Kayseri'den Antep'e gitmeye çalışıyorum. Yollar sivil araçlara açık mı?
Kayseri'den Antep'e gitmeye çalışıyorum. Yollar sivil araçlara açık mı?
Türk Telekom faturalı hattı 1 senelik tahhütle kullanıyorum. Taahhüt sürem henüz bitmedi ancak mobil uygulamada yeni teklifler var. Bunları taahhüt yenileyerek kullanmayı deneyen oldu mu? Eski taahhüt bozulmuş sayılarak ceza ödetiyorlar mı yoksa Türk Telekom'da kaldığımız için bir sorun olmuyor mu?
Düzenleme : Link kaldırılmıştır.
300e 100 indirim kampanyası dahilinde 299 TL olan ürünün yanına ufak bir şeyler atıp değerlendirilebilir.
240 GB SSD için dip fiyat
Aşı olunan gün 1. gün mü sayılıyor yoksa ertesi gün mü başlıyorlar saymaya?
PUS 5500 TL Ambilight ve Android avantajı var.
TU 5600 TL Rtings incelemesindeki gamut ve contrast testleriyle ihtiyacımın fazlasını sağladığını gördüm. Fakat bazı yorumlarda Türkiye'de satılan modellerin incelemedeki ürünlerden farklı olduğunu okudum.
Android'i avantaj olarak görmemin sebebi reklamsız youtube, modlu spotify, disk bağlandığında codec ve diski tanıma problemlerine çözümü olması. Fakat Philips'in PVR skandalındaki vurdumduymaz tavrı servis açısından beni korkutuyor.
TV yayınlarıyla hiç işim olmaz. Torrent ile indirip film, dizi izlerim sadece. Aksiyon filmlerinden haz etmediğim için genelde hareketli sahneler olmaz. Bu nedenle bir TVye bu kadar para verilmez diyerek 4200'e 49UA9800 kaçışı da yapabilirim. İzleme açımız olmayacağı için VA panel tercih ediyorum.
Daha önce TV sahibi olmadığım için düşüncelerim doğru mu yoksa yersiz endişeler mi, bu konuda tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Tamamen yanlış yoldasın, bu fiyatlara şu alınır dediğiniz bir model varsa hızlıca onu da değerlendirmeye almak isterim.
Fiyatlar HB indirimi kapsamında olduğu için bu gece bitiyor. Artık kabak tadı veren TV seçim sürecini hayırlısıyla sonuca bağlayabilirim.
Merhaba,
Kullandığım bir domainde yenileme süresini kaçırmışım. Wix'ten almıştım. Aldığım firmaya yenileme yapmak için defalarca başvurdum ancak hiçbir dönüş yapmıyorlar. Zaten 1 hafta sonra redemption bitiyor.
Alan adını tekrar tescil ettirebilmek için ne yapmam gerekiyor? Bazı siteler açık artırmadan bahsetmiş ama nerede artırmaya açılacağını bile bilmiyorum.
Merhaba,
2011 Fluence aracımda bazı yağ kaçaklarının olduğunu farkettim. Motordan anlamadığım için hangi borunun, hortumun ne işe yaradığını bile bilmiyorum. Tamircilere de güvenim olmadığı için size danışmak istedim. İlk fotoğrafta işaretlediğim yerlere ait yakın plan fotoğrafları da ekliyorum.
1.nokta
2.nokta, borunun altı, ok yönünden çekilmiş
2.nokta, ön taraftan çekilmiş
Araç 195 binde. İlk aldığımdan beri çekişinde vs bir sorun yaşamadım. Her sene düzenli Elf SXR 5w40 ile yağ değişimi yapıldı. Kışın soğuk havalarda geç marş alması dışında bir sorun yaşamıyorum. Aynı model Clio araçla kıyasla turbonun geç devreye girmesi gibi bir fark var ancak diğer Fluence'ler ile kıyaslamadığım için bir sorun olduğunu iddia edemiyorum.
Yakın zamanda pegasus eko paketle uçuş yapan oldu mu? Eskiden 8 kg kabin bagaj hakkımız vardı. Onu aşağı alıp 15+8 kg bagaj verebiliyor muyuz yoksa sadece 15 kiloya mı düşürdüler? Telefonla vs ulaşmak mümkün değil. Sayfalarında da çelişkili bilgiler var.
2011 Fluence 1.5 dci aracım 185 binde. Son götürdüğüm yerde abi bu araca partiküllü yağ koymak lazım dediler ve Elf Full Tech 5W-30 yağdan koydular. Sonradan öğrendim ki benim aracımda DPF yok. Yağ değişimi yaparken 50 TL farkla partiküllü yağ koymamın bir faydası olur mu? Renault 900 SXR 5W-40 kullanılmasını öneriyor ancak kilometre yükseldiği için 5W-30 kullanmam fayda sağlar mı? Bir de yağ çeşidini değiştirmek kurumları yerinden söker ve motora zarar verir gibi yorumlar okudum. Bunlar ne derece doğru? Özetle; partiküllü ile yola devam mı yoksa üretici önerisi olan partikülsüze dönüş mü? |