Şimdi Ara

GÜVENDE DEĞİLİZ... Turkcell hat (pin/puk) / apple / facebook bilgilerime ulaşılmış.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Çok samimi bir abimin tanığı biri tarafından takipte olduğunu biliyordum ama bu kişi aile bireylerinden. Bu abim ile ikimizin arasından su sızmaz. Bu abimin daha önce TURKCELL' den satın alınan Samsung a7 marka cep telefonun imei adresinden kullandığı HAT BİLGİLERİ pin puk facebook kullanıcı adı ve şifreleri daha sonra kullandığı yeni telefonun apple bilgilerine ulaşılmış ve biz bunların mevcut olduğu kişiden bu kağıtları aldık. Yani bulduk. İşin enteresan tarafı benimle samimi olduğu için benimle hiçbir bağlantısı olmayan birey benim İcloud kullanıcı adım ve şifreme kadar ulaşılmış ve hepsi ufacık kağıtlarda yazıyor. ŞOK OLDUM. TURKCELL TİM' e gidip gerek 532' den gerekse TİM'den aldığımız destek sonucunda hatlarımızda TURKCELL tarafından bir işlem ve sorgulama yapılmadığı, Elimizdeki kağatlardaki Pin puk bilgilerinin TURKCELL hatlarımızdaki pin puk bilgileri ile birebir aynı olduğu TÜRKCELL MAĞAZA MÜDÜRÜ ile birlikte şaşkınlık içinde öğrenmiş olduk.
    Şüphelendiğimiz birisi var ve hukuki işlem başlatacağız. Pazartesi işlem başlatıyoruz.

    ŞİMDİ SORUYORUM : İmei adresinden cep telefonununda kullanılan hattın pin puk bilgilerine bu hat üzerinden açılan facebook ve daha sonra yeni cihazda açılan icloud kullanıcı adı şifrelerine, bununla birlikte rehberde bulunan bir cep telefonun yüklü olduğu cihazdaki icloud bilgilerine ve diğer bilgilere (kullanıcı adı ve şifre herşey) ulaşabilecek yetkili merciiler kimlerdir ?







  • Kesin akp yapmistir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçkimsenin pin puk bilgilerini çalmadım ama nasıl almış merak ettim aynı evde falan kaldığın biri olabilir virüs atmış olabilir hpcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Ekstra bir yazılımsal müdahalede bulunmadan bu dediklerinizin mümkünatı pek yok. Hangi kurum olursa olsun karşı taraftan bu bilgileri talep etmek yasal prosedürler ile olur ve genelde olumlu sonuç alınamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat üzerindeki veri trafiği izlenemez. Şifreler encryption olmadan gönderilmez zaten. Cihazda bir yazılım vardır veya cihazla hiç alakası olmayan ve gözden kaçan bir yolla kaptırmıştır. PC'de bu işleri yapmak daha kolay.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cihazlarda birşey yok. Bu bilgileri bulduğumuz insan telefonun T' sinden anlamaz. Android ios bada ile ilgili bilgilerim baya bir iyi. Telefonlara yüklenecek bir yazılım ile alakalı birşey değil bu olay. Tübitak' ta bir yakını çalışıyor ondan şüpheleniyoruz. Şimdi bir problem var önümüzde. Bulduğumuz kişinin ceza almasını istemiyoruz. Şikayetçi olsakmı olmasakmı arada kaldı. Yalnız bugün apple ile birkaç yeri arayacağım.
  • İsin icinde tubitak varsa sifreler gokten inmis olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir anlatmışsın ki anlaışmıyor. Bu kişi dediğin kişiden nasıl ufak kağıtlara yazılmış halde buldunuz, ios biliyorsun dışarıdan müdehaleye çok açık değil, en azından ne oldu belli olmayan uygulamaların yüklenmesine müsade etmez, android marketin tersine. Bilgisayardan çalınmış olabilir mi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bir anlatımsa pek bişi anlayamadım, şifreler çalınmış son ufak kağıtlar haline birisinden almışsınız, hatta o ufak kağıtta icloud şifrenizde yazıyormuş falan. Geçmiş olsun

    Ayrıca o telefonunu kullananın t'sinden bile bişi anlamaması daha tehlikeli değil mi? önüne gelen apkyi, uygulamayı kurup indirdiyse cihaz virüs yuvasına dönmüş olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NINE -- 13 Nisan 2016; 8:42:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.