Şimdi Ara

Haksız süresiz ban (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 6 Şubat 2024 tarihli mesajımda şöyle demişim


    Alıntı

    metni:
    Konuya yöneticiler açıklık getireceklerdir diye düşünüyorum detaylı inceleme yaptıktan sonra.


    Üstte de @Nat Alianovna açıklama yapmış.


    Açıklamayı beğeniriz beğenmeyiz başka bir husus.


    Benim bu konuda bahsettiğim hususlarla ilgili de gerekli güncelleştirmelerin yapıldığı ve aksiyonların alındığına dair tarafıma ulaşan bilgiyi de burada paylaştım.


    Konunun ilk mesajında bahsettiğiniz konuyla ilgili de @Nat Alianovna bir yanlışlık var ise düzeltilir demiş. Bu konuda arka plandaki süreci bilmediğimiz için ne desek havada kalır zira süreç akışını bilmiyoruz.

  • Hocam bir de benim yazdığım mesajlardan da tatmin olmuyorsun gibi hissediyorum, bilmiyorum ne yazmalıyım? Fikrim ne ise onu yazıyorum konular hakkında.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Sorun da "açıklanmaya çalışılması" zaten... AÇıklama için uğraşıldığında zaten uğraş sonucu birşeyler çıkar... Hatayı kabullenmek kolay değil.


    Dİkkat edersen; ceza sebebi ortada olduğu halde bir yığın sebep daha sıralandı. Gerçek dışı oldukları ortaya konunca, artık verecek cevap kalmadı. Ancak haksız olduğu ele alınan ceza hala var.


    "düzeltilir" iması üzerine sonuç beklemeye başlayınca gelen "fazla beklenti olmasın" cevabı da manidar... Nasılsa arka planı göremiyoruz diye buradan geçiştirme cevaplar fayda sunar sanılabilir. Halbuki "Emrolunduğun gibi dosdoğru ol ! "

  • Sözü geçen üyenin videolarını ben de izledim reklam olarak hiç algilamadum bilakis faydalı buldum. Katkı sağlamak neticede sadece klavyeden kelime cümle yazmakla olmaz.

    Netlik şeffaf olmak yönetim gibi yapılarda birinci düstur olmalı bence. Hem kafada soru işaretleri kalmaz, hem de herkese eşit adil davranildigini göstermenin eşsiz yöntemidir.

    Gündelik hayatta modern mi dersiniz iş temposundan vb. uzun süreli katılım sağlamak pek mümkün değildir hak verirsiniz. Benim de katılım zamanıma göz gezdirirseniz yoğun katılım sağlayamadığımı göreceksiniz. Benim gibilerin bot olduklari anlamı taşımamalı.

    Resmi kurum olmadığını bilsemde, yönetim bu örnekteki gibi açıklama yapmakta bir süre belirleyebilir (bir hafta, on gün) ve bu zaman diliminde sadık kalınarak içten davranirsa inanıyorum ki foruma artı değer katacaktır.
  • Var olasın reis!!! Değerli bir forum yöneticisi olarak sağduyunla örneksin!!!



    https://forum.donanimhaber.com/lite-windowsu-kendiniz-yapin-kafaniz-dinc-olsun--158219260 konusuna bakar mısınız ?

    Sayın konu sahibi @MDK foruma katkısına telşekkürler, benzerlik sebebiyle ele almaktayım. Konu içeriğiyle alakası yok ama yakın zamandaki benzer vaziyet.


    Eklediğim konu sahibi değerli forumdaşımız konu açmış ve konusuna video eklemiş. Eklenebiliyor ki eklemiş. Ne var ki bunda ? Bi şe yok zati. Konusuna yazmış ki;


    Alıntı

    metni:
    Takıldığınız yerde youtube video altına sorulartınızı yazın, yardımcı olmaya çalışırım. videoyu faydalı blursanız youtube takip ve beğeni rica ediyorum.,k.g.


    Video kendi kanalından ve ayrıca hem de kanalına detsek istiyor. Gayet normal ? Fayda üretmiş ve desteklenmesini de talep etmiş. Ne var ki ? Hiçbişi yok hatta foruma katkı sağladığından başarı demektir. Faydalı forumcu.


    Peki banlanmış forumdaşımızın neyi vardı ki ? İşte aynı biçimde hiçbişi yoktu. AMa birisi değerli iken diğeri banlı.... Haksızlığın da ispatı. Hem de banlanmış olan forumdaşımız sadece teknik bir geziyi meraklılarına sunmak için konuya kendi kanalından video eklemiş ve kanalına destek dahi istememiş. Hatta o kanalın kendine ait olduğu bile muamma yönetim için, isim benzerliğinden yola çıkılmış.... Eski ve faydalı bir üye bir anda hiçe sayılmış ve hatadan dönülmek istenmiyor... Nasısa forumcunun önemi yok.


    Şimdi bombayı patlatalım; powerstorm bu banlanmayı savunuyordu ama bu mesajda bahsettiğim konuyu düzenlemiş ve kendi kanalına destek mesajlarına ellememiş.... Biri için süresiz ban iken diğeri için medar-ı iftihar.... Banlanırken uyarı bile yok.... EN azından uyarı ya da düzeltme istense başka olurdu.


    Bahsi mevzu iki forumdaşımız da kıymetlidir. Peki ya yönetimin bu tavrı ?


    Haksız süresiz ban




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.