Şimdi Ara

Andrew tate the real world eğitimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
33.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda Andrew tate'in the real world isimli eğitim programını çok fazla görüyorum sizce almalımıyım yoksa önerdiğiniz daha iyi bir eğitim seti varmı?



  • Hocam bu tarz konular siyasi görüş gibidir. Kimisi Andrew Tate'e (AT) tapar, kimisi sevmez. Tartışmak da kimsenin fikrini değiştirmez.

    Ben şahsi fikrimi yazayım ama kimseyle tartışmaya girmem: bana göre AT sahtekardır. Kendisi sürekli "zengin olamadıysan aptalsın" içerikli videolar çekmektedir ama asıl sorun bu değil, asıl sorun bu kişinin kendisi nasıl zengin olmuş onu anlatmaması.

    Bir kişi şirket falan kurup zengin olduysa en azından legal zeminde zengin olmuş derim, bu kişi başka birinin de aynı yolu takip edip zengin olmasını anlatabilir.

    AT ise, illegal işlerle zengin olup, sanki legal yoldan zengin olmuş gibi rol yapıyo ve insanları aşağılıyor (söylendiğinde göre sattığı eğitimlerinde de refund policy yokmuş ve eğitimi alıp memnun olmadığını söyleyen kişileri de aşağılayıp kovuyomuş)

    Kıyas yapmak gerekirse, Mehmet Ağar ya da Sedat Peker gibi birisi "hayat eğitimi, hedeflerine ulaşmak için bu eğitimi al" diye eğitimler satıp "bilge" rolü yapacak olsalardı, siz onlara kulak verir miydiniz? Biz biliyoruz ki bu kişiler illegal işlerle güç elde ediyorlar ve kimseye motivasyon ya da hayal eğitimi verecek ufka sahip değiller.

    Tabii ki ben bir mafya babasının illegal islerdeki ufkuna sahip değilim (adam kesip biçme deneyimim yok mesela) ama mafya babaları da legal yollardan ilerleyip hayat kazanmayı deneyimlemiş kişiler değiller.

    Yazılım eğitimi yazılımcıdan alınır, müzik eğitimi müzisyenden alınır, legal yollardan hayatta gelişme eğitimi de legal yollardan hayatını ilerletmiş kişiden alınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Haziran 2023; 5:50:25 >




  • ben AT'i daha çok bi tarikat lideri gibi görüyorum. Onun kendinden emin ve tepeden bakan konuşmaları birçok kişiyi baştan çıkartıyor.

    Tarikat liderleri aptal insanlar değildirler. Tersine, zekidirler. AT de zeki birisi.

    Sorun şu ki, tarikat liderleri kendi zekalarını tarikate katılan diğer kişileri sömürmek için kullanırlar. Bu yüzden zeki adam para ödeyip tarikate katılmaz, zeki adam kendi tarikat kurup para alır.

    Bizler normal yaşamlarımızda tarikat kurmuyoruz ama network kuruyoruz. Yani tanıdık çevremizi geliştiriyoruz ki iş yaşamında transferlerin tamamına yakını network sayesinde oluyo. Eğer 15 sene sonra hayatının daha iyi bi noktada olmasını istiyorsan bugün yapabileceğin en faydalı şey network'ün önemini anlamaktır.

    AT'in eğitimi gibi eğitimler sadece senin paranı çalmak için var. Zaten o eğitimi alıp onların ortamlarına girince tek göreceğin şey AT'e tapan müritler olacak.




  • Yazılım öğren
  • Hades333 kullanıcısına yanıt

    Saat 7' de kalkıp 3 lt su içmeyi de unutmasın

  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Alan çoğu kişi kısa sürede çok fazla paralar kazandıklarını söylüyor Andrew tate'in geçmişi beni ilgilendirmez sadece verdiği eğitime bakarım iyiyse alıcaktım ama bu söylediklerinden sonra vazgeçtim peki senin önerdiğin bir şeyler varmı?
  • Mcsisko1sisko1 M kullanıcısına yanıt
    yok. ama şunu söyliyim kendin not tutup tekrar ederek çok iyi şeyler elde edebilirsin. kendin otur ve bi konu üzerine düşün sonra düşündüğün şeyi not et. iki gün sonra o notu oku, okuyunca aklına farklı şeyler gelecek. onları da not et. eski. notunu da düzenleyip geliştiriyosun. sonuçta ortaya inanamayacağın şekilde kişisel gelişim kitapları tarzında bi içerik çıkıyor.

    kişisel gelişim kitaplarının neden işe yaramaz oldukları da buradan belli aslında. biz zaten herşeyi biliyoruz ama kendimizi kandırıp bilmemezlikten geliyoruz. benim dediğim tarz. not tutunca kendi içindeki o farkındalığı açığa çıkartmış oluyorsun.

    ha bana şunu sorabilirsin: o kadar not tuttun, madem söyle o zaman insanın gelişmesi için yol nedir?

    yol şu: yapacak olduğun şeyi gerçekten yapmak istiyorsan başlar ve yaparsın. yol = başlamak. ha sen diyorsan ki "yok abi önce bi eğitim alayım" büyük ihtimal kendini kandırıyosun. şöyle, işi yapmak isteyen adam da eğitim alır ama eğitimi hızlı şekilde öğrenip hemen işe girişir. işi arzulamayıp sadece yapması gerektiğine inanan kişi ise, eğitim sürecini uzatır da uzatır, "daha iyi öğrenmek için detaylı şekilde konuları çalışmalıyım" diye kendini kandırır.

    mesela yazılım öğrenen herkes söyle öğreniyor: adam bilmese bile en ufak bi çalışan yazılımı üretmek için can atıyor. sonra kitaptan çalıştığı her uygulamayı tek tek yapıyor kendi, yaparken de yapıp geçmiyor, yaparken o uygulamaları değiştirip farklı şeyler ortaya çıkartmaya çabalıyor.

    buradaki detay şu: adam yazılım yazmaya çabalıyor.

    öğrenme arzusu olmayan adam ise, esneye esneye uygulamaları yapıp geçer. zerre kafa yormaz.

    ben kardeşime özel yazılım dersi verdim bire bir, bi moka yaramadı. mesela git şu uygulamayı yap diyorum hee diyo. sorsan "yazılım öğrenmek istiyorum bana öğret lütfen" diyo ama aslında istediği falan yok.

    özetle, sen eğitim al tabii ki ama herhangi bi alanda almakta olduğun eğitimde detaylara dalıyosan ve ilerleme olayı yavaş oluyorsa (ve sen bu süreçten memnun isen) o zaman büyük ihtimalle sen o alanda çalışmaya istekli değilsin demektir.

    Ama, eğitimi çok hızlı geçip bitiriyorsan, konuları tam kavrayamadığın halde çat pat aldığın eğitimle hemen işe koyulup kalitesiz işçilik ile birşeyler üretmeye girişiyosan, o zaman sen doğru alanı seçmişsin demektir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.