Şimdi Ara

HepsiJET Kaybolan Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 Kasım 2023 tarihinde Boyner'den sipariş verdiğim ürünüm 18 Kasım 2023 tarihinde kargolandı. Fakat o tarihten bu yana hiçbir güncelleme yapılmadı. Anadolu TM Aktarma Merkezinde takıldı kaldı. HepsiJET ile görüştüğümde yoğunluktan kaynaklı dendi. Şikayet kaydı oluşturuldu fakat tarafıma bilgilendirme yapılmadı. Kargo firmasından fayda göremeyince Boyner'e durumu anlattım, onlar da kargo firması ile görüşüp dönüş yapacaklarını söylediler. Yani 3 haftadır ortada olmayan ürüne para verdim ve iade edebilmek için elime geçmesi gerekiyor. Büyük ihtimalle de kaybolduğunu düşünüyorum.




  • Hb kargo takipte "siparişi kargoda iptal et" seçeneğine baktınız mı ?HepsiJET Kaybolan Kargo 

  • Merhaba,


    HepsiJET takip sekmesinde böyle bir seçenek bulunmuyor maalesef. Siz söyleyince tekrar kontrol ettim.

  • oWzHuannN O kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı olmaz para iadesi alırsın aynı durum sendeoda başıma geldi 25 gün kargo bekledim 😂
  • oWzHuannN O kullanıcısına yanıt

    İptal etme seçeneği hep vardı diye hatırlıyorum, satıcı hb değil bu arada HepsiJET Kaybolan Kargo 



    HepsiJET Kaybolan Kargo
  • benzer bir olay başıma geldi. kargo kendisi tarafından teslim alındı dedi ama ortada gelen birşey yoktu. birde sürekli geldikleri iş adresi.


    gergin bir telefon trafiğinden sonra dağıtıcının 2 sokak arkada ben tanıyorum onları dediği bir yere bırakıldığını öğreniyorum. bir bar mış. ordan alabilirmisiniz dedi bana :) etrafımda onlarca bar mevcut kapı kapı kargomu benmi arayım dedim.


    bu söylediğiniz duruma göre sizi avukatıma yönlendireyim isterseniz durumu birde ona anlatın dedim, 10 dk sonra kargocu kan ter içinde paketi almış getirdi buluverdi adresimi.

  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

    Hocam ürünü Boyner'den sipariş verdim ama bende böyle bir seçenek çıkmadı. Sadece adres değişikliği vardı belki ürünü depoda ararlar diye değişiklik yaptım ama nafile.

    HepsiJET Kaybolan Kargo
  • izzmarit kullanıcısına yanıt

    İlginiz için teşekkür ederim hocam. Ekran görüntüsü attım yani herhangi bir güncelleme olsa iade sürecini başlatıcam ama hareket yok. Ben de çalıştığım yere söyledim. Sanayi bölgesiyiz yani bize gelmeme gibi bir durumu olmuyor çünkü başka yere bırakma şansı yok. THH'ye durumu izah etsem yardımcı olurlar mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.