Şimdi Ara

Hatasiz boyasiz araba dururken, hatali boyali araba aldim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
7
Favori
17.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Böyle huyları olan 1 ay benle takılsın hiçbir şeyleri kalmaz. Tlc'de ki temizlik bağımlıları hesabı
    İş yerinde sürekli düzenli olarak kaza sürtme vs. Oluyor.
    Geçende 3. Ayındaki arabaya adam yol kenarında parktan önüme atladı göçük var. 1 ay oldu hala yaptıracaz
    Çukurlardan yavaş geçmek mi en büyük korkum balatalar bitmesin diye hiç yavaşlamam aynısı kasisler içinde geçerli
    Not: baba parası vs. Diyenler çıkacaktır elbet insan büyüğünden ne görürse onu yaparmış. Ben böyle gördüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Buradaki yorumları okuyunca,Aksaray'da kadına çarpıp,arabasının ne hale geldiğini düşünüp ağlayan kadını fazla suçlamamak lazım.
  • Nasıl bir ülke bu ya, çarpışan arabalar vardı lunaparklarda, onlara dönmüş!
    Kimse de demiyor ki, bunun normali arabalar birbirine sürtmeyecek, normal olan kaza değil, sıfır kaza, herkes yolunda gidecek!
    Tabii bu da mühendislik yani eğitimli nesiller istiyor, yolu yapan da eğitimli olacak, arabayı süren de eğitimli olacak!
    Sanki kaos ortamında savaşta yaşıyoruz, milletin durumu hiç normal değil, bu kadar kaza, ölüm normal değil. Yaya da riskte, sürücülerde riskte!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    ben de yaptım 4 sene oldu
    1999 avensis station aldım 383000 km deydi
    boyalı vs şimdi cuma günü kaldırıma sürttüm iş yerinden arkadaşlar sürttün dedi
    sürtmek için aldım zaten dedim
  • Arkadaşlar boya badana işleri boş işler,aracımın motor kaputunu yoktan yere geçen hafta çizdiler mesela?Nedeni ne olabilir bunu yapan nasıl bir ruh halinde olabilir inanın çıkamadım işin içinden? Geçen ay başka bir aracımın arka sol tarafına park halinde iken vurup kaçmışlar.

    Alın size park halinde masum bir şekilde kendi halinde kimseye bir zararı yokken, motor kaputu bir bilmem ne çocuğu tarafından çizilmiş bir araç.

    Sıfır araç da alsanız,kozmetik açıdan hatasız ikinci el de alsanız her an herşey olabilir.

    Hatasiz boyasiz araba dururken, hatali boyali araba aldim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 15 Nisan 2019; 10:10:47 >




  • Bende aynı durumdaydım fakat arabamı sattım 6 aydır araba sahibi değilim. Bisiklet ile şehir içinde bir çok yere gidebiliyorum :) Kafam rahat.
  • türkiyede türkler arabasına kendinden çok önem veriyor demir yıgını olduğunu bi anlayamadılar çizilirse çizilsin kırılırsa yaptırırsın ne bu delilik anlamıyorum psikolojik problemleri var milletin
  • Doğru diyorsun da ülkemizde para kolay kazanılmıyor biliyorsun.
  • Ülkemizde para kolay kazanılmıyor bu doğru. O yüzden bir araç alırken kafanız rahat kullanabileceğiniz bir şey alın.
    Bende var bir tane 2000 model üstelik sağ arka çamurluk kenarında avuç içi kadar bir boya var gerisi boyasız değişensiz. Ama kafam rahat. Çizik oluyor, kapı izi oluyor, en son ne zaman yıkandı derseniz yağmuru saymazsak ne zaman yıkattığımı unuttum. Şimdi yıkatsam rengi değişir arabanın. He gri araba olmasının avantajı var burada ama yıkattığımda "Oha bu arabanın jantları bu kadar açık mıymış" diyorum. İçi temizdir arabanın dışı pek umurumda olmuyor.
    Kafam rahat o bana hizmet ediyor ben ona değil.
  • Neyini bu kadar kafaya takıyorsunuz anlamadım. Sonuçta araba bu ya sizi A noktasından B noktasına götürecek metal yığını bişey, çizilirde vurulur da herşey olabilir. Onuda bi kuruş eksiğine satarsın olur biter. 30 yaşındayım 18 yaşımdan beri 5 araç falan değiştirdim vurdular da çizdiler de. Ama bigün bile uyurken bunu kendime dert etmedim etmem, bi kere öküzün teki aynamı kırdı, mahallede sayısız kes çizikler oldu, yine öküzün teki tamponu içine gömdü vs vs. Hayat kısa hocam kafaya takılacak çok daha önemli şeyler var arabaya bu kadar anlam yüklemeyin. Araç bu ya tv gibi telefon buzdolabı çamaşır makinesi gibi bi alet işte. Tyler durden reisin bi lafı vardı "sahip olduklarınız zamanla size sahip olur" diye o geldi aklıma açın bi Fight club izleyin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu 4 yıl önce yaptım 👍🏻☺️ ortalama değerden düşük aldım arabamı, hala da biniyorum, satarken de aynı şekilde ortalama değerinden aşağı satacağım. Bu halinden daha fazla değer kaybetmeyecek sonuçta. Rahat rahat binip acemiliğimi attım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla Nasrettin hoca misali, okudum, haklısın, yorum yazıp, eleştirenler olmuş, baktım ki; onlar da haklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 15 Nisan 2019; 21:22:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatalı aracı neden almam anlatayım.

    1-) Tramerde eğer kayıt çıkıyorsa (tutarı yazmasa bile, ağır hasarlı yazmasa bile) kesinlikle trafik sigortası 2 veya 3x oluyor. Tecrübe konuşuyor bu konuda inanmayan denesin.

    2-) Kazalı araç daima başa bela oluyor. Sanayide ahbap ediniyorsunuz artık. Sebebi şu bugün ortalama bir araçta 3.000 parça bulunuyor. Kaza anında bunların 100'ü hasar alsa veya arızası tetiklense sanayiden çıkamıyorsun. Bak daha şasisi işlemlilere girmedim bile, gönyesi bozulan araçta öyle sorunlar oluşabiliyor ki insanın aklına gelmeyen başına geliyor. (Mesela yoğun trafikte durup dururken aks kesebiliyor ve rezillik yaşatabiliyor.) Bir diğer önemli durum ise elektrik arızaları, yine kazalı araçlarda elektrik aksamı özensiz toplandığında yangına kadar götürebilen sorunlar oluşuyor. Sürekli yanan ikaz lambaları da cabası.

    3-) Bu araca kendi canınızı ve ailenizin canını emanet ediyorsunuz. Binde birlik kaza ihtimalini arttıracak bir araca bile bile binemem. Ailemi seviyorum ve değer veriyorum.

    4-) Satarken verem olursun, zaten ucuza verirsin ama yine de fiyat kırmaya çalışırlar, insanların konuşmaları canımı sıksın istemiyorum. Satış sonrası da aracımı sattığım kişinin yüzüne bakabilmek isterim. Kimse mağdur olmasın.

    Sizin yerinizde olsam hayat tarzımı değiştirirdim. Binebileceğim en güvenli ve konforlu araca biner ve deyim yerindeyse tepe tepe kullanırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 10 yıldır araç kullanıyorum, kolon dibi kültürünü ilk defa duydum, kıl tüy adamlar arasında çok yaygın bir durum olsa gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahmetli babamdan 2004 model combo miras kaldı eşek niyetine biniyorum şimdiye kadar üç dört arabaya vurdum çizik var mı diye bakmadım bile kendi paramla araba alınca ne olacak çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7dreaMSoLdier_ kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyat ama hatalı olan daha iyi bir model herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otopark da kolon dibi nedir? Ben normal herhangi bir boş yer bulunca 2 rekat şükür namazı kılasım geliyor.

    Yıkama işini de yılda 2-3 defa iç dış yaptırırım o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara içip boş zamanlarında araba muhabbeti çeviren tipler var. arabadan başka bişi bilmeyen. hasbel kader herkeste de olunca bu tipler doktor muamelesi görmeye başlıyor sonra vuruksuz çiziksiz. araba muhabbeti alıp başını gidiyor durup dururken 1.5 tonluk demir plastik yığınının kölesi oluyoruz. keşke herkes kendi arabasını tamir edebilse istediği gibi modifiye edip boyasa değiştirsr araba o zaman güzel olur şimdi yazarın da bahsettiği gibi patlamaya hazır bomba gibi takılıyor hayatımızda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😂
    Bende eşim yeni ehliyet alacak. 34 binlerde LPG ki manuel aracım var. Sıfır almıştım. Eşim rahat kullansın diye 1.0 tsi golf dsg comfortline alayım diyorum. Hayır kendim de kullanacağım ama acemi olan eşim de kullanacak. Bende ki de iyi cesaret. 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şiirmi yazıyon arabamı alıyon bırak sen bu işi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.