Şimdi Ara

Haksız linç yiyorum yardım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
15.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şikayetini alman iyi olmus kardeşim..S.e uğraşma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır sifreni nasil ele geçiriyor orası ilginç. Yani tanidigi tarafindan hesabi çalınmadan once ilgili kişi bir zahmet komplike bir sifre kullanacak. Şikayetini geri cekmeseydin kız belli ki kompleksli ve bu derece bir suc isleyecek kadar da gözü kara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 7 Ağustos 2020; 10:2:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İntikam almak isteyen kadın aşık kadındır. Belli ki arkadaş kızdan ayrılmış. Güçlü bir duruş sergileyerek, karakterini ortaya koyarak taviz vermeden tekrardan yol vermiş. Forumda kız peşinde koşan gençler iyi okusun mesajları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilişim şutlarına şikayet et eğer söylediğin gibi ise

  • kardeşim bunun devamı gelir bilgin olsun, bugün şikayet etmezsen yarın daha fazlasını yapar. ki sen kendini kanıtlayamazsan yarın bir gün kariyer hayatını da etkiler. bilgin olsun. bu gönderdiğin konuşmalara kimse inanmaz çünkü montaj der. malum halkımız hala cahil. o yüzden belgeye dayalı hareket et bence.

  • Güzel kurgulanmış csb helal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zero Degrees kullanıcısına yanıt

    ne tedirgini manyak mısın ya?

    o seni düşünmüş mü, bunları yaparken? seni nasıl ağlatırım kudurturum diye düşünmüş

    böyle insanlar acı çekmedikce akıllanmaz

  • Geçmiş olsun. Yalnız ben olsam şikayet etmekten vazgeçmezdim, bütün bunları kurguladığı gibi sonucunda da adli bir yaptırımın uygulanabileceğini yazar iken düşünmesi gerekirdi, demiri tavında dövmek lazım daha sonrası için tekrardan böyle birşey yaşamayın olay iyice tatsız bir hal almasın. Konu gerisindeki yorumları okumamıştım ama sanaldan bir tanışmaymış ve hiç buluşmadığınızı söylemişsiniz. İnsan hiç buluşmadığı, yakınlaşmadığı birine nasıl aşık olabilir, nasıl bir sevgi bağı kurabilir bilemiyorum. Erotomani denen bir rahatsızlık var sanırım karşı tarafta aman dikkat edin.

  • Yerinde olsam dava ederim. Gözü yiyorsa başka bir şey daha yapmaya çalışır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yayılmasını en iyi şikayetçi olup onu paylaşarak önleyebilirsiniz. Olay sizin aranızdaysa başkalarını bulaştırmayın, sizin aranızda değilse en iyi alternatif şikayetçi olmaktır. Adresinizi, telefonunuzu öğrense ne olacak. Biraz fazla büyütmüşsünüz olayı

  • EsasHakkındaMütalaa kullanıcısına yanıt

    Öyle yazmıyor ki hocam.


    Sonrasında ne yapabilirim diye düşünürken, soluğu emniyet müdürlüğünde aldım. Bayramın 2. günü olması dolayısıyla ve küçük bir yer olduğu için siber suçlardaki görevlilerin tatilde olduğu, salı günü gelecekleri söylendi. Sadece bahse konu twitlerin çıktılarını aldılar ve müracaatımı yaptılar. Sonrasında ise salı günü bu twitleri kimin yaptığının ortaya çıkacağını söylediler.


    Ertesi gün olunca olay iyice büyüdü. Yaklaşık 2-3 saat sonra eski kız arkadaşım twitterdan DM yoluyla benimle iletişime geçti.


    yazıyor. Yazılana göre polislerin tespit etme durumu yok yani, kız olay büyüyünce (sosyal medyadan) itiraf ediyor.


    Tabi ki bu konuya da direkt inanmamak lazım ama ben anlatımda şüphe yaratacak unsur olduğunu düşünmüyorum.

  • Seni bu rezil duruma düşüren kişiden şikayetçi olma gel forumdan yardım iste. Ne olursa olsun böyle düşüncesiz bir hareketin cezasını çekmeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Salı günü siber suçlar, eski kız arkadaşımın yaptığını tespit ettiler. Adresine kadar her şeyini buldular ancak buna dair belgeyi bana vermediler."


    Arkadaş anlamıyorum ki ne kullanıyorsunuz bu neyin kafası??? Bayramın ikinci günü şikayet etmiş ilk iş günü polis amcalar eski kız arkadaşın yaptığını tespit etmiş, adresini bulmuş falan filan. Siber suçlar şikayet üzerine kafasına göre değil SAVCILIK TALİMATIYLA hareket eder. Gidersin polis biriminde ya da müracaat savcılığında ifade verip şikayet oluşturursun sonra SAVCILIK MAKAMI soruşturmaya gerek görürse ilgili birimleri RESMİ TALİMATLA harekete geçirir. Twitter' dan bahsedilen hesabın IP logları talep edilecek. Ip logları -verirlerse- gelecek. Sonra o ip hangi servis sağlayıcıya aitse o servis sağlayıcıya müzekkere gidecek. ( VPN filan kullanıldıysa ayrıca geçmiş olsun )O servis sağlayıcı yazılı olarak cevap verecek. Abonelik kime aitse ifade vermeye çağrılacak ya da abonelik adresinde arama yapılacak v.s v.s v.s


    Siber suçlar 24 saat içinde o tweetleri atan ip numarasını buldu, ISS' den ip numarası ile bilgileri istedi , oradan adrese ulaştı. Kamu/Devlet güvenliğini ilgilendiren bir şeyler oldu da gözden mi kaçırıyoruz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tüüfektank -- 7 Ağustos 2020; 14:27:9 >




  • Adamın dert ettiği şeye bak ya. Kız bilgilerimi öğrenecek diye şikayet etmeyeyim. Kadınlar en ufak şeyde viyaklıyorsa sen de acıma sakın. Bas şikayeti rezil olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 7 Ağustos 2020; 14:25:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede bir erkeğin hayatını kaydırmak bu kadar kolay işte, sende aklını başına al ve dava et şikayetçi ol bu kadar pısırık olma
    Kızın tipini gördüm nasıl mücadele edemiyorsun bunla siniyorsun hemen, yıllardır başını ağrıtıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüüfektank kullanıcısına yanıt

    Bilader rahatsız mısın sen? Niye yalan söyleyeyim. Müracaat ettiğim her şeyi illa detayına kadar gireyim mi? Bu kız bana olay günü telefon numarasını gönderiyor. Ara konuşalım diyor ama aramıyorum. Bu kızdan şüphelendiğim için telefon numarasını da veriyorum polise. Siber suçlar ise salı günü saat 10.30 da beni arıyor ve şüphelinin bulunduğunu söylüyor. Ben de soruyorum Gizem mi diye evet diyor. Her şeyi tespit ettik. Gelip ifade verirseniz adli süreç başlayacak diyor. O tespit ettiklerine dair belgeyi istediğimde ise onu veremeyiz diyorlar. Bir kişiyi tespit etmek aylar sürmez. İşini bilen 1 saate halleder onu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüüfektank kullanıcısına yanıt

    Ayrıca her soruşturma öyle yürümez. Bilmediğiniz konulara bodoslama atlamayın. Polise şikayette bulunabilirsin. Aynı şeyi adliye de müracaat savcılığına da yapabilirsin. Bizim yaptığımız şey müracaat. Şüpheli tespit edillince ve şikayetçi olunca o bahsettiğin savcı talimatı kısmına geçiliyor zaten. 5 yıl adliye de çalıştım bir her şeyi siz biliyonuz. İnanılmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

    Şifremi ele geçirmiyor. Kopyala yapıştır bir şeyler yapıyor ve hallediyor. Dikkat ederseniz zaten twit etkinliğini görüntüle diyor altta. Bu yazı sadece twit sahibinde çıkar. Sanki benim hesabıma girilip ss alınıp yayılmış gibi duruyor ama öyle değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zero Degrees kullanıcısına yanıt
    Haysiyetsiz ve onursuz bir varlıkmış eski kız arkadwsin sakin davandan vazgecme.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.