılar.

  • Dlc yi dün gece bitirdim. Genel olarak çok beğendim. Bir iki tane hikayeli yan görev ve 1 tane harabe görebildim haritada onları da yaptım. Bir tane de karakol vardı sanırım. Haritanın çok büyük bir kısmı da açılmıştı. Sanırım fazla hikaye yan görevi koymamışlar. Daha çok robot keşifleri ve toplanabilirler vardı.

  • Yepyeni Harika Bir Açık Dünya: HFW: Burning Shores'da Sizi Neler Bekliyor?


    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022PlayStation Türkiyeyoutube
    PlayStation Türkiye'den herkese selamlar. Bu videomuzda 19 Nisan'da sadece PS5 için çıkan hikaye DLC'si Burning Shores'da sizi nelerin beklediğini anlattık, iyi seyirler. #HorizonForbiddenWest Horizon Forbidden West: Burning Shores'la ilgili daha fazla bilgi almak için: https://www.playstation.com/tr-tr/games/horizon-forbidden-west/burning-shores/ Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek PlayStation hakkında en güncel paylaşımlardan, haberlerden, çıkmış veya çıkacak olan oyunlardan en hızlı şekilde haberdar olabilirsin! Facebook: https://www.facebook.com/PlayStationTR/ Twitter: https://twitter.com/PlayStationTR Instagram https://www.instagram.com/PlayStationTR/
    https://www.youtube.com/watch?v=7I2fDBL7ec0
  • Horizon Forbidden West: Burning Shores PS5 - DF Tech Review - A Visual Masterclass



    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022Digital Foundryyoutube
    Horizon Forbidden West returns and looks better than ever in its Burning Shores expansion. Freed from the constraints imposed by having to deliver a last-gen version, Guerrilla Games adds extra detail and new technology to the Decima Engine. Forbidden West looked beautiful, and Burning Shores only adds to the spectacle. Oliver Mackenzie reviews. Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to DF Retro, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies or pullovers? Check out our store: https://bit.ly/2BqRTt0
    https://www.youtube.com/watch?v=YGZUM_s0McU
  • Ana oyundaki son boss dövüşünden daha iyisini DLC ye koymuşlar muhteşem kapışma oldu valla Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 


    zenith lerin silahı ayrı bir hava katmış oyuna silahı alınca rahatlıyor insan sürekli yay ok mızraktan biraz uzaklaşıyorsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 28 Nisan 2023; 13:35:26 >
  • Dlc oldukça güzel olmuş bence. Hikayesi güzel, karakterleri güzel, zenithlerin silahı ayrı bir hava katmış, yeni robotlar gelmiş. Yeni robotlardan özellikle denizde gezebildiğimiz waterwind çok iyi olmuş.

    Edit: 10 saat oldu, son görevdeyim şuan. Herkes de son görevin çok iyi olduğundan bahsetmiş. Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 


    Bunların dışında oyuna her girdiğimde hayran kalıyorum. Etraf öyle güzel gözüküyor ki sürekli fotoğraf moduna girip bir şeyler çekiyorum. Oyunu performans modunda oynuyorum onda bile inanılmaz gözüküyor. Hatta tüm konsollar arasında en iyi grafik/görsellik bu oyunda diyebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 28 Nisan 2023; 23:57:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son boss müthişti. Yapılması imkansız ve biraz zorlama duruyordu ama atmosferi muhteşemdi. Son görevle beraber The Frozen Wilds dlc'sini geçti benim için.


    Aloy'un seçimi ise beni şaşırtmadı, ilk oyundan beri konuşmalarından ve davranışlarından dolayı bunu bekliyordum zaten. Gerek var mıydı tartışılır ama beni rahatsız etmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 29 Nisan 2023; 18:4:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Targaryen96

    Son boss müthişti. Yapılması imkansız ve biraz zorlama duruyordu ama atmosferi muhteşemdi. Son görevle beraber The Frozen Wilds dlc'sini geçti benim için.


    Aloy'un seçimi ise beni şaşırtmadı, ilk oyundan beri konuşmalarından ve davranışlarından dolayı bunu bekliyordum zaten. Gerek var mıydı tartışılır ama beni rahatsız etmedi.

    Ana oyunu aylar önce platinledim ama DLC yi daha oynamadım. Aloy'da bi lezboluk seziyordum. Sizin mesajdanda öyle bi hava sezdim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Deathbringer kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın hocam, spoiler oldu heralde düzeltiyorum şimdi. Direkt yazmayınca belli olmaz diye düşünmüştüm başta 😅




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 29 Nisan 2023; 18:5:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Targaryen96

    Kusura bakmayın hocam, spoiler oldu heralde düzeltiyorum şimdi. Direkt yazmayınca belli olmaz diye düşünmüştüm başta 😅

    Önemli değil hocam zaten tahmin ettiğim birşey olduğu için DLC ile ilgili güzel yorumlar var ama MP oyunlar ve diğer bekleyen single oyunlardan ötürü bir ara indirime girdiğinde DLC yi oynamayı düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler oyunu Burning Shores'da dahil tüm haklarıyla satıyorum. Düşünen arkadaşlar pm atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horizon Forbidden West: Burning Shores için Yama 1.23 artık PS5'te yayında ve 'Seyka Into The Tower' ve Aerial Capture: North için çok istenen düzeltmeleri içeriyor.



    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

    Çeviridir :


    DÜZELTMELER VE İYİLEŞTİRMELER


    "Ana Görevler"


    - "Burning Shores" Ana Görevi'nde açılış sinematiğinden sonra kayıttan yeniden başlamanın "Makineleri Öldür" görevi sırasında oyuncuların öldürmesi gereken makineleri yok ederek ilerlemeyi engellemesine neden olan bir sorun düzeltildi.


    - "Burning Shores" Ana Görevi'nde Bilegut'un bir zıplama saldırısından sonra geometriden düşerek "Bilegut'u Öldür" görevi sırasında ilerlemeyi engellemesine neden olan bir sorun düzeltildi.


    - "Burning Shores" Ana Görevinde, belirli koşullar altında Bilegut cesedinin ortaya çıkmamasına ve oyuncuların özel bir kıyafet modunu kaçırmasına neden olan bir sorun düzeltildi.


    - "Burning Shores" Ana Görevi için "Seyka'yı Kuleye Kadar Takip Et" görevi sırasında hızlı seyahat etmenin, görev alanına dönüldüğünde Seyka'nın artık oyuncuya liderlik etmemesine yol açarak ilerlemeyi engellemesine neden olan bir sorun düzeltildi.


    - "To the Burning Shores" Ana Görevi için açılış sinematiği sırasında Aloy'un kıyafeti ve başlığıyla ilgili bir sorun düzeltildi.


    - "Heaven and Earth" Ana Görevi için "Tesis Girişine Bir Yol Oluştur" görevi sırasında hızlı seyahat etmenin ilerlemeyi engellemesine neden olan bir sorun düzeltildi.


    - "Heaven and Earth" Ana Görevi için vinç ve balista bulmacası sırasında Seyka'nın boşta kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi.


    - "The Stars in Their Eyes" Ana Görevi için bir Bilegut'un jeneratörü bloke edecek bir noktada öldürülüp kontrol düğümünü geçersiz kılmayı imkansız hale getirerek ilerlemeyi engelleyebilmesine neden olan bir sorun düzeltildi.


    - "For His Amusement" Ana Görevinde "Gücü Sıfırla" görevi sırasında kolu çektikten sonra kaydetmeden yeniden başlamanın ilerlemeyi engellemesine neden olan bir sorun düzeltildi.


    - "His Final Act" Ana Görevinde ısı emiciyi yok ettikten sonra geri gitmenin ilerlemeyi engellemesine neden olan bir sorun düzeltildi.


    - "His Final Act" Ana Görevinde, görevde çok hızlı ilerlemenin Seyka'nın arkadaş davranışında bir hataya neden olarak ilerlemeyi engellemesine neden olan bir sorun düzeltildi.


    - "His Final Act" Ana Görevinde oyuncuların Horus dokunaçlarına yaklaşırken takılıp kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi.


    - "His Final Act" Ana Görevinde oyuncuların Horus'un iç kısmından düşmesine neden olan bir sorun düzeltildi.


    Ve daha fazlası için :

    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022
    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022reddit
    r/horizon on Reddit: Horizon Forbidden West: Burning Shores – Patch 1.23
    https://www.reddit.com/r/horizon/comments/136gdor/horizon_forbidden_west_burning_shores_patch_123




  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    Ana görevdeki londranın giriş şifresini bul için düzeltme yok değil mi

  • Dlc yi update gelmeden oynayıp bitirdim ama bug denk gelmedi bana. Umarım tamamen çözülmüştür.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathbringer


    Ana oyunu aylar önce platinledim ama DLC yi daha oynamadım. Aloy'da bi lezboluk seziyordum. Sizin mesajdanda öyle bi hava sezdim


    Alıntıları Göster
    Seçenek olarak veriliyor. Ben bunun devam oyununa taşınacağını düşünmüyorum. Çünkü istiyorsan reddedebilirsin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-75F823CDA

    Seçenek olarak veriliyor. Ben bunun devam oyununa taşınacağını düşünmüyorum. Çünkü istiyorsan reddedebilirsin

    Alıntıları Göster
    Eğer seçenek varsa devam oyununa geçmeme ihtimalide var. Böylesi daha iyi olmuş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu oyunun grafiklerine bakıyorum, bir de star wars un rezil grafiklerine , EA en az microsoft kadar rezil bir firmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garabet son bölümdeyim, şimdi karakutuları ve hurda görevlerini tamamladıktan sonra final bölümü oynayıp dlc akacağım.. Aloyumla 130 saat gömdüm, zevk aldığım nadir oyunlardan oldu.


    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022
    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022
    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022
    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022
    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Videodakini yapmayı denediniz mi? 4. dakikadan sonrasına dikkat.



    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022Manugames92youtube
    Horizon Forbidden West Burning Shores DLC: All 3 ways to get the Words of Attainment
    https://www.youtube.com/watch?v=xspkoQ5I1Uo
  • ..Knight.. kullanıcısına yanıt

    Merhaba teşekkürler. Cok şaşırdım ben oraları hep gezmiştim. Yotubeden bakınca da böyle bir detay görmemiştim, sonradan güncelleme ile eklendi belkide. Cok makbule geçti

  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.