Şimdi Ara

Hepsiburada Fiyat Mağduriyeti ( istikrarsızlığı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ** Edit : Sikayetvar linki eklendi.


    Merhabalar,


    17 Ağustos Çarsamba günü hepsiburada.com üzerinden SATICININ da bizzat HEPSİBURADA olduğu Samsung marka bir TV alışverişim oldu ve 18 Ağustos günü TV teslim edildi. ( 7.498,99 TL )


    Hepsiburada Fiyat Mağduriyeti ( istikrarsızlığı )

    Teslim ile birlikte kutu açılmadan yetkili servis tarafından ürün montajı icin servis kaydı oluşturuldu. Servis 19 Ağustos Cuma günü icin randevu verdi. 18 Ağustos Persembe akşamı ürünün sayfasına baktığımda, yine satıcının hepsiburada olduğu ürünün fiyatının herhangi bir kampanyaya girmeden 200 TL düştüğünü farkettim. Şaşırdım. ( Üstelik döviz fiyatlarını her yerde bahane edildiği bir dönemde bırakın sıvı fiyatının düşmesini yaklaşık olarak 15-20 kuruş arttığı bir günde )


    Hepsiburada Fiyat Mağduriyeti ( istikrarsızlığı )

    Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Gece 23:30 civarında yapılan görüşmede olayı anlattım. Hepsiburada müşteri hizmetlerinin bana vermiş olduğu cevap, “ Bu noktada ancak ürün iade işlemi başlatmalısınız. İade ettikten sonra yeni fiyat üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz. Bunun dışında farklı bir şekilde yardımcı olamayız.” oldu. Ben de bu görüşmede iade işleminin başlatılması, araya haftasonunun girmesi ile birlikte bu işlemin tamamlanıp, tekrar bir siparişi tamamlamanın en iyi ihtimalle 5-6 günü bulacağını, tarafımın bu şekilde mağdur edilmesi yerine bir hediye çeki tanımlamasının mümkün olup olmadığını sorduğumda, böyle bir şeyim mümkün olmadığı tarafıma iletilmiştir. Aynı gece şikayet var sitesinden şikayet bildirimi oluşturdum. 19 Ağustos Cuma sabah 10:30 civarında hepsiburada genel merkezinden arandım. Ürün fiyatının, benim aldığım fiyat ile aynı olduğu, piyasaya bağlı olarak anlık fiyat değişikliklerinin olabildiği ve bu konuda yardımcı olunamayacağı bilgisi verildi. Evet, şikayetim üzerine, çözüm yolu olarak gerçekten fiyatı yukarı çekmişler :)


    Hepsiburada Fiyat Mağduriyeti ( istikrarsızlığı )

    100 TL - 200TL önemli değil. Ancak ismine güvenerek (!) alışveriş yapmayı tercih eden müşterisini ( ki uzun yıllar müşterisiyim. İyi miktarda alışverişlerim de olmuştur ) “aptal” yerine koymaları beni sinirlendirmiştir. Ortada herhangi bir anlık kampanya bilgisi, piyasa hareketliliği olmadan fiyatı düşürmek, ardından alınan şikayet üstüne fiyatı tekrar yukarı çekmek hepsiburada ismine yakışır seviyede. Kendilerini rakip olarak gördükleri online alisveris sitelerinin abonelik sistemlerini kopyalamak yerine, müşteri memnuniyetlerini nasıl sağladıklarını kopyalamalarını kendilerine tavsiye ederim. Bu alışverişim, kendileri ile yaptığım son alışveriş olacak. Bundan sonraki süreçte ama 10 lira ama 100 lira fazla veririm ancak kendi siteleri üzerinden 1 kuruşluk dahi alışveriş yapmayacağımı belirtirim. Buradaki arkadaşlar da bu tecrübeleri göz önünde bulunduracağından sizleri bu deneyimle ilgili bilgilendirmek istedim.


    SİKAYET VAR LİNKİM :

    Hepsiburada Fiyat Mağduriyeti ( istikrarsızlığı )
    Hepsiburada Fiyat Mağduriyeti ( istikrarsızlığı )www.sikayetvar.com
    Hepsiburada Müşteri Hizmetleri ve Ürün Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/21971121



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 19 Ağustos 2022; 12:3:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.