Şimdi Ara

Honor 90 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) - 15999TL + Honor Choice Earbuds X3 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
9
Favori
38.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

    Vergi indirimi yasalaştı mi ki? Ya da çıkacak mı kesin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    sadece yerli üretimlerde ve sadece lisans okuyanlara

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu ziraatten kredi kartından alınca 10 bin TL üstü olduğu için sonradan taksitlendirme yapınca faiz bindirmişti. Bende hepsipay'a telefonun parasını ikiye bölüp 8 8 para yükleyince banka hepsi paya ödediğin parayı 10 bin TL altı olduğu için faizsiz 4 taksit yapıyor. Yani iki yüklemeyide ayrı taksit yapılmış oluyor. Hepsipaydan girince yüklenilen miktar görünüyor telefonu ordan sipariş verebilirsiniz. Ben yaptım oldu inşallah sizinde olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xmuro312 X kullanıcısına yanıt

    Ziraat beyaz eşya kampanyasına katılarak 250TL ordan puan gelir aynı zamanda ziraat e-ticaret kampanyası ile 30TL gelir 2 farklı günde yaparsanız 30+30 TL alırsınız. 250'de beyaz eşya kampanyasından gelir 310TL puan kazanmış olursunuz ve puanlar anında yükleniyor.

    Ben paranın bir kısmını 9.000 enpara ile atıp ertesi gün 4 taksit yaptım yukarda bir arkadaş sormuştu bulamadım şimdi, akbank ise hepsipay taksit yapmıyor ama direk akbank axess ile alınırsa o zaman 5 taksit yapar yalnız jüzdan hepsipay ve hepsiburada ayrımını yapıyor farklı pos'dan çekiyor sanırım.

  • KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum evet bana bugün alışverişten sonra 250 TL verdi. İlk siparişimde hepsipaydan almamıştım faiz bindirdi sonradan iptal ettim hepsipaydan ziraat kartıyla alınca dediğiniz gibi hem 250 TL puan verdi hem de faiz almadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya bitmiş sanırım kulaklık eklemiyor ve 1000 TL düşmüyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antireis A kullanıcısına yanıt

    An itibari ile sıkıntı yok. Varsayım olarak kampanyadan bir kere yararlandıysanız ve ikinciye almak istiyorsanız belki o yüzden kampanyaya dahil etmiyor olabilir, başka bir sorun gelmedi aklıma açıkçası.



    Honor 90 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) - 15999TL + Honor Choice Earbuds X3
  • bilalkay kullanıcısına yanıt
    güncelleme manyaklarına bunu anlatamazsın. herifin telefonda oyun oynayıp müzik dinlemekten başka yaptığı birşey yok ama "abi güvenlik açıklarına önlem almazsan pişman olursun" diyo. sanki ben hergün Starbucks'ta paylaşımlı ağdan İnternete giriyorum gibi. ya da Google play den sürekli isimsiz uygulama indiriyorum gibi.

    yahu sizin normal kullanım senaryolarınızda blueport gibi açıklar üzerinden saldırı yeme ihtimaliniz bile çok düşük. person of interest dizisinde yaşamıyoruz. hadi saldırı yedin diyelim adam en fazla indirmiş olduğun filmleri falan araklar.

    ben hayatımda iyi bi güncelleme görmedim. tersine firmalar güncelleme ile 4 seneden sonra telefonların kamera kalitelerini bile düşürüyorlar.

    LG televizyon var, güncelleme zorlanması yapmazdı. yanlışlıkla güncelledim. güncellemez olaydım. şimdi eğer yeni güncellemeleri reddedecek olursam televizyon bozuk şekilde çalışmaya başlıyor. youtube'dan ya da usb den film izlerken dahi görüntü donuyor ve ekranda "bu donmalar uyku sinyali zayıf olduğu için oluyor güncelleme yapın düzelir" diye pop-up mesaj çıkıyor. youtube lan bu, ne alaka uydu ile. ve gerçekten güncelleme yapınca düzeliyor, sonraki güncelleme gelince gene bozuluyor otomatik. şaka gibi ama gerçek. yani ben bu televizyonu köye götürmeyi düşünmüştüm köyde internet çekmiyor pek. düşünün köyde olsak TV kullanılmaz hale gelecek yahu. 2 senelik TV bu abi. şaka gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    +ois yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baldbani kullanıcısına yanıt
    Aynen
    Ben kendi adima s20feyi bile buna tercih ederim kamerası kötü telefon kullanırsan sosyal medyada var olamıyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medyada var olmak istiyorsanız zaten amiral gemi telefonlar ve ozellikle iphone kullanmaniz lazim. Bunlarla zaten iyi sonuc alinmaz, boyle bir iddialari da yok zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb sepetimde iki gundur duran telefonu, yanindaki gozuken kulaklik hediyesini cikarmis, sadece telefon gozlukuyor. Oysa gece de duruyordu kulaklik. Simdi karti ayarladim alim yapayim diyorum kulaklik yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar, hb ve honor turkiye ile gorusmem sonrasinda kulaklik kampanyasini hb nin yaptigini ve honor un mudahale edemedigini orendim. Sotoklar bittiginden artik kulaklik vermiyorlar. Bugum benim sepetimde de kulaklik gitmisti.

    Honor u aradigimda kulaklik yerine 1000tl sepet indirimi haricinde 1000tl hediye ceki verilecegini ogrenmis oldum.

    Telefonu kapatinca tekrar baktim ki gercekden eylul 1 in gecesine kadar yani bir bucuk gunluk bir kampanya olmus.

    Kulaklik olsa iyi olurdu ama buda kulakligi olanlar icin iyi bir firsat sayilir. Satis fiyatina zaten satmak zordu, satma ile ugrasmadan direk 1000 tl hediye ceki verilmis olacak. Asagiya resimlerini ekliyorum kampanyanin.
    Honor 90 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) - 15999TL + Honor Choice Earbuds X3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yurt dışı s21ultra almak daha mantıklı gibi.

  • 12 gb ram 512 gb rom çok dikkat çekici olmuş. 200 mp kamera nasıldır fikrim yok ama kağıt üzerinde telefon gayet güzel duruyor. 15 bin tl ye 12 gb ramli 512 gb depolaması olan başka bir telefon yok. Telefonun 2 eksiğini gördüm ben. Bir mono hoparlör olması ama belki kaliteli bir hoparlördür testlere bakmak lazım. İki ois olmaması. Tabi eis vardır diye tahmin ediyorum yazılımla da çok iyi performans alınabiliyor. Snapdragon 7 gen 1 de antutu 10 da 700k puan alan bir işlemci. Ben 15 bine göre cihazı iyi buldum. 256 gb depolama 8 gb ram li s21 fe nin 19 bin tl olduğu düşünülünce depolamaya önem verenler için 512 gb depolama 12 gb ram için 15 bin tl baya iyi fiyat. Fakat 8/128 s21 fe benzer fiyatlarda bulunabiliyor. S21 FE oisli kamerası, stereo hoparlörü ile öne çıkıyor. Keşke bu cihazda pintilik yapmayıp ois ve stereo hoparlör koyup 8/128 gb lik versiyonu daha ucuza satsalarmış. 12-13 bine çıksaydı fiyat performansta çok iyi olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 2 Eylül 2023; 5:56:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Suya, toza dayanıklılık yok. Sudan koruruz da toz işi sıkıntı olur mu?

  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    imei atılıyor mu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar deniyimlerimi aktarıyım

    Telefonu 23 ağustosta aldım yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.Kargodan kulaklık çıkmadı o mevzu hala sürüyor sonuç alamadık.

    Telefonun pili 1 günü rahat çıkartıyor.
    İnce bir telefon kenarlarda kavis var ama o kadar abartı bir kavis değil.
    Benim telefonda yazılımsal bir sıkıntı var daha çözemedim telefonu kullanırken ekran kararıyor tuş kilidi modununa giriyor pin kodu veya parmak iziylr tekrar açabiliyorım telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama 1 gün sonra tekrar yapıyor garip bir sorun.
    Huawei alt markası olduğunda honor play kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım ama o zaman ki yazılım kalitesinden şuan geriye gidilmiş böyle saçma sapan hatalarla karşılaşmadım.

    Bence almadan önce iyice düşünün ben çok memnun kalmadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt

    25 binden asagi yok, arada 10 bin liralik fark, ozellik farkini soylemiyorum bile ama yurt dışı alim yaptikdan sonra server kayit yaptirmak lazim. 20 bin daha verilse zaten tr piyasa fiyati oluyor. Server kayit guvenilir varmi ki, hem guncel fiyati nedir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.